• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ayrımı

Ben zaten ele güne karşı aa barıştık demek için barıştım evet insan en azından çaldıklarını bekliyor paraya sıkışınca sizden talep eden insandan bir şey beklemeniz yanlış değil düşünüyorm
Size o yüzden diyorum kendi anneliğinizle asla kıyaslamayın verdiğim cevapları okuyun anlıcaksınız annem hep beni ananemin çocuğuymuş gibi gördü annem hep paraya gelince çocuğu oldupumu hatırladı zaten evde çok kalmıyordum ananrmdeydim genelde

bu yaşadıklarınızın hepsine üzülebilirdim, ama kaçtığınız için üzülemedim kusura bakmayın
Evlat yetiştirmenin ne demek olduğunu biliyorum, benim bukadar fedakarlıklarıma kızlarım bu şekilde cevap verse bende de ona karşı merhamet kalmaz.
İlerde kendi çocuğunuz olunca anlayacaksınız
Kaçtığı için sildiği insa dan borç ğara istemesi normal yani

Esinin aileside sana hıcbısey yapmamısken ne demeye sana bir bilezik bile takmadılar dıyıp seni ayrıca üzüyor.
Aynı seyin kahverengısı de kendısı de hey allahım ya.

Ailenin senden caldıklarını Allah yanlarına bırakmaz merak etme
Eşimğn ailesi yaptı düğünümüzü eşyalarımızı bileziklerimi yaptılar balayına bile gönderdiler hatta bekarlıktan kalma borcum vardı abimin dğünü için onu bile ödediler eşim o yüzden sadexe gördüğü için söyledi beklediğinden değil

Eşimğn ailesi yaptı düğünümüzü eşyalarımızı bileziklerimi yaptılar balayına bile gönderdiler hatta bekarlıktan kalma borcum vardı abimin dğünü için onu bile ödediler eşim o yüzden sadexe gördüğü için söyledi beklediğinden değil
Hı,, kactın diye yapmadılar okumusum yorumumu geri aldım oyleyse.
Kocanla gecınmeye bak annenlere de bi kurus verme artık. Dedıgın gibi otelde kime dugun yaptılarsa ondan istesinler. Senden caldıklarını paraları da odesınler

Hı,, kactın diye yapmadılar okumusum yorumumu geri aldım oyleyse.
Kocanla gecınmeye bak annenlere de bi kurus verme artık. Dedıgın gibi otelde kime dugun yaptılarsa ondan istesinler. Senden caldıklarını paraları da odesınler
Ödemezler... Benden istiyorlar hala ama artık yoruldum ben de eşimin ailesini aile gibi sahiplendim allah razı olsun kayınvalidemden ameliyatımda yanımda kaldı yıkadı beni annemle kal diye yalvardım kalmadı

Kaçmayı bende onaylamıyorum, kaçan kızın değeri olmaz sabır etmeliydin, damat beyin işine gelmiş, birde altın konusunda seni aşağlıyor, anneni şu konuda haksız buldum senden artık para isteyemez birde altınlarını aslında sana vermeliydi ,
Görünen o ki iyi günde oğlundan yana kötü gününde senden yana olacak, annen az fena değil ikili oynuyor, kaçma konusunda genelde anneler durumu iyi idare edemiyor, ama kadınlar bunu çok iyi idare etmeli söz konusu kızı, elin kızından sonra pek hayır gelmiyor :KK51:

Kaçmayı bende onaylamıyorum, kaçan kızın değeri olmaz sabır etmeliydin, damat beyin işine gelmiş, birde altın konusunda seni aşağlıyor, anneni şu konuda haksız buldum senden artık para isteyemez birde altınlarını aslında sana vermeliydi ,
Görünen o ki iyi günde oğlundan yana kötü gününde senden yana olacak, annen az fena değil ikili oynuyor, kaçma konusunda genelde anneler durumu iyi idare edemiyor, ama kadınlar bunu çok iyi idare etmeli söz konusu kızı, elin kızından sonra pek hayır gelmiyor :KK51:
ben ailemi gördüğüm için kabul ettim kaçmayı tekrara dayak yemek falan göze alamadım. Tabi o zaman her şeyi anlatamıyorsunuz eş adayınıza zaten oyaladıkları için iyi bi izlenimi yoktu ailemin bi de annemin dövdürdüğünğ söyleyemedim.

