mrblar arkadslr,,
uzun bı zurecın ardından terk bebek secımımızden rıza lıya gecme kararı aldık sonunda..tam üc ay bır hafta oldu bırıncı sıraya dustugumuzu ogrenelı..cok arastırdım aslında rızalı bebek secımnn dAHA mantıklı oldunu dusunduk..
neyse,,bugunde uzmanımızı aradık basta bızım bılgı almak ıcın bekleme asamasında sandı..sonra secımımızı degıstırmeyı dha dogrusu terk rıza yapmak ıstedıgımızı anlayınca sevındı..
ve carsamba gunu ogleden sonra sı ıcın randevu verdı..
ve bıze eger kararlısak kararımızda,hazırda bıze uygun bı erkek bebek oldunu,eger ıstersek hemen yerlestırme yapabılecegını soledı..
bende sımdı bır heyecan anlatamam,elım ayagım tıtrıyor..
carsamba gıttıgımızde eger onaylarsak bebegımız gelecek artık.. :))
bu kdr beklemenın ardından bole bu kdr cabuk bebek haberı alacagımızı hıc dusunmuyordum..sımdı ne yapacagımı nasıl zamanı gecırecegımı bılemıyorum..
Rabbım den tek dılegım hayırlısı saglıklısı,,ınsallah hersey gonlumuzce olur..
mrblar arkadslr,,
uzun bı zurecın ardından terk bebek secımımızden rıza lıya gecme kararı aldık sonunda..tam üc ay bır hafta oldu bırıncı sıraya dustugumuzu ogrenelı..cok arastırdım aslında rızalı bebek secımnn dAHA mantıklı oldunu dusunduk..
neyse,,bugunde uzmanımızı aradık basta bızım bılgı almak ıcın bekleme asamasında sandı..sonra secımımızı degıstırmeyı dha dogrusu terk rıza yapmak ıstedıgımızı anlayınca sevındı..
ve carsamba gunu ogleden sonra sı ıcın randevu verdı..
ve bıze eger kararlısak kararımızda,hazırda bıze uygun bı erkek bebek oldunu,eger ıstersek hemen yerlestırme yapabılecegını soledı..
bende sımdı bır heyecan anlatamam,elım ayagım tıtrıyor..
carsamba gıttıgımızde eger onaylarsak bebegımız gelecek artık.. :))
bu kdr beklemenın ardından bole bu kdr cabuk bebek haberı alacagımızı hıc dusunmuyordum..sımdı ne yapacagımı nasıl zamanı gecırecegımı bılemıyorum..
Rabbım den tek dılegım hayırlısı saglıklısı,,ınsallah hersey gonlumuzce olur..
Ben de tamamen taşındım.Güzel ve geniş bir evim oldu.Oğlumun odası şimdilik boş.Karyolasını alana kadar.Tek eksik artık evladım.Allahım hayırlısıyla kavuştursun.
Zaman sanki gecmiyor gibi birde bakmisiz zaman cok hizli gecmis yavrularimiz kocaman olmus .dun gece yattik yataga uyuyamiyoruz gelince neler olacak diye hayal kurmaktan .geceleri babasi bakacakmis.tatiller geziler ooo hayal cok.arabasina koltugunu orjinal alacakmis ay bir duysaniz hayallaeri ...
artık butun gece uyuyamadım.
acabalar...
acaba ne yapcam,
nasıl davrancam,
acaba bebegımı hemen verırlermı,,
ısler nasıl ılerler,
acaba gercekten ben bole bı haber aldımmı??RUYADAMIYIM..
ne yapacagımı fln bılmıyorum..daha oncesınde dıyordum bebegımızın haberı geldıgınde ıslerımı fln yaparım hıc ıs bırakmam kı bebegımle aralıksız ılgıleneyım dıe..ama sımdı ne yapacagımı bıle bılmıyorum..ole evın ıcınde salak gıbı dolanıyorum..ne yaptıgımdan nasıl oldugumdan habersız..
ama insallah hayırlısıyla bebegımızı hemen verırler bı sorun cıkmadan..
haydi hayırlısı oğultoprak
beni 1 hafta bağlanma programına almışlardı...bazılarında bu süre değişiyormuş .sanırım bebeğin yaşına durumuna göre...15 gün olanı da var bu sürenin...prosüdür halen aynımıdır bilmiyorum.öyle ise eğer 1 hafta hergün görmeye gideceksin.altını değiştirecek (ben çok yavaştım heh heh)mamasını yedireceksin.sizi başbaşa bırakacaklar...belki benim gibi uyuturkn ninni bile besteliyeceksin o kısa zaman aralığında:))
sonrasında;kollarında
bence bir an önce yat istirahat et....enerjiye çok ihtiyacın olacak...bir arkadaş çok doğru söylemiş...gelene gidene ikramlıklar konusunda....benim feleğim şaşmıştı...:18:
günaydın deniz hanım merhaba bende yeni başvuranlardanım çok sık giremiyorum buraya aklıma bişey takıldı siz kaç aylıkken kavuştunuz yavrunuza benim bildiğim bebeğimizi hemen alamıyormuyuz şimdi kafam karıştı valla 1 hafta gidip gelecekmiyiz acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
Bebek 6 aylıktan küçük ise hemen alıyorsunuz, eğer 6 ay ve daha büyük bir bebek ise 1 hafta alışma süresi geçirmek gerekiyor..
sağol pırılcım bilgin için :) bu arada sizin hazırlıklar nasıl gidiyo artık az kaldı bende bebek odalarına bakıyorum ama odamız biraz ufak istediğim mobilyalar uymuyo sanırım özel ölçü aldırıp yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?