Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ah nede güzel olmuş, ,inşallah en kısa zamanda arasınlar bebişinizi almaya gelin diye, hnagi şehirden başvuru yaptınız aceba ne kadar güzel eğitim vermeleri sevindim

ah nede güzel olmuş, ,inşallah en kısa zamanda arasınlar bebişinizi almaya gelin diye, hnagi şehirden başvuru yaptınız aceba ne kadar güzel eğitim vermeleri sevindim
amin inşallah. ben hep en başından beri bu çocuksuz son yazımız diyorum eşime bi daha ki yaza kadar bebişimiz gelniş olucak inşallah. Aydından başvurmuştuk biz. sizlerde olmadımı böyle egitim

amin inşallah. ben hep en başından beri bu çocuksuz son yazımız diyorum eşime bi daha ki yaza kadar bebişimiz gelniş olucak inşallah. Aydından başvurmuştuk biz. sizlerde olmadımı böyle egitim
Ben henuz böyle birşey için aranmadim belkide belli bir sayının altına düşünce olur

bizde katılamıycaz. iş yerinde 2 kişi rapaorlu 1 kişi yıllık izinde olunca izin alamadım bende. inşallah tekrar olur da katılırız

yok ben hiç duymadım istanbuldan böyle eğitim var mı aceba istanbuldan aranan sanmıyorum ama olsa nede güzel olurdu

hafta arası 1 günlük mü oluyor bu eğitimler
2 saat kadar sürüyor dedi uzmanımız. her zaman değilde ara ara oluyormuş. ege üniversitesinden pedegog ve çocuk doktoru gelicek bilgiler vericek dedi uzmanımız. sanırım çocuga söyleme ve bakımıylaa ilgili bilgiler verilecek.

ben şeyide araştırmıştım. emzirebilirmiyim acaba diye. burda özel bi hastanede gebe okulu var. onlarla görüştüm. hamile olmasamda gebe okuluna kayıt yapılabiliyormuş emzirmeyle ilgili destekte veriyorlarmış. sıramız biraz daha yaklaşınca orayada kayıt olmayı düşünüyorum. hastane her ay açıyormuş zaten kursu yaklaşık 15-20 gün sürüyormuş o egitimde

ne kadar güzel evet doğurmak gerekmiyor bunu bende araştırmıştım ama cesaret edemedim bende nedense zaten mama kısmıda sorun hangisini vereceğiz geçen bir arkadaşım attı bir vdieo içinde neler bulmuşlar hazır mamaların insan korkuyor aslında çok fazla

aynen mamalar hep hazır katkılı koruyucu içeriyo bi sürü. en dogalı daha saglıklısı hangisi bulmak zor. kadın dogum doktorları iğne veriyormuş süt üretebilmek için. pompalar falan da var. bakalım deniycem inşallah başarırırm

Bu konu ile ilgili bende çok araştırma yaptım edindiğim bilgilere göre herşey beyinde bitiyor... Biraz azimle neden bizimde sütümüz gelmesinki ... Ben deneyeceğim ve geleceğine çok inanıyorum

Bu konu ile ilgili bende çok araştırma yaptım edindiğim bilgilere göre herşey beyinde bitiyor... Biraz azimle neden bizimde sütümüz gelmesinki ... Ben deneyeceğim ve geleceğine çok inanıyorum
bu durum da denediğimiz şeyleri birbirimize aktaralım belki faydamız olur birbirimize. siz ne zaman başlıycaksınız çalışmalara

Merhabalar
Biz de dün ön başvurumuzu İstanbul dan yaptık. Evrak hazırlama sürecindeyiz. Yaş konusunda kafasına takılanlar için yazmak istedim. 40 yaş sınırı kaldırılmış ancak her il kendi yaş sınırını belirlemiş. İstanbul için evlat edinilen ile evlat edinen arasındaki yaş farkı 43 müş. Ben şuan 43 yaşındayım ve 0-1 yaş için sıraya gireceğim, seneye 44 yaşımda olduğumda 1-2 yaş için olan sıraya geçecekmişim, ertesi yıl da 2-3 yaş için olan sırada olacakmışım. Ne yazık ki kötü bir uygulama. Ama yaş sorunu olmayan 0-1 yaş için sıra bekleyenler için iyi bir durum, bizim gibiler nedeniyle sıra daha hızlı ilerliyor.

Sürecinizi hayırlı olsun inşallah bir an önce evladiniza kavuşursunuz

Reactions: Akc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…