Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
selam güzel anneler

selam dilekağacı!ne güzel tesadüf:))canlı selam

Günaydın Arkadaşlar..

Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah.. Bol bol bebek haberleri gelsin.. Özellikle bu hafta çok bebiş gelsin, anneler gününe anneciklerine sürpriz yapsınlar..
Güzel haberleri olan arkadaşlar yazın lütfen, sıralarınız ne durumda, yeni başvuracak arkadaşlar ne yaptınız, hazırlık yapan arkadaşlar, hazırlıklarınızdan bahsedin birazcık..
Bana gelince; daha önce önce bahsetmiştim odamız hazırlanmıştı, eşyalarımız, beşiğimiz herşeyimiz hazır.. Bu hafta sonu tekrar örgülere başladım.. Minik minik yelekler örüyorum renk renk.. Tefal de anneler gününe özel indirimler var bi tane biberon ısıtıcısı aldım, sterilizatör, biberon ısıtıcısı v.s almayı düşünenlerin bilgisine..
Eşim son günlerde, kızım gel artık, hadi artık demeye başladı.. Kızımla şöyle yaparız, böyle yaparız gibi planlar kuruyor.. Bunları duyunca bende ki mutluluğu düşünün artık..
Siz neler yapıyorsunuz, lütfen yazın, heyecanla bekliyorum..

Son düzenleme:
Günaydın canım

Bizde hazırlıklarımızı tamamladık bekliyoruz bende seningibi zaman geçsin diye bebek yelekleri örüyorum içimde devamlı bir heycan var inşallah bu ay güzel haberler alırız diye umut ediyorum.

Buarada inanılmaz birşey oldu benim sütüm geldi okadar mutlu oldumki anlatamam bir iki damla ama olsun çoğalır diye düşünüyorum şuanda bunun mutluluğunu yaşıyorum inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz hepimiz için dua ediyorum

Rabbim o minik yelekleri giydirmeyi nasip kısmet etsin tez zamanda Hep diyoruz ya, annelik doğurmakla ilgili birşey değil diye.. Bak senin sen kabim hem bedenin anneliğe hazırlanmış canımm.. Acaba sütünü arttırmanın bir yolu var mıdır.. Bebiş geldiğinde de onu emzirsen ne şahane olur..

Son düzenleme:
günaydın sevgili anneler ve anne adayları.......
hepinize güzel bir hafta diliyorum
Pırılım, tüm güzel dileklerine dualarına amin diyorum inşallah kuzucuklar bu anneler gününde kucaklarınızı doldururlar hayırlısıyla canım benim
merercim çok sevindim cnm senin adına, inşallah meleğini emzirdiğin günler de yakındır
eee örgülere başlamış anneler, hadi güzel bebişler gelin de onları giyin bakalım
hepinize sevgiler canlarım...

Amim canım inşallah bu hafta güzel haberler gelir anneler günü konusunda bende dua ediyorum her ne kadar bu günün tv ler de gözümüze sokulmasına karşı olsamda... Allah ım bu güzel günde hem bizim gibi bebeklerini bekleyen aileleleri hemde annesi olmayan bütün kuzuların yüzünü güldürsün inşallah.Pırılım hazırlıkların bitmiş neredeyse umarım en kısa sürede kullanmak nasip olur. eşinle beraber bu kadar hevesli olmanıza çok sevindim erkekler biraz geç adapte oluyor ama sonra bizden sabırsız oluyorlar heralde :)
bizim artık sabırsızlığımız son safhalarda kurumda sıraları öğrendiğimiz müdüre hanım değişmiş bize beklediğimizde fazla sıra söylüyor ama daha önceki konuşmamızda haziran ayı olabilir demişlerdi bize net bir sıra vermemekte kararlılar hazirana kadar gelmezse kuruma gidip görüşmeyi düşünüyoruz bi gelişme olursa yine yazarım bu arada bütün arkadaşlara hayırlı haftalar diliyorum umarım herkesin dilekleri bu hafta gerçek olur bebişlerini bir an önce kucaklarına alırlar

