Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

sermuh öncelikle teşekkür ederim paylaşım için. bende heidiAnkara ya katılıyorum sanırım hepimiz aynı fikirdeyizdir. sen doğur sokağa at canın isteyince geri al, evlat hasreti çeken insanlar evlatlarına kavuşmuşken , çocuk mutlu bir aile yuvasından sökülüp hiç tanımadığı insanlara mı verilecek? olmaz öyle şey! ghiçbir insan çocuğunu bırakamaz terkedemez arkadaşım! zor durumdaysa devlete başvursun geçici olarak devlete emanet edilip durumu düzelince geri alınabiliyor, böyle çareler arasınlar o zaman. sırf doğurdu diye o kadar insanın hayatını mahvetmeye kimsnein hakkı yok.

ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN PAYLAŞIYORUM
Yapabildiklerinizi yapmaya gayret edin inşaAllah...
Dualarınızda bana da yer verirsiniz inşaAllah:)
TESBİH:

Bir kimse Receb ayının başından onuncu güne kadar her gün 100 defa “Sübhanel hayyil Kayyum.” onbirinci günden sonra “Sübhanellahi’l Ehadi’s Samed”, Yİrmi birinci günden otuzuncu gününe kadar da “Sübhanerrauf” derse yüce Allah(c.c)’ın o kimseye takdir buyuracağı mükafata sınırsızdır.

İBADET

Herhangi bir kimse,çoluk çocuk muhtaç bir kimseye sadaka verse,yahut önemli bir işini görüp ihtiyacını giderse veya gözleri görmeyen birini eliden tutup gideceği yere götürse,yüce Allah(c.c) o kmsyeye saçının sayısınca sevap verir.O kadar günahları bağışlanır,cehennem azabından kurtulur.

Recep ayında istiğfarı çok yapın.Allah Teala’nın recep ayının her saati içinde cehennemden azad ettiği kimseler vardır.Cennette Allah-ü Teala’nın yarattığı köşk ve binalar vardır. O şehirde ancak recep ayında oruç tutanlar girecektir.

Her kim Recep ve Şaban aylarında 7′şer defa “Estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hu,el hayyel kayyume ve etubü ileyhi tevbete abdin zalimin li nefsihi la yemlikü li nefsihi mevten ve la hayaten ve la nüşura.” derse,Allahü Teala hafaza meleklerine buyuruyor.” O kulumun günah defterini yırtınız.”
Recebin 1′nci günü oruç tutanlara 3 senelik,2′nci günü oruç tutanlara 2 senelik, 3′ncü günü oruç tutanlara 1 senelik nafile oruç sevabı verilir.Bu,hadisi şerif ile sabittir.3 günden sonra her güne birer ay oruç sevabı verilir.

Receb-i Şerif Cenab-ı Hakk’a mahsus bir ay olduğu için Zatı İlahi’yi bildiren İhlas Suresi’ni çok okumak lazımdır.Bilhassa bu aya hürmet olarak günde 11 defa İhlası Şerif okumalı,tevhid,istiğfar ve selavatı şerifeyi ihmal etmemelidir.

Receb ayında her gün,başında ve sonunda 7′şer Fatiha okumak suretiyle 100 ihlası şerif okumak çok sevaptır.
13,14,15′nci günleri oruç tutanlar,bu sünneti şerifeyi yerine getirdiklerinden,nice hastalıklardan şifa bulurlar.

paylaşımın için sağol..ben tesbihleri bilmiyordum orucun 1.gününü kaçırdım yarın nsaipse 2.günden başlayacağım...sevgiler

Günümüz aydın olsunnnn.....Hepimize hayırlı günler.....
Oğultoprak ne yaptı acaba..???

