• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ayrımı

Ayy ne kadar da merak etmiştim oysa ki. Yaram falan da yok çok şükür. Konu siz değilsiniz zaten konu sahibine olan tavrınız

sizinle polemiğe girmeyeceğim
O yüzden bana yazmayın daha falza
Konu konusahibi ise ona faydalı fikirler verin, benim tavrım beni ilgilendirir

sizinle polemiğe girmeyeceğim
O yüzden bana yazmayın daha falza
Konu konusahibi ise ona faydalı fikirler verin, benim tavrım beni ilgilendirir
Ayy nolur benimle polemiğe girin nolur 🤣 sanki ben zorluyorum sizi yazmayın o zaman.

Aldılar zaten eşyaları aldılar düğüünğ ysptılat takılarımı aldılar lütfen okuyup yorım yapın ben durumun rahatsızlık boyutlarını anlattım bekarken de aynıyfı diyorum kaçmam bahaneleti oldu alcaz deyip aldırmadılar ben yine küçük düştüm keyfinden kaçanlardan değilim lütfen yorum yaparken iyi okuyun k
O zaman görüşmeyin sizi sadece para isterken evlat görenlerden uzak durun yoksa eşiniz bu durumu ömür boyu size dillendirecek ve siz de duydukça üzüleceksiniz bence araya mesafenizi koyun maalesef ailemizi seçemiyoruz

Konu sahibinin kaçması yanlış tabi ki. Ailesinin, kaçtın sana birşey yok deyip para istemesi de çok yanlış. Çıkarları olunca evlat, çıkar yoksa ama kaçtın olmaz. Ayrıca aileler kız istediği sürece arkasında olmalı. Bu çok önemli. Herkes hata yapar önemli olan hatasını anlaması.

Back
X