selam gönlü güzel, canım arkadaşlarım olan siz sevgili anneler ve anne adayları
uzun zamandır foruma girmiyordum
ama sizi imkan buldukça giriş yapmadan da az çok takip ettim
hepinizi çok özlemişim yaaa
bu arada ben yeşil olarak geri döndüm hehe
sermuhcummmmmmmm, kız seninle ben özel olarak ilgileneyim ne dersin???
ben de artık vermeye başladım :)
ben asıl buraya, hepinizin anneler gününü kutlamak için girdim ama işte laf kalabalığı ettim yine
hepinizin anneler gününü kutluyorum sevgili anneler ve bebişlerini gelmeden yüreklerinde büyüten anne adaylarıııı
sizi çok seviyorum
Rabbim gönlünüzdekilerin hakkınızda hayırlı olanlarını nasip etsin
sevgiler...
sn edidtör hayırlı olsun:)))
hayatımda hiç rejim yapmadım ve 2 yılda 2 tüp bebek 2 aşılama 1 ameliyat sonrası artı hareketsiz bir yaşamla tam 20 kilo aldım.çok yiyen biri değilim hatta yemeyen biri desen olur.şimdi yürüyüşe başladım kalça ve basen eritici hareketleri öğrendim onları yapmaya başlayacağım.yaşantımı daha hareketli hale getiriyorum.sigarayı 82 i kiloyla bıraktım. boy 1,72cm ....malzemeler bunlar hayırlı olsun lilly cim:))
kızlar ereyon diye bir site var bir çok ürünü çok iyi fiyata buldum.henüz sipariş geçmedim hazırlıyorum.tavsiye ederim.fiyatları çok dikkat çekici geldi.
Kizlar bebek arabasi isi tamam 300 tl ye on bari-yagmurluk-on korumali puset kirmizi renk chicco liteway aldik
canım anneler gününü kutlu olsun güzel kızım fazla cadı oldu parmak uçlarında heryere yetişiyor sürekli peşindeyiz en güzel hediye elimi öpmesi oldu inşallah gelecek prensesin onunla güzel bi tatil yapıcan annesi rızada şansın daha fazlaİnşallah öyledir canım :))
Son günlerde hiç bebek haberi almadık.. Hatta yeni başvuran arkadaşımızda yok.. Bir durgunluk var.. Kimsede yazmıyor..
Yapmayın arkadaşlar sayfamızı boş bırakmayın.. Moral bozmak yok, Bende her gece değişik rüyalar görüyorum, hah diyorum, haber gelecek galiba bu rüya hayra alamettir diyorum, tlf çalmıyor.. Sayfamıza bakıyorum, Belki Ecem de güzel haber vardır, merer i aramışlardır diye.. O da yok.. Belki Denizli Zeynep i şaşırtır 4 olan sırası 1 düşer seviniriz diyorum o da yokBu gün çoçuk yuvasını aradım anneler gününde gelebilirmiyim çoçuklarla oyun oynasam ilgilensem diye mlsf talep çokmuş ve geç kalmışım haftaya aramamı hatta hafta başında arayıp randevu almamı söylediler.. Siz de bulunduğunuz illeri arayabilirsiniz belki siz gidebilirsiniz.. Gelince bebekleri de görebilirmiyim diye sordum asla dediler.. Bebeklerin sağlığı açısından asla göstermiyorlarmış Bunu öğrediğim iyi oldu.. İnsanların yuvalara bu şekilde gitmelerine çoçuklarla ilgilenmelerine çok sevindim.. Hafta başında bunu akıl edemediğim içinde kendime hala kızıyorum..
Sermuh sen ne yapıyorsun canım sigarayı bırakmışmıştın nasıl gidiyor, ayrıca diyette yapıyordun kaç kilo verdin ufak tefek tüyoları bizimlede paylaş malum yaz geliyor hepimizin verilmesi gereken en az 3 kilosu var..
