Slm canım uzun süre göremeyince merakettim ben bu ayın sonuna kadar kızıma kavuşacağımı düşünüyorum seninle aramızda 6 kişi var Allah tan bir mani gelmezse senin kuzunda yaz bitmden gelmiş olursun ben sana asıl mail adresin veya facebook vs haberlerşebileceğimiz adresin varmı diye soracaktım yakında diğer bebeğine kavuşan anneler gibi benimde zamanım kısıtlı olacak:)mümkün olduğunca buradan da girip haber vermeye çalışıcam ama seninle aynı şehirden ve aynı kriterlede sıra beklediğimiz için ayrıntılı msj atmaya çalışıcam onun için sormuştum.
Amin canım inşallah bir an önce hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.Yeni bir facebook alıcam cnm diğerini kapatmak istiyordum o zmana kadar sana mail attım yeni hesap alır almaz ekliycemSelam Canım,
inşallah dediğin gibi olur bu ay kuzucuğuna kavuşursun, canı gönülden çok isterim.. Belki ziyaretine bile geliriz.. Benim bu yaza dair hiç umudum yok açıkçası.. Aramızda 6 kişi olsada sıralar çok yavaşEn iyi ihtimalle ben kendimi kışa hazırladım.. Senin bir yılı geçti ben daha 8 aydır bekliyorum.. Benim daha çok zamanım var gibi geliyor..
Kurumla konuştumuz mu hiç, ziyaret falan yaptınız mı?
Sana şimdi mail adresimi özel den msj atıyorum, face den beni ekleyebilirsin.. Bende hemen onaylarım..
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) (Oğluna kavuştu.)
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
3.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
4.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
5.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
6.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
7.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
8.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
9.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
10.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
11.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
Evet artık leylüfer,ecem,zeynep,pırılım ve mererden güzel haberler bekliyoruz.Sıra onlarda.Hadi hayırılısı.Umduğunuzdan daha çabuk en hayırlı zamanda evlerinizi şenlendirirler inşallah.
Bu başlığı çok seviyorum. Bu başlığa yazan yüce gönüllü kadınlarıda.
Bir çocuk evlat edinmek benim çocukluk hayalimdi, halende çok istiyorum.
Fakat eşim bu konuya pek sıcak bakmıyor, çocuk olmama gibi bir durum sözkonusu
olmadığı için bizim çocuğumuzu doğurayım istiyor. Açık yüreklilikle ifade edecek olursam
bu bana bencilce bir istek gibi geliyor.
Kendi çocuğunu doğurmak isteyen arkadaşlara saygım var.
Ama ben anne baba sahibi olma şansı olmayan bir bebeği kucaklamak onu
kalbime basmak istiyorum. Bir çocuğu sevmem ve yetiştirmem için illa
benim kanımdan olması gerekmiyor. Sırf ben doğurmadım diye bir çocuğun yetimhanede
orada burada yetişmesine, anne babasız kalmasına gönlüm razı olmuyor.
İnşaAllah birgün eşimi bu konuda ikna edebilirim.
Benim için dua edin olur mu.
Kızlar nerelerdesiniz, kimseden ses çkmıyor..
Topik başka bir yere taşındı da benim mi haberim yok :) Merer senin sıran yaklaşmıştı var mı cnm bir gelişme... Sermuh cuğum seninde sıran belli olacak tı, ne oldu canım var mı bir gelişme..
Güzel haberleri olanlar yok mu..
Kızlar nerelerdesiniz, kimseden ses çkmıyor..
Topik başka bir yere taşındı da benim mi haberim yok :) Merer senin sıran yaklaşmıştı var mı cnm bir gelişme... Sermuh cuğum seninde sıran belli olacak tı, ne oldu canım var mı bir gelişme..
Güzel haberleri olanlar yok mu..