hafta sonu bebek arabalarını inceledik eşimle,e-bebek mağazasında süper şeyler var değişik bir çok şey gördüm.
bizim park yatağımız pusetimiz hazır kıyafet kısmında dönemlik 2 şer takım atlet ve tulumlar aldım .battaniyeler tamam.çoraplar tamam.patikler tamam.şapkalar tamam.nevresimler çarşaflar yorganlar yastıklar tamam.şimdi biberonlar emzikler park yatak içerisine yatak bebek arabası ,geliş durumuna göre yatağımızın yanı için beşik bakıyorum...
merer sütün gelmesine çok sevindim.kendiliğindenmi geldi yoksa hazırlık yaptınmı merak ettim.
bu ay sonuna doğru bizim sıramız belli olacak.heyecanla sıramızı bekliyorum..sırası yaklaşan arkadaşlara çok çok sabır diliyorum...inşallah bu hafta güzel bir haber alırız..

Amin cancağazımm,

Amin arkadaşım, İzmir de ki müdüre hanımın değiştiğini bende duydum, kurumu henüz aramadık ama bu değişiklişkten dolayı işler İzmir de biraz yavaşlamış

Senin herşey hazır nerdeyse arkadaşım.. Bebiş hemen gelebilir bence :) inşallahhh şöyle tek haneli sıra numarasıyla başlarsınız..
Bebek arabası olarak aklına yatan marka model var mı, ben karar veremiyorum bir türlü..

kızlar chicco nun liteway modeline bir bakın derim kızlar için pembesi çok tatlı daha önce graco almıştım ama şimdi çok pişmanım çok büyük ve hantal oluyorlar heryere girip çıkmak sorun anakucağı aldıysanız yada kanguru kısa süreli yerlerde zaten onlar iş görüyor bu model hem hafif hem doğumdan itibaren ben ön barı olmayışına takılmıştım ama ilk arabamızın ön barı uydu onu taktım olmasydıda satıcı bayana sormuştum ayrıca ön bar satıyorlardı ayrıca astronot tulumlarda daha çok iş görecek tulumda yanında veriyor fiyat 250-300 arası şuan hellobaby de kampmanya var anında kullanabileceğiniz 50 tl lik hediye çeki veriyorlar umarım yardımcı olur.

Bende hazırlıklarımdan bahsedeyim bebek odamızı seçtik onaydan sonra almayı düşünüyoruz bolca çıtçıtlı badi çorap 10'nun üzerinde yelek,hırkalar patik elbise askılarımız dönencemiz 5 adet biberonumuz emziklerimiz, elbiselerimiz mini eteklerimiz odamızın halısı sterilazör biberon ısıtıcısı biberon temizleyici fırçamız tırnak makasımız battaniyelerimiz banyo havlumuz fotoğraf albümümüz 1 paket bezimiz ve aklıma gelmeyen diğer şeyler :)) biri beni durdursa herşey kızım için onu heycanla bekliyorum herşeyi eksiksiz olsun istiyorum hazırlıklar tam gaz devam bebişimin gelmesine çok var ama annesi dayanamıyo sürekli ona bişeyler alıyo :)))

Bebek arabasıda bastonların kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama bebeklerimiz küçükken baston olmaz sanırım

Canım sütünün gelmesine çok sevindim inşallah bebeğini emzirmek nasip olur sütün gelmesi nasıl oldu ilaç falan kullandınmı yada pomba bilgi verisen çok sevinirim

Baktım cnm, pembesi gerçekten çok hoş

Aman yarabbiii, 1 paket bezine kadar almışsın, hele o mini etekler şu an bunları yazarken ağzım kulaklarımda.. Mini etekli bebiş canlandı gözümün önünde:)) Aldığınız bütün eşyaları tez zamanda kullanırsınız inşallah.. Annesi kuzucuğun Sterilizatörünü ne marka aldın ve denedin mi?

Canım günaydın sterilizatörümüz tefal marka biberon ısıtıcısıyla beraber

merercim çok sevindim sütünün gelmesine:)))
ne kadar büyük rabbim... daha gelmeden annelik hissiyatıyla sütünü getirmiş...
inşaAllah çoğalır, artar...
sütün 1-2 damla da olsa süt saklama poşetlerine koyup buzluğa at bence...
çok kıymetli o sütler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…