- 13 Kasım 2014
- 225
- 337
- 303
- 41
Hayır baştan soruluyor ve dosyada belirtiyorsunuz bizde küçük sağlık sorunlarini kabul ettik ama bunlar ciddi sorunlar beni neden arayıp çağırıp yipratiyorsunuzki ... Sizin için gerçekten zor bir deneyim olmuş inşaallah çok yakın zamanda mükâfatını alırsınızamin çok çok üzüldüm dün bu gün daha iyiyim hele bir aile vardı bebeğine kavuşmuş kucaklarında görünce iyice üzüldüm sağlıksız bebek olunca neden ararlar onu ayrıca anlamış değilim biz ufak hastalıkları kabul ettik kısmet ne diyelim o aile 9 da idi görüimesi bizim 11 de belkide biz 9 da randevumuz olsaydı şimdi bebeğim yatağında evimizde olacaktı herşey bir kısmet ama dün çok gerildim burda bir anne vardı geçen anlatmıştı 5 saat yol gidip sağlıksız kız çocuğu sonra evladına kavuştu dilerim en kısa zamanda telefon bekleyem herkesin telefonu çalsın sağlıkla bebeklerimize kavuşalım
Bunlar çok güzel heycanlar hepimiz o yollardan geçtik geçiyoruz Allah kavustugumuz günün heycaninida hepimize yaşatsın insaallahHeyecanımı paylaşmaya geldimPazartesi günü evrakları teslim ettik. Normalde 6 ay içinde ev ziyareti yaparız demişti çıkarken ağustos ayında ev ziyaretine geleceğim dedi ben şok sanki kucağında bebeğimle gelecek öyle bir heyecan ama bizim il merkezi ile ilçe bayağı uzak o tarafta ev ziyaretlerim olacak dedi gelmişken bize de uğrayıp aradan çıkarmak istedi uzmanimiz muhtemelen ama olsun ben çok heyecanlandım. Kizima bandana aldım bu haberden sonra. Bebek kıyafetlerine bile bakamıyordum şimdi içinden çıkamıyorum şu an kıyafet alamıyorum kaç aylık hangi mevsimde gelecek bilmediğim için ama parasını biriktirip geldiğinde alırım. kitap bandana toka gibi şeyler alacağım çok heyecanlı
Amiiin insallah hepimize en güzel vakitteBunlar çok güzel heycanlar hepimiz o yollardan geçtik geçiyoruz Allah kavustugumuz günün heycaninida hepimize yaşatsın insaallah
en yakın zamanda kavuşursunuz umarım bizede yazın sık sık :)Heyecanımı paylaşmaya geldimPazartesi günü evrakları teslim ettik. Normalde 6 ay içinde ev ziyareti yaparız demişti çıkarken ağustos ayında ev ziyaretine geleceğim dedi ben şok sanki kucağında bebeğimle gelecek öyle bir heyecan ama bizim il merkezi ile ilçe bayağı uzak o tarafta ev ziyaretlerim olacak dedi gelmişken bize de uğrayıp aradan çıkarmak istedi uzmanimiz muhtemelen ama olsun ben çok heyecanlandım. Kizima bandana aldım bu haberden sonra. Bebek kıyafetlerine bile bakamıyordum şimdi içinden çıkamıyorum şu an kıyafet alamıyorum kaç aylık hangi mevsimde gelecek bilmediğim için ama parasını biriktirip geldiğinde alırım. kitap bandana toka gibi şeyler alacağım çok heyecanlı
Benim eşim de gönülsüzdü, bilmem sevebilir miyim diyordu. Sonra bizim tüp bebek süreçleri kötü gitmeye başlayınca, dedim “tedavimizin sonlarına geliyoruz çocuğumuz olmazsa o kadar uğraşımızın sonucu elimiz boş kaldığı için eve bir kasvet çökecek. Böyle olmasını istemiyorum. Bizde bir çocuk yetiştirecek sevgi ve güç fazlasıysa var, bunu neden kullanmayalım. Hayata 1-0 yenik başlamış bir çocuğa yuva olmak bizi fazlasıyla tatmin edecek, o yaralı biz yaralı. Biz hayvanlara bile biraz baktığımızda nasıl bağlanıyoruz, nasıl bir çocuğa bağlanmayız diye” bir motivasyon konuşması yaptım ve tamam dedi eşim.Merhaba sürece dahil olmak isteyen biriyim. Eşleri ile ortak kararı olmayıp eşlerine konuyu açan kişiler başta nasıl konuya girdiniz. Kabul etmeyip sonradan fikri değişenler oldu mu? Bu konu hakkında bana destek olabilecek hikayesi olan var mı?
merhba sizin süreciniz ne durumda şuanBen de 24'ncü oldum (kız, Ankara).
mrhaba süreciniz nasıl ilerliyor sıranız kaç acabaAmin canım. ama dediğin gibi bunları telefonda söyleseler boşuna ümitlenmez insan.
Allah geciktiriyosa güzelleştiyordur derler ya. az kaldı inşallah hayırlısı saglıklısı gelir
Merhaba. Ben şu an üçüncüyum, ama beklemede olanlar var. Kızımızı dört gözle bekliyoruz. Az kaldı.merhba sizin süreciniz ne durumda şuan
EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAHMerhaba. Ben şu an üçüncüyum, ama beklemede olanlar var. Kızımızı dört gözle bekliyoruz. Az kaldı.
merhaba ben daha öncede yazmıştım düşüncemi hayata geçirdim ve e devlet üzerinden ilk başvrumu yaptım şuan 2 biyolojik çocugum var nasipse 3. için evlat edinme istiyorum bakanlık ne kadar zaman sonra dönüş yapar tecrübeli kişilerden bilgi rica ederm
İstanbul da tüm e devlet basvurusu yapan aileleri bir konferans salonunda topladılar, süreci tüm detayları ile anlattılar, ardından asıl başvuruları da o zaman aldılar, bizim sürecimiz oyle başladı.Merhaba, e devletten değil, bulunduğunuz ilin sosyal hizmetler il müdürlüğünden öncelikle arayarak yüz yüze görüşmek için randevu alın. E devletten yapılan başvurulara dönüş yapılmıyor diye biliyorum. Size gerekli olan tüm bilgileri vereceklerdir zaten. Hayırlı olsun kararınız
evet onu görmeyen kalmadı sanırım darısı başımıza inşallah en kısa zamanda bende günaydın ile başlayayım güneİyi akşamlar hanımlar
Sosyal medyada gördüm
İstanbul'dan sanırım kız bebek evine yerleşmiş çok sevindim darısı bize inşallah
Günaydın amin inşallah tez vakitte..evet onu görmeyen kalmadı sanırım darısı başımıza inşallah en kısa zamanda bende günaydın ile başlayayım güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?