Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
G
Gozun aydin canim cok sevindim Rabb im mutlulugunuzu hic bozmasin insallah darisi bizlerin basina.
Bebisini kokla benim icin. Haberlerini bekliyoruz

LİLY....tatlı kız....zamanım olsa ben de tüm satfayı doldururdum...tatlı şey
teşekkür ediyorum, Denizimizin güzel annesiiiii
ben sizin yerinize de doldururum sorun değil
güzel meleğimizi öp bnm için de olur mu annesi
Allahım hep mutlu etsin sizi...

binlerce kere gözün aydın.....Allah güzel ve mutlu günleri senin ve ailenin üzerinden eksik etmesin.Umarım hayırlı bir evlat olsun...Ohhh bu gün eviniz şenlendi.evinizin kokusu değişti,hazırlak esnasında bile evin havası değişiyor şimdi sizin evinizi hayal bile edemiyorum...bekleyen tüm arkadaşlara tez zamanda bu güzel duyguyu yaşamak nasip olsun....

ben henüz sıramı öğrenemedim.sabırlsızlıkla bekliyorum uzmanımız bizi arayacak ama sanırım ay sonunu bulacak..şu an bile günle geçmeye başladı sıramı öğrendikten sonra nasıl geçecek düşenemiyorumm...

Yani o kadar duygulandımki anlatamam.Allah bir ömür analı babalı büyütsün mutluluğun daim olsun inşallah.Allah dualarımızı kabul etti.Senin ve sitedeki tüm arkadaşlarımın regaip kandili mübarek olsun inşallah.Allahım bizleride gönlümüze göre kavuştursun.

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)(Artık o bir anne oğluna kavuştu23 Mayıs 2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012

1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
3.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
4.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
5.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
6.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
7.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
8.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
9.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
10.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
11.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

Canım gözün aydın çok sevindim seni ve bebeğini öpüyorum Allah hayırlı evlat etsin ve mutlu huzurlu günler ailenizden hiç bitmesin eve gelince neler yaşadınız neler yaptınız lütfen bizi habersiz bırakma öpüyorum....

Son düzenleme:
günaydın canlarrr.....öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun Allahım şu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul et,duası kabukl olanlardan eyle bizleriii.....bu arada ben konya da yaşıyorum.. burada güzel bir gelenekle tanıştım bugün ....üç ayların başaldığı ilk gün bütün mahalledeki bütün çocuklar evleri dolaşıp şeker tarzı yiyecekler topluyorlar...bunada şivlili diyorlar..Allahım sabahın sekizinden bu yana dağıttığım çikolatalar(arada bende yiyorum)....çok güzel yaaaaaa.....hele o 2-3 yaşındakileri görseniz anneleri ellerinden tutmuş geziyorlar....benimde miss kokulum olsaydı bende gezerdim şimdi vallaaaa.....
oğul toprak oğluşunu yerime koklaya koklaya öp canım....

Mutluluğunuz daim olsun, artarak devam etsin inşallah.. Evladınız sizinle, sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla güzel günlerde büyüsün.. Şansı bahtı açık olsun..

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip eylesin bahtı açık olsun inşallah. Darısı tez zamanda bekleyen diğer arkadaşımızın başına.

Merhaba Ecem, daha önce de belirmiştim hatırlarsan Mart ayında 11. sıradayken kurumu arayıp sıramızı sorduğumuzda 31. sırada olduğumuzu söylemişlerdi..
yani 20 kişi daha fazla.. Neden yükseldiğini sorunca, bu sıraya terk ve tercihli ailelerinde dahil olduğunu onu çıkardıklarında 9. sıraya düştüğümüzü söylediler.. Belki seninde öyledir cnm.. Eylülde başvuru yapıp, 76. sıradan Martta 9. sıraya düştüysem benim kuzucuğumun gelmesi ya da benim 1. 2. sırada falan olmam gerekiyor.. Ama değilim.. Bu nedenle benim sıramı dikkate alma istersen.. Sıra uygulamasını inan ki anlamış değilim Birazdan kurumu arayacağım, 1. sırada 30. sıra da deselerde şaşırmam.. Hepsine hazırlıklıyım.. Bebeğiniz geldi diyene kadar sıramın rakamsal karşılığının benim için bir anlamı ve süresi yok..
Ayrıca;
Siz yakın illeri seçmişsiniz bizde seçmek istedik asla kabul etmediler.. Ya tüm Türkiye ya da İzmir dediler.. İşimiz nedeniyle mecburen İzmir i seçmek zorunda kaldık.. Aynı şehir, aynı kurum ama buna rağmen bazı farklılıklar oluyor sebebini anlayamadım gitti...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Belki senin evladın başka bir şehirden, benimkisi İzmir den gelecektir.. Hakkımızda belki böyle yazılmıştır..

