Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar sıramı öğrendiğimden beri okadar heyecanlığım ki bugün bebek kıyafetlerine baktım hangisi alıp nereden başlayacağımı düşündüm. bir sürü ip aldım meleğimin ilk yeleğini örmeye başladım netten örnekler buldum yaparken bile heyecanlanıyorum. sevincimi çok uçlarda yaşıyorum galiba meleğimi görmeye gittimde düşüp bayılıcam galiba

hayırlı olsunnn :))) ilk aşamayı geçtin demek süper :)) şimdi evraklarını hazırlayıp götürücen...o gün bi görüşmeniz olacak...tercihlerinle alakalı sorular falan...sonrada 6-7 ay sonra ev ziyaretine gelicez diycekler:)) ama bize ilk müracattan 3,5-4 ay sonra gelmişlerdi eve...çabucak geçersin bu aşamaları inşallah...

çok istioyorum bende ziyaret etmeyi ama düzenli gidemezsem çok üzülürüm diye gidemiyorum bir türlü izmirde giden varsa ziyarete iletişime geçsekde beraber gitsek ne güzel olurdu
inşallah herşey çabucak olur biter ufaklığa kavuşursun canım

bi hevesle bende ip aldım,şiş aldım bakalım becerebilicekmiyim...pekte beceremem ama bebeğim için deniycem bakalım..

bende ip alıp örmeye baslasammı acaba ama kac aylık gelecegını nasıl bılıcez sıma sen tecrubelısın sen bılgı ver evrakları hazırlayıp gıddıgımde terk bebek tercıh edıcem bır arkadas öyle demıstı cunku bılgısı olanlar tekrardan bu konuya acıklık getırsın. ne alıcagımada bılmıyorum ne renk nekadarlık nasıl hazırladınız sız evınızı bılgı verın :)

aminnnn canım. Bence vakit kaybetmeden git insan bi gittiğinde hep gitmek istiyor üzülmezsin onlar sevgiye muhtaçlar sende onlarla görüştükçe kendini daha iyi hissedersin bence.

bi hevesle bende ip aldım,şiş aldım bakalım becerebilicekmiyim...pekte beceremem ama bebeğim için deniycem bakalım..

bende şimdiye kadar kendime falan yapıyordum bebeklerin daha farklı bakalım 1 yaşa göre yapıyorum umarım olur. insan şevkle başlıyor değilmi?

[

bende şimdiye kadar kendime falan yapıyordum bebeklerin daha farklı bakalım 1 yaşa göre yapıyorum umarım olur. insan şevkle başlıyor değilmi?

[[/QUOTE]

evettt hemde nasıl... yapamadığım yerleride arkadaşlar gösterecek...

dün yeleğimi bitirdim bugünde tulum başaladım canım ....ama bir sorun var benim bebiş 0 yaş gurubu ama benim örgüler nedense 1-2 yaşa göre oluyor elim küçüğemi gitmiyor ne anlayamadım olsun büyüyünce giyer ablamda küçük örüyor ...herkese tavsiye ederim örgü örmeyi tabiki bebişlerimize ben yıllardır örerdim ama bu seferkiler çok daha zevkli oluyor bide küçük örebilsem keşke...

kızlar dikkatimi bişey çekti hepimizde aynı dönemlerde bebişlerimize kavuşuyormuşuz bide ne güzel olur çünki hemen hemen çoğumuz aynı aşamalardayız gibi bişey sadece illerin farklılığından dolayı zamanlamalar değişebilir keşke birbirimizle tanışma imkanları olsaydı yani aynı iller kendi adıma mutlu olurdum......

senin adına sevindim hadi gözün aydın senin gibi olmuştum bende ellerim terlemişti ama geçti bunlar sıra bekliyorum artık inşallah sende tez zamanda sıra bekleme aşamasına gelirsin önemli olan müracat ettiğin gün gerisi kolay...bu arada ev ziyaretlerinde eşin ve sen birlikte olcaksınız canım resimler sadece aile olmak zorunda değil arkadaşlarınla olan piknik fotonuz,aile düğününden foto, ailenizle fotolarınız vs hepsi oluyor bize öyle dendi ve öyle hazırladık ....kolay gelsin

Kocaman yürekli güzel annlere merhaba. Birkaç gündür bu topiği okuyorum belkide aşağıda ismimi farketmişsinizdir:) Hepsini okumadan bişeylar yazmak istemedim bazı yazılanlara çok sinirlendim ama sabredip okudukça benim gibi düşünen güzel arkadaşların o sinir mesajlara çok güzel cevaplar verdiğini gördüm içim rahatladı. Bazı mesajları sevinçle ve gözyaşlarıyla okudum. Malesef güzel ülkemin brokrasisinin bu konudada çok yavaş işlediğini görmek içimi acıttı. Sırada olan tüm arkadaşlarıma sabır diliyorum . Sizler nekadar güzel insanlarsınız hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Ben 8 aylık bir kız bebek annesiyim takribi 12-13 yaşlarımdan beri ileride bir çocuğu evlat edinmeyi hayal etmişimdir. Şimdi bu durumu eşimede aşılamaya çalışıyorum. Bizim kendi bebeğimiz var bu durumda ileride sadece koruyucu ailemi olabiliyoruz yoksa evlat edinebiliyormuyuz bu konuda bir bilginiz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Ayrıca simacım nufus idaresindeki konuda bende dilekçe yazabilirmiyim? Yani evlat edinmemiş ve edinmeyecek konuyla ilgisi olmayan kişilerde bu konuda bişey yapabilirlermi. Eğer bizde fayda sağlarsak ne güzel olur . Ben 13 Mayısta kucağıma aldım kızımı benim gibi Mayıs-Haziran arasında anne olan birsürü arkadaşım var. Hatta bu sitede tanıştım bazılarıyla şimdi ortak bir mail gurubumuz var artık özeldede tanıştık hem bebeklerimizin gelişimini takip ediyoruz hemde arkadaşlık yapıyoruz. Arada ihtiyacı olan ailelere destek oluyoruz hatta aramızda küçük bir ilçedeki çocuk yuvasındaki bir bebeğe süt annelik bile yapan arkadaşımız var. Bizim kızlar bu konuda duyarsız kalmazlar bizi yapacaklarımız konusunda yönlendirirsen çok sevinirim.

evet aynı şehirlerde olsak tanışmak süper olurdu...

slm canım düşencelerin için çok tşkr ederim rabbim evladınızı size bağışlasın uzun ve sağlıklı bir ömür versin hepinize aminnnn evlat edinme konusunda tabiki başvuru yapabiliyorsunuz ama kurum çocuğu olan ailelere bebek vermeye pek sıcak bakmıyor çocuğu olmayan aileler ön planda oluyor dilekçe konusuna gelince sırada olanlar veyahutda evlat edinenlerin dilekçelerini okuyorlar ama zaten gerekde kalmadı ben en son dün konuştum içişleri bakanlığıyla haftaya büyük ihtimalle yeni genelgeyi yayınlayacaklarmış bu konuyla alakalı olan programıda değiştiriyorlarmış o hoş olmayan yazılar artık çıkmayacakmış biraz uğraştık ama hepsine değdi sonuca ulaşmak çok güzel bir duygu

azmin elinden bişey kurtulmuyo demekki..emeğine sağlık sima

evraklarla ilgili kafama takılan bır sey var evraklar hazırlanırken referansla ilgili hem esıme 5 referans hem bana 5 referansmı arkadaslar acıl cevap beklıyorm bırde benım esım öz gecmısı nasıl yazıcak esı yazanlar bılgı versın

evraklarla ilgili kafama takılan bır sