Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
güzel arkadaşlarımın hepsine hayırlı Ramazanlar dilerim. bereketiniz, mutluluğunuz katlanarak çoğalsın, sizi bekleyen yavrularınıza biran evvel kavuşun mübarek günlerin hürmetine. Hepinize yavrularınıza duacıyım canlar.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]No[/TD]
[TD="align: center"]İsim
[/TD]
[TD="align: center"]Başvuru Tarihi
[/TD]
[TD="align: center"]Cinsiyet
[/TD]
[TD="align: center"]İl - İl Dışı
[/TD]
[TD="align: center"]Terk - Rıza
[/TD]
[TD="align: center"]Açıklama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]Oğultoprak[/TD]
[TD="align: center"]30.12.2010[/TD]
[TD="align: center"]Erkek[/TD]
[TD="align: center"]Ankara - Evet[/TD]
[TD="align: center"]Terk (İkiz)[/TD]
[TD="align: center"]Oğluna kavuştu!!![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]Umut59[/TD]
[TD="align: center"]07.01.2011[/TD]
[TD="align: center"]Kız - Erkek[/TD]
[TD="align: center"]-[/TD]
[TD="align: center"]Oğluna kavuştu!!! (27.01.2012)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]Ecem14[/TD]
[TD="align: center"]25.03.2011[/TD]
[TD="align: center"]Kız[/TD]
[TD="align: center"]İzmir - Evet[/TD]
[TD="align: center"]Terk-Rıza[/TD]
[TD="align: center"]Kızına kavuştu!!![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]Lee26[/TD]
[TD="align: center"]Kız - Erkek[/TD]
[TD="align: center"]Kızına ve oğluna kavuştu!!![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]Leylufer
[/TD]
[TD="align: center"]15.02.2011
[/TD]
[TD="align: center"]Kız - Erkek
[/TD]
[TD="align: center"]Eskişehir
[/TD]
[TD="align: center"]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]Zeynep26
[/TD]
[TD="align: center"]21.09.2011
[/TD]
[TD="align: center"]Kız
[/TD]
[TD="align: center"]Aydın - Evet
[/TD]
[TD="align: center"]Terk-Rıza
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]Pırılım
[/TD]
[TD="align: center"]27.09.2011
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]İzmir - Hayır
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]Merer
[/TD]
[TD="align: center"]05.10.2011
[/TD]
[TD="align: center"]Kız - Erkek
[/TD]
[TD="align: center"]Ankara - Evet
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]Shenay34
[/TD]
[TD="align: center"]21.10.2011
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]İstanbul - Evet
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"] İkiz/Kardeş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]HeidiAnkara
[/TD]
[TD="align: center"]21.11.2011
[/TD]
[TD="align: center"]Kız- Erkek
[/TD]
[TD="align: center"]Ankara - Evet
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]İkiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]Serap
[/TD]
[TD="align: center"]05.12.2011
[/TD]
[TD="align: center"]Erkek
[/TD]
[TD="align: center"]İstanbul
[/TD]
[TD="align: center"]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]Sermuh
[/TD]
[TD="align: center"]23.12.2011
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]Ayaz84
[/TD]
[TD="align: center"]08.02.2012
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]Terk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]gcs_11
[/TD]
[TD="align: center"]02.04.2012
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]Terk - Rıza
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tablo çok guzel olmus lily86 eline saglik

tablo çok guzel olmus lily86 eline saglik
teşekkür ederim cnm
aslında ne zamnadır yapasım vardı sağolsn Heidiankara arkadaşımız devamlı güncelliyor listeyi de güzel bir tablomuz olmalı değil mi ama? güzel annelerimiz bunu hak ediyor

günaydın anneler

günaydınnn böceğini bekleyenler.....günaydınnn çiçeğini böceğini bekleyenler
herkese günaydın....
Allahın her günü mübarek.....bu günlerin hürmetine......bir an önce müjDenizi alın inşallah....

selaaammmmmm......
Ramazan ayının sağlık,bereket,huzur,mutluluk içinde geçmesi dileğiyle...Allahım bi sonraki ramazana mis kokulularımızla birlikte girmeyi kısmet etsinn...

