mrb arkadaslar..mutluyumm..cooookkkkk :))
dun bebegımızı ılk once bakmaya gıttıgımızde elım ayagıma dolasmıstı..tek dılegım ıcıme sınmesıydı..ve umdugumdan da daha mutlu bı sekılde cıktım ordan..bebegımı gordugumde kucagıma verdıler ılk yaptıgı agzını kocaman acıp gulmek tı..ve esarbıma sıkıca sarılıp bırakmamasıydı..
ordakı mudure bı tamamdır dedıgımı hatırlıyorum..aglamaktan elım ayagm tıtrıyorddu..cabuck kuruma gıdıp evrak ıslerını nasıl hallettımızı bılmıyorum bıle..ve tekrar yuvaya gıttıgımızde bebegımızı gıydırıp aldık..cooookkkk tatlı bısey..
rABBIM herkese nasıp etsın ınsallah..
tek dılegım mutlu olmak mutlu huzurlu hayırlı bı yuvaya sahıp olmak...
darısı hepınızın basına İNSALLAH EN KISA ZAMAN DA..
teşekkür ediyorum, Denizimizin güzel annesiiiiiLİLY....tatlı kız....zamanım olsa ben de tüm satfayı doldururdum...tatlı şey
dun bebegımızı ılk once bakmaya gıttıgımızde elım ayagıma dolasmıstı..tek dılegım ıcıme sınmesıydı..ve umdugumdan da daha mutlu bı sekılde cıktım ordan..bebegımı gordugumde kucagıma verdıler ılk yaptıgı agzını kocaman acıp gulmek tı..ve esarbıma sıkıca sarılıp bırakmamasıydı..
ordakı mudure bı tamamdır dedıgımı hatırlıyorum..aglamaktan elım ayagm tıtrıyorddu..cabuck kuruma gıdıp evrak ıslerını nasıl hallettımızı bılmıyorum bıle..ve tekrar yuvaya gıttıgımızde bebegımızı gıydırıp aldık..cooookkkk tatlı bısey..
slm kızlar az önce net olarak sıramı öğrendim izmirde sıra öğrenmek biraz daha kolaylaşmış ilk defa bu kadar kolay ve net sıramızı öğrendim ama biraz hayal kırıklığı oldu tabii bi sıramız 25 miş nasıl oluyor anlamıyor aynı şartlarda pırılıma 9 diyen kişi bana nasıl bu sırayı veriyor moral bozmak istemem ama gerçekten beklemek artık çok zor gelmeye başladı.Sabır imanın yarısı derler ne kadar doğruymuş meğer sabretmek çok zormuş terkte 2003 ten beri bekleyen aileler var deniyor biz rızayı seçmiştik ama... diğer arkadaşlarada haddim olmayarak tavsiyede bulunmak isterim rızanında riskleri terkten fazla değil fazla beklemek istemiyorsanız en mantıklısı rızaya geçmek galiba
canım biz zaten rıza seçtik birde yakın illere gidebileceğimizi belirttik hayırlısı bakalım. buradan bir arkadaş yazmıştı cambebek ti sanırım 1 ay önce sırasını 37 gibi öğreniyor kısa bir sürede aramışlar sıranız geldi diye inşallah bizimde öyle olur:)
Merhaba Ecem, daha önce de belirmiştim hatırlarsan Mart ayında 11. sıradayken kurumu arayıp sıramızı sorduğumuzda 31. sırada olduğumuzu söylemişlerdi..
yani 20 kişi daha fazla.. Neden yükseldiğini sorunca, bu sıraya terk ve tercihli ailelerinde dahil olduğunu onu çıkardıklarında 9. sıraya düştüğümüzü söylediler.. Belki seninde öyledir cnm.. Eylülde başvuru yapıp, 76. sıradan Martta 9. sıraya düştüysem benim kuzucuğumun gelmesi ya da benim 1. 2. sırada falan olmam gerekiyor.. Ama değilim.. Bu nedenle benim sıramı dikkate alma istersen.. Sıra uygulamasını inan ki anlamış değilimBirazdan kurumu arayacağım, 1. sırada 30. sıra da deselerde şaşırmam.. Hepsine hazırlıklıyım.. Bebeğiniz geldi diyene kadar sıramın rakamsal karşılığının benim için bir anlamı ve süresi yok..
Ayrıca;
Siz yakın illeri seçmişsiniz bizde seçmek istedik asla kabul etmediler.. Ya tüm Türkiye ya da İzmir dediler.. İşimiz nedeniyle mecburen İzmir i seçmek zorunda kaldık.. Aynı şehir, aynı kurum ama buna rağmen bazı farklılıklar oluyor sebebini anlayamadım gitti...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Belki senin evladın başka bir şehirden, benimkisi İzmir den gelecektir.. Hakkımızda belki böyle yazılmıştır..
