çocuğa dayak atmak mı atanları allaha havale ediyorum. çocuklar o kadar hassas k, artık benim oğlum şöyle yap denmesini bile kabul etmiyor yaparmısın diyceksin. benim çocuğum belki sizinkiler kadar bizim kıymetimizi anlamazlar. biz hep yanındaydık yanında da olacağız allahın izni ile ve o da bunu biliyor ama sizin evlatlarınız sizi beklemiş (siz ne kadar onları beklediyseniz) ve öyle bulmuş kıymetinizi bileceklerdir. bu sevgiyi onlara yaşattığınız için allah katında apayrı bir yeriniz olduğunu düşünüyorum. geleceğe ait planlarımın içinde bir çocuğu annesine kavuşturup maliyetini sahiplenmek var inşallah o günleri görürüm.
sevgiyle kalınız ben hikayelerinizi okumaya devam edeceğim.
ben öyle yaptıysam da dediğiniz gibi farkında değilim. hangi sözüm böyle düşündürdü size anlamış değilim ama böyle hisseti iseniz diyecek sözüm kalmıyor geriye. kızgın veya kırgın değilim . böyle anlaşılmak yada şöyle diyeyim böyle anlaşılmaya sebep olmak üzdü beni. o yüzden yanlış anlamayın ben yazdıklarımı sileyim en iyisi. kaş yapayım derken göz çıkarmak istemem asla. sizler gibi kıymetli insanları asla üzmek kırmak istemem çünkü.ben şöyle kıyıdan okumaya devam edeyim öyleyse.
saygılarımı sunarım..
Kızlar merhaba,
Hekes tatilemi çıktı yoksa.. Kimse yazmıyor artık.. Liliy nerdesin şekerim inşallah sağlık problerinle ilgili bir durum değildir.. Ehliyeti aldın geziyoryormusun yoksa..
Shenay cığım sende yazmıyorsun bayadır, varmı bir gelişme.. Merer senin ne oldu arkadaşım her an bir sürpriz bekliyorduk senden.. Yok mu güzel haberleri olan arkadaşlar.. Yeni başvurunlar, sırası yaklaşanlar... Ben, Temmuz ve Ağustos aylarından çok umutluyum.. Çoğumuzun başvurusu arka arkaya, sanki minikler sıra sıra gelecekler gibi... İçimde acayip heyecan var !!
:126:
günaydın sevgili anneler ve anne adaylarıııııııı
hepinize güzel bir hafta diliyorum
inşallah bu hafta da birilerinin evine güneş doğar, biz de topikçek bu sevince ortak olma şansına sahip oluruz
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere,
sevgiler...
günaydın sevgili anneler ve anne adaylarıııııııı
hepinize güzel bir hafta diliyorum
inşallah bu hafta da birilerinin evine güneş doğar, biz de topikçek bu sevince ortak olma şansına sahip oluruz
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere,
sevgiler...
merhaba canım uzun süredir giremedim evi değiştirdiğimiz için internetim yok.kurumla devamlı irtibat halindeyiz fakat 1buçuk aydır hiç bebiş gelmediği söyleniyor çok sabırsızlanıyoruz ne olacak böyle bilmiyorum.sen neler yaıyorsun sıradan bi haberin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?