Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
pırılım;
tefal de indirimler nasıl? fiyatlar hakkında bilgin var mı?

Şöyle ki;74 TL olan biberon ısıtıcısını indirimde 64 TL ye aldım.. Zaten bibereon ısıtıcıları 49 - 50 TL den başlıyor.. Tefal mantıklı geldi.. Yani arkadaşım %10 - %15 indirim yapmışlar..

sessizlik var birinin kızımı olcak acaba :))) öyle derler ya çok sessizlik olunca birinin kızı olcak diye :)))

sessizlik var birinin kızımı olcak acaba :))) öyle derler ya çok sessizlik olunca birinin kızı olcak diye :)))

İnşallah öyledir canım :))
Son günlerde hiç bebek haberi almadık.. Hatta yeni başvuran arkadaşımızda yok.. Bir durgunluk var.. Kimsede yazmıyor..
Yapmayın arkadaşlar sayfamızı boş bırakmayın.. Moral bozmak yok, Bende her gece değişik rüyalar görüyorum, hah diyorum, haber gelecek galiba bu rüya hayra alamettir diyorum, tlf çalmıyor.. Sayfamıza bakıyorum, Belki Ecem de güzel haber vardır, merer i aramışlardır diye.. O da yok.. Belki Denizli Zeynep i şaşırtır 4 olan sırası 1 düşer seviniriz diyorum o da yok Bu gün çoçuk yuvasını aradım anneler gününde gelebilirmiyim çoçuklarla oyun oynasam ilgilensem diye mlsf talep çokmuş ve geç kalmışım haftaya aramamı hatta hafta başında arayıp randevu almamı söylediler.. Siz de bulunduğunuz illeri arayabilirsiniz belki siz gidebilirsiniz.. Gelince bebekleri de görebilirmiyim diye sordum asla dediler.. Bebeklerin sağlığı açısından asla göstermiyorlarmış Bunu öğrediğim iyi oldu.. İnsanların yuvalara bu şekilde gitmelerine çoçuklarla ilgilenmelerine çok sevindim.. Hafta başında bunu akıl edemediğim içinde kendime hala kızıyorum..

Sermuh sen ne yapıyorsun canım sigarayı bırakmışmıştın nasıl gidiyor, ayrıca diyette yapıyordun kaç kilo verdin ufak tefek tüyoları bizimlede paylaş malum yaz geliyor hepimizin verilmesi gereken en az 3 kilosu var..

Heidi cnm senin taşınma işlerin ne durumda kolayladınız mı??

Zeynepppp hadi ama bir kaç satır bir şeyler yaz.. Sağlığın ne durumda kistlerden kurtuldun mu cnm..
İnan bizim için de zaman çok zor geçiyor.. Artık birbirimizi tanıyoruz illa bebeklerle ilgili değil herşeyi konuşabiliriz değil mi..

Denizverdi, sen bari yaz arkadaşım, kızın neler yapıyor, anneler günü yaklaşıyor heyecan var mı eminim çok mutlusundur.. Darısı başımıza inşallah..
Bizim kız anneler gününe gelmedi Tesellim babalar günü :)) Anneler günün şimdiden kutlu olsun cnm

Shenayyyyy tefal e bakabildin miii, ben bu akşam kısmetse biberon ısıtıcını deneyeceğim bakalım kaç dakikada ısıtıyormuş :)) artık eşimle kendime nescafe yaparım :))

Lily sen nerelerdesin canımm benim, hepimiz yazmasak sen yazıyordun sende yoksun.. Sayfayı açınca gözüm mor yazıları arıyor.. Bu arada son günlerde çizelgende hiç değişiklik yok, gözümden kaçmadı bilesin :))))))

Ecem ne zaman sayfayı açsam bakıyorum senden güzel bir haber var mı diye.. Eşim bu Cuma (kesin değil) kuruma gitmeyi düşünüyor.. Bu müdür değişikliğinden dolayı bir aksama, değişiklik falan var mı diye soracak.. Bir gideyim diyor sonra yok şimdi çok sık arıyoruz diyor vallahi kafamız karışık.. Benimde bu yaz kızıma kavuşma hayallerim suya düşecek gibi.. Hayırlısı diyorum.. Kurumdan bir şey öğrenirsen yaz lütfen olur mu..

Canım Nushu, gelen giden misafirlerinin çok olduğunu tahmin ediyorum (Allah eksik etmesin) Ada da büyüyor, kanımca bilgisayarındaki sorun da devam ediyor, arada bir sen de yazsan ne güzel olur... Özledik seni.. Anneler günü yaklaşıyor, şimdiden kutlarım..

Umuttt oğluşun nasıl, neler yapıyorsunuz, Anneler gününde sana ne alacak acaba :)) Şimdiden annler günün kutlu olsun canım..

