aynen yaaaaaaaa
noldu acaba yaaaaaaaa???:44::44::44:
SANA DA SELAM GÜZEL ANNEhepinize iyi haftalar , hepinize günaydınlar olsun:)Hepinize kucak dolusu
sevgiler ve selamlar:)
Rabbim üç ayların yüzü suyu hürmetine en hayırlı, en iyi, en güzel evlatlar nasip etsin tez vakitte:)
Ramazana kadar kucaklarımız dolar, evlerimiz şenlenir inşaAllah...Üç aylara girerken okunacak duayı aşağıda paylaştım.
üç aylar girdiğinde okunacak dua
''ALLAHümme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan''
''Yarabbi!bize Receb ve Şaban ayını mübarek kıl,Ramazan ayına eriştir''
Anneler Baharokan'a şaşırdım, bilgisi olan varsa yazabilir mi?
ama eminim böylesi hayırlıdır onlar için...
Pırılım, Sermuhum,Liliyim,Zeynebim, Heidi Ankaram,Denizim, Nushum,Mererim,Gcs 'm ve adını şu an sayamadığım yüce gönüllü anneler hepinize selam olsun:)
Evladına kavuşan annelere bir sorum olacak. Özel hastaneye götürdüğünüzde ilk bir yıl içinde sgk'lı kabul edildiği için sgk farkını mı ödüyoruz ?
Prosedür nasıl oluyor acaba?
SANA DA SELAM GÜZEL ANNE
biz kızımızı aldığımız gibi özel bir hastaneye götürdük.sosyal hizmetler çocukları ile anlaşmaları yokmuş.sonrasınd AİLE HEKİMİMİZE GÖTÜRDÜK.MUAYENESİNİ AŞILARINI İZLEMLERİNİ KİLOSUNU BOYUNU BAŞ ÇEVRESİNİ VS VS VS .....NOT ALDILARAŞILARINA BAŞLANDI.BAYAĞI BİR İLGİLENDİLER.HATTA EBEMİZ BAZI GEREKLİ BELGELERİ SONRAINDA EVİMİZE KADAR GETİRDİ.AİLE HEKİMİ DE BİR ÇOCUK DR U ÖNWRDİ ÖZELDE...SÜREKLİ ONA GÖTÜRDÜK.ORADAN HİÇBİR ÜCRET İSTEMEDİLER.ÜZERİMİZE GEÇENE KADAR BÖYLE İMİŞ.
AYRICA....SADECE GÖZ ÜZERİNE KURULU ÖZEL BİR HASTANEYE GÖTÜRDÜM FARKLI BİR ZAMANDA.ORADA ÜCRET ALINIYOR.YALNIZ KURUM ÇOCUĞU OLDUĞU ÖĞRENİLDİĞİNDE BELLİ BİR MİKTAR DÜŞÜLMÜŞTÜ.SANIRIM ÜÇTE BİRİ KADARDI DÜŞÜLEN FİAT..
BAHAR OKANA MSN İ,LE İLETİ GÖNDERDİM.CEVAP GELMEDİ..UARIM HAYATİİİ BİR DURUM SÖZKPNUSU DEĞİLDİR.
ACELE YAZDIM SELAMLAR
baharokan çok hızlı ayrıldı bizden, bende umuyorumki çok kötü bir durum yoktur..alım kaldı vallahi
SANA DA SELAM GÜZEL ANNE
biz kızımızı aldığımız gibi özel bir hastaneye götürdük.sosyal hizmetler çocukları ile anlaşmaları yokmuş.sonrasınd AİLE HEKİMİMİZE GÖTÜRDÜK.MUAYENESİNİ AŞILARINI İZLEMLERİNİ KİLOSUNU BOYUNU BAŞ ÇEVRESİNİ VS VS VS .....NOT ALDILARAŞILARINA BAŞLANDI.BAYAĞI BİR İLGİLENDİLER.HATTA EBEMİZ BAZI GEREKLİ BELGELERİ SONRAINDA EVİMİZE KADAR GETİRDİ.AİLE HEKİMİ DE BİR ÇOCUK DR U ÖNWRDİ ÖZELDE...SÜREKLİ ONA GÖTÜRDÜK.ORADAN HİÇBİR ÜCRET İSTEMEDİLER.ÜZERİMİZE GEÇENE KADAR BÖYLE İMİŞ.