merhaba kızlar ne var ne yok.. yine durgunuz ramazanda olduğumuzdan sanırım. buarada LÖSEV ailesi olarak imsakiye dağıtıyoruz, dağıtımda yardımcı olmak isteyen varsa iletişime geçebilir benle. pazara kadar ist.da çeşitli ilçelerde olunacak. tabi bağış yapmak isteyenlerde olabilir bekleriz

merhaba sevgili anneler ve anne adayları
sironacım maşallah cnm seni tebrik ediyorum

bu arada kızlar teknik bir durumdan dolayı sitede bugun sabah 08:00 ile akşam 20:30 arasındaki tüm yazı yorum konular silinmiş o yüzden buraya yazılan birkaç yorum da gitmiş bilginize...

kızlaaaaaaar yürekleri kocaman sevgili anneler hepinize merhaba)) görüldüğü üzere ancak kendimi çok yorgun hissetmezsem bu saatlerde yazabiliyorum.sizleri unutmuş değilim..sayfaya giremesemde sizler hep aklımdasınız.kızlar ben kızımdan dolayı gece çok sık kalkıyorum sabahta 6:30da ayaktayız uykuyu falan unuttum)) ama çoooook şirinler onlar herşeye değerler)
herkese hayırlı ramazanlar inşaallah bu mübarek günlerde yapılan dualarla en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz ve çifte bayramlar yaşarsınız)
beni sorarsanız rabbim bu mübarek günde bizim evimize iki tane melek gönderdi.) oğlum akşamları bana sarılamadan uyumuyor) kızım ve oğlum annem dedikleri an dünyam duruyor inanın harika bir duygu) biyolojik olarak yaşamadım ama inanın benim ve eşim için hiç ama hiç önemli değil.yaaaa anlatamayacağım kadar harika birşey.) oğlum bugün bana anneciğim doğum günün ne zaman diye sordu.bende neden sordun çocuğum dedim.sana çiçek alacağım. o zaman çok mutlu olursun.çünkü; ben seni çok seviyorum canım anneciğim dedi) okula gidecem sonra işim olacak ve babama büyük kendime küçük araba sana ve kardeşimede elbise kolye alacağım diyor)) ben bunların uğruna ölmezmiyim)) günlerim çok yoğun geçiyor.6:30 7:00 gibi kızımın uyanmasıyla mesaim başlıyor) iyiki işi bırakmışım çocuklarımla her anın tadını çıkararak yaşıyorum.hani başlarda çocuklarımla parklarda koşturmak onlarla oyunlar oynamak yerlerde yuvarlanmak,onlar için alış veriş yapmak onlara sıkı sıkı sarılıp kokularını taaaaa kalbimin en derin yerinde içimde hissetmek isterim demiştim ya işte onları ben şuan rabbimin sayesinde evimize bize gönderdiği meleklerim sayesinde yaşıyorum)
bazıları illa bebek olsun der.ben 6 yaşında evladım oğlumdan örnek vereyim.inanın bebek olması şart değil.oğlumla o kadar uyumluyuz ki.bana canım annem seni çok seviyorum dediği an inanın kendimi cenette hissediyorum)
ilk zamanlar oğlumuz olmadık şeylerde bağırarak ağlayarak tepki gösteriyor.istediğini bu şekilde yaptırmaya çalışıyordu.bize yuvada böyle davranışlarla karşılaşabileceğimizi hatta altını ıslatmayan çocukların özellikle altlarını ıslatmaya başladıklarını geceleri uyumak istemediklerini anne diye ağladıklarını söylediler.bunlara hazırlıklı olun bu çocuklarımızın sizlerin güven ve sevginizi tartma yöntemleri dediler.bizim oğlumuzda alt ıslatma olayı yaşanmadı ama herşeyi ağlayarak istemeye yaptırmaya çalışıyordu.sonrada özür dileyip beni yuvaya yollamayın ben babamı annemi evimizi çok seviyorum diyordu.ben ve babası ona kendisini ve kardeşini çok sevdiğimizi onları asla bırakmayacağımızı fakat; ağlayarak bize hiçbirşey yaptıramayacağını ağladığı zaman bizden ne istediğini anlamadığımızı istediği herneyse ağlamadan söylemesini söyledik.ve ağladığı bağırdığı zaman kayıtsız kaldık.bir kaçgün böyle devam ettikten sonra bu huyunu tamamen bıraktı.artık bir aile olduğumuzu birbirimizden asla vazgeçmeyeceğimizi birbirimizi çok sevdiğimizi sık sık söyleyince sanırım oğlum artık terk edilmeyeceğini anladı ve şuan çok daha iyi.oğlumuzu ve kızımızı çok seviyoruz)
biliyorsunuz ben tüp tedavisi oluyordum.3.denemem olacaktı.tedavim temmuz 10da başlayacaktı ve eşimle karar aldık çocuklarımızı şuan kimseye emanet edemeyiz ve özellikle bana ihtiyaçları olduğu için.aynı zamanda hamileliğim gerçekleştiğinde biliyorsunuz dikkat etmemiz gerekiyor kendimize .bu arada çocuklarımızı ihmal etmek istemediğimizden bir süreliğine erteledik.hatta olmasada olur diye düşünüyoruz.sonuçta biyolojik olmasada rabbim bize bu şekilde uygun gördü gerçekten harika iki tane evlat verdi.biz şuan hem 6 yaşında okula gidecek bir çocuğumuza ve 2 yaşında bir bebeğimize sahibiz.
veee ben tam kakalı bir popo yıkıyorum.offff kızım kaka yapınca kokudan yanına yaklaşılmıyor ama inanın o kakalı popoyu hiç şikayet etmeden zevkle yıkıyorum) bu arada çişide öğretmeye çalışıyorum....
allah herkese anneliği yaşatır inşaallah.gerçekten muhteşem birşey) dualarım sizlerle sevgili arkadaşlarım.yeterki umudunuzu yitirmeyin.sevgiyle sağlıkla kalın)
sağolsunlar çevremizdeki herkes çocuklarımıza yüreklerini sevgiyle açtılar.onlarada çok teşekkür ediyorum.)

