herkeze selam arkadaslar bugun ılk asamayı yaptız İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Cağaloğlu nda saat 10-30 görusme yaptık ordakı bayan cok tatlıydı ama merdıvenlerı cıkarken bacaklarım okadar cok tıtredıkı tahmın bıle edemezsınız heycandan cok panıkledım cok terledım aksıne esım okadar rahattıkı sok oldum evın adresını unuttum telefon numaramı karıstırdım. ılk gorusmemız kısa surdu ıcerı gırdık evlat edınmek ıstedıgımızı söyledık bir bey bıze sorular sordu ev kendınızınmı gelır durumunuz yaslarınız soylemısmıydım bılmıyorum ben 26 esım 35 yasında ve 4 yıllık evlıyız hep korkuyordum ama korkmamı gerektıren bır sey yokus yas ortalamamız tutugu ıcın evlat edıne bılıyoruz. neyse sonra bıze bır belge verdı kac yas arası ıstıyorsunuz dıye 0-1 yas arası yazdık belgeyı ben ve esım ımzaladı. sonra o evrakı tevzıye gönderdı yanı bıze atanacak sosyal hızmet gorevlısının beırlenmesı ıcın ben panıkle beklerken esım o evrakı hallettı geldı. ben oturdugum yerde kala kaldım zaten. bızden 15 gun ıcersınde su evrakları ıstedıler
gelır belgesi
albümden secdiğimiz bes fotograf
ist ıkamet eden 5 referans adres telefon yakınlık derecesı
varsa gayrimenkul tapuları araba ev vs.
kendı el yazımızla yazacagımız öz gecmıs
sımdı bu evrkları hazırlıycam sayet 15 gun ıcersınde hazırlanmazsa kayıttan dusuyormusuz sosyal hızmet uzmanımızda bellı oldu evraklar hazırlandıktan sonra esımle bırlıkde randevu alıp tekrardan gıdıcez ve bıze bılgı alıs verısı yapıcaz bugun yasananlar bunlar cok heycanlı ve mutluyum kalbım pır pır
SIMDI SIZDEN RUCAM SIMDIKI ASAMALARDA BILGI EDINMEK BIRDE BENIMGIBI ISTANBULDAN BASVURU YAPIP BEBISINE KAVUSAN ARKADASLARLA AYRINTILI GÖRUSMEK UNUTMADAN BASVURUYA MUTLAK ESLE GIDILIYORMUS EV ZIYARETINDE ESLERDEN BIRININ EVDE OLMASI YETERLIYMIS
BEBISIME BIR ADIM DAHA YAKLASTIM HAYIRLISIYLA SAGLIKLI SIHATLIK BEBISIM EVIMIZDE OLUR BÜTÜN ARKADASLARIN BEBISLERINI BURDAN KOKULU KOKULU OYNAYA OYNAYA CANDAN ÖPUYORUM TABIKI SIZ CICI TATLI ANNELERIDE KOCAMAN ÖPUYORUM VE SEVGIYLE VE BEBISLERINIZLE NICE SAGLIKLI MUTLU HUZURLU GUNLER DILIYORUM:92:
çok istioyorum bende ziyaret etmeyi ama düzenli gidemezsem çok üzülürüm diye gidemiyorum bir türlü izmirde giden varsa ziyarete iletişime geçsekde beraber gitsek ne güzel olurduevet canım yaştan dolayı küçük bebek alabilecekmişiz bizde 0-1 yaş arası istedik onun her anını görmek istiyoruz. ben balıkesirden başvurdum. hepimiz için hayırlısı...
canım hayırlı olsun ben istanbuldan başvurmadım ama her yerde hemen hemen aynı sadece süreler değişebiliyor. Bizde 5 görüşme yapıldı ve görüşmelerde ikimizinde olması gerekiyordu sorular sorup hakkında bilgi alıyorlar bazı sorular saçma olsada cevap veriyorsun :) aklına takılan bişey olduğunda görevliyle paylaşıyorsun.
