ah nede güzel olmuş, ,inşallah en kısa zamanda arasınlar bebişinizi almaya gelin diye, hnagi şehirden başvuru yaptınız aceba ne kadar güzel eğitim vermeleri sevindimKızlarrrr
az önce kurumdan aradılar. bir panik bende görmeniz lazım bu kadar çabuk nasıl aradılar diye. meger egitim veriyolarmış ailelere katılmak istermisiniz diye aramışlar.
aramışken sıramızıda sordum kız 39 erkek 22 ye düşmüş . ayın 4 de ögrenmiştik sıramızı o zaman kız 42 erkek 25 di . 1 ay olmadan güzel düşmüş ilerleme olmuş sevindim valla.
heyecan 3-5 katına çıkıcak sanırımBunlar ne güzel heycanlar o gün geldiğinde nasıl olcaz acaba
amin inşallah. ben hep en başından beri bu çocuksuz son yazımız diyorum eşime bi daha ki yaza kadar bebişimiz gelniş olucak inşallah. Aydından başvurmuştuk biz. sizlerde olmadımı böyle egitimah nede güzel olmuş, ,inşallah en kısa zamanda arasınlar bebişinizi almaya gelin diye, hnagi şehirden başvuru yaptınız aceba ne kadar güzel eğitim vermeleri sevindim
Ben henuz böyle birşey için aranmadim belkide belli bir sayının altına düşünce oluramin inşallah. ben hep en başından beri bu çocuksuz son yazımız diyorum eşime bi daha ki yaza kadar bebişimiz gelniş olucak inşallah. Aydından başvurmuştuk biz. sizlerde olmadımı böyle egitim
Umarım olur çünkü bu yolda yapılan herşey bence çok heyecanlıbizde katılamıycaz. iş yerinde 2 kişi rapaorlu 1 kişi yıllık izinde olunca izin alamadım bende. inşallah tekrar olur da katılırız
hafta arası 1 günlük mü oluyor bu eğitimlerbizde katılamıycaz. iş yerinde 2 kişi rapaorlu 1 kişi yıllık izinde olunca izin alamadım bende. inşallah tekrar olur da katılırız
yok ben hiç duymadım istanbuldan böyle eğitim var mı aceba istanbuldan aranan sanmıyorum ama olsa nede güzel olurduamin inşallah. ben hep en başından beri bu çocuksuz son yazımız diyorum eşime bi daha ki yaza kadar bebişimiz gelniş olucak inşallah. Aydından başvurmuştuk biz. sizlerde olmadımı böyle egitim
inşallahBen henuz böyle birşey için aranmadim belkide belli bir sayının altına düşünce olur
2 saat kadar sürüyor dedi uzmanımız. her zaman değilde ara ara oluyormuş. ege üniversitesinden pedegog ve çocuk doktoru gelicek bilgiler vericek dedi uzmanımız. sanırım çocuga söyleme ve bakımıylaa ilgili bilgiler verilecek.hafta arası 1 günlük mü oluyor bu eğitimler
ne kadar güzel evet doğurmak gerekmiyor bunu bende araştırmıştım ama cesaret edemedim bende nedense zaten mama kısmıda sorun hangisini vereceğiz geçen bir arkadaşım attı bir vdieo içinde neler bulmuşlar hazır mamaların insan korkuyor aslında çok fazlaben şeyide araştırmıştım. emzirebilirmiyim acaba diye. burda özel bi hastanede gebe okulu var. onlarla görüştüm. hamile olmasamda gebe okuluna kayıt yapılabiliyormuş emzirmeyle ilgili destekte veriyorlarmış. sıramız biraz daha yaklaşınca orayada kayıt olmayı düşünüyorum. hastane her ay açıyormuş zaten kursu yaklaşık 15-20 gün sürüyormuş o egitimde
Bu konu ile ilgili bende çok araştırma yaptım edindiğim bilgilere göre herşey beyinde bitiyor... Biraz azimle neden bizimde sütümüz gelmesinki ... Ben deneyeceğim ve geleceğine çok inanıyorumaynen mamalar hep hazır katkılı koruyucu içeriyo bi sürü. en dogalı daha saglıklısı hangisi bulmak zor. kadın dogum doktorları iğne veriyormuş süt üretebilmek için. pompalar falan da var. bakalım deniycem inşallah başarırırm
bu durum da denediğimiz şeyleri birbirimize aktaralım belki faydamız olur birbirimize. siz ne zaman başlıycaksınız çalışmalaraBu konu ile ilgili bende çok araştırma yaptım edindiğim bilgilere göre herşey beyinde bitiyor... Biraz azimle neden bizimde sütümüz gelmesinki ... Ben deneyeceğim ve geleceğine çok inanıyorum
Benim daha cok var sırama 66 kişi son 10 başlarım diye düşünüyorum.... Yaşadıkça birbirimize anlatırızbu durum da denediğimiz şeyleri birbirimize aktaralım belki faydamız olur birbirimize. siz ne zaman başlıycaksınız çalışmalara
Ben henüz aramadim belki ay sonu gibi ararımselam nasılsınız hanımlar, istanbul sırası için arayan oldu mu aceba var mı kıpırdama
Sürecinizi hayırlı olsun inşallah bir an önce evladiniza kavuşursunuzMerhabalar
Biz de dün ön başvurumuzu İstanbul dan yaptık. Evrak hazırlama sürecindeyiz. Yaş konusunda kafasına takılanlar için yazmak istedim. 40 yaş sınırı kaldırılmış ancak her il kendi yaş sınırını belirlemiş. İstanbul için evlat edinilen ile evlat edinen arasındaki yaş farkı 43 müş. Ben şuan 43 yaşındayım ve 0-1 yaş için sıraya gireceğim, seneye 44 yaşımda olduğumda 1-2 yaş için olan sıraya geçecekmişim, ertesi yıl da 2-3 yaş için olan sırada olacakmışım. Ne yazık ki kötü bir uygulama. Ama yaş sorunu olmayan 0-1 yaş için sıra bekleyenler için iyi bir durum, bizim gibiler nedeniyle sıra daha hızlı ilerliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?