• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ayrımı yapan anne baba

Beni cekemiyorlar kimseden birşey istemeden yaşıyorum diye istesem yüz bulacak oda olmayınca sinir ediyorlar yada bilmediğim ne sorunu varsa artık oğlunu çok sevse çocuk ayırmaz o da değil yani
Sizi çekemediklerini hiç bir yorumunuzdan çıkaramadım kusura bakmayın ama apaçık beklentiniz var şehir dışında çalışmışsınız maddı beklentiniz olmuş siz yazdınız bunu niye sizin yol paranızı vs versinler anlamadım. Bı beklentilerıde yok. Misafir gibi gelip gidiyorlar oğullarını arıyorlar kusura bakmayın sıze ev almadılar diye siz bunlara hakları yok diyorsunuzda bu sizin haddinize değil. Almadıysalar oğulları olarak eşinize alınmamış sizi niye alakadar ediyor. Eşinizde bana ev almadınız konuşmuyorum aramayın gelmeyin diyor pes bu mu yani ev para yağsa mı evlat olunuyor. Ev almadınız evlatlıktan afaroz edıyorum kendımı dıyorsunuz? Aılenızın evınde yaşıyorsunuz kırada evınız de varmış olan şeyı nıye alsınlar? Olmayan oğluna almışlar normal olarak. Kı kusura bakmayın ama aılenın paradını sız mı çalışıp yaptınızda evlat olarak bunda hak görüyorsunuz. Para onların parası istedikleri gibi yaparlar. Eşinizde pek iyi evlatmış büyüt okut her türlü nazını çek ev almadı diye aramayın sormayın hadı yaaa ne güzel dünya .

Sizi çekemediklerini hiç bir yorumunuzdan çıkaramadım kusura bakmayın ama apaçık beklentiniz var şehir dışında çalışmışsınız maddı beklentiniz olmuş siz yazdınız bunu niye sizin yol paranızı vs versinler anlamadım. Bı beklentilerıde yok. Misafir gibi gelip gidiyorlar oğullarını arıyorlar kusura bakmayın sıze ev almadılar diye siz bunlara hakları yok diyorsunuzda bu sizin haddinize değil. Almadıysalar oğulları olarak eşinize alınmamış sizi niye alakadar ediyor. Eşinizde bana ev almadınız konuşmuyorum aramayın gelmeyin diyor pes bu mu yani ev para yağsa mı evlat olunuyor. Ev almadınız evlatlıktan afaroz edıyorum kendımı dıyorsunuz? Aılenızın evınde yaşıyorsunuz kırada evınız de varmış olan şeyı nıye alsınlar? Olmayan oğluna almışlar normal olarak. Kı kusura bakmayın ama aılenın paradını sız mı çalışıp yaptınızda evlat olarak bunda hak görüyorsunuz. Para onların parası istedikleri gibi yaparlar. Eşinizde pek iyi evlatmış büyüt okut her türlü nazını çek ev almadı diye aramayın sormayın hadı yaaa ne güzel dünya .
Aynı şekilde benide okutadan büyüten el üstünde tutan bir aile varken kaldı ki ailemin verdiği eve elini kolunu sallayarak giremez canı istediğinde benimki istemiyor olabilir kime aldıysa oraya gidip orda takılması bana makul geliyor ayrıca maddi ve eğitim seviyesi olarak daha yuksekken bende böyle insanlarla hayatımı devam etmeme kararı aldım şimdi oğullarıyla mutlu mesut yasasinlar Allah daha iyilerini versin bende çalışıp kimsenin hayat standardını yukseltemem benimki yeterince yuksekken böyle de bir dünya yok yani gidince anlarlar zaten nasıl bir fırsat kaçtığını olay ev alması da değil ayrıca nispet yapması bizene dedikçe sürekli anlatıp sinir bozması. Yuvasını bozduktan sonra o çocuktan kendine evlat olur mu oda artık onun kendi sorunu olur.