ne güzel düşünüyorsun benimde annem çocuk esirgeme kurumunda çalışıyordu ordaki çocukların bir aileye nasıl ihtiyaç duydukalrını bizzat kendim yaşadım anneme bile anne diye sarılırlardı o yüzden bende hep düşünüyordum bu kadar erken değildi ama normal yolla çocuğumuz olmayınca beklemenin gerekği olmadığını düşündük inşallah dualarımız kabul olur.
kızlar sıramı öğrendiğimden beri okadar heyecanlığım ki bugün bebek kıyafetlerine baktım hangisi alıp nereden başlayacağımı düşündüm. bir sürü ip aldım meleğimin ilk yeleğini örmeye başladım netten örnekler buldum yaparken bile heyecanlanıyorum. sevincimi çok uçlarda yaşıyorum galiba meleğimi görmeye gittimde düşüp bayılıcam galiba
çok istioyorum bende ziyaret etmeyi ama düzenli gidemezsem çok üzülürüm diye gidemiyorum bir türlü izmirde giden varsa ziyarete iletişime geçsekde beraber gitsek ne güzel olurdu
inşallah herşey çabucak olur biter ufaklığa kavuşursun canım
bi hevesle bende ip aldım,şiş aldım bakalım becerebilicekmiyim...pekte beceremem ama bebeğim için deniycem bakalım..
örgüye devam et canım devam et... ben de yıllar oldu birşey örmemiştim.bu yıl ilk defa 2 arkakdaşın oğullarına birer yelekk ördüm.. artık acemiliğim ustalığım karıştı...şu sıramısı bir öğrensek ben de başlarım birter iişer ama ne adarlık olacağını da bilmiyorum ki :26:
sen kaç aylığa ya da kaç yaşa göre örüyorsun cicilerini..
çok güzel bu haber çabucak ararlar kavuşursun bebişine inşşş
herkeze selam arkadaslar bugun ılk asamayı yaptız İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Cağaloğlu nda saat 10-30 görusme yaptık ordakı bayan cok tatlıydı ama merdıvenlerı cıkarken bacaklarım okadar cok tıtredıkı tahmın bıle edemezsınız heycandan cok panıkledım cok terledım aksıne esım okadar rahattıkı sok oldum evın adresını unuttum telefon numaramı karıstırdım. ılk gorusmemız kısa surdu ıcerı gırdık evlat edınmek ıstedıgımızı söyledık bir bey bıze sorular sordu ev kendınızınmı gelır durumunuz yaslarınız soylemısmıydım bılmıyorum ben 26 esım 35 yasında ve 4 yıllık evlıyız hep korkuyordum ama korkmamı gerektıren bır sey yokus yas ortalamamız tutugu ıcın evlat edıne bılıyoruz. neyse sonra bıze bır belge verdı kac yas arası ıstıyorsunuz dıye 0-1 yas arası yazdık belgeyı ben ve esım ımzaladı. sonra o evrakı tevzıye gönderdı yanı bıze atanacak sosyal hızmet gorevlısının beırlenmesı ıcın ben panıkle beklerken esım o evrakı hallettı geldı. ben oturdugum yerde kala kaldım zaten. bızden 15 gun ıcersınde su evrakları ıstedıler
albümden secdiğimiz bes fotograf
ist ıkamet eden 5 referans adres telefon yakınlık derecesı
varsa gayrimenkul tapuları araba ev vs.
