Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba.
Lee sizin çocuklarınız öz kardeş mi?
Bu arada 25 yaşındayım, eşimle 3 senelik evliyiz. Bu durumda evlatlık alamıyor muyum?

Merhaba.
Lee sizin çocuklarınız öz kardeş mi?
Bu arada 25 yaşındayım, eşimle 3 senelik evliyiz. Bu durumda evlatlık alamıyor muyum?

Merhaba,
Başvurabilmek için ya 5 yıllık evli olmanız ya da 30 yaşını doldurmanız gerekiyor.Eşiniz 30 yaş ya da üzeri ise başvurabilirsiniz.
Farkında olmadan yazdığınızı biliyorum ama evlatlık kelimesi biraz incitici.Onun yerine evlat dersek daha doğru olur.Hakkınızda hayırlısı olsun.

ben de dün cevap yazmıştım ama babam gelince kapatmak zorunda kaldım, sağol Heidiciğim

cnm ya, ben ne zamandır yazsam mı yazmasam mı diyorum liste konusunda seni üzdüm galiba sadece jest olsun istemiştim size ama sanırım hata etmişim seni üzdüğüm için özür dilerim:26: ben hepinizi çok seviyorum ve inanın bebişlerinizin gelmesini ve sizlerden haber almayı o kadar hevesle bekliyorum ki...
bu arada kimse yazmamış HeidiAnkara'dan başka yazan olmamış
anneler nerelerdesiniz? kuzucuklar pek zaman bırakmıyorlar heralde iyi olun da gerisi önemli değil...
anne adayları, durumlar nasıl neler yapıyorsunuz arada girip şunu yaptım bunu yaptım diye geyik bile yapsak olur yaaaa.... topiğimiz boş kaldı
sizlerden güzel haberler bekliyorum
sevgiler...

lili ciğim.....benim yavru hasta oldu...şimdi iyi şükür....yazamasam da okuyorum...inşallah çok yakında şenlenecek burası....

anneler.....dilerim bayramınız çifte bayram olsun....inşallah..

herkese sevgiler...

ayyyyy kıyamam ben kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun, Denizimizi çok çok öpüyorum dualarım sizinle inşallah tez zamanda iyileşir
arada fırsat buldukça yazalım bari de... topik boş kalmasın

lili ye canlı bir selam

iyi geceler tatlı kız....tatlı uykularda olun anneler......çoook iyi uyuyun....depolayın:))

lili ye canlı bir selam

iyi geceler tatlı kız....tatlı uykularda olun anneler......çoook iyi uyuyun....depolayın:))
sana da canlı selammmm şeker Denizimizin güzel annesiiiiiiiii
evet anne adayları uykularınızı şimdiden depolayın ihtiyacınız olcak tecrübeli annemiz demiş
bu arada aklıma geldi, sermuh hala yeğenleriyle diye biliyorum anneliği fazlasıyla yaşıyor ve mutlu fotolarını görüyorum Rabbim ona ver diğer bekleyen annelerimizin kucaklarını yavrularıyla doldurur inşallah

Canım estağfurullah.İçin rahat olsun.Ayrıca çok da önemli birşey de değil.Ben yazdıklarından senin ne kadar iyi niyetli olduğunu anladım,sen hiç merak etme.Gözümde sen bizlerden daha genç,kıpır kıpır,iyi niyetli,heyecanlı,gerçekten bizleri mutlu görmek ve siteye katkıda bulunmak isteyen genç bir bayansın.
İstersen ben arada bir listeyi göndereyim.Sen de bebeğine kavuşanları renklendirerek listeyi aylık güncelle nasıl olur?
Bu sitedeki herkesi çok seviyorum.Çok anlamlı bir site.Çok özel bir amaç için buradayız.Belki biraz daha hassas ve duygusalız.
Şu mübarek ramazan ayında inşallah Rabbim bizim gibi evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Herbirimize evlerimizi şenlendirecek,yüzlerimizi güldürecek hayırlı evlatlar versin.Bize anne olma mutluluğunu yaşatsın.İnşallah Lilly sana da vakti gelince hayırlı eş ve çocuklar versin.Rabbim büyüktür.Elbette dualarımızı kabul eder.

Cevap için teşekkür ederim, eşim 31 yaşında, peki bu durumda başvurabilecek miyiz?

Başvurabilirsiniz.Eşinle bulunduğun yerin Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne(Eski adı Çocuk Esirgeme Kurumu) gidip konuşabilirsiniz.Yetkililer gittiğinde detaylı bilgi verip sorularını yanıtlıyorlar ve başburabiliyorsun.

Biraz önce kurumun sitesine baktım.Şu şekilde yazıyordu.
"Eşlerin en az beş yıldan beri evli olmaları veya her ikisinin de otuz yaşını doldurmuş bulunmaları,
koşulları aranır."Yine de gidip görüşmeniz de fayda var.

O zaman 5 yıl daha beklemem gerekiyor, peki koruyucu aile olamaz mıyız bir çocuğa? Çocuk koruyucu ailenin yanından eninde sonunda gidecek mi?

O zaman 5 yıl daha beklemem gerekiyor, peki koruyucu aile olamaz mıyız bir çocuğa? Çocuk koruyucu ailenin yanından eninde sonunda gidecek mi?

Siz 3 yıllık evli olduğunuza göre 2 yıl daha beklemen yeterli.Ya evlilik süresinin 5 yıl olmasına ya da eşlerin 30 yaşı geçmesine bakıyorlar.İki koşuldan birinin tutması yeterli.Yine de gidip yüz yüze bilgi almanız faydalı olacaktır.

Gerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey. EVLATTIR...!