Heidi cnm senin taşınma işlerin ne durumda kolayladınız mı??
Zeynepppp hadi ama bir kaç satır bir şeyler yaz.. Sağlığın ne durumda kistlerden kurtuldun mu cnm..
İnan bizim için de zaman çok zor geçiyor.. Artık birbirimizi tanıyoruz illa bebeklerle ilgili değil herşeyi konuşabiliriz değil mi..
Denizverdi, sen bari yaz arkadaşım, kızın neler yapıyor, anneler günü yaklaşıyor heyecan var mı eminim çok mutlusundur.. Darısı başımıza inşallah..
Bizim kız anneler gününe gelmediTesellim babalar günü :)) Anneler günün şimdiden kutlu olsun cnm
Shenayyyyy tefal e bakabildin miii, ben bu akşam kısmetse biberon ısıtıcını deneyeceğim bakalım kaç dakikada ısıtıyormuş :)) artık eşimle kendime nescafe yaparım :))
Lily sen nerelerdesin canımm benim, hepimiz yazmasak sen yazıyordun sende yoksun.. Sayfayı açınca gözüm mor yazıları arıyor.. Bu arada son günlerde çizelgende hiç değişiklik yok, gözümden kaçmadı bilesin :))))))
Ecem ne zaman sayfayı açsam bakıyorum senden güzel bir haber var mı diye.. Eşim bu Cuma (kesin değil) kuruma gitmeyi düşünüyor.. Bu müdür değişikliğinden dolayı bir aksama, değişiklik falan var mı diye soracak.. Bir gideyim diyor sonra yok şimdi çok sık arıyoruz diyor vallahi kafamız karışık.. Benimde bu yaz kızıma kavuşma hayallerim suya düşecek gibi.. Hayırlısı diyorum.. Kurumdan bir şey öğrenirsen yaz lütfen olur mu..
Canım Nushu, gelen giden misafirlerinin çok olduğunu tahmin ediyorum (Allah eksik etmesin) Ada da büyüyor, kanımca bilgisayarındaki sorun da devam ediyor, arada bir sen de yazsan ne güzel olur... Özledik seni.. Anneler günü yaklaşıyor, şimdiden kutlarım..
Umuttt oğluşun nasıl, neler yapıyorsunuz, Anneler gününde sana ne alacak acaba :)) Şimdiden annler günün kutlu olsun canım..
Cam bebek İzmir li arkadaşım sen de yazmıyorsun, güzel kızın neler yapıyor.. Hayat nasıl gidiyor.. Bizim kızlar bu yaza gelir mi dersin? 9. sırada 1 aydır kaldık öylece..
Ecem benden 5 ay önce başvurmuş hala gelmedi yavrusu, benim bu yaz hiç şansım yok değil mi...
Baktım ki yazan yok meydanı boş bulunca uzun uzun yazdım.. Sizde yazın olur mu
mrblar arkadslr,,
uzun bı zurecın ardından terk bebek secımımızden rıza lıya gecme kararı aldık sonunda..tam üc ay bır hafta oldu bırıncı sıraya dustugumuzu ogrenelı..cok arastırdım aslında rızalı bebek secımnn dAHA mantıklı oldunu dusunduk..
neyse,,bugunde uzmanımızı aradık basta bızım bılgı almak ıcın bekleme asamasında sandı..sonra secımımızı degıstırmeyı dha dogrusu terk rıza yapmak ıstedıgımızı anlayınca sevındı..
ve carsamba gunu ogleden sonra sı ıcın randevu verdı..
ve bıze eger kararlısak kararımızda,hazırda bıze uygun bı erkek bebek oldunu,eger ıstersek hemen yerlestırme yapabılecegını soledı..
bende sımdı bır heyecan anlatamam,elım ayagım tıtrıyor..
carsamba gıttıgımızde eger onaylarsak bebegımız gelecek artık.. :))
bu kdr beklemenın ardından bole bu kdr cabuk bebek haberı alacagımızı hıc dusunmuyordum..sımdı ne yapacagımı nasıl zamanı gecırecegımı bılemıyorum..