Aynı şekilde benide okutadan büyüten el üstünde tutan bir aile varken kaldı ki ailemin verdiği eve elini kolunu sallayarak giremez canı istediğinde benimki istemiyor olabilir kime aldıysa oraya gidip orda takılması bana makul geliyor ayrıca maddi ve eğitim seviyesi olarak daha yuksekken bende böyle insanlarla hayatımı devam etmeme kararı aldım şimdi oğullarıyla mutlu mesut yasasinlar Allah daha iyilerini versin bende çalışıp kimsenin hayat standardını yukseltemem benimki yeterince yuksekken böyle de bir dünya yok yani gidince anlarlar zaten nasıl bir fırsat kaçtığını olay ev alması da değil ayrıca nispet yapması bizene dedikçe sürekli anlatıp sinir bozması. Yuvasını bozduktan sonra o çocuktan kendine evlat olur mu oda artık onun kendi sorunu olur.
Yuva boza yok anlattıklarınızdan aksıne sız ev alınmadı dıye adamı darlayıp gazlamışsınız o da baya ıyı evlat aıleye laf saymış🤦‍♀️ Sizin aılenızın evınede elini kolunu sallayarak gıremez hımm tamam o zaman onlarda alsaydı o zaman derlerdı kı elimi kollumu sallayarak gırerım benım evım bu mu yanı neyse siz baştan sona haksızsınız

Yuva boza yok anlattıklarınızdan aksıne sız ev alınmadı dıye adamı darlayıp gazlamışsınız o da baya ıyı evlat aıleye laf saymış🤦‍♀️ Sizin aılenızın evınede elini kolunu sallayarak gıremez hımm tamam o zaman onlarda alsaydı o zaman derlerdı kı elimi kollumu sallayarak gırerım benım evım bu mu yanı neyse siz baştan sona haksızsınız
Yuvası bozuldu ben herhangi bir vicdani sorumluluk da duymuyorum. Şimdi mutlu olsun hem gelinim doktor diye her yerde hava atsın hemde evi işi olan birini bulup yine birşey yapmadan başkalarına aldiklariyla hava atmaya devam etsin bakalım kaç kişi neden ceker

Evet ders çalışmaktan sanırım gerçek hayatı baya kaçırdık bu kadar kotu olduklarını da göremedim bu zamana kadar. Durduk yere niye ben vs diye sürekli sorgulamaya başladım birşey yapmamisken kimseye bu kadar zor hayatlarımızı kazanmisken tam mutlu olucam diyorsun saçma sapan konular ve olaylarla durduk yere uğraşmak zorunda kalıyoruz. Bir aile çocuğunun huzurunu bozmayı niye ister aklım almıyor kaldı ki belki de ayrilcak o zaman eline ne gecicek gerçekten merak ediyorum.
Senin ne demek istediğini anladım. Bazı yorumlarını da okudum, anladığım kadarıyla size bir şey yapmadıkları halde hâla senden ve eşinden beklenti içinde olmalarına bunalmışsın. Bir işleri olsa diğer ev aldıkları çocuklarına ve eltine değil size diyorlarmış . Evet gayet haklısın, anne baba olarak yeri gelince tabiki eşinden de istekleri olabilir. Ancak sen yokken hiç aramayan anne sen varken sürekli arayıp seninde nabzını yoklar gibi sürekli yanında diğer cocuklara yapılanı anlatıyorsa görüşmek istememek ve soğuk olman da normal. Tek hatan eşin senden yana olup seni anladığı halde onun üzerine gitmen olmuş. Bak inan ki çoğu kadın maalesef ki eşinin ailesiyle az çok benzer durumları yaşıyor. İlla bu aileyi çek idare et demiyorum ama eşin sana hak veriyor. Bunu yapan erkek de çok nadir. Bu sebeple ayrılmanı kesinlikle doğru bulmam. Senin yapacağın iş eşine söylenmek değil. Ailesi aradığında yoğunum telefonda konuşmayı sevmiyorum falan deyip mesafe koymak. İlla ısrarla ararlarsa aramalarını engelle, meşgule düşer o zaman ulaşamazlar sana. Yanında yada telefonda da aldıkları evi falan sürekli bahsettiklerinde de konuyu değiştir yada sürekli bu konuları konuşmanızdan sıkıldım artık de çok bunaldıysan. Yani normalde bunu söyle demem ama eşinle boşanmayı düşünecek duruma kadar geldiysen eşinle onlar yüzünden boşanacağına ailesine lafını söyle,bozulacaksa da eşinle değil onlarla aran bozulsun. Esine haksızlık ediyorsun, bizi aramayın bile demiş onlara. Daha ne yapsın adam. Üstelik başkasıyla evlensen yine benzer kv ve kp olacak büyük ihtimalle karşında. Yani sorun çıkarmayan eş ailesi cok az var. O yüzden evliliğini ailesi için bitirme, çünkü eşinle bir sorunun yok. Sonra pisman olabilirsin neden ayrıldım diye. Gerekirse ailesine senden beklentiye girip bir şeyleri yapmadığın icin söylenirse diğer eltimin her işine koşuyorsunuz, işinizi de o yapsın benden beklentiniz olmasın diye direkt söyle. Yani eşine değil ailesine söyle düşüncelerini.