bizde mevlüt şekeri isteriz inşallah tez zamanda gelir bebişin sıra işine hiç inanma bi bakarsın telefon çalar bebişinizi görmeye gelin derler biz 2 yıl bibi bi süreye kendimizi alıştırmışken 10ay bile olmadan haber geldi yeterki rabbim anne olmanın vakti ve zamanına izin versin bu gece senin için ve diğer arkadaşlar için çook dua edicem hayırlı kandiller

canım gözün aydın sana ve eşine hayırlı bi evlat olur inşallah sağlılka büyütmen dileğiylee

İnaşallah canım şeker ayırırım tabii ki en büyük hayalim hayırlısıyla kızımız geldiği güzel güzel giydirip mevlütünü yapamak:)sizinde kandiliniz müberak olsun Allahım seninde bütün arkadaşlarımla gönlüne göre versin dualarını kabul etsin inşallah. güzel kızınızla çok güzel bir ömür sürün inşallah

teşekkür ediyorum, Denizimizin güzel annesiiiii
ben sizin yerinize de doldururum sorun değil
güzel meleğimizi öp bnm için de olur mu annesi
Allahım hep mutlu etsin sizi...

teşekkür ederim canımmmmmmm...kızım gibi mmmmm mah öpüldün.

kandiliniz geç te olsa,mübarek olsun.Allhım bizim mutluluğumuzdan sizlere de paylaştırsın AMİN.AMİN AMİNNNN.EN YAKINN ZAMANDA

Sıramı az önce öğrendim arkadaşlar, Nisan başında 9 olan sıram bir güzel 31 olmuş.. Bu sıraya terk ve tercihli ailelerde dahilmiş ama benim 31. sırayı dikkate almam gerekiyormuş.. 9. sırayı değil.. Şaşırmadım.. Üstelik il dışından dosyalar da gelecekmiş daha onlar eklenecekmiş... (bunları yazarken bile boğazıma birşey düğümleniyor)Kurumlar sağolsun bekleyen ailelerin motivasyonunu bozmakta birebirler.. Dünden beri 4 defa aradım, elek. kesik, su bastı sistem çalışmıyor, toplanmız var sonra arayın dediler.. Sürekli bir mazeret.. Evlat edinmedeki bu uygulama çok yanlış, daha fazla hassasiyet göstermeleri gerekiyor.. Balla börekle bizi karşılasınlar demiyorum ama sıradaki aileler belli ki yıllardır çoçuk özlemi çeken aileler bunu düşünerek davranın.. Bu uygulamayı özendirici hale getirin.. Ama yok.. Bu ülkede herşey zor.. Bu akşam ilgili mercilere tek tek mail atacağım.. Uygulamanın iyileştirilmesi şart artık.. Hakkımda hayırlısı olsun..

:126:

Son düzenleme:

bu nasıl bir uygulama ? ya,sıra 9 dan 31 e nasıl çıkar ?her yerde çok net bir şekilde diyorlar ki başvurduğunuz saat bile sıranızda etkilidir .(aslında olması gerekende böyle) biraz akılları bassa basit bir program yazdıracaklar her başvuru yapan aileye bir şifre verilecek aile sadece kendi sıra durmunu ve ilerleyişi sistem üzerinden takip edebilecek. yıllardır bazı devlet memurlarının üzerindeki bu etrafındakileri köle gibi görme ruh hali malesef tam olarak değişmedi...bir uzman şöyle demişti insanlarla iletişim halinde çalışacak olan tüm sektörlerdeki çalışanlara kişilik testi yapılmalı diyordu.kesinlikle çok haklı..biz özel sektörde bu şekil davransak eminimki tazminat ödeyecek işten kovulmuştuk.
pırılcım anladığım kadarıyla bunlar sana genel sırayı söylemişler.yine detaylı olan sıraya bakmak lazım..sabret arkadaşım emin ol meleğimize kavuşacağız..

Pırılım çarşamba günü benide aynı duruma düşürdüler senki haline şükret der gibi 2003 ten beri bekleyen var diyor moral bozmakta üstlerine yok insan psikolojisinde hiç anlamıyorlar biran vazgeçmeyi bile düşündüm sayelerinde ama toparladım şükür. bence sabrımızı deniyorlar birde sürekli aramayalım diye uzak bir sıra veriyorlar il dışında dosya gelecekse bizim sıramızı etkilemez hem güncellemeler ocak ayında diyorlar hem il dışında başvuranları daha fazla bekletiyor üstüne bizimde sıramızı etkileyeceğine beni inandıramazlar daha önce konuştuğumuz müdire hanım daha anlayışlıdı yeni gelen ya işini sevmiyor ya bizi takma kafana arkadaşım söylenenleri cambebek bana umut oluyor inşallah bize de aynısı olacak....Hırslandım yazdıkça yazasım geliyor :) ben baştan beri bu olayda bir gariplik olduğunu düşünüyordum sistem düzgün çalışsa ikimizin arasında hep 6 kişi fark oluyor bu olmazdı hani binlerce başvuru vardı 6 ayda aramıza sadece 6 kişi mi girdi yada benim sıram 6 ayda 6 kişi mi ilerlerdi hiç sanmıyorum ya benzerlik kriteri yüzünden yada başvuranların özelliklerine göre insiyatif kullanılıyor olabilir diye aklımada takılıyor??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…