Bende sıra konusunu anlamış değilim pırılım bazen çok karamsar oluyorum bazen hiç umursamıyoru.Haziran ayına odaklanmış durumdayım eğer bir haber gelmezse uzmanmızla yüz yüze görüşmeye gidicez. Sıramızı öğrendikten sonra rıza seçtiğimiz belirttim terkler çıktıktan sonra verilen bir sırada daha var diye biliyorum dedim ,şu an onun ayrımını yapmak zor cevabını aldım ama yarı yarı olsak bile ki terk başvuru daha fazlaymış 10 12 gibi bir sırada olmam lazım bu kadar bekledikten sonra biraz daha sabredicez artık yapacak birşey yok. en zor kısmı hazırlıklar bittikten sonrasıymış böyle olacağını bilsem daha ağırdan alırdım. mevlüt şekeri dışında birşeyimiz kalmadı onada karar veremiyorum bir de gerçek doğum tarihi yazsın diye ağırdan alıyorum ve bol bol da giysi bakıyorum oyalanmak için bunları yapıyorum diğer arkadaşlara tavsiyem zamana bölsünler hazırlakları tamamlandıktan sonrası zor oluyormuş
İnaşallah canım şeker ayırırım tabii ki en büyük hayalim hayırlısıyla kızımız geldiği güzel güzel giydirip mevlütünü yapamak:)sizinde kandiliniz müberak olsun Allahım seninde bütün arkadaşlarımla gönlüne göre versin dualarını kabul etsin inşallah. güzel kızınızla çok güzel bir ömür sürün inşallahbizde mevlüt şekeri isterizinşallah tez zamanda gelir bebişin sıra işine hiç inanma bi bakarsın telefon çalar bebişinizi görmeye gelin derler biz 2 yıl bibi bi süreye kendimizi alıştırmışken 10ay bile olmadan haber geldi yeterki rabbim anne olmanın vakti ve zamanına izin versin bu gece senin için ve diğer arkadaşlar için çook dua edicem hayırlı kandiller
teşekkür ediyorum, Denizimizin güzel annesiiiii
ben sizin yerinize de doldururum sorun değil
güzel meleğimizi öp bnm için de olur mu annesi
Allahım hep mutlu etsin sizi...
Sıramı az önce öğrendim arkadaşlar, Nisan başında 9 olan sıram bir güzel 31 olmuş.. Bu sıraya terk ve tercihli ailelerde dahilmiş ama benim 31. sırayı dikkate almam gerekiyormuş.. 9. sırayı değil.. Şaşırmadım.. Üstelik il dışından dosyalar da gelecekmiş daha onlar eklenecekmiş... (bunları yazarken bile boğazıma birşey düğümleniyor)Kurumlar sağolsun bekleyen ailelerin motivasyonunu bozmakta birebirler.. Dünden beri 4 defa aradım, elek. kesik, su bastı sistem çalışmıyor, toplanmız var sonra arayın dediler.. Sürekli bir mazeret.. Evlat edinmedeki bu uygulama çok yanlış, daha fazla hassasiyet göstermeleri gerekiyor.. Balla börekle bizi karşılasınlar demiyorum ama sıradaki aileler belli ki yıllardır çoçuk özlemi çeken aileler bunu düşünerek davranın.. Bu uygulamayı özendirici hale getirin.. Ama yok.. Bu ülkede herşey zor.. Bu akşam ilgili mercilere tek tek mail atacağım.. Uygulamanın iyileştirilmesi şart artık.. Hakkımda hayırlısı olsun..
:126:
Sıramı az önce öğrendim arkadaşlar, Nisan başında 9 olan sıram bir güzel 31 olmuş.. Bu sıraya terk ve tercihli ailelerde dahilmiş ama benim 31. sırayı dikkate almam gerekiyormuş.. 9. sırayı değil.. Şaşırmadım.. Üstelik il dışından dosyalar da gelecekmiş daha onlar eklenecekmiş... (bunları yazarken bile boğazıma birşey düğümleniyor)Kurumlar sağolsun bekleyen ailelerin motivasyonunu bozmakta birebirler.. Dünden beri 4 defa aradım, elek. kesik, su bastı sistem çalışmıyor, toplanmız var sonra arayın dediler.. Sürekli bir mazeret.. Evlat edinmedeki bu uygulama çok yanlış, daha fazla hassasiyet göstermeleri gerekiyor.. Balla börekle bizi karşılasınlar demiyorum ama sıradaki aileler belli ki yıllardır çoçuk özlemi çeken aileler bunu düşünerek davranın.. Bu uygulamayı özendirici hale getirin.. Ama yok.. Bu ülkede herşey zor.. Bu akşam ilgili mercilere tek tek mail atacağım.. Uygulamanın iyileştirilmesi şart artık.. Hakkımda hayırlısı olsun..
:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?