sevgili lee,
öncelikle onca işin arasında gelip yazdığın için teşekkürler hoşgeldin sefalar getirdin, sessiz topiğimize ses kattın
öyle güzel ve akıcı yazıyorsun ki... o ellerine, güzel yüreğine sağlık...
ben bu topikte sizlerden yani evlat edinme sürecindeki annelerde çok şeyler öğrendim, belki ilk yazarken eksiklerim, önyargılarım vardı benim de farkında olmadığım... ama sizlerle haşır neşir olduktan sonra daha da oturdu bazı şeyler kafamda
mesela, "anne olmak karnında büyütmekle değil yüreğinde büyütmekle olur" cümlesi... bu cümle aslında topiğin ana düşüncesi ve benim bunu doğru idrak etmemde senin gibi annelerin katkısı çok fazla, o yüzden tüm annelerimize senin vesilenle teşekkür ediyorum
yazdıkların yüreğindeki annelik duygusunun nasıl bişey olduğunu gösteriyor zaten
oğluna olan şefkatin ve sabrın (tabii eşinin de), onu size bağladı, kız kardeşini zaten iç güdüsel olarak koruyup kolluyordu artık güven duyduğundan sana da yardımcı oluyor
maşallah oğluşa bak sen valla yaşının çok üstünde bir olgunluğa sahip maşallah Allahım nazarlardan korusun, size kardeşine bağışlasın
ne mutlu ki evlatlarının senin gibi annesi var ve ne mutlu ki size alıştılar, aile oldunuz kısa süre içinde...
tüp bebek için de hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm, sen zaten annesin
Allah dualarını kabul etsin, herşey gönlünüzce olsun
çocukları da benim için öp olur mu
sevgiler...

Merhaba Lee, yazmana çok sevindim cnm, senin yazılarını, kuzucuklarınla neler yaptığınızı heyecanla bekler oldum.. Yaşadıklarını öyle güzel öyle içten yazıyorsun ki, hem gülüyorum hem gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor.. Oğlunun sana çiçek almasını yazmışsın ya, içim den birşeyler aktı sıcak sıcak... Oğlun, o küçük aklı büyük kalbi ile neler düşünürmüş yarabbim.. Kimbilir sen duyunca neler hissettin.. Kızınıda oğlunuda benim için öp lütfen.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Tüp bebek tedavisini erteleme kararı elbette eşin ve senin vereceğin bi karar elbette bu konuda yorum yapmak bana düşmez ama çok yerinde olmuş yazmadan edemedim.. Biz evlat edinmeye karar verdiğimiz anda tüp bebek tedavisini hayatımızdan çıkarma kararı vermiştik.. Sonuçta sana anne diyen, sizinde evladım dediğiniz iki tane yavrunuz var bunun ötesinde ne olabilir ki..
Hep mutlu olun inşallah...

