- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.486
- 248
- Konu Sahibi Prenses Polyanna
-
Cocugu disiplinli bi kuran kursuna yatili olarak ver hem Allahin kelamini ogrenir hemde adam olur
Valla beni de.İçimdekileri sayıp döksem sonsuza dek ban yiyebilirim.Ne kadar sacma fikirleriniz var.
Çocuğun adam olmakla ya da disiplinle ilgili sorunu yok,cocuk siddetle büyümüş ,evden kovulmuş, sevgiden yoksun bir hayat sürüyor, anne ve baba ne demek onu bile bilmiyor.
Bu konu beni banlatır bugün, belli oldu.
Valla beni de.İçimdekileri sayıp döksem sonsuza dek ban yiyebilirim.
Cocugu disiplinli bi kuran kursuna yatili olarak ver hem Allahin kelamini ogrenir hemde adam olur
Terbiye edilicek çocuk , mutlu ve iyi olması değil mesele.Hey Allahım.Mantiksiz mantiksiz konusuyorlar insanin asabi bozuluyor,gencecik bir cocugun hayati kararmis hala tarikata yönlendirme derdindeler.
Kuş konduruyor o tarikat evleri çünkü
Benim de dikkatimi bu ifade cekti. Ilgilebmek gerek malesef ne demek ya? Cocuk elden kaymis gitmis zaten. Cocugun bu yastan sonra kurtarilabilmesi icin cok emek, ilgi ve kosulsuz sevgi gerek. Bir de onu bu hale getirenle, tum bunlari gormezden gelen ebeveyni hayatindan cikarmasi gerek. Buyudukce bu travmanin acriti yara da buyuyecek."ilgilenmek gitmek gerekiyor MAALESEF" mi????
Satır aralarından anlaşılıyor ki siz de o babadan farksızsınız.Çocuğunuza sahip çıkacağınıza bir yerlere postalayıp eğitilmesi (!) yani başınızdan gitmesi derdindesiniz.
Terbiye edilicek çocuk , mutlu ve iyi olması değil mesele.Hey Allahım.
Ah oralarda ne olduğunu bilip yazsalar. O çocuklara nasıl tecavüz edildiğini bilseler. Hoş haberlerde de çıkıyor ama görmek istemiyorlar sanırım. Şiddetten, gördükleri aşağılayıcı davranışlardan bahsetmiyorum bile. Hele bir tarikat özellikle yolunu kaybetmiş, uyuşturucuya bulaşmış, şiddete eğilimli gençleri alarak onlardan belli insanların yararlanacağı katil ve caniler yetiştiriyor. Öldürdükçe arınıyor o gençler. Herkes çocuğuna sahip çıksa keşke. Bastırmasa, bezdirmese hayattan. Azımsanmayacak sayıda büyük bir gençlik mahvolup gidiyor.Mantiksiz mantiksiz konusuyorlar insanin asabi bozuluyor,gencecik bir cocugun hayati kararmis hala tarikata yönlendirme derdindeler.
Kuş konduruyor o tarikat evleri çünkü
Ah oralarda ne olduğunu bilip yazsalar. O çocuklara nasıl tecavüz edildiğini bilseler. Hoş haberlerde de çıkıyor ama görmek istemiyorlar sanırım. Şiddetten, gördükleri aşağılayıcı davranışlardan bahsetmiyorum bile. Hele bir tarikat özellikle yolunu kaybetmiş, uyuşturucuya bulaşmış, şiddete eğilimli gençleri alarak onlardan belli insanların yararlanacağı katil ve caniler yetiştiriyor. Öldürdükçe arınıyor o gençler. Herkes çocuğuna sahip çıksa keşke. Bastırmasa, bezdirmese hayattan. Azımsanmayacak sayıda büyük bir gençlik mahvolup gidiyor.
Konu sahibinin bakış açısını eleştiriyorum hanımefendi.Kendi düşüncem bu değil elbette.Çocuğun mutluluğu önemli değil mi yani? Önemli olan sadece "terbiye edilmesi" mi?
Cidden anlamadığım için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?