Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
çocuğa dayak atmak mı atanları allaha havale ediyorum. çocuklar o kadar hassas k, artık benim oğlum şöyle yap denmesini bile kabul etmiyor yaparmısın diyceksin. benim çocuğum belki sizinkiler kadar bizim kıymetimizi anlamazlar. biz hep yanındaydık yanında da olacağız allahın izni ile ve o da bunu biliyor ama sizin evlatlarınız sizi beklemiş (siz ne kadar onları beklediyseniz) ve öyle bulmuş kıymetinizi bileceklerdir. bu sevgiyi onlara yaşattığınız için allah katında apayrı bir yeriniz olduğunu düşünüyorum. geleceğe ait planlarımın içinde bir çocuğu annesine kavuşturup maliyetini sahiplenmek var inşallah o günleri görürüm.
sevgiyle kalınız ben hikayelerinizi okumaya devam edeceğim.

Merhaba,
Allah evladınızı size bağışasın inşallah.. İyi niyetle yazıyorsunuz ama kendi adıma ve ben biraz rahatsız oldum...Farkında olmadan kategorize ediyorsunuz..

Son düzenleme:
ben öyle yaptıysam da dediğiniz gibi farkında değilim. hangi sözüm böyle düşündürdü size anlamış değilim ama böyle hisseti iseniz diyecek sözüm kalmıyor geriye. kızgın veya kırgın değilim . böyle anlaşılmak yada şöyle diyeyim böyle anlaşılmaya sebep olmak üzdü beni. o yüzden yanlış anlamayın ben yazdıklarımı sileyim en iyisi. kaş yapayım derken göz çıkarmak istemem asla. sizler gibi kıymetli insanları asla üzmek kırmak istemem çünkü.ben şöyle kıyıdan okumaya devam edeyim öyleyse.
saygılarımı sunarım..

özür dilerim mesajlarımı sileceğim dedim ama silemedim mesaj düzenleme paneli çıkmıyor iki mesajıma da baktım. yapamadım. lütfen yanlış anlamayın demekten başka bi seçeneğim kalmadı

Lee senin cocuklarin birbriyle oz kardes mi? İlk defa seni gordum buyuk yasta cocuk evlat edinen iyi etmissin hem kizin hem oglun olmus ya super degil mi:))

Merhaba,
İyi niyetinizden şüphem yok, sonuçta sizde bir annesiniz ve o yüzden bizimle duygularınızı paylaşmışsınız hatta yazmışsınız.. Elinize kolunuza sağlık.. Sizinkiler kıymetinizi bilir, sözünüze takıldım açıkçası..Şöyle ki, bizler bile isteye, canı gönülden evlat ediniyoruz.. Bir çok biyolojik anne farknda olmadan hamile kalmasına rağmen, acaba doğursam mı diye düşünürken biz bu şekilde bir yola başvuruyoruz.. O nedenle çoçuklarımızın bize minnet borcu yok.. Onları isteyen biziz.. Biz onların kıymetini bilmek zorundayız.. Allah katında yeri büyük olan onlar.. Bizi anne baba olma ayrıcalığı yaşattıkları için.. Onlarda her dünyaya gelen çoçuk kadar sorumluluk sahibi..

Sizde kusura bakmayın lütfen, sizin nezdinizde bunları yazmak zorunda hissettim kendimi.. Bu sayfaları okuyan ve evlat edinmeye karar veren çok anne adayımız var.. Benden önce yazan arkadaşların benim karar vermemede etkisi çok büyük..

Sevgiler

Son düzenleme:
günaydın sevgili anneler ve anne adaylarıııııııı
hepinize güzel bir hafta diliyorum
inşallah bu hafta da birilerinin evine güneş doğar, biz de topikçek bu sevince ortak olma şansına sahip oluruz
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere,
sevgiler...

merhaba canım uzun süredir giremedim evi değiştirdiğimiz için internetim yok.kurumla devamlı irtibat halindeyiz fakat 1buçuk aydır hiç bebiş gelmediği söyleniyor çok sabırsızlanıyoruz ne olacak böyle bilmiyorum.sen neler yaıyorsun sıradan bi haberin varmı

günaydınnn lily
temennilerin için çok teşekkür ediyorum
hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşmayı bekliyoruz dört gözle rabbim biran önce bu mutluluğu bize yaşatması dileğiyle

günaydınnn lily
temennilerin için çok teşekkür ediyorum
hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşmayı bekliyoruz dört gözle rabbim biran önce bu mutluluğu bize yaşatması dileğiyle