Selam Arkadaşlar,
Hepinize hayırlı ramazanlar.. İnşallah bu mübarek ayda bekleyen bütün anne babalar evlatlarını kucaklarına alırlar hayırlısıyla.. Evladına kavuşmuş annelerinde nice ramazları olur sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla...
Son günlerde topimizi hep beraber bir güzel ihmal ettik sanki :) Yazmasakta hepimizin girip okuduğundan eminim.. Benim tarafımda çok fazla bir gelişme yok, bir kaç hafta önce aradığımda sıramın 3 kişi ilerlediğini öğrendim.. Kuzucuğumun ne zaman geleceğine dair bir tahminim mlsf yok Malum sıra durumlarını anlamak pek mümkün değil..
Bundan sonrası için, kurumun bizi aramasını bekliyoruz.. Tabii bu beklemeyi bir de bana sorun.. Bu gün başvurumu yapalı TAM 10 AY oldu.. Benden daha uzun süre bekleyen arkadaşlarıma haksızlık yapmak istemem ama artık kızıma kavuşmak için can atıyorum.. Yapacak hazırlık kalmadı.. Zaman geçmiyor sanki.. Bazen kurum beni unuturmu acaba gibi şaçma şeyler bile aklıma geliyor.. Hemen topluyorum kendimi, vardır zamanı sabırlı ol, sonu güzel olacak, beklediğine değecek diyorum.. O zaman sanki burnuma şöyle mis gibi evlat kokusu geliyor, içim rahatlıyor...

Hazırlıklar bitti demiştim ya, artık detaylarla ilgilenmeye başladım, nedense kızım için birşeyler yapmazsam kendimi eksik hissediyorum, mesela alışverişe çıkacaksak önce onun için birşeyler almazsam içim rahat etmiyor, neyse uzatmayayım.. Güzel güzel kumaşlar, danteller, kurdelalar aldım.. Hafta sonu çok cici lavanta keseleri diktim..
Benim biraz keseden büyük minik lavanta torbaları oldu.. Ama şahane oldu.. Evinizde dikiş makinanız varsa ya da tanıdığınız birinde varsa tavsiye ederim çok güzel oluyor..

Hayat paylaştıkça güzel...

Sevgiyle, sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:

canım,yazdıkların için teşekkürler.) zaman konusu seni üzmesin.biraz sabır istiyor.bizimde evlatlarımız 3.yılında geldiler.ben her kuurumun önünden geçerken gelecek yavrumun kokusunu içime çekiyordum.bizim evledımız burada ve bize gelecek günü bekliyor diye.vee mucizemiz gerçekleşti biz bir evlat beklerken rabbim bize iki evlat nasip etti.bazan bende bakanlığa yazı yazacağım çok bekletiliyoruz diyordum.ama süreç böyle.bebek bekleyenler daha şanslı birde cinsiyet ayırımı,ve diğer seçeneklerde ayırım yapmamıştık biz.böyle olunca çocuğunuza kavuşmak daha kısa oluyor.ben şöyle düşünmüştüm.hamile olsam cinsiyet konusunda kız veya erkek kendim seçmem gibi bir durum yok rabbin neyi nasip etmişse o olur.ve kız erkek farketmez demiştik.rıza,terk onlarıda ayırmamıştık sadece biyolojik çocuğumuz olursa 2den fazla çocuğumuza iyi gelecek veremeyeceğimizi düşünerek tek çocuk temiştik.bak tek dememize rağmen allah bize kardeş nasip etti.iyikide böyle olmuş.rabbime nasıl şükür etsem az.
bebek bekliyorsanız dediğim gibi çabuk çıkma olasılığı yüksek oluyormuş.inşaallah rabbim bu mübarek günde yavrularınıza sizleri kavuşturur çifte bayramlar yaşarsınız))

Çok teşekkür ederiz canım güzel temennilerin için.Ben inanıyorum bu sitedeki herkes gönlünden geçene fazlasıyla kavuşacak inşallah.Senin de mutluluğun daim olsun.

inşallah, tüm anneler için dileklerimiz bu yönde...Rabbim inşallah bayramda anne adaylarımıza çifte mutluluk yaşatsın, bir eve daha güneş doğması, bizim de mutluluğumuz...
herşey gönlünüzce olsun sevgili anneler ve anne adayları...
Rabbim bebişlerinize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah, dualarımızı da mübarek gunler hürmetine kabul buyursun
bebişi olanlar, yavrularınızı benim için öpün olur mu?
hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…