Rabbım den tek dılegım hayırlısı saglıklısı,,ınsallah hersey gonlumuzce olur..
mrblar arkadslr,,
uzun bı zurecın ardından terk bebek secımımızden rıza lıya gecme kararı aldık sonunda..tam üc ay bır hafta oldu bırıncı sıraya dustugumuzu ogrenelı..cok arastırdım aslında rızalı bebek secımnn dAHA mantıklı oldunu dusunduk..
neyse,,bugunde uzmanımızı aradık basta bızım bılgı almak ıcın bekleme asamasında sandı..sonra secımımızı degıstırmeyı dha dogrusu terk rıza yapmak ıstedıgımızı anlayınca sevındı..
ve bıze eger kararlısak kararımızda,hazırda bıze uygun bı erkek bebek oldunu,eger ıstersek hemen yerlestırme yapabılecegını soledı..
bu kdr beklemenın ardından bole bu kdr cabuk bebek haberı alacagımızı hıc dusunmuyordum..sımdı ne yapacagımı nasıl zamanı gecırecegımı bılemıyorum..
İnşallah öyledir canım :))
Son günlerde hiç bebek haberi almadık.. Hatta yeni başvuran arkadaşımızda yok.. Bir durgunluk var.. Kimsede yazmıyor..
Yapmayın arkadaşlar sayfamızı boş bırakmayın.. Moral bozmak yok, Bende her gece değişik rüyalar görüyorum, hah diyorum, haber gelecek galiba bu rüya hayra alamettir diyorum, tlf çalmıyor.. Sayfamıza bakıyorum, Belki Ecem de güzel haber vardır, merer i aramışlardır diye.. O da yok.. Belki Denizli Zeynep i şaşırtır 4 olan sırası 1 düşer seviniriz diyorum o da yokBu gün çoçuk yuvasını aradım anneler gününde gelebilirmiyim çoçuklarla oyun oynasam ilgilensem diye mlsf talep çokmuş ve geç kalmışım haftaya aramamı hatta hafta başında arayıp randevu almamı söylediler.. Siz de bulunduğunuz illeri arayabilirsiniz belki siz gidebilirsiniz.. Gelince bebekleri de görebilirmiyim diye sordum asla dediler.. Bebeklerin sağlığı açısından asla göstermiyorlarmış Bunu öğrediğim iyi oldu.. İnsanların yuvalara bu şekilde gitmelerine çoçuklarla ilgilenmelerine çok sevindim.. Hafta başında bunu akıl edemediğim içinde kendime hala kızıyorum..
Sermuh sen ne yapıyorsun canım sigarayı bırakmışmıştın nasıl gidiyor, ayrıca diyette yapıyordun kaç kilo verdin ufak tefek tüyoları bizimlede paylaş malum yaz geliyor hepimizin verilmesi gereken en az 3 kilosu var..
Heidi cnm senin taşınma işlerin ne durumda kolayladınız mı??
Zeynepppp hadi ama bir kaç satır bir şeyler yaz.. Sağlığın ne durumda kistlerden kurtuldun mu cnm..
İnan bizim için de zaman çok zor geçiyor.. Artık birbirimizi tanıyoruz illa bebeklerle ilgili değil herşeyi konuşabiliriz değil mi..
Denizverdi, sen bari yaz arkadaşım, kızın neler yapıyor, anneler günü yaklaşıyor heyecan var mı eminim çok mutlusundur.. Darısı başımıza inşallah..