Yeni evin hayırlı, uğurlu olsun canım.. İnşallah kuzucuğunda gelecek çok yakında ben öyle hissediyorum..
Sıradan haberim yok mlsf Kurumu aramadığım için gelişme olup olmadığını bilmiyorum, aslında bende çok merak ediyorum..
Bazı aylar hiç bebiş gelmediği oluyormuş bazende çok hızlı ilerliyormuş.. 1,5 aydır gelmediyse o zaman şimdi hızlanır.. Bakarsın bayrama kadar gelir..
Hadi inşallah..

MERHABA,
Biz pazar günü tatilden geldik.Lee'nin güzel haberlerini okudukça çok mutlu oldum.İnşallah diğer arkadaşlardan da birer birer böyle güzel haberler duyacağız.Tatilde çocuklarla birlikte olunca bir kere daha anladım evladımın gelmesi için nasıl yanıp tutuştuğumu.Onlardan çok zor kopup geldim,artık tam kıvamına geldiğimi, onun için her fedakarlığa katlanabileceğimi bir kere daha anladım.Rabbim şu mübarek günler hürmetine sağlıklı,hayırlı evlat versin inşallah herbirimize.

ooo kzılar nerdesiniz ya? hiç güzel haberleri olan yok mu? burda merakla bekleyen kardeşleriniz var yani ona göre

Günaydın, İyi Haftalar...
İnşallah güzel haberler aldığımız, sürprizlerle dolu bir hafta olur..

merhaba sevgili anneler ve anne adayları
bakıyorum da ben gittim geldim sayfa ilerlememiş
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaa:44:
benden haberler şu şekilde:
dr kontrolüm vardı tüm kan değerlerim Allaha şükür istediğim ve tahmin ettiğimden de düşük çıktı dr iyi dedi ztn 5dk bile durmadım
birkaç aile ziyareti yapıp geldim ama hava çok sıcak eve bi geldim drece 42yi gösteriyor
Allah dışarıda sıcakta çalışanlara yardım etsin
eeeee? sizden ne haberler var?
Pırılımla buluşacaktık olmadı ama inşallah bi sonraki sefere, hem belki güzel prensesimizle de tanışırım
böyle işte...
hepinzii çok özledim yaaaa
hadi gelin yazın boş bırakmayın topiğimizi
sevgiler..........

Lily aramıza tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsun tekrar.
Merer'ciğim sen de yeni evinde çocuğunla,eşinle güle güle otur,hayırlı uğurlu olsun inşallah.

sevgili yürekleri kocaman anneler) iyi geceler hayırlı ramazanlar) dilerim rabbim hepinizi bu mübarek ayda svindirir) bizleri soracak olursanız yazacak o kadar çok şey varki ama maalesef zaman bulup yazamıyorum.eeeee artık iki çocuklu ve çocuklarına yoğunlaşmış bir anneyim.hemde çooook mutlu bir anneyim) geçen hafta düünümüz dolayısıyla şehir dışına çıkmıştık. çocuklarım anneanne,dayılar,teyzeler,yengeler ve kuzenleriyle tanıştılar.birbirleriyle öyle güzel kaynaştılarki anlatamam)anne tarafının gülü oldu bunlar )
şuan evimizdeyiz inşaallah fırsat buldukça yazacağım sizlere.sevgiyle kalın......

hayırlı geceler sevgili anneler
öncelikle Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun Rabbim bu ayın hürmetine dualarınızı kabul etsin inşallah
ayrıca Cumanız da mübarek olsun
ilk sahur zamanı şu an...
merercim hoşbulduk cnm
lee, cnm sen de hoşgeldin yeğenlerimizi bizim için öp, Allah her saim mutlu etsin canım
hepinize güzel bir Ramazan, güzel bir Cuma günü ve haftasonu diliyorum
ya arada topiğe gelip bişeyler yazmayı da unutmayın lütfen
hepinize sevgiler...

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012

Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O kızına ve oğluna kavuştu.)
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
5.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
6.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
7.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
8.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
9.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
10.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…