Merhaba.
Lee sizin çocuklarınız öz kardeş mi?
Bu arada 25 yaşındayım, eşimle 3 senelik evliyiz. Bu durumda evlatlık alamıyor muyum?
Merhaba,
Başvurabilmek için ya 5 yıllık evli olmanız ya da 30 yaşını doldurmanız gerekiyor.Eşiniz 30 yaş ya da üzeri ise başvurabilirsiniz.
Farkında olmadan yazdığınızı biliyorum ama evlatlık kelimesi biraz incitici.Onun yerine evlat dersek daha doğru olur.Hakkınızda hayırlısı olsun.
lili ciğim.....benim yavru hasta oldu...şimdi iyi şükür....yazamasam da okuyorum...inşallah çok yakında şenlenecek burası....
anneler.....dilerim bayramınız çifte bayram olsun....inşallah..
herkese sevgiler...
sana da canlı selammmmlili ye canlı bir selam
iyi geceler tatlı kız....tatlı uykularda olun anneler......çoook iyi uyuyun....depolayın:))
Canım estağfurullah.İçin rahat olsun.Ayrıca çok da önemli birşey de değil.Ben yazdıklarından senin ne kadar iyi niyetli olduğunu anladım,sen hiç merak etme.Gözümde sen bizlerden daha genç,kıpır kıpır,iyi niyetli,heyecanlı,gerçekten bizleri mutlu görmek ve siteye katkıda bulunmak isteyen genç bir bayansın.
ben de dün cevap yazmıştım ama babam gelince kapatmak zorunda kaldım, sağol Heidiciğim
cnm ya, ben ne zamandır yazsam mı yazmasam mı diyorum liste konusunda seni üzdüm galiba sadece jest olsun istemiştim size ama sanırım hata etmişim seni üzdüğüm için özür dilerim:26: ben hepinizi çok seviyorum ve inanın bebişlerinizin gelmesini ve sizlerden haber almayı o kadar hevesle bekliyorum ki...
bu arada kimse yazmamış HeidiAnkara'dan başka yazan olmamış
anneler nerelerdesiniz? kuzucuklar pek zaman bırakmıyorlar heraldeiyi olun da gerisi önemli değil...
anne adayları, durumlar nasıl neler yapıyorsunuz arada girip şunu yaptım bunu yaptım diye geyik bile yapsak olur yaaaa.... topiğimiz boş kaldı
sizlerden güzel haberler bekliyorum
sevgiler...
Cevap için teşekkür ederim, eşim 31 yaşında, peki bu durumda başvurabilecek miyiz?
O zaman 5 yıl daha beklemem gerekiyor, peki koruyucu aile olamaz mıyız bir çocuğa? Çocuk koruyucu ailenin yanından eninde sonunda gidecek mi?
lili ciğim.....benim yavru hasta oldu...şimdi iyi şükür....yazamasam da okuyorum...inşallah çok yakında şenlenecek burası....
anneler.....dilerim bayramınız çifte bayram olsun....inşallah..
herkese sevgiler...
Canım estağfurullah.İçin rahat olsun.Ayrıca çok da önemli birşey de değil.Ben yazdıklarından senin ne kadar iyi niyetli olduğunu anladım,sen hiç merak etme.Gözümde sen bizlerden daha genç,kıpır kıpır,iyi niyetli,heyecanlı,gerçekten bizleri mutlu görmek ve siteye katkıda bulunmak isteyen genç bir bayansın.
İstersen ben arada bir listeyi göndereyim.Sen de bebeğine kavuşanları renklendirerek listeyi aylık güncelle nasıl olur?
Bu sitedeki herkesi çok seviyorum.Çok anlamlı bir site.Çok özel bir amaç için buradayız.Belki biraz daha hassas ve duygusalız.
Şu mübarek ramazan ayında inşallah Rabbim bizim gibi evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Herbirimize evlerimizi şenlendirecek,yüzlerimizi güldürecek hayırlı evlatlar versin.Bize anne olma mutluluğunu yaşatsın.İnşallah Lilly sana da vakti gelince hayırlı eş ve çocuklar versin.Rabbim büyüktür.Elbette dualarımızı kabul eder.
çok güzel bir söz PırılımGerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey. EVLATTIR...!
Ne güzel ifade etmişler değil mi, hayallerimizin bir an önce gerçekleşmesi dileğiyle
yine sevgi dolu, sıcacık bir yazı ile taze annemizin kaleminden dökülenlere tanık oluyoruz, yine gözlerimiz doluyor içimiz ısınıyor ve yüreğindeki sevgiyi yazısıyla bize aktarıyor. Allahım hep mutlu etsin seni ve eşini o güzel pırlanta evlatlarınızla inşallah...canım geçmiş olsun. allah şifa versin. yavrucuğun şimdi iyiymiş çok sevindim)
benimde oğluşum ara ara sağ kaığında ağrıdan bahsediyordu.bende onu tıp fakültesinde üroloğa götürdüm.iki gün hastanede akşamladık.tahliller, ultrason, röntgen sağ tarafında kristalleşme görüldü tam olarak anlayabilmek için ilaçlı röntgen istenildi.kuzum kan alınırken damar yolu açılırken büyüklerin bile gösteremediği cesareti gösterdi.çok şükür böbrekler temiz çıktı.fakat asıl rapor salı veya çarşambaya çıkacak inşaallah önemli bir şeyi çıkmaz.dua ediyorum.
bu arada kızımızın yatağını aldık çooook şirin) oğlumuzunda ağustos sonuna doğru yatağı geliyor.bu arada oğlum akşamları mutlaka uyurken bana sarılarak uyumak istiyor.beni uyut sonra git diyor.yatağım gelirse tek başıma yatabilirim ne olur anneciğim şimdi yanımda yat diyor.ayyyy ben ona hiç kıyarmıyım.onun başını koynuma yaslayarak bana sıkı sıkı sarılarak yatmasına onun kokusunu içime sindirmeye bayılıyorum )kizlar suan kizim beni cagiriyor.gorusmek uzere.
çocuklarımızın bayram alış verişlerinide yaptık.yalnız bıcırık kızım çook süslü öyle herşeyi beğenmiyor)
canım geçmiş olsun. allah şifa versin. yavrucuğun şimdi iyiymiş çok sevindim)
benimde oğluşum ara ara sağ kaığında ağrıdan bahsediyordu.bende onu tıp fakültesinde üroloğa götürdüm.iki gün hastanede akşamladık.tahliller, ultrason, röntgen sağ tarafında kristalleşme görüldü tam olarak anlayabilmek için ilaçlı röntgen istenildi.kuzum kan alınırken damar yolu açılırken büyüklerin bile gösteremediği cesareti gösterdi.çok şükür böbrekler temiz çıktı.fakat asıl rapor salı veya çarşambaya çıkacak inşaallah önemli bir şeyi çıkmaz.dua ediyorum.
bu arada kızımızın yatağını aldık çooook şirin) oğlumuzunda ağustos sonuna doğru yatağı geliyor.bu arada oğlum akşamları mutlaka uyurken bana sarılarak uyumak istiyor.beni uyut sonra git diyor.yatağım gelirse tek başıma yatabilirim ne olur anneciğim şimdi yanımda yat diyor.ayyyy ben ona hiç kıyarmıyım.onun başını koynuma yaslayarak bana sıkı sıkı sarılarak yatmasına onun kokusunu içime sindirmeye bayılıyorum )kizlar suan kizim beni cagiriyor.gorusmek uzere.
çocuklarımızın bayram alış verişlerinide yaptık.yalnız bıcırık kızım çook süslü öyle herşeyi beğenmiyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?