- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi Prenses Polyanna
-
sağol canım çocuğun yaşadıkları o kadar derin ki o da bilmiyor ne diyeceğini boşanma aşamasında ne yaparsınız yapın dedi belkide bana güvenmiyordu psikolojik destek le beraber dedikleriNizi yapacağımMadem olan oldu cocugunuzla konusmakla baslasaniz?
" Ben düşündüm de babandan bosanamamis olmakla sana kötülük mü ettim? Ben de çalışmaya başlayınca farkettim bazı şeyleri. Sana kötü davranmasına engel olmadığım için ne kadar üzgünüm bilemezsin beni affet bundan sonra herşey senin için daha iyi olsun istiyorum."
Gibi bir konuşma belki herseyi düzeltmez ama sizin kendinizi evladiniza ifade etmenizi sağlayabilir
merhaba kadınlar kulübü üyeleri bana yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim oğlum 17 yaşında çok sorunlu bir çocukluk geçirdi babasından çok şiddet gördü engel olamıyordum belli yaştan sonra eve almak istemedi oğlumu evden kovuyordu bu arada kendi öz oğlu.sırf onun için işe girip çalışmaya başladım ancak sorunları ile başa çıkamıyorum . şiddete eğilimli sürekli kavgaya karışıyor birilerinin canını yakıyor . yaptığı şeyin yanlış olduğunu ona kavratamıyorum. yaşı tutmamasına rağmen araba kullanmak için çok ısrar ediyor . onun için ne yapabilirim. konuyu başka bir bölüme açmıştım tavsiye üzerine buraya taşıdım herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
verdim canım ancak psikolojik destek almadığı için uyum s ağlayamıyor biraz uzak bir yerdi ilgilenmek gitmek gerekiyor maalesefCocugu disiplinli bi kuran kursuna yatili olarak ver hem Allahin kelamini ogrenir hemde adam olur
Çocuk zaten şiddet görmüş bu yaşına kadar, hep bi disiplinle büyümüş. Sizin Önerinize de hayran kaldım bula bula bunu mu buldunuz ?Cocugu disiplinli bi kuran kursuna yatili olarak ver hem Allahin kelamini ogrenir hemde adam olur
Yapmayın Allah aşkına.Cocugu disiplinli bi kuran kursuna yatili olarak ver hem Allahin kelamini ogrenir hemde adam olur
Bu dediğinizi çocuk kabul edermi sizce? 17 yaşında ki bir ergenden bahsediliyor. Herşey o kadar kolay olsa keşke. Zincire vuracak halleri de olmadığına göre mantıksız bir yaklaşım bu tavsiyeniz. Lâkin din zorlamayla değil sevdirilerek ve örnek teşkil edilerek yaşatılır ve öğretilerse adı din olur. Onun içinde temel olması gerek. Önce hayatını geri vermek lazım çocuğa ki kendisi ileride bu dünya ya geliş amacını merak edip Rabbimde isterse döndürür kendi yoluna. Hep dinden bu zorlamalar bu disiplinler ve korkunç felaket senaryoları gençlerimizi ve zamanında bizi dinden soğutan değilmiydi zaten. Neyse konuyu din kültürüne getirmeyeyim daha fazla. Bu çocuğun şuan sadece desteğe ve kapı gibi arkasında duran bir anneye ihtiyacı var...Cocugu disiplinli bi kuran kursuna yatili olarak ver hem Allahin kelamini ogrenir hemde adam olur
Offf şu kursları övüp durmayın.Neden güvensin kadın.Cocugu disiplinli bi kuran kursuna yatili olarak ver hem Allahin kelamini ogrenir hemde adam olur
"çocuğun yaşadığı hayatın bir sokak çocuğundan farkı yoktu hiçbir şey yapamadım."boşanırsam her şey daha kötü olur diye düşündüm özellikle oğlum için ama yine iyi olmadı. çocuğun yaşadığı hayatın bir sokak çocuğundan farkı yoktu hiç bir şey yapamadım belki kabullendim işe girince aklım başıma geldi . Ona bir şey olursa yaşamak istemiyorum
yazan kişiyi savunmuyorum ama bu kadar yüklenmenizi de doğru bulmadımYapmayın Allah aşkına.
Ben de inançlı biriyim ama bu kursların hali ortada. Ne pedagoji var ne halden anlama.
Daha bugün haberlerde izledim. 14 yaşındaki bir çocuk o kurslardan birinde öğretmenin gözü önünde yaşıtı bir çocuktan dayak yedi sonra da o sersemlikle merdivenden yuvarlanıp ne yazık ki öldü. Allah anneciğine sabır versin kahroldum izlerken.
Üstelik konu sahibinin oğlunun disipline değil anlaşılmaya ve sevgiye ihtiyacı var.
Çocuk psikolojisinden anlamadığınız ortada.
Lütfen doğru olup olmadığını düşünmeden aklınıza geleni tavsiye diye yazmayın.
"ilgilenmek gitmek gerekiyor MAALESEF" mi????verdim canım ancak psikolojik destek almadığı için uyum s ağlayamıyor biraz uzak bir yerdi ilgilenmek gitmek gerekiyor maalesef
herkes benzer şeyleri söylemiş ancak oğlunuzun iyileşmesi için ilk adım boşanmanızboşanırsam her şey daha kötü olur diye düşündüm özellikle oğlum için ama yine iyi olmadı. çocuğun yaşadığı hayatın bir sokak çocuğundan farkı yoktu hiç bir şey yapamadım belki kabullendim işe girince aklım başıma geldi . Ona bir şey olursa yaşamak istemiyorum
o sırada elimi kolumu bağlayan bir durumla karşı karşıya kaldım kimse açık ve net bir şey söylemiyordu her şey sessiz film gibiydi neyin ne olduğunu anladığımda iş işten geçmişti . en yakınlarımdan bile desteği bırakın kötülük gördüm annemde dahil .olaylar karmakarışık . şu an çocuğum için ne yapabilirim ona bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?