Merhaba canım ben tatilde olduğum için hiç giremiyorum.Bugün kurumla görüştük hep aynı şayler heran olabilir size bir süpriz yapabiliriz diyorlar artık çok düşünmemeye çalışıyorum herşeyin bir zamanı var boşuna kendimi sıkıyorum artık sabretmeyi öğrendim.
Sen neler yaptın canım sende bir gelişme varmı?
kızlar günaydın herkes bi kenara çekilmiş acaba havalardanmıdır bilmiyorum bendede kırgınlık var üzerimde, arkadaşlar dünde yazdım ama özellikkle istanbuldan başvuranlar birebir görüşmelerede ne soruyorlar burdan yazarsanız çok memnun olurum
Bu yaz bir kaç kişiden güzel haber alırız inşallah diye umuyorum.Benim de her geçen gün hevesim isteğim daha çok artıyor.Şu anda çocuğuma kavuşmayı herşeyden çok istiyorum.Biz de kısmetse 23 ünde tatile gidiyoruz iki hafta.Gelince alışverişlerimizi daha çok hızlandıracağız inşallah.
Selam kader arkadaşların uzun zamandır yazmıyorum bu topiğe beni tanıyanlar vardır muhakkak.ben daha önce istanbul'da oturduğumu ve evlat edinmek isteyenlere yardımcı olabileceğimi yazmıştım topikten .kadınkolları başkanını tanıyorum ve dün beni aradı siz evlat edinmek yada koruyucu aile olmak istiyormusunuz diye sordu bende kararsızım çünkü bizde tedaviye başlıycaz gelip görüşeyim belki alabilirim dedim.şu anda bana kızacak kişiler vardır diye düşünüyorum biz o kadar beklerken senin ayağına gelen teklifi çeviriyorsun dediğinizi duyar gibi oldum .beni sakın yanlış anlamayın ben sadece zamanım var şimdi tedavime bakayım bebişim olsun olmasın yine evlat edinirim diyorum ama hamile olursam o kadar hayal ederek aldığım çocuğuma ya yeterli ilgiyi gösteremezsem belki hamile olursam zor bir süreç beni bekleyebilir çünkü benim eşimdeki sorun genetik ve eğer eşimde sperm çıkar ve ben hamile kalırsam hiç hareket etmemem gerekecek aldığım bebişte belki benim yüzümden ikinci kere sıkıntıya düşecek.ne olursunuz bana yardımcı olun bne düşüneceğimi nasıl davranacağımı bilemiyorum.belkide eve döndüğümde bütün düşüncelerim değişmiş olacak bebişimi almak için bir adım atmış olucam ama sizden benim hakkımda hayırlısı olsun diye dua etmenizi istiyorum
Merhaba vck, hakkında hayırlısı olsun.. Kızmak işin kolay yanı mühim olan sıkıntılarımızı paylaşmak, doğru yolu hep birlikte bulmak, birbirimize destek olmak..
Kadınkolları başkanını tanıyor olman sana eksta bir avantaj sağlamaz, için rahat olsun ayağına gelen fırsatı tepmiyorsun, koruyucu aile olmak için kimseyi tanıma gerek yok, yüzlerce çoçuk koruyucu aile için zaten bekliyor.. Evlat edinmek gibi uzun bir süreci yok.. Şartlar uygun ise herkes alabiliyor.. Evlat edinme konusuna gelince;
kadınkolları başkanı değil Kurumun genel müdürünü bile tanısan yardımcı olmuyorlar.. Beklemen gerekiyor.. Ayrıca bu şekilde yazman yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.. Kurum üstüne basa basa ayırım yok herkes eşit diyor.. Torpil yok !!
Benim naçizane tavsiyem, önce tedavinize başlayın, İnşallah olumlu bir sonuç alırsınız.. Oldu da aksilik oldu olmadı.. Dünyanın sonu değil anne olmak illa doğurmak değil zaten.. O zaman kuruma gider başvurunu yaparsın.. Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?