Bizim kız anneler gününe gelmediTesellim babalar günü :)) Anneler günün şimdiden kutlu olsun cnm
Shenayyyyy tefal e bakabildin miii, ben bu akşam kısmetse biberon ısıtıcını deneyeceğim bakalım kaç dakikada ısıtıyormuş :)) artık eşimle kendime nescafe yaparım :))
Lily sen nerelerdesin canımm benim, hepimiz yazmasak sen yazıyordun sende yoksun.. Sayfayı açınca gözüm mor yazıları arıyor.. Bu arada son günlerde çizelgende hiç değişiklik yok, gözümden kaçmadı bilesin :))))))
Ecem ne zaman sayfayı açsam bakıyorum senden güzel bir haber var mı diye.. Eşim bu Cuma (kesin değil) kuruma gitmeyi düşünüyor.. Bu müdür değişikliğinden dolayı bir aksama, değişiklik falan var mı diye soracak.. Bir gideyim diyor sonra yok şimdi çok sık arıyoruz diyor vallahi kafamız karışık.. Benimde bu yaz kızıma kavuşma hayallerim suya düşecek gibi.. Hayırlısı diyorum.. Kurumdan bir şey öğrenirsen yaz lütfen olur mu..
Canım Nushu, gelen giden misafirlerinin çok olduğunu tahmin ediyorum (Allah eksik etmesin) Ada da büyüyor, kanımca bilgisayarındaki sorun da devam ediyor, arada bir sen de yazsan ne güzel olur... Özledik seni.. Anneler günü yaklaşıyor, şimdiden kutlarım..
Umuttt oğluşun nasıl, neler yapıyorsunuz, Anneler gününde sana ne alacak acaba :)) Şimdiden annler günün kutlu olsun canım..
Cam bebek İzmir li arkadaşım sen de yazmıyorsun, güzel kızın neler yapıyor.. Hayat nasıl gidiyor.. Bizim kızlar bu yaza gelir mi dersin? 9. sırada 1 aydır kaldık öylece..
Ecem benden 5 ay önce başvurmuş hala gelmedi yavrusu, benim bu yaz hiç şansım yok değil mi...
Baktım ki yazan yok meydanı boş bulunca uzun uzun yazdım.. Sizde yazın olur mu
[/QUOTE
Pılım uzun zamandır yazmadım izine ayrılmıştık malum fazla giremedim nete bizim durumda bir değişiklik yok geçmiş yazılara şöyle kısaca bir göz attım bi arkdaş bazı bebeklerine kavuşan ailelerin gizli kalmak için yazmadıklarını söylemiş tabii ki böyle düşünen olabilir ama ben buradan paylaşılan güzel haberlerin ve tecrübelerin çok değerli olduğunu biliyorum özellikle cambebek ve denizgeldi ye çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum nasip olursa bende buradan bütün tecrübelerimi ve kavuşma günümü paylaşmak istiyorum ama malesef durumumuzda bir değişiklik yok ben hazirana kadar sıramız gelir diye umut ediyorum olmazsa o zaman kuruma gidip ayrıntılı görüşmeyi düşünüyorum çünkü biz net bir sıra numarası alamıyoruz senden takip ettiğim kadarıyla senin 9 sa benim 3 olması gerekiyor ama bize haziran ayında gelebilir martta gelebilir deyip aylara göre sıra veriyorlar çok ısrarcıda olmak istemiyorum bir sorun olmasın diye ama bu durum canımızı sıkıyor tabii ki bakalım artık bi gelişme olursa muhakkak yazarım.Bütün arkadaşların da anneler gününü kutluyorum umarım bir daha ki anneler gününe hepimiz çocuklarımızla gireriz.
mrblar arkadslr,,
mrblar arkadslr,,
Canım demekki sen oğlunu bekliyormuşsun.Hayırlısı olsun.Herşey gönlünce olsun.Kısmetse çarşamba günü anne olacaksın.Allah yüreğine dayanma gücü versin.Mutlu mesut bir annelik diliyorum sana.mrblar arkadslr,,
mrblar arkadslr,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?