Cam bebek İzmir li arkadaşım sen de yazmıyorsun, güzel kızın neler yapıyor.. Hayat nasıl gidiyor.. Bizim kızlar bu yaza gelir mi dersin? 9. sırada 1 aydır kaldık öylece..
Ecem benden 5 ay önce başvurmuş hala gelmedi yavrusu, benim bu yaz hiç şansım yok değil mi...

Baktım ki yazan yok meydanı boş bulunca uzun uzun yazdım.. Sizde yazın olur mu

bitanem 24 mayısa gün verdiler laparoskopi için
ALLAHIN izni ile kurtulacağım kistlerden onun dışında inan yazacağım hiç bir gelişme yokki zaten daha çok var kızımın gelmesine denizlide sıra diğer büyük iller gibi değişkenlik göstermiyor bitanem çok zor ilerliyor ben arada girip yazdıklarınızı okuyorum başkada bişey yok artık inşallah sizlerden iyi haber alırım

pırılım her zamanki gibi döktürmüşsün..:))..bende girip çıkıp bakıyorum varmı gelişme diye ama malesef yok...öte yandan istanbul sıraları çok hızlı ilerliyor ama burda hiç haber alamıyoruz..birinin aldığını duymak çok iyi geliyor ama malesef ses seda yok..belki alan arkadaşlar gizli kalmak istiyorda olabilirler.ben iç gündür migren ataklarıyla uğraşıyorum.inanılmaz bir ağrı dün doktorada gittim tekrar ilaçlar verdi ama gelinde bana sorun halimi.sanıyorum çok heyecanlandım ..her şeyin çabuk ilerlemesini beklemiyordum..kuruma evraklarımı teslim ettim ve yaklaşık sırada bekleyen 15 kişi varmış tabi bu sıraya dosyası onaylananlarda eklenecek ama yinede oldukça iyi rakamlar.temel hazırlıklarımızı bitirdik şimdi detaylardayız.biberon ısıtıcısı arzumda kampanya var ben birde araç kullanımı için olan bir ürün gördüm onuda almayı düşünüyorum çok pratik bir şey sanırım bebefix de gördüm malum bizim yol durumumuz oluyor.

şimdi sıramı öğrenmek için bekliyorum dosyam onaylanmış ama sıramı bildirecekler...

heyecanım çok fazla sakin olmak lazım..sizlerin haberlerini aldıkçada çok mutlu oluyorum...zeynepcim her şeyin bir hayrı vardır..emin ol her şey çok güzel olacak..annelerin en güzeline minik kızı nazlana nazlana gelecek ne yapalım:))))

hadi inşallah cnm maşallah uzun uzun yazmışsın, çok da iyi etmişsin
ben ne zamandır kkya girmiyorum
ztn girdiğimde de kendi topiğimden önce burayı okuyorum bi gelişme var mı diye...
sonuçta bnm topik diyetle ilgili ha 1 dk önce ha 1 dk sonra diyorum
ama sizden gelecek haberleri bekliyorum heyecanla...
geldiğimde de mutlaka yazıyorum zaten biliyorsun
ben iyiyim Allaha şükür
bu aralar işte ehliyet almaya çalışıyorum, yazılı sınavdan iyi puanlar aldım, direksiyon sınavım var cumartesi, inşallah geçerim diye umut ediyorum
onun haricinde de kitap falan okuyorum, bazen pc boş olmuyor falan filan işte...
diyet de uzun zamandır yapmıyorum, bahar rehavetindendi şimdi de tembellik işte
bugun tekrar başladım
bu arada çizelgeyi değiştirme ihtiyacı hissetmedim, kilom 74-75 arası oynuyor 1-1,5aydır
bendeki durumlar bu... Allaha şükür bi yaramazlık yok
inşallah sizden de hayırlı haberlerinizi bekliyorum
ben bu yaz bebişlerin geleceğini umut ediyorum Rabbim gönlünüze göre versin canlarım
hepinize sevgiler güzel anneler...
öpüldünüzzzzzzzz

bitanem inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz herşey güzel olcak
geldiğinde bi merhaba deyin kızlar, ben yapıyorum valla:)
işte bugunlerde girmeyince siz de girmemişsiniz topiğimiz boynu bükük kalmış

cnm sermuhum...
Pırılımın gazlamasına ihtiyacımız varmış demek
senin de iyi olduğuna sevindim inşallah tez vakitte senin de dosyan onaylanır ve bebiş için sıra beklersin..
Rabbim hepinizin gönüllerinizin muradını versin güzel anneler....
bu arada girerim yine inşallah da... şimdiden tüm annelerimizin gününü kutluyorum, bekleyenlerin de... sonuçta sizler de hamiş annelersiniz dimi ama
henüz gelmemiş olsa da yavrularınız yüreklerinizde, o yüzden ben hepinizin gününü kutluyorum
sevgiler...

merhaba kızlar bugün bizimde ev ziyaretimiz var çok heyecanlıyım inşallah bunuda kolayca atlatırız

