adam haklı çünkü pazarlığınız bu şekilde. Sende bi elbise daha al, akşam babasının eline ver bunu sen almışsın gibi kızına ver de amaç ''kızını mutlu etmekse''.uzun kollu elbisesi yoktu bi kaç tane aldım bi tane de sen alsan olur mu dedim neden alayım ki neden sana iyilik yapayım eğer o elbiseyi alırsam sen artıya geçeceksin dedi böyle bir cümle olabilir mi ya
Ee kadın da adamdan esirgemişAllah merhamet versin ya pes resmen sizden esirgiyor
evet o konuda hatalı , dışarda dondurma yemek yemek . oyuncak almalı . o konuda size hak veriyorum . ama evlilik birlik beraberliktir. senin maaş benim maaş oldumu erkek işi gıcıklığına döküyor.o da aynı bu şekilde diyor ben senden istiyor muyum kirayı öde arabanın gazını doldur tamam istemiyor ama çocuk onun da çocuğu birşey istediğinde alamsı gerekmez mi babalık duygusu hiç mi yok yani kırk yılda bi çok istediği birşey olsa mesela çocuğunu mutlu etmek istemez mi insan
Memursun neden katlanıyorsun boşa al çatır çatır nafakanı otur evinde ne iğrenç bir insan yaşanmaz böyle bir cimriylemerhabalar.Evliyim 3 buçuk yaşında kızım var.ikimiz de memuruz.maddi konularda hiç anlaşmıyoruz.eşim çok cimri.başlarda maaşları birleştirelim istedi ben istemedim.maaş kartımı istedi vermedim .çünkü verirsem asla alama diye.Bakıcı ücreti evin gıda ihitiyaçları (meyve sebze gibi) kızımın ve kendime ait bütün kıyafetler oyuncakları dahil bende hiç karışmaz.oda kiralar faturalar falan.arabanın mazotu. benden maaşı yüksek.sorun şu ki kızına hiçbir şey almaz..Yıldım artık gerçekten çocuğuna ne oyuncak alır ne elbise çocuk birşey istese avm de geri çıkar oyuncakcıdan ya da ben alırım boynu bükülmesin diye.kızın odasına oyuncak dolabı aldık bin lira onu kendi ödedi ona bile bi ton laf etti.ya isiyorum ki bi gün de babası böyle oyuncak alıp gelmiş olsun sevinsin mutlu olsun.Elbise giymeyi bu ara çok seviyor uzun kollu elbisesi yoktu bi kaç tane aldım bi tane de sen alsan olur mu dedim neden alayım ki neden sana iyilik yapayım eğer o elbiseyi alırsam sen artıya geçeceksin dedi böyle bir cümle olabilir mi ya.Gezme desen götürmez sürekli birikim derdinde.hafta içi yoğun çalışıyoruz . bi gün de olsa insan çıkalım istiyor çıkmaz çıksa bile surat asar para gidecek diye gidelim desen bizim oraya gitmemiz kaça mal olacak biliyormusun yok sen markete girersin bana ödetirsin. Bu maddi savaştan yoruldum
Ya bende böyle birini tanıyorum, kadın öğretmen bide. Maaş kartı vs herşeyi eşinde, internet bankacılığı yok. Yemeğe gidiyoruz kartım yanımda değil diyor, birine ortak hediye alıncak sen al ben sana gönderirim diyor. İnanılmaz gerçekten.Arkadaşlar konu sahibi kartımı vermem demiste ben öyle ilişkiler gördüm ki,yemin ediyorum size birlikte çalıştığımız insanlar gelip kocalarına herkesin içinde 5 TL ver diye yalvardığıni biliyorum.adam el koymuş tamamen kadınının maaşına,kadin para dileniyor resmen adamndan hergun hergun.belkide bu arkadaşta kocasının asiri cimri olduğunu bilyordu,paraya taptığını, kendini mağdur edecegini dusunuyordu o yüzden vermedi kartini.birde bu yönden düşünün.
Traji komik bir vakasınız çünkü, böyle anne baba böyle aile olunmaz.neden dalga geçtiniz ki şimdi ben gülünecek birşey göremiyorum ortada
Çok var ya,kocaman kac yıllık çalışma hayati olmus kadınlar aylık harçlık alıyorlarmış kocalarından, gerisini tamamen adama veriyorlarmış.Babam beni bunun için mi okuttu yahu,ne anladım ben o ekonomik özgürlükten.Ya bende böyle birini tanıyorum, kadın öğretmen bide. Maaş kartı vs herşeyi eşinde, internet bankacılığı yok. Yemeğe gidiyoruz kartım yanımda değil diyor, birine ortak hediye alıncak sen al ben sana gönderirim diyor. İnanılmaz gerçekten.
Aynen ya kızından esirgedigi parayı nafaka diye soke söke almak lazım çocuk istemiyor muydu yoksa sadece sizinle para zitlasmasi yüzünden kendi öz evladından esirgemesi cimrilik ötesi ya çocuk sevindirmek ki kendi ailesine yaptığı her harcama sadakadır hiç mi Allah korkusu yokBana bu cümleyi kuran biriyle evli kalmazdım. Adam düşmanınız gibi.
çocuk istediği zaman ne diyor pekigösteriyor fazlası ile ama maddi olarak hiçbirşeyine karışmaz
Kartını da vermesin ama o konu da haklı. ben çalışıyorum ama kartım eşimde parayı göremiyorum e çalışmam daha iyi.Arkadaşlar konu sahibi kartımı vermem demiste ben öyle ilişkiler gördüm ki,yemin ediyorum size birlikte çalıştığımız insanlar gelip kocalarına herkesin içinde 5 TL ver diye yalvardığıni biliyorum.adam el koymuş tamamen kadınının maaşına,kadin para dileniyor resmen adamndan hergun hergun.belkide bu arkadaşta kocasının asiri cimri olduğunu bilyordu,paraya taptığını, kendini mağdur edecegini dusunuyordu o yüzden vermedi kartini.birde bu yönden düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?