Önce annenize borç vermeyi kesin.Eşinizin ailesine kendinizi ezdirmeyin eziklenerek.Kaçan kıza pek bisey yapilmaz beklemeyin.Yapan insanlarda var şimdi doğruya doğru.Unutun geçmişi açmayin bu konulari tekrar

Önce annenize borç vermeyi kesin.Eşinizin ailesine kendinizi ezdirmeyin eziklenerek.Kaçan kıza pek bisey yapilmaz beklemeyin.Yapan insanlarda var şimdi doğruya doğru.Unutun geçmişi açmayin bu konulari tekrar
Yok kendimi asla ezdirmiyorum zaten öyle insanlar da değiller ben öyle hissediyorum

Kaçtığıniz icin bazı şeyleri kabullendiniz de kaçtınız demektir bu yüzden beklentiye girmemelisiniz. Ama onlarda sizden para istememeli kesinlikle para vermeyin ailenize tabi eşinizinde ailenizi kotulemesine izin vermeyin .olan olmuş artık mutlu huzurlu olmaya bakın

çocuklarım sevapları ve günahları ile başımın tacıdır
benim tasvip etmediğim biriyle illaki evlenecem diyorsada arkasında dururum, üstüme düşeni yaparım evlendiririm.
Silip atmam
Kolay büyütmüyorum bende, onlardan elin oğlu için vazgeçmem
Ama beni ezer geçerse, kaçar giderse evet ozaman arkasında durmam.
Herkesin doğrusu ve yanlışı kendine pek tabii ki. Ancak inşallah yaşayıp görmek zorunda kalmazsınız.
Sevgili konu sahibi diğer mesajlarınızı da okuyunca, aileniz muhtemelen kaçıp gitmeniz için işi uzattıkça uzattı. Böylece, adetimiz bu kaçana bir şey yapılmaz deyip takı takmaktan da kurtuldular akıllarınca. Üzülmeyin ne olur, bunların hiç biri sizin suçunuz değil. Yıllar geçse de anne babanızın tutumunu anlayamayacaksınız ama kabullenmeye çalışın ve çok zor biliyorum ama onlardan maddi manevi hiçbir beklentiniz olmasın. Çünkü siz onları değiştiremezseniz. Siz kaçmasaydınız da muhtemelen size hiçbirşey yapmayacaklardı. Herşeyi siz yapmak zorunda kalacaktınız.

Annen senin evlenme meselesini ağzına yüzüne bulaştırmış çok büyük cahil bir kadın seni ayrı babanı ayrı idare edip, evlendirmeyi becerecekti, ama becerememiş bundan sonrada sana hayrı olacağını sanmıyorum eşin zaten ondan nefret ediyormuş, artık bu soğukluk ömür boyu devam eder, annen bu yanlışı yaşayacak öyke kolay evine gelemiyecek, damat istemiyor anneni mecbur sende pek yakın olma ki belki zamanla hatasını anlar

Sen ailenin sigortası gibiydin, önceki cevabında anne-babanın çalışmadığını belirtmişsin, onlar seni garanti görmüşler ve evlenip para kaynağının kesilmesini istemedikleri için evliliğine karşı çıkmışlar.karşılıklı hatalar yapmışsınız.sen de kaçarak gitmişsin, onların da işine gelmiş, gerçi çalışmadıklarına göre de nasıl çeyiz,takı işine el atacaklardı,bilinmez...

Ama şu da bir gerçek ki ailenin gözünde erkek kardeşin daha değerli, bir şekilde olaylar böyle gelişmeseydi de,geleceğin nokta yine buna benzer olacaktı.o yüzden üzülme çok ama mesafeni de koy.en başta para gönderme, maddi yardımlar hiç etme

Annen senin evlenme meselesini ağzına yüzüne bulaştırmış çok büyük cahil bir kadın seni ayrı babanı ayrı idare edip, evlendirmeyi becerecekti, ama becerememiş bundan sonrada sana hayrı olacağını sanmıyorum eşin zaten ondan nefret ediyormuş, artık bu soğukluk ömür boyu devam eder, annen bu yanlışı yaşayacak öyke kolay evine gelemiyecek, damat istemiyor anneni mecbur sende pek yakın olma ki belki zamanla hatasını anlar
Eşim hiç saygısızlık yapmıyor gelmiyor siye kızıyor artık onlar gelmezse bende gitmem diyor ben Allahın adaletine güveniyorum evlat hakkı da var illaki

Sen ailenin sigortası gibiydin, önceki cevabında anne-babanın çalışmadığını belirtmişsin, onlar seni garanti görmüşler ve evlenip para kaynağının kesilmesini istemedikleri için evliliğine karşı çıkmışlar.karşılıklı hatalar yapmışsınız.sen de kaçarak gitmişsin, onların da işine gelmiş, gerçi çalışmadıklarına göre de nasıl çeyiz,takı işine el atacaklardı,bilinmez...

Ama şu da bir gerçek ki ailenin gözünde erkek kardeşin daha değerli, bir şekilde olaylar böyle gelişmeseydi de,geleceğin nokta yine buna benzer olacaktı.o yüzden üzülme çok ama mesafeni de koy.en başta para gönderme, maddi yardımlar hiç etme
Erkek kardeşim değerli evet ama çekecekler daha 3 4 aylık evli ama tam bir hanımmköylü

Back
X