Sevgili arkadaşlar merhaba.
Zeynep'ciğim geçmişler olsun.
Ayaz inşallah ev ziyaretin çok güzel geçer.
Biz tamamen toplandık.Yarın kısmetse nakliyeciler geliyor,yarın taşınıyoruz.Hava durumu yarın Ankara'ya yağmurlu diyor.Allah yardımcımız olsun.
Bu arada bilgisayarı okulda bırakacağım pazartesiye kadar(ben de görme engelliler öğretmeniyim daha önce söylememiştim.)
Şimdiden sitemizdeki tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.Seneye inşallah yavrularımızla birlikte kutlamayı diliyorum.İlk defa bir anneler gününde buruk değil,neşeli olacağım.Çünkü ben de kısmet olursa artık anne sayılırım,yavrularımız yolda.Herbirimize nice sağlıklı,mutlu, çocuklarımızla,ailemizle kutlayacağımız nice anneler günleri diliyorum.

Heidi kolay gelsin...
Ayaz tebrik ederim bir adim daha yaklasiyorsun.
Zeynepcim gecmis olsun acil sifalar diliyorum sen bunuda atlatirsin guzelim...
Lillyy zayiflayamak istiyorum ama olmuyor(( spora devam edemedim birde 3-4 haftadir balon gibiyim biyokimya bakildi problem yok..ama cok sinir bozucu bir sey bu kilolar...dukana korktum baslayamadim...

merhaba kalbi kocaman anneler hepinizin anneler gunünü kutluyorum en yakın zamanda hediyeleriniz(yavrularınıza) kavuşmanız dileğiyle hepinizi öpüyorum.

benim yavrum bir yerlerde ama ben bilmiyorum.

ona sesleniyorum -yanıma gelene kadar karşılacağın her türlü acıya her türlü üzüntüye dayanmalısın .diyorum.

bizim hamileliğimiz biraz farklı ve 9 aydan uzun sürüyor...ama yavrumuz yanımıza kesin gelecek bir gün o mis kokusuyla -anne baba ben geldim heleşükür size kavuştum diyecek.onu özlediğimi biliyor... yarın anneler günü yani benimde bizimde günümüz hemde en özel annelerin en özel ilk anneler günü... bu gruptaki arkadaşlarım hepimiz seneye kollarımızda minnacık kuzucuklarımızla karşılayacağız.

şimdi kalbimden bir ses bana - annecim anneler günün kutlu olsun dedi...

sevgiler...

dünyanın en tatlı anneleri......
unuturum ya da fırsat bulamam.ola ki giremem.şimdiden hepinizin ANNEler günü kutlu olsun...evladına henüz kavuşmayanlar...üzülmeyin lütfen... siz zaten annesiniz...hepimizin günü kutlu olsun...

20 yıldır ilk kez anneler gününü anne olarak kutlayacağım...şimdiden çokkkk mutlu edici....hep beraber olsunnnnnnn........sevgiler......

pırılım.....canımsın....çokkkk teşekkür ederim...inşallah güzel geçecek ilk anne günüm...aslında yavrunuzla geçireceğiniz her gün anne gününüz olacak...gün sadece sembol....yine de heyecanlandırıcı.
.
üzgünüm....çok yazmak istiyorum...ama fırsat bulamıyorum.zaman zaman sizleri okuduğumda bile kendimi şanslı buluyorum....

anneler gününü kutlayan kutlayacak arkadaşlar...çokkk teşekkürler...en yakın zamanda hep beraber olsun...

haydi......şimdi okudum...ben de bir zaman görme engellilere kitap okumuştum.hatırlattınız bana....kızım büyüse biraz...çok istiyorummm.özledim...sevgiler...

selamalarrrr.....uzun zamandır takip edmiyordum sizleri iş güç diyelim ......biraz sessiz kalmış galiba buralar....umudumuzu yitirmek yok....tükenmek yok.... miisss kokulu yavrularımızı kucağımıza alıncaya kadar dua ederek beklemeye devam...dünyanın en değerli anneleri ve anne adayları anneler günümüz (benim de tabiiii:)))kutlu olsun....hepiniz öpüldünüz....

selam gönlü güzel, canım arkadaşlarım olan siz sevgili anneler ve anne adayları
uzun zamandır foruma girmiyordum
ama sizi imkan buldukça giriş yapmadan da az çok takip ettim
hepinizi çok özlemişim yaaa
bu arada ben yeşil olarak geri döndüm hehe
sermuhcummmmmmmm, kız seninle ben özel olarak ilgileneyim ne dersin???
ben de artık vermeye başladım :)

ben asıl buraya, hepinizin anneler gününü kutlamak için girdim ama işte laf kalabalığı ettim yine
hepinizin anneler gününü kutluyorum sevgili anneler ve bebişlerini gelmeden yüreklerinde büyüten anne adaylarıııı
sizi çok seviyorum
Rabbim gönlünüzdekilerin hakkınızda hayırlı olanlarını nasip etsin
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…