Ne güzel ifade etmişler değil mi, hayallerimizin bir an önce gerçekleşmesi dileğiyle

canım geçmiş olsun. allah şifa versin. yavrucuğun şimdi iyiymiş çok sevindim)
benimde oğluşum ara ara sağ kaığında ağrıdan bahsediyordu.bende onu tıp fakültesinde üroloğa götürdüm.iki gün hastanede akşamladık.tahliller, ultrason, röntgen sağ tarafında kristalleşme görüldü tam olarak anlayabilmek için ilaçlı röntgen istenildi.kuzum kan alınırken damar yolu açılırken büyüklerin bile gösteremediği cesareti gösterdi.çok şükür böbrekler temiz çıktı.fakat asıl rapor salı veya çarşambaya çıkacak inşaallah önemli bir şeyi çıkmaz.dua ediyorum.
bu arada kızımızın yatağını aldık çooook şirin ) oğlumuzunda ağustos sonuna doğru yatağı geliyor.bu arada oğlum akşamları mutlaka uyurken bana sarılarak uyumak istiyor.beni uyut sonra git diyor.yatağım gelirse tek başıma yatabilirim ne olur anneciğim şimdi yanımda yat diyor.ayyyy ben ona hiç kıyarmıyım.onun başını koynuma yaslayarak bana sıkı sıkı sarılarak yatmasına onun kokusunu içime sindirmeye bayılıyorum)kizlar suan kizim beni cagiriyor.gorusmek uzere.
çocuklarımızın bayram alış verişlerinide yaptık.yalnız bıcırık kızım çook süslü öyle herşeyi beğenmiyor)

cnm teşekkür edrim tüm dileklerin için öyle güzel şeyler yazmışsın ki... insanın yüreğine dokunmaması mümkün değil.. çok teşekkür ederim Rabbim bu güzel dualarını kabul etsin inşallah bize amin demek düşer. evet sizden yaşça gencim, aynı zamanda çocukları çok severim hele bebekleri... ve sizden gelecek haberler beni de heyecanlandırıyor çünkü bir bebek daha ailesine kavuştu, bir aile daha bebeğine kavuştu diyorum bir kişinin bile mutlu olması insanı sevindirir eğer ben biri mutlu diye mutsuz olursam olur mu? insan yüreği sevgiyle, güzelliklerle beslenir sevgi olmazsa kötülük olsa kimse ne fayda sağlar ki?
listeye gelince dediğin gibi aslında bebişler geldikçe listelemeyi renklendirelim sen devam et güncellemeye... her sayfada bir tane liste bulunsun olur mu? yeni gelenler de görür
ben de bu topiği çok seviyorum her an farklı şeyler öğreniyorum sizlerden, bebişler hakkında, annelik hakkında... hepinize teşekkür ediyorum
dediğin gibi kkyı ben de çok seviyorum son 1 yılda bana çok şey kattı bu site hatta öyle bişey ki bugun 1 yıl olmuş tam üye olalı yani dün (hani 12yi geçti ya saat) bu sitede her konuda çok bilgi sahibi oldum, evli olmasam da burda açılan konulardan evliliğin iyi kötü yönlerini, insan ilişkilerini vs en azından toplumla ilgili şeyleri genel olarak gözlemleme fırsatı da buldum yani gerçekten kadın hayatına dair herşeyi içeren bir site...
size ayrıca teşekkürler güzel anneler bana kattıklarınız için

çok güzel bir söz Pırılım Rabbim inşallah bu cümlenin idrakine varmayı yani evlatlarınıza tez vakitti hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsn inşallah bu yıl öifte bayram yaşayın yine sevgi dolu, sıcacık bir yazı ile taze annemizin kaleminden dökülenlere tanık oluyoruz, yine gözlerimiz doluyor içimiz ısınıyor ve yüreğindeki sevgiyi yazısıyla bize aktarıyor. Allahım hep mutlu etsin seni ve eşini o güzel pırlanta evlatlarınızla inşallah...
kızının yatağı hayırlı olsun güzel, rahat ve huzurlu uykular prensesimize
oğluşuna da geçmiş olsun, kıyamam ben ona... inşallah sonuçlar da temiz çıkar ve evladınız da o stresi bir daha yaşamaz
yavrum maşallah ne kadar olgun... ilk mesajlarından beri dikkatimi çekti her konuda son derece olgun tavır sergiliyor yaşının çok üstünde hem de... maşallah Rabbim sağlık sıhhat huzur versin de gerisi boş...
güzel prensesimizin ve yaşından olgun davranan küçük adamın yanaklarından öpüyorum
sevgiler...

leee....canım çok teşekkürler...şimdi iyi şükür...çok zorlu atlattık....neyse Allaha şükürler olsun geçti gitti...senin oğlana da çokk geçmiş olsun...inşallah sonuç iyi çıkacak..tatlı kızın da yatağı da yatapında rahat uyusun...vc eğitimi nasıl gidiyor. biz şimdilik yaparken söylüuoruz

ne kadar muylu olduğunu ,ruh halini anlayabiliyorum....senin ki iki katı...sonsuza kadar sürsünnnnnn......

anne adayları....selamlar tatlı kız lili....sana da selam....

aranızda çalışmayanınız varsa ya da olsun ben yaparım,uğraşırım diyeniniz...naçizane bir öneri....kış için domates kaynattım ben.çorba yapmak için.ya da yemeklere koymak için...yavrularınız gelice eliniz ayağınıza dolanacak..zaman kazanırsınız.hemen üzerine sıcak suyu koyar şehriye salarsınız...çok ta güzel oluyor.taze yaz domatesiyle...benim kızım çokkk seviyor...

herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…