evladını kuru kuruya seven baba

uzun kollu elbisesi yoktu bi kaç tane aldım bi tane de sen alsan olur mu dedim neden alayım ki neden sana iyilik yapayım eğer o elbiseyi alırsam sen artıya geçeceksin dedi böyle bir cümle olabilir mi ya
adam haklı çünkü pazarlığınız bu şekilde. Sende bi elbise daha al, akşam babasının eline ver bunu sen almışsın gibi kızına ver de amaç ''kızını mutlu etmekse''.
Gezmek istiyorsan telefonuna km hesaplayıcı uygulama indir, anlaşın km başına ödeyeceğin tutarı. O şekilde istediğin yere götürür seni bence.

Ve siz de adama “hesaplarımızı ortak yapmam yaparsam bir daha alamam” diyerek bir nevi “neden sana iyilik yapayım” demişsiniz zaten. Adam size bir gün şu benzini de sen doldur diyor mu hayır. Her şeyi bölen sensin. Çocuk ta bunu babam aldı annem aldı bilmez zaten bu seviyeye senin yüzünden gelinmiş.

Ayy ömür geçer mi böyle biriyle valla canım sıkıldı.Siz çalışmasanız acaba durumlar nasıl olacakti onu merak ettim.

evet o konuda hatalı , dışarda dondurma yemek yemek . oyuncak almalı . o konuda size hak veriyorum . ama evlilik birlik beraberliktir. senin maaş benim maaş oldumu erkek işi gıcıklığına döküyor.

Arkadaşlar konu sahibi kartımı vermem demiste ben öyle ilişkiler gördüm ki,yemin ediyorum size birlikte çalıştığımız insanlar gelip kocalarına herkesin içinde 5 TL ver diye yalvardığıni biliyorum.adam el koymuş tamamen kadınının maaşına,kadin para dileniyor resmen adamndan hergun hergun.belkide bu arkadaşta kocasının asiri cimri olduğunu bilyordu,paraya taptığını, kendini mağdur edecegini dusunuyordu o yüzden vermedi kartini.birde bu yönden düşünün.

Memursun neden katlanıyorsun boşa al çatır çatır nafakanı otur evinde ne iğrenç bir insan yaşanmaz böyle bir cimriyle

Ya bende böyle birini tanıyorum, kadın öğretmen bide. Maaş kartı vs herşeyi eşinde, internet bankacılığı yok. Yemeğe gidiyoruz kartım yanımda değil diyor, birine ortak hediye alıncak sen al ben sana gönderirim diyor. İnanılmaz gerçekten.

Kızına almak istememek değil de size biraz dolmuş gibi. Derdi onun daha fazla giderlere katılması ise baştan bölüşün giderleri

neden dalga geçtiniz ki şimdi ben gülünecek birşey göremiyorum ortada
Traji komik bir vakasınız çünkü, böyle anne baba böyle aile olunmaz.
Konuyu açmışsın kızını kuru kuruya sevmek sence asıl sorun bu mu?
Sizin bu yaptığınız hesap ortaklı ticarethanelerde yapılır. Ortaklar bile böyle hesap yapmaz, sen artıya geçersin bugün yemeği ben ısmarlayamam demez. Ev arkadaşlığı desen o da böyle bir şey değil.
Eşin cimri falan değil bu pazarlığı ortaya atan ve bunu kabul eden hastalıklı zihniyette sorun var.

Çok var ya,kocaman kac yıllık çalışma hayati olmus kadınlar aylık harçlık alıyorlarmış kocalarından, gerisini tamamen adama veriyorlarmış.Babam beni bunun için mi okuttu yahu,ne anladım ben o ekonomik özgürlükten.

Bana bu cümleyi kuran biriyle evli kalmazdım. Adam düşmanınız gibi.
Aynen ya kızından esirgedigi parayı nafaka diye soke söke almak lazım çocuk istemiyor muydu yoksa sadece sizinle para zitlasmasi yüzünden kendi öz evladından esirgemesi cimrilik ötesi ya çocuk sevindirmek ki kendi ailesine yaptığı her harcama sadakadır hiç mi Allah korkusu yok

gösteriyor fazlası ile ama maddi olarak hiçbirşeyine karışmaz
çocuk istediği zaman ne diyor peki
bir baba özellikle kız çocuklarına güçlü paralı görünmek ister ya hani
babam alabiliyor başarabiliyor gibi

siz eskiden de açardınız bu konuları sanki yeni üyelik sanırım bu
eşiniz aynı ta aynı hamam

Kartını da vermesin ama o konu da haklı. ben çalışıyorum ama kartım eşimde parayı göremiyorum e çalışmam daha iyi.
Kartına el koyan adamla evliliğe devam eden yolunacak kaz olmaya mahkumdur.
Ama burda mevzu kart verip vermeme değil.

Hatayi ayni evin icinde kari koca olarak ayri kese gecinmekte yaptiginizi dusunuyorum. Biz esimle hemen her harcamayi ortak hesabimizdan yapariz. Ben cok az calisiyorum. Yine de maasiminn%75’i ortak hesaba gidiyor. Ikimizde de ayni bankanin kartlari var. ordan kafama gore harciyorum. Evlilikte hic oyle senin paran, benim param muhabbeti mi olurmus cok cirkin. Sizde ortak hesapta uzlasin bence. Hic degilse cocuk ve faturalar icin bir hesap acin

Napiyormus biriktirip paraları. Sizden sakliyorsa sıkıntı. Ayrılmayı bile planlıyor olabilir,yani senin paran benim param olayı giriyorsa evlilikte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…