Senin ne demek istediğini anladım. Bazı yorumlarını da okudum, anladığım kadarıyla size bir şey yapmadıkları halde hâla senden ve eşinden beklenti içinde olmalarına bunalmışsın. Bir işleri olsa diğer ev aldıkları çocuklarına ve eltine değil size diyorlarmış . Evet gayet haklısın, anne baba olarak yeri gelince tabiki eşinden de istekleri olabilir. Ancak sen yokken hiç aramayan anne sen varken sürekli arayıp seninde nabzını yoklar gibi sürekli yanında diğer cocuklara yapılanı anlatıyorsa görüşmek istememek ve soğuk olman da normal. Tek hatan eşin senden yana olup seni anladığı halde onun üzerine gitmen olmuş. Bak inan ki çoğu kadın maalesef ki eşinin ailesiyle az çok benzer durumları yaşıyor. İlla bu aileyi çek idare et demiyorum ama eşin sana hak veriyor. Bunu yapan erkek de çok nadir. Bu sebeple ayrılmanı kesinlikle doğru bulmam. Senin yapacağın iş eşine söylenmek değil. Ailesi aradığında yoğunum telefonda konuşmayı sevmiyorum falan deyip mesafe koymak. İlla ısrarla ararlarsa aramalarını engelle, meşgule düşer o zaman ulaşamazlar sana. Yanında yada telefonda da aldıkları evi falan sürekli bahsettiklerinde de konuyu değiştir yada sürekli bu konuları konuşmanızdan sıkıldım artık de çok bunaldıysan. Yani normalde bunu söyle demem ama eşinle boşanmayı düşünecek duruma kadar geldiysen eşinle onlar yüzünden boşanacağına ailesine lafını söyle,bozulacaksa da eşinle değil onlarla aran bozulsun. Esine haksızlık ediyorsun, bizi aramayın bile demiş onlara. Daha ne yapsın adam. Üstelik başkasıyla evlensen yine benzer kv ve kp olacak büyük ihtimalle karşında. Yani sorun çıkarmayan eş ailesi cok az var. O yüzden evliliğini ailesi için bitirme, çünkü eşinle bir sorunun yok. Sonra pisman olabilirsin neden ayrıldım diye. Gerekirse ailesine senden beklentiye girip bir şeyleri yapmadığın icin söylenirse diğer eltimin her işine koşuyorsunuz, işinizi de o yapsın benden beklentiniz olmasın diye direkt söyle. Yani eşine değil ailesine söyle düşüncelerini.
Evet tam olarak aslında durum bu maddi olarak bir sorunum hiç olmadı vercegi şeylerde umrumda olacak türden değil sanki birşey yapmışım gibi sürekli rahatsız etme çabası anlamsız kaldı ki okumaya devam ediyorum bunlarla uğraşcak zamanımda enerjimde yok hani bazen olur ya sen kendine yakistirmazsin bana da kocaman insanlara böyle saçma şeyler söylemek tuhaf geliyor. Ben yokken 1 hafta gidip kal evde tek kalma diye ailesine gönderdim 2 gün kalamadı o kadar sevgisi kadının çocuğuna ama ben gelmeyim zaman gecircez ya hep bir hastalık vs iş mutlaka çıkar. Bana birşeyler alçak durumda değilim zaten alsanda işlerden uğraşacak zamanım yok anlayamadığımız nokta çalışmayan insanlardan birşey istemek yerine kisitli zamanımda beni bulması :( Evet eş konusu karışık sinirlerim bozulunca ondan çıkıyor gibi geliyor. Bu bir sene bize yol gostericek uzakta olacağım yine bu tarz devam ederse malesef boşanmayı düşüneceğim

E doktorsanız madem hastalık için sizi aramaları normal değil mi?
Ben doktorum oğlunuzla evlendim. Benim 1+1 evim var. Benim ailemin evi. Benim ailemin aldığı eve ellerini kollarını sallayarak giriyorlar. Benim ailemin yardımları. Benim ailemin maddi durumu.
Boşanmanız adam için daha evla galiba. Adam eziklenmekten karakterinden olacak. Sizde doktorluğunuz ve maddi imkanlarınızla mutlu mesut yaşarsınız.