slm kızlar az önce net olarak sıramı öğrendim izmirde sıra öğrenmek biraz daha kolaylaşmış ilk defa bu kadar kolay ve net sıramızı öğrendim ama biraz hayal kırıklığı oldu tabii bi sıramız 25 miş nasıl oluyor anlamıyor aynı şartlarda pırılıma 9 diyen kişi bana nasıl bu sırayı veriyor moral bozmak istemem ama gerçekten beklemek artık çok zor gelmeye başladı.Sabır imanın yarısı derler ne kadar doğruymuş meğer sabretmek çok zormuş terkte 2003 ten beri bekleyen aileler var deniyor biz rızayı seçmiştik ama... diğer arkadaşlarada haddim olmayarak tavsiyede bulunmak isterim rızanında riskleri terkten fazla değil fazla beklemek istemiyorsanız en mantıklısı rızaya geçmek galiba

mrb arkadaslar..mutluyumm..cooookkkkk :))
dun bebegımızı ılk once bakmaya gıttıgımızde elım ayagıma dolasmıstı..tek dılegım ıcıme sınmesıydı..ve umdugumdan da daha mutlu bı sekılde cıktım ordan..bebegımı gordugumde kucagıma verdıler ılk yaptıgı agzını kocaman acıp gulmek tı..ve esarbıma sıkıca sarılıp bırakmamasıydı..
ordakı mudure bı tamamdır dedıgımı hatırlıyorum..aglamaktan elım ayagm tıtrıyorddu..cabuck kuruma gıdıp evrak ıslerını nasıl hallettımızı bılmıyorum bıle..ve tekrar yuvaya gıttıgımızde bebegımızı gıydırıp aldık..cooookkkk tatlı bısey..
rABBIM herkese nasıp etsın ınsallah..
tek dılegım mutlu olmak mutlu huzurlu hayırlı bı yuvaya sahıp olmak...
darısı hepınızın basına İNSALLAH EN KISA ZAMAN DA..

Allahım sizi hiç ayırmasın ömür boyu mutlu olun inşallah. güzel bir haber almak o kadar iyi geldi ki inanın ben kucağımda hissettim bebeğinizi kokusu burnuma geldi sanki:)inşallah diğer arkadaşlardan da sırayla güzel haberler gelir

mutlu sonnnnn........bugün bir ev daha şenlendi.......darısı tüm isteyenlerin başına......Allahım sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin... ne güzel üç aylara bebişinle birlikte giyorsun...

gözün aydınnnn...hayırlı evlat olsun inşallahhh..darısı bekleyenlerin başına...

2003 ten beri bekleyen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! auuuuuuuu

tatlım beniiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun evladın, sevgiyle vicdanlı bir insan olarak büyüsün en önemlisi de bayanlara karşı özellikle centilmen olsun gelişmeleri bize yazmayı unutma sizleri görüp sizlerle sevindikçe evlat edinmeyi her geçen gün daha da benimsiyorum istiyorum. bebeği de çok merak ediyorum annesiiiiiiiiiiiii

merhaba cnmmmmmmmmmmm
çok sevindim Rabbim hayırlı etsin oğluşunu inşallah
okurken duygulandım ben de aynen kendim yaşıyormuşum gibi hissettim
Rabbim bu güzel mübarek günlerin hürmetine bekletmiş demek ki seni o kadar zaman, ve sen de sabrının meyvesini aldın inşallah
bebişinizle bir ömür boyu mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum
ve tüm güzel smileyleri ekliyorummmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
tüm güzellikler sizinle olsun inşallah
sevgiler...

canımmmm...çoook gözünaydın..seni ve bebeğini sarıyorum...güle güle büyütttt...hayırlı evlat olsun inşallah.AMİN..

CANLAR....ALLAHIM DAHA FAZLA BEKLETMEDEN SİZLERE DE İNŞALLAH.....EN YAKIN ZAMANDA OLSUN...SİZ DE GÜLÜN...

Son düzenleme:

LİLY....tatlı kız....zamanım olsa ben de tüm satfayı doldururdum...tatlı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…