Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

sn edidtör hayırlı olsun:)))
hayatımda hiç rejim yapmadım ve 2 yılda 2 tüp bebek 2 aşılama 1 ameliyat sonrası artı hareketsiz bir yaşamla tam 20 kilo aldım.çok yiyen biri değilim hatta yemeyen biri desen olur.şimdi yürüyüşe başladım kalça ve basen eritici hareketleri öğrendim onları yapmaya başlayacağım.yaşantımı daha hareketli hale getiriyorum.sigarayı 82 i kiloyla bıraktım. boy 1,72cm ....malzemeler bunlar hayırlı olsun lilly cim:))

kızlar ereyon diye bir site var bir çok ürünü çok iyi fiyata buldum.henüz sipariş geçmedim hazırlıyorum.tavsiye ederim.fiyatları çok dikkat çekici geldi.

Yavrularına kavuşan ve henüz sıra bekleyen yani uzunnn bir hamilelik döneminde olan kalbi güzel anne adayları ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. İnşallah seneye anneler gününde yavrularınızla kutlarsınız bu günü

cnm bnmmmmm tebriğin için teşekkür ederimmmmmm
bence eğer ki spora başladıysan bişey yapmasan da verirsin
zaten ben de kortizonla almıştım şimdi vermeye başladım
sana tavsiyem yemeklerini normal ye, pek abur cubur yemeden, tatlıymış fast foodmuş yemeden spor desteğiyle yavaş da olsa verirsin
şimdilik hedef 75 olsun, zamanla ulaştıkça azaltırsın hedefi
çizelge yaparsan süper olur kendin de motive olursun
zaten sen 15 kg bile versen iyi senin için
sen yürüyüşe devam et bakalım ne kadar fark etcek:44:

Kizlar bebek arabasi isi tamam 300 tl ye on bari-yagmurluk-on korumali puset kirmizi renk chicco liteway aldik

canım anneler gününü kutlu olsun güzel kızım fazla cadı oldu parmak uçlarında heryere yetişiyor sürekli peşindeyiz en güzel hediye elimi öpmesi oldu inşallah gelecek prensesin onunla güzel bi tatil yapıcan annesi rızada şansın daha fazla

tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun kucak dolusu sevgiler

tünaydın sevgili anneler ve anne adayları
hepinize güzel bir hafta diliyorum
inşallah kurumlardan sıralarınızın ilerlediğinin ve bebişlerin yaklaştığının müjdelerini alırsınız da biz de sizle sevinirizzzz
hepinize sevgiler...
öptümmmmmmmmmmmmmm

mrblar arkadslr,,
uzun bı zurecın ardından terk bebek secımımızden rıza lıya gecme kararı aldık sonunda..tam üc ay bır hafta oldu bırıncı sıraya dustugumuzu ogrenelı..cok arastırdım aslında rızalı bebek secımnn dAHA mantıklı oldunu dusunduk..
neyse,,bugunde uzmanımızı aradık basta bızım bılgı almak ıcın bekleme asamasında sandı..sonra secımımızı degıstırmeyı dha dogrusu terk rıza yapmak ıstedıgımızı anlayınca sevındı..
ve carsamba gunu ogleden sonra sı ıcın randevu verdı..
ve bıze eger kararlısak kararımızda,hazırda bıze uygun bı erkek bebek oldunu,eger ıstersek hemen yerlestırme yapabılecegını soledı..
bende sımdı bır heyecan anlatamam,elım ayagım tıtrıyor..
carsamba gıttıgımızde eger onaylarsak bebegımız gelecek artık.. :))
bu kdr beklemenın ardından bole bu kdr cabuk bebek haberı alacagımızı hıc dusunmuyordum..sımdı ne yapacagımı nasıl zamanı gecırecegımı bılemıyorum..
Rabbım den tek dılegım hayırlısı saglıklısı,,ınsallah hersey gonlumuzce olur..

Kararından dolayı tebrik ederim cnm, belli ki bu erkek bebek senin yavrunmuş ona kavuşmak için bu kadar terk sırasında beklemişsin.. Boşuna değil.. Büyük Rabbim işte başka söze ne hacet, vakti zamanı gelince kavuştuyor.. Heyecanına tüm kalbimle ortak oluyorum.. Hayırlısı olsun

canım senin adına çok sevindim
inşallah hakkında ne hayırlıysa o olur
terk rıza o sizin eşinle yapacağınız tercihti demek ki nasip buguneymiş
herşeyde vardır bir hayır
inşallah bir an önce yavrucuğuna kavuşursun
ne güzel oğluşun olcak inşallah
Rabbim sağlık sıhhat versin, güzel bir ömür nasip etsin inşallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz

SELAM KIZLAR ÖNCLEİKLE HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN... şampiyonluk ,kutlama, yeni ev temizliği derken giremedim pek nete ancak kutlayabildim kusuruma bakmayın :44:

oğul toprak hayırlı olsun canım, benimde içimden geçiyordu haziran olmadan birisi bebeğine kavuşacak diye şimdiden kuzucuğuna öpücükler teyzelerinden daha da mutlu haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
selam anneler

oğul toprak....aklımdaydın...hayırlısı olsun...çok sevindimm....çarşamba çabukk gelsin.çarşambadan sonra haftasına yanında oğlun...inşallah

hayırlısı böyleymiş demek çok sevindim inşallah en kısa zamanda oğluşuna kavuşursun son zamanlarını iyi değerlendir tempolu bi hayata geçiş yapmaya az kaldı bugünlerini şöyle değerlendirebilirsin bebeğin geldiğinde çok misafirin gelicek misafirlerin için börek böyle ikramlık şeyleri hazırlayıp dondurucuna atabilirsin misafirlerin geldiğinde hazır olur çıkarıp hemen fırına atarsın bunu bebeği gelen arkadaşlarımdan tecrübe edindim ben öyle yapıcam çok fazla misafir trafiği oluyormuş bide bebeğinin doktorunu falan ayarla istersen kurumdan sonra genel sağlık kontrolü için iyi bir doktor bulmak lazım

Son düzenleme:
Canım demekki sen oğlunu bekliyormuşsun.Hayırlısı olsun.Herşey gönlünce olsun.Kısmetse çarşamba günü anne olacaksın.Allah yüreğine dayanma gücü versin.Mutlu mesut bir annelik diliyorum sana.

OĞUL TOPRAK çok sevindim inşallah tez vakitte kucağına alırsın Rabbim o kadar büyük ki sana bu tercihi yapıp oğlunu nasip ediyor hakkınızda hayırlısı olsun dilerim çok mutlu günler geçirisiniz oğluşla öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…