evladını kuru kuruya seven baba

Bizde eşimle benzer paylaşım yaptık. Eşim daha kızıma çöp almamıştır. Bezi, kıyafeti, oyuncağı, büyük küçük bütün eşyaları ben alırım. Fakat eşimde evin bütün masrafını karşılar. Ben şimdiye kadar sorun etmedim. Yani kızıma bu kış bütün kıyafeti ben aldım bari bir tane de sen al demem herhalde. Zaten ihtiyacı görülüyor. Çocuk buna üzülüyorsa bunu baban aldı diyin. Çocuk ne bilecek para kimin hesabından çıkmış, kimin kartından çekilmiş. Durum belki sizde daha farklıdır ama bu boyuttan bakınca bence rahatsız edici bir durum yok gibi

belliydi az da olsa ama ayn ı evin içine girince daha çok tanıdım farkettim

nişanlı iken belli idi az da olsa herşeyin en ucuzuna kaçıyordu
İşte o zaman kendi düşen ağlamaz diyoruz. Adamı tanımışsınız, evlenmeye siz karar vermişsiniz, bu adamdan çocuk yapmaya yine siz karar vermişsiniz. Şimdi adam değişsin istiyorsunuz. Değişmez...

ben mi anormalim bilmiyorum bir baba olarak kızının sevdiği şey vardır mesela kahraman onun küçüktge oyuncağını alıp gelmez kızını sevindirmek fazla mı duygusalım o zaman

ben mi anormalim bilmiyorum bir baba olarak kızının sevdiği şey vardır mesela kahraman onun küçüktge oyuncağını alıp gelmez kızını sevindirmek fazla mı duygusalım o zaman
Dediğim gibi sadece bu olay için yorum yapacak olursam bana anormal gelmedi. Hatta kızıma aa elbisen öok güzel dediklerinde o da babam aldı der biz dalga geçeriz baba çöp bile almıyor kız ne babası diye. Ama mesela size söylediği şü cümle kırıcı, ben ödersem sen artıya geçersin falan hoş değil. Evlilikte ödeme ayrılsa da sen ben olayı olmaz. Artarsa da sizin için artar, eksilirse de sizin için eksilir. Ama sadece kızınız için olan mesele de dediğim gibi biz aynı şekilde paylaştık, eşimin birşey almaması benim gözüme batmıyor çünkü biliyorum kıymadığı için değil o şekilde paylaşım yaptığımız için böyle bu durum

Kusura bakmayın ama bu konuları hiç anlayamıyorum hiç tahammül edemeyeceğim şey cimrilik
E adamın kendini sakladığını hiç düşünmüyorum
Sanki size evlenmeden önce yağdırdı evlendi sakınmadi cocuk olunca problem çıktı gibi olmuş
Görmüş tanımış evlenmişsiniz üstüne çocuk yapmışsınız boşa kendinizi üzmeyin değişmez çalışamaz olsanız yada daha çok ihtiyacınız olsa ne olur onu bende bilemedim

size ters cevap vermedim ben kusura bakmayın
Yanlış anlamışım siz kusura bakmayın. Okudum zaten cimri biriymiş bu huyu düzelmez ya kabullenip hiç beklentiye girmeyin ya da tahammül edemiyorsanız bakın yolunuza.

Her şeyi ayıran sizsiniz evlilikte bir kere senin paran benim param olmaz. Siz bu evliliği bu yöne çevirmişsiniz. Eşiniz yapsa bunu gelip buraya eşim hesapları birleştirmiyor vs diye konu açacaksınız. Önce iğneyi kendinize batırın. Babalık konusunda diyeceğim yok.

Ya ben de aynı böyle düşünüyorum ama çocuğa bir elbise almayı da eşe artı olarak görmek ne bileyim biraz değişik ya.

Ya ben de aynı böyle düşünüyorum ama çocuğa bir elbise almayı da eşe artı olarak görmek ne bileyim biraz değişik ya.
Adam zaten cimriymiş konu sahibide baştan maaşını falan adama vermeyince kinlenmiş bence intikam alıyor aklınca

Evet konu çok havada. Kira, mazot zaten yeterince yüklü. Her evliliğin bir dinamiği var kadın evdeki hiçbir masrafa karismiyorsa adam da cocugunkilere karışmıyor olabilir. Biz de giderler ortaktır alışverişi de o an kimin bütçesi uygunsa o yapar, birmizde para kalmadıysa diğeri ona gönderir falan .

Allah merhamet versin ya pes resmen sizden esirgiyor

Konu sahibi bence bundan sonra bütün giderleri hesaplayıp ikinizde ortak para koyun ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…