böyle bi ayrım yaptık diye asla çocuğuna birşey alamaz diye kural mı var saçma sonuçta evladı onun oEn başta bu şekilde bir paylaşım yapmışsınız, o ev giderlerini karşılıyor siz de çocuğun ve sizin ihtiyaçlarınızı. Eşiniz bu ay da sen kiranın yarısını ve ne bileyim mazot doldur falan demiyorsa sizin de beklemeniz tuhaf. Sonuçta çocuğunuza istediği şeyleri alıyorsunuz öyle düşünüyordur.
Sevgisi nasıl çocuğunuza karşı?
o da aynı bu şekilde diyor ben senden istiyor muyum kirayı öde arabanın gazını doldur tamam istemiyor ama çocuk onun da çocuğu birşey istediğinde alamsı gerekmez mi babalık duygusu hiç mi yok yani kırk yılda bi çok istediği birşey olsa mesela çocuğunu mutlu etmek istemez mi insanadam deseki kirayı ortak yapalım yakıt elektrik ikiye böleleim . çocuğun masraflarını da ikiye böleleim . maaaş kartını vermemeişisiniz. hesapları ayırmışsınız. size düşen çocuğun masrafları .eşiniz diyormu bu ay sen kirayı öde . yada takviye yap. hesapları ayıran szisiniz. adamda kendine göre yol çizmiş . arabanın kaskosu vergisis ondadır .
gösteriyor fazlası ile ama maddi olarak hiçbirşeyine karışmazSevgi gösteriyor mu kizina peki ? Tamam size gostermiyor da nasil devam ettiriyorsunuz bu iliskiyi
İyi kocanıza söyleyin bunu ters ters cevap vermeyinböyle bi ayrım yaptık diye asla çocuğuna birşey alamaz diye kural mı var saçma sonuçta evladı onun o
demek istediğim de tam olarak bu çocuğunun gözündeki mutluluk yeter avm gitsek aman oyuıncakları görmesen binmek ister paralı olan oyuncakcı görsek teğet geçerizİnsanın çocuğuna harcadığı para gözüne gelmemeli ya . Yeğenlerim var ve anne babaları benden çok daha iyi kazanıyorlar . Yine de bir şeyler almak istiyorum çocuklar elimde bir şey görünce çok mutlu oluyorlar . 200-300 lirayla kimse zengin fakir olmaz ya. İşten gelirken çocuğa küçük jestler yapmalı
kuru kuruya sevmek yetmiyor o çocuk büyüdüğünde parka gitmek istiyor oyuncak almak istiyorDün bir kadın konu açmıştı eşi cimri ama bebek istiyormuş bebeğini sevse yetermiş.
Gelip okusa bari.
nişanlı iken belli idi az da olsa herşeyin en ucuzuna kaçıyorduNikahta mı tanıştınız bu adamla?
Bana bu cümleyi kuran biriyle evli kalmazdım. Adam düşmanınız gibi.bi tane de sen alsan olur mu dedim neden alayım ki neden sana iyilik yapayım eğer o elbiseyi alırsam sen artıya geçeceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?