E doktorsanız madem hastalık için sizi aramaları normal değil mi?
Ben doktorum oğlunuzla evlendim. Benim 1+1 evim var. Benim ailemin evi. Benim ailemin aldığı eve ellerini kollarını sallayarak giriyorlar. Benim ailemin yardımları. Benim ailemin maddi durumu.
Boşanmanız adam için daha evla galiba. Adam eziklenmekten karakterinden olacak. Sizde doktorluğunuz ve maddi imkanlarınızla mutlu mesut yaşarsınız.
Bu kadar boş havaya normal zorla soyletiyorlar kendi haline bakmadan sacmalarsan gün gelir birileri hatirlatir yerini başta dedim minimalist bir insanım diye maddi sorunum olmadigi için maddiyatla çok ilgilenmiyorum da özellikle gozume sokulması ve kasıtlı yapılması ve yaptıklarının havasını atacağı en son insan ben olmalıyken niye çekeyim ki böyle sacma birşey hayatımda görmedim. Evet bende en son dediğiniz gibi mutlu mesut dertsiz yaşamayı düşünüyorum.

Yuvası bozuldu ben herhangi bir vicdani sorumluluk da duymuyorum. Şimdi mutlu olsun hem gelinim doktor diye her yerde hava atsın hemde evi işi olan birini bulup yine birşey yapmadan başkalarına aldiklariyla hava atmaya devam etsin bakalım kaç kişi neden ceker
ha ben sımdı anladım aslında sız aman gelınımız doktor dıye goklere cıkartılmak ıstemıssınız de kımse bunu yapmamıs
eltı ıcın evde duruyor bırsey yaptıgı yok onlara ev alındı dıye ıcerlemenızı sımdı anladım yanı doktor halınızle sıze layık gormemısler gıbı hıssetmıssınız

aşırısınız :) haksızsınız

turkıyede toplam doktor sayısı 164.594
sızde onlardan bırısınız
kımse sızı kıskanmıyor kım cekemeyecek yarım asırı devırmıs kac yasında kaynana mı yoksa kardese ev alındı dıye kocanızı boşamaya kalktıgınız eltınız mı kım cekemeyecek sızı ?

ve aılemızde akrabamızda bır doktor varsa rahatsızlık durumunda arar bılgı sorarız bılgısı yoksa su dala dıye yonlendırır bızı

sız once oyle bır anlattınız kı gorusmek ıstememenıze ragmen yakanızdan dusmuyorlarmıs arayıp duruyorlarmıs ozel ıslerını hallettırmeye calısıyorlar sızden menfaat saglayıp dıger cocuga yapıyorlar gıbı anlattınız

bulundugunuz ortamı huzursuz etmıssınız ap acık

bu kadar ınsan yanılıyor mu hepımız benzer yorumları yapıyoruz ?

ha ben sımdı anladım aslında sız aman gelınımız doktor dıye goklere cıkartılmak ıstemıssınız de kımse bunu yapmamıs
eltı ıcın evde duruyor bırsey yaptıgı yok onlara ev alındı dıye ıcerlemenızı sımdı anladım yanı doktor halınızle sıze layık gormemısler gıbı hıssetmıssınız

aşırısınız :) haksızsınız
İhtiyacım yok ki :) alsa ne olur almasa ne olur bende evet aslında niye durduğu yeri bilmiyor bu kadar seviyesiz insan nasıl olabilir bunu anlamaya çalıştım malum etrafımda bu kadar aşağılık kompleksi olan insan yok aldıysan aldın yani evi ev dediğin ne ki ;) Ama anlatamazsin. Allah'tan eşim bu aileye benzememis bu 4 sene içinde meğerse ne dert olmuşuz millete izine çıkınca aptalca kustular kinini de ne olduklarını anladık

sızde onlardan bırısınız
kımse sızı kıskanmıyor kım cekemeyecek yarım asırı devırmıs kac yasında kaynana mı yoksa kardese ev alındı dıye kocanızı boşamaya kalktıgınız eltınız mı kım cekemeyecek sızı ?