kendı el yazımızla yazacagımız öz gecmıs
sımdı bu evrkları hazırlıycam sayet 15 gun ıcersınde hazırlanmazsa kayıttan dusuyormusuz sosyal hızmet uzmanımızda bellı oldu evraklar hazırlandıktan sonra esımle bırlıkde randevu alıp tekrardan gıdıcez ve bıze bılgı alıs verısı yapıcaz bugun yasananlar bunlar cok heycanlı ve mutluyum kalbım pır pır
SIMDI SIZDEN RUCAM SIMDIKI ASAMALARDA BILGI EDINMEK BIRDE BENIMGIBI ISTANBULDAN BASVURU YAPIP BEBISINE KAVUSAN ARKADASLARLA AYRINTILI GÖRUSMEK UNUTMADAN BASVURUYA MUTLAK ESLE GIDILIYORMUS EV ZIYARETINDE ESLERDEN BIRININ EVDE OLMASI YETERLIYMIS
BEBISIME BIR ADIM DAHA YAKLASTIM HAYIRLISIYLA SAGLIKLI SIHATLIK BEBISIM EVIMIZDE OLUR BÜTÜN ARKADASLARIN BEBISLERINI BURDAN KOKULU KOKULU OYNAYA OYNAYA CANDAN ÖPUYORUM TABIKI SIZ CICI TATLI ANNELERIDE KOCAMAN ÖPUYORUM VE SEVGIYLE VE BEBISLERINIZLE NICE SAGLIKLI MUTLU HUZURLU GUNLER DILIYORUM:92:
kızlar dikkatimi bişey çekti hepimizde aynı dönemlerde bebişlerimize kavuşuyormuşuz bide ne güzel olur çünki hemen hemen çoğumuz aynı aşamalardayız gibi bişey sadece illerin farklılığından dolayı zamanlamalar değişebilir keşke birbirimizle tanışma imkanları olsaydı yani aynı iller kendi adıma mutlu olurdum......
Kocaman yürekli güzel annlere merhaba. Birkaç gündür bu topiği okuyorum belkide aşağıda ismimi farketmişsinizdir:) Hepsini okumadan bişeylar yazmak istemedim bazı yazılanlara çok sinirlendim ama sabredip okudukça benim gibi düşünen güzel arkadaşların o sinir mesajlara çok güzel cevaplar verdiğini gördüm içim rahatladı. Bazı mesajları sevinçle ve gözyaşlarıyla okudum. Malesef güzel ülkemin brokrasisinin bu konudada çok yavaş işlediğini görmek içimi acıttı. Sırada olan tüm arkadaşlarıma sabır diliyorum . Sizler nekadar güzel insanlarsınız hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Ben 8 aylık bir kız bebek annesiyim takribi 12-13 yaşlarımdan beri ileride bir çocuğu evlat edinmeyi hayal etmişimdir. Şimdi bu durumu eşimede aşılamaya çalışıyorum. Bizim kendi bebeğimiz var bu durumda ileride sadece koruyucu ailemi olabiliyoruz yoksa evlat edinebiliyormuyuz bu konuda bir bilginiz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
Ayrıca simacım nufus idaresindeki konuda bende dilekçe yazabilirmiyim? Yani evlat edinmemiş ve edinmeyecek konuyla ilgisi olmayan kişilerde bu konuda bişey yapabilirlermi. Eğer bizde fayda sağlarsak ne güzel olur . Ben 13 Mayısta kucağıma aldım kızımı benim gibi Mayıs-Haziran arasında anne olan birsürü arkadaşım var. Hatta bu sitede tanıştım bazılarıyla şimdi ortak bir mail gurubumuz var artık özeldede tanıştık hem bebeklerimizin gelişimini takip ediyoruz hemde arkadaşlık yapıyoruz. Arada ihtiyacı olan ailelere destek oluyoruz hatta aramızda küçük bir ilçedeki çocuk yuvasındaki bir bebeğe süt annelik bile yapan arkadaşımız var. Bizim kızlar bu konuda duyarsız kalmazlar bizi yapacaklarımız konusunda yönlendirirsen çok sevinirim.
slm canım düşencelerin için çok tşkr ederim rabbim evladınızı size bağışlasın uzun ve sağlıklı bir ömür versin hepinize aminnnn evlat edinme konusunda tabiki başvuru yapabiliyorsunuz ama kurum çocuğu olan ailelere bebek vermeye pek sıcak bakmıyor çocuğu olmayan aileler ön planda oluyor dilekçe konusuna gelince sırada olanlar veyahutda evlat edinenlerin dilekçelerini okuyorlar ama zaten gerekde kalmadı ben en son dün konuştum içişleri bakanlığıyla haftaya büyük ihtimalle yeni genelgeyi yayınlayacaklarmış bu konuyla alakalı olan programıda değiştiriyorlarmış o hoş olmayan yazılar artık çıkmayacakmışbiraz uğraştık ama hepsine değdi sonuca ulaşmak çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?