AYRICA....SADECE GÖZ ÜZERİNE KURULU ÖZEL BİR HASTANEYE GÖTÜRDÜM FARKLI BİR ZAMANDA.ORADA ÜCRET ALINIYOR.YALNIZ KURUM ÇOCUĞU OLDUĞU ÖĞRENİLDİĞİNDE BELLİ BİR MİKTAR DÜŞÜLMÜŞTÜ.SANIRIM ÜÇTE BİRİ KADARDI DÜŞÜLEN FİAT..
BAHAR OKANA MSN İ,LE İLETİ GÖNDERDİM.CEVAP GELMEDİ..UARIM HAYATİİİ BİR DURUM SÖZKPNUSU DEĞİLDİR.
ACELE YAZDIM SELAMLAR
cnm bnmhepinize iyi haftalar , hepinize günaydınlar olsun:)Hepinize kucak dolusu
sevgiler ve selamlar:)
Rabbim üç ayların yüzü suyu hürmetine en hayırlı, en iyi, en güzel evlatlar nasip etsin tez vakitte:)
Ramazana kadar kucaklarımız dolar, evlerimiz şenlenir inşaAllah...Üç aylara girerken okunacak duayı aşağıda paylaştım.
üç aylar girdiğinde okunacak dua
''ALLAHümme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan''
''Yarabbi!bize Receb ve Şaban ayını mübarek kıl,Ramazan ayına eriştir''
Anneler Baharokan'a şaşırdım, bilgisi olan varsa yazabilir mi?
ama eminim böylesi hayırlıdır onlar için...
Pırılım, Sermuhum,Liliyim,Zeynebim, Heidi Ankaram,Denizim, Nushum,Mererim,Gcs 'm ve adını şu an sayamadığım yüce gönüllü anneler hepinize selam olsun:)
Evladına kavuşan annelere bir sorum olacak. Özel hastaneye götürdüğünüzde ilk bir yıl içinde sgk'lı kabul edildiği için sgk farkını mı ödüyoruz ?
Prosedür nasıl oluyor acaba?
mrb lar aRKADASLAR..buguın uzmanımız aradı yarın oglen bır de randevumuz var..
dort aylık bır erkek bebek bızı beklıyor.. :))
ne yapcamı bılmıyorum yaaaa
kalbım durucak..
sevgili deniz cevabın için teşekkür ederim. Güzel anne...
Üzerimize geçene kadar özel hastaneler fark almıyor mu?Doğru mu anladım.
Ama göz hastanesi indirim yaparak almış.Bebeğimizin durumunu sorarken sosyal hizmet çocuğu olarak mı sorup bilgi alıyoruz?
Yoksa sgklı olarak göründüğü için mi bilgi alıyoruz?Her hastaneye de durumu anlatmak can sıkıcı olabilir. O yüzden soruyorum.
Bunu nasıl öğrenebiliriz? Sizin dr almamış ne güzel...Üzerimize geçince farkla zaten götürürüm.
Hani ona göre bir dr hastane belirlemek istiyorum.
Sorular biraz uzun oldu kusura bakmayın..
harika bir haber bumrb lar aRKADASLAR..buguın uzmanımız aradı yarın oglen bır de randevumuz var..
kalbım durucak..
kalbım durucak..
cnm özelden bildireyim inşallahhadi hayırlısı bakalım:)) gözün aydın canım ......darısı miss kokulularını bekleyenlerin başınaaaa...aminnnnnnnnnn.
bu arada lilycim bir projeden bahsetmişsin merak ettim katılmak isterim bilgilendirirsen sevinirim......internetim biraz sıkıntılı olduğu için sürekli yazamıyorum....güzel haberlerinizi eksik etmeyin....hepinize kucak dolusu sevgilerrrr........
kalbım durucak..
kalbım durucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?