ve aılemızde akrabamızda bır doktor varsa rahatsızlık durumunda arar bılgı sorarız bılgısı yoksa su dala dıye yonlendırır bızı

sız once oyle bır anlattınız kı gorusmek ıstememenıze ragmen yakanızdan dusmuyorlarmıs arayıp duruyorlarmıs ozel ıslerını hallettırmeye calısıyorlar sızden menfaat saglayıp dıger cocuga yapıyorlar gıbı anlattınız

Mesleğimle ilgili konuşmadım ki o yüzden bana ekstra davranilsin gibi bir beklentim yok herkesin işi kendisine evet özellikle hasta olduklarında kullanılıyor gibi özel ilgi beklemesi saçma ben olsam sevmediğim birinden bunları da istemem eşimi de ev alindi diye bosayacagim demedim onun süreci yonetememesi ve beni muhatap etmesi bu konularla uğraşıyor olmaktan cekemicem dedim tahmin edersin ki benim için eve ulaşmak çok kolay kaldı ki şuan fazlasıyla var derdim ev değil yani benden ne hastalıkta nede sağlıkta beklenti içinde olunulmasi gerektiği ve rahatsız edercesine arama denmesine rağmen arayıp rahatsız etmek. Bu konuyu da burda açma sebebim benzer durumu yaşayan var mı acaba diye çevremde yok ve saygısız istesemde olamam yapım müsait değil insanları kırmak isteseydim şimdiye kadar 500 defa söylerdim zaten

sızde onlardan bırısınız

👏🏻👏🏻👏🏻

İhtiyacım yok ki :) alsa ne olur almasa ne olur bende evet aslında niye durduğu yeri bilmiyor bu kadar seviyesiz insan nasıl olabilir bunu anlamaya çalıştım malum etrafımda bu kadar aşağılık kompleksi olan insan yok aldıysan aldın yani evi ev dediğin ne ki :KK66: Ama anlatamazsin. Allah'tan eşim bu aileye benzememis bu 4 sene içinde meğerse ne dert olmuşuz millete izine çıkınca aptalca kustular kinini de ne olduklarını anladık
kardese ev aldıgını ebevyn soylemese sakladı bak bak bak dersınız
ev aldık dedıgı ıcın tefe koymussunuz
en cok sızın agzınızdan ev lafı cıkıyor bunun ıcın esınızı doldurup kavga eden de sızsınız...

her yorumda bız onlardan bırsey beklemedık ıstemedık zaten kendımız yaptık benım aılem bana ev verdı ellerını kollarını sallayarak evıme gıremezler dıyorsunuz aynı zamanda onlara ev aldılar haksızlık dıyorsunuz

en basından berı mesafelıler dıyorsunuz sonra da hastalık durumunda aradılar dıye rahatsızlık duyuyorsunuz arada bır zıyaretınıze geldıklerı ıcınde hızmetcılık mı yapıcam dıyorsunuz

evlılık bu degıl. sız daha hatalı duruyorsunuz ve sureklı sıkayet eden sureklı dolduran bır kadın olarak gorunuyorsunuz burdan bakınca cok uzgunum...

hele zaten kardese ev alındı onlara aıle daha cok masraf yaptı dıye kavga edıp tum sinirimi kocamdan cıkarıyorum bu gıdısle bosanıcam demenızde son nokta oldu

daha denılecek bırsey yok ...

yasınız kac bu arada

sızde onlardan bırısınız

Boşa dil döküyoruz biz eş ailesine cahil seviyesiz ne haddıne senın ailenin aldığı eve elini kolunu sallayarak girer hangi hadd ile oğlunu arayıp sorar diyecektik🤦‍♀️

Mesleğimle ilgili konuşmadım ki o yüzden bana ekstra davranilsin gibi bir beklentim yok herkesin işi kendisine evet özellikle hasta olduklarında kullanılıyor gibi özel ilgi beklemesi saçma ben olsam sevmediğim birinden bunları da istemem eşimi de ev alindi diye bosayacagim demedim onun süreci yonetememesi ve beni muhatap etmesi bu konularla uğraşıyor olmaktan cekemicem dedim tahmin edersin ki benim için eve ulaşmak çok kolay kaldı ki şuan fazlasıyla var derdim ev değil yani benden ne hastalıkta nede sağlıkta beklenti içinde olunulmasi gerektiği ve rahatsız edercesine arama denmesine rağmen arayıp rahatsız etmek. Bu konuyu da burda açma sebebim benzer durumu yaşayan var mı acaba diye çevremde yok ve saygısız istesemde olamam yapım müsait değil insanları kırmak isteseydim şimdiye kadar 500 defa söylerdim zaten

