• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ayrımı yapan anne baba

hıc ezılen kadın gıbı durmuyorsunuz hanı ezılen magdur kadın gormesek...
sızler doktor olunca bız ınsanlarda neden kompleks oluyormus ben onu anlamadım doktor olunca ne oluyor ölümsüz mü oluyorsunuz gozlerınızden ışınlar mı cıkarabılıyorsunuz fışırt dıye bıleklerınızden aglar mı fıskırıyor nedır yanı
Tabiki ezilmedim ve ezdirmem de kendimi kimseyi ezmesinler tek temennim o fark ettiyseniz de bu saçma tarz tavri da çekemem dedim hep mağdur kadın olmasin diye ezilen kadinlar için varım dedim

B

ende yorumları görünce yazdım dayanamayıp beklenti içinde değilim doktorum şu bu ama valla bal gibi beklentisi var doğu da görev yaparken yol parasına kadar yardım etöemışler bunu bile beklemiş ne alakaysa🤷🏼‍♀️ Aılesının evınde oturuyorlar kırada da evlerı var evleri olana mı ev alınır olmayana mı kı alınan kardeşin maddi durumu yokmuş🤦‍♀️ Ya insanlarımız cidden anormal bu insanlar ilka ev bir şey almak zorunda mı hediye olarak olursa olur yok almadı ne ya parayla mı evlat olunuyor büyütene kadar nazını çek ama ilerde beklenti karşılanmayınca arama sorma gelme bile te aahım kocasıda ayrı ev almadı dıye annesine arama gelme diyebiliyor bunu benim eşim yapsa yeminle sana mı düştü ailemın parasını sorgulamak sen mi kazandin der boşarım net
son yorumunu gordunuz mu konu sahıbının :D doktor olunca ınsanlarda kompleks oluyormus :D koptum resmen

valla doktorların hıcte kıskanılacak hayatları yok tum gun hastanede her turlu ınsanla cebellesıyorlar sosyal hayat dıye bırsey kalmıyor
hele bırde yemını unutup gercekten ıhtıyacı olan aradıgında bır doktorun benı kullanıyorlar demesı :D yahu ınsanlar bılgılerınızı kullansın ,ınsanlıga faydanız olsun dıye tıp okudunuz zaten :D

dıyesım geldı de anlamıyor benım anlattıklarım onun anlayacagı kadar ıste

hayır bırde adalet denılen sey once ıhtıyacı olana yetısmektır zaten evı olana degılde once evı olmayana ev alırım bende , evı olana sonra hakkını verırım kaç kaç yok kı

tum konu bıze ev almadılar sorunu sonra da dıyorkı ben asla beklentıye gırmedım :D e bu kavga nıye o zaman

son yorumunu gordunuz mu konu sahıbının :KK70: doktor olunca ınsanlarda kompleks oluyormus :KK70: koptum resmen

valla doktorların hıcte kıskanılacak hayatları yok tum gun hastanede her turlu ınsanla cebellesıyorlar sosyal hayat dıye bırsey kalmıyor
hele bırde yemını unutup gercekten ıhtıyacı olan aradıgında bır doktorun benı kullanıyorlar demesı :KK70: yahu ınsanlar bılgılerınızı kullansın ,ınsanlıga faydanız olsun dıye tıp okudunuz zaten :KK70:

hayır bırde adalet denılen sey once ıhtıyacı olana yetısmektır zaten evı olana degılde once evı olmayana ev alırım bende , evı olana sonra hakkını verırım kaç kaç yok kı

tum konu bıze ev almadılar sorunu sonra da dıyorkı ben asla beklentıye gırmedım :KK70: e bu kavga nıye o zaman
İşte şu an o ettiği yemin boş statü adına herhalde okudu🤷🏼‍♀️ Ben daha kompleksli olayım 2 ay tatılım var bütün meslekleri biz yetiştiriyoruz bla bla 😂😂

son yorumunu gordunuz mu konu sahıbının :KK70: doktor olunca ınsanlarda kompleks oluyormus :KK70: koptum resmen

hele bırde yemını unutup gercekten ıhtıyacı olan aradıgında bır doktorun benı kullanıyorlar demesı :KK70: yahu ınsanlar bılgılerınızı kullansın ,ınsanlıga faydanız olsun dıye tıp okudunuz zaten :KK70:

tum konu bıze ev almadılar sorunu sonra da dıyorkı ben asla beklentıye gırmedım :KK70: e bu kavga nıye o zaman
Sizde avukatsiniz sanırım ücretli danışmanlık yapmak isterseniz çalışmak isterim

Yetişkin çalışan 2 insansınız. Ne bu beklenti ? Bekarım iş bulsam bir tl bile istemem ailemden yat kat verseler kabul etmem. Abime ev alındı daha yeni benim asla böyle bir beklentim olmaz ya da ona ev aldılar bana almadılar diye kaprislere girmem bu yaşa kadar getirmişler daha ne isteyeyim ? Karsimdakinin de ailesinden istemesini istemem. Ev alinacaksa eşinizle alacaktınız annenizden istemeyecektiniz. Biraz minnet edin kirada eviniz de varmış. Sürekli baskalarindan bekleyerek mutsuz olursunuz.

