O kadar duygulandimki bu yazdiklarini okuyunca.Hep içimde bir korku ya ilerde gerçeği ögrendiğinde sorunlar yaşarsak diye,sorundan kastım çocugumun ilerde psikolojisinin bozulması yada kendinde hep bir eksiklik hissetmesinden o kadar çok korkuyordum ki. Bu yazdıkların yüreğime su serpti resmen.Biz sıradayız hala henüz meleğimiz gelmedi. Canım sana çooook mutlu bir hayat diliyorum.Buraya yazdığın içinde sonsuz teşekkürlerarkadaslar tesadufen konu karsıma cıktı bnm bı cocugum yok 3 ay sonra evlnıyorm ama ben evlatlık bı cocugum annem bnı 3 gunluk bebekken almıs 22 yıl hasret cektıkten snra bn onlara umut olmusum cok sanslı oldugumu dusunuyorm baska bı aılem olsa bu kadar mutlu bı cocuk olamazdım suan 22 yasındayım ve ben bunu tesadufen ogrendım annemler bana bunu 18ımden snra anlatmayı ıstemısler ama olmadı 12 yasında ogrendım gerck annem ortya cıktıgında ama o yasta verdıgım ılk tepkı su oldu doguran degıl buyuten sevgı veren emek veren annedır benım ıcın demısım ve bunu ogrenmeden bı kac yıl oncede babamı kybetmıstım annemle yalnız bı hyat surduk ama hep onu cok sevdım oda benı oyle blkı ınanın oz annem olsa bu kadar sevmezdım en kıymetlım en degerlım dustugum anda bnı kaldıran bı gulusuyle bana umut olan tek kısı o yanımdayken sankı benı kımse uzemez o kadar gucluyumkı bence hıc tereddut etmeyın korkmayın o sıızın evladınız olacak sadece sevgı verın bı bebek sızden baska bırsey ıstemez ve zmnla oyle bır bag kurarsınız kı işte o herseye bedel.....
pskolojık acıdanda sunu soyleyebılrım okul zmnlarında bıraz problem yasadım arszlık huysuzluk vs herkesın yasaıdıgı kadar ama ınanın ben cok gucluyum ve cok erken olgunlastım korkmayın sakın ben hıcbırzaman annemden vazgecmedım oz annemı tnıyorm yılda bı kac kez gruyorm ama ınanın zerre bır sevgı duymuyorm kızgınlıgımda yok cunku annem bnm sansımm ıyıkı benı almıs buyutmus bnde onun evlat hasretını gdermısım ve allh ızın verırde ıyı bı evlılıgım olur maddı bı sıkıntımda olmassa bı tne bn dgururm bı tne evlatlık alırım hıc dusunmem tereddut etmem cunku o sızın evladınız allah hepinize hayırlı evlatlar eşler versin cok mutlu olun....
herkese selamlar.....
şimşek...sen başvuru yaptınmı...karar vermişmiydin?kaçırdım mı?:26:
selam oğultoprak....bugün nasılsın ...sevgiler.....
O kadar duygulandimki bu yazdiklarini okuyunca.Hep içimde bir korku ya ilerde gerçeği ögrendiğinde sorunlar yaşarsak diye,sorundan kastım çocugumun ilerde psikolojisinin bozulması yada kendinde hep bir eksiklik hissetmesinden o kadar çok korkuyordum ki. Bu yazdıkların yüreğime su serpti resmen.Biz sıradayız hala henüz meleğimiz gelmedi. Canım sana çooook mutlu bir hayat diliyorum.Buraya yazdığın içinde sonsuz teşekkürler
iyi akşamlar sevgili anneler ve anne adayları
şimşekciğim öncelikle teşekkür ederim editörlüğümü kutladığın için
oğultoprak, cnm üzme kendini inşallah en kısa sğrede kavuşacaksın yavruna, demesi kolay belki ama ben biliyorum ki bizim küçük yeğenmiz zamanını bekliyor, annesinin içindeki sevginin daha büyümesini istiyor herhalde
elifilker, paylaşımın için teşekkürler, burada savunmaya çalıştığımız ve benim de buradaki annelerden öğrendiğim şeyi bir kez daha kanıtlamış oldun o da şu ki, karnında 9 ay taşımak değil annelik, yürekten gelen sevgiyle büyütmek... Rabbim annene ve sana uzun hayırlı ömürler versin anneciğinin ellerinden öpüyorum canım
baharokan, üyeliğin neden iptal? sanırım 2. bir üyelik açmışsın ondan dolayı kk üyeliğin kapanmış:44:
bu arada başvurun neden iptal ki?
bebişini bekliyordun?
merak içindeyim şu an.. inşallah kötü bişey yoktur:44:
Pırılım, sermuhum canlarım, sizler ne durumdasınız?
Zeynep, shenay bu aralar girmiyorlar, hayırdır inşallah????
adını unuttuğum varsa lütfen gücenmeyin, sizler nasılsınız????
hepinizi çok seviyorum
hepinizin yavrularının bir an önce gelip evlerinizi şenlendirdiğini duymak için sabırsızlanıyorum, Rabbim inşallah nasip eder
sevgiler...
sevgi......evet sevgi....sevgi verirsen sana geri dönüyor..
dün akşam eşim işten geldi.benim zilli anlık ortadan kayboldu...yavrum...ağlattı beni...babasına terliklerini getirdi ya.hem şaşırdım hem ağladım...
sana da tünaydın cnmmmmmmherkeze istanbuldan yağmurlu bir günaydın :)))9
cnm hoşgeldinMerhaba kizlar pc bozuldu tl den giriyorum ben hala bekliyorum bakalim bebegimize nezaman kavusacaz
Ogultoprak senin icicn cok sevindim canim zor oldugunu biliyorum ama sabir az kaldi.
Heydi canim tasinmissin yeni evin huzur mutluluk getirsin hayirli olsun
Liliy editorlugun hayirli olsun canim
selam kızlar, baharokan dan haberi olan var mı? başvurumuzu iptal ettirdik demiş çekmiş gitmişiçim huzursuz oldu :18:
sana ve ailene de mutlu pazarlarmutlu pazarlar anneler
sana da tünaydın cnmmmmmm
cnm hoşgeldin
hayırlı olsun dileklerin için teşekkürler...
inşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşacaksınız,
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
sevgiler...
a.s cnm, evet ya ben de merak ettim baharokanın hem kk üyeliği de iptal durumda noldu ki acaba???:44:
sana ve ailene de mutlu pazarlar, cici Denizimizin güzel annesiiiiiii
aynen yaaaaaaaabiz oğultoprak dan mutlu haberi beklerken baharokan dan kötü haber geldi bu ne iş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?