hayır sız kac kere eltı evde duruyor calısmıyor dıye belırttınız yanı sıze layık gorulmemıs gıbı kompleks yapmıssınız maalesef
halbukı aılenız sıze ev verdıgı ıcın ve sızler halk dılınde tabırı caızse baltaya sap oldugunuz ıcın esınıze sıze daha cok guvenmısler nasılsa ıhtıyacları yok dıye oncelık olarak aıle destegı olmadan yasayamayan cocuga ev almıslar kıme daha once ev alınacagı parayı verecek olanın ınsafına kalmıstır

esınız sızı muhattap etmemıs sız bu duruma cıldırmıssınız ve esınızı doldurup aılesıne laf soylemesı ıcın baskı yapmıssınız tum yorumlarınız duruyor hepsını okudum

adam sırf sakın olun dıye haklısın demıs sıze yahu

ınsan evlendıgınde esınden korkmamalı. aılesı bır cay ıcmeye geldıgınde bıle ben hızmetcımıyım dıye kompleks yapıyorsunuz... aılesı geldıgı gun yardımcı hanım tutun barı bu kadar zorunuza gıdıyorsa

bırde pardonda ben doktor olsam kayınvalıdem hastalandıgında benı aramasa ben ne gune duruyorum burda dıye ıcerlerdım sankı benı doktordan saymıyormusunuz derdım sızı sayıyorlar arıyorlar sızde buna belı kullanıyorlar dıyorsunuz bu doktor olarak tıp egıtımı almıs yemınler etmıs bır mantıga uymuyor tavrınız etık degıl karsınızdakı dusman bıle olsa sız doktor olarak yardım etmek zorundasınız !

Boşa dil döküyoruz biz eş ailesine cahil seviyesiz ne haddıne senın ailenin aldığı eve elini kolunu sallayarak girer hangi hadd ile oğlunu arayıp sorar diyecektik🤦‍♀️
şoklardayım ınanın
nadirdir erkek aılesının haklı ve magdur oldugu konular :)
burda gelın hanımın sesı fazla yuksek
bastan konuyu baska anlattı konu ılerledıkce sorular soruldukta tam olarak resım goruluyor

şoklardayım ınanın
bastan konuyu baska anlattı konu ılerledıkce sorular soruldukta tam olarak resım goruluyor
Bugüne kadar tüm ezilen kadınlar için varım o halde :) doktor olunca niyeyse insanlarda hep böyle bir kompleks oluyor neyse herşey için teşekkür ederim konunun kapanması için mesaj attım güzel ve değerli fikirleriniz için teşekkür ederim ♥️

hıc ezılen kadın gıbı durmuyorsunuz hanı ezılen magdur kadın gormesek...
sızler doktor olunca bız ınsanlarda neden kompleks oluyormus ben onu anlamadım doktor olunca ne oluyor ölümsüz mü oluyorsunuz gozlerınızden ışınlar mı cıkarabılıyorsunuz fışırt dıye bıleklerınızden aglar mı fıskırıyor nedır yanı

B
şoklardayım ınanın
Bende yorumları görünce yazdım dayanamayıp beklenti içinde değilim doktorum şu bu ama valla bal gibi beklentisi var doğu da görev yaparken yol parasına kadar yardım etmemişler bunu bile beklemiş ne alakaysa🤷🏼‍♀️ Aılesının evınde oturuyorlar kırada da evlerı var evleri olana mı ev alınır olmayana mı kı alınan kardeşin maddi durumu yokmuş🤦‍♀️ Ya insanlarımız cidden anormal bu insanlar illa ev bir şey almak zorunda mı hediye olarak olursa olur yok almadı ne ya parayla mı evlat olunuyor büyütene kadar nazını çek ama ilerde beklenti karşılanmayınca arama sorma gelme bile te allahım kocasıda ayrı ev almadı dıye annesine arama gelme diyebiliyor bunu benim eşim yapsa yeminle sana mı düştü ailemın parasını sorgulamak sen mi kazandin der boşarım net

Back
X