Beni cekemiyorlar kimseden birşey istemeden yaşıyorum diye istesem yüz bulacak oda olmayınca sinir ediyorlar yada bilmediğim ne sorunu varsa artık oğlunu çok sevse çocuk ayırmaz o da değil yani
nasıl ya gerçekten garip. yanlış anlamayın da işi gücü olmayan boş insan davranışlarına benziyor bunlar. bu insanların daha önemli işleri yok mu gerçekten?

Oncelikle daha 30 yasinda kendi evinizi almissiniz helal olsun. Ben 32 yasindayim bir bisikletim bile yok ve etrafimda kimsede ev araba yok, yani aileleri almadiysa. Bu acidan cidden takdir ettim.

Es ailesinden beklentinizi ise yanlis buldum. Ha evlat ayiriyor olabilirler ama yorum yapan arkadaslara da katiliyorum, esiniz zaten buna uzuluyordur cunku ayrimcilik ona yapiliyor. Ona psikolojikman destek olmak, uzulme bosver vs demek bence sizin yapabileceginiz sey. Neden bosanasiniz ki orasi sacma geldi. Ha, gelirler, sinir bozucu bir sekilde konusu giderler, olabilir, ama siz mesafe koysaniz da esiniz "anama ana de babama baba de her gun anamin evine temizlige git" kafasinda bir insan degil anladigim kadariyla... Siz mesafe koysaniz da tepki gostermez. Acikcasi ben olsam es ailesini kafama takmazdim...

Benim kucuk kardesim de 24 yasinda Istanbul'da ailemin evinde oturuyor, belki yakinda ailem araba da alir kardesime. Ben baska bir ulkede yasiyorum, gecen burdaki bankanin dandikligi ve maillerime cevap vermemesi yuzunden kredi kartimla Turkiye'ye ucak biletimi alamadim. Annem teklif etti alayim diye, hediyem olsun dedi, kabul etmedim, cok rahatsiz oldum, en sonunda aldi ama gidince parasini verecegim tabi ki. Kardesimle beni ayirmazlar, sartlar oyle gerektiriyor kardesimin maasi benimkinin beste biri kadar. Tabi ki bana yapilanla ona yapilan yuzde yuz esit olamaz su an. Yani ozetle demek istedigim her cocugun sartlari ayri, her cocuga yapilan yardim ayri. Ha sistematik olarak esinizi dislama varsa o kotu, ama bu da esinizi zaten uzuyordur. Sizin yapmaniz gereken kanimca kendinizi olaylarin disinda tutmak, olaylara yabanci kalmak...

Konuya tek yorumum , beni okutup meslek sahibi olmama vesile olan ailemin evinde oturup kendi evimi kiraya vermem. Siz böyle yaparsanız kocanızın ailesi daha çook destek vermez size ki nitekim destek vermek zorunda değil. Evlenmeyi akıl eden insanlar kendi geçimlerini de sağlayabilmeliler aile evinde oturup koca ailesinden destek beklemek hoş değil

Konuya tek yorumum , beni okutup meslek sahibi olmama vesile olan ailemin evinde oturup kendi evimi kiraya vermem. Siz böyle yaparsanız kocanızın ailesi daha çook destek vermez size ki nitekim destek vermek zorunda değil. Evlenmeyi akıl eden insanlar kendi geçimlerini de sağlayabilmeliler aile evinde oturup koca ailesinden destek beklemek hoş değil
Çiçeğim kirada evleri var eş ailesi durumu olmayan çocuğuna ev almış. Eşi ve kendiside sırf mal derdinden aileye benim evime elini kolunu sallayıp misafir olarakta gelemezsin diyip arayıp sormayın diyor buyur düşün🤷🏼‍♀️

Çiçeğim kirada evleri var eş ailesi durumu olmayan çocuğuna ev almış. Eşi ve kendiside sırf mal derdinden aileye benim evime elini kolunu sallayıp misafir olarakta gelemezsin diyip arayıp sormayın diyor buyur düşün🤷🏼‍♀️
Ben de istiyorum bu kafadan ya bana ne ben de evleneyim, kocamın ailesi bana ev alsın araba alsın. Ailem de ev alsın sonra onu kiraya vereyim ek gelir olsun, kocamın ailesinin aldığı evde de oturayım kendi paramı da çatır çutur yiyeyim nolurrrr 🤣

Ben de istiyorum bu kafadan ya bana ne ben de evleneyim, kocamın ailesi bana ev alsın araba alsın. Ailem de ev alsın sonra onu kiraya vereyim ek gelir olsun, kocamın ailesinin aldığı evde de oturayım kendi paramı da çatır çutur yiyeyim nolurrrr 🤣
Ahh ahh milletin sevgilisi özür dikerken bile araba alıyor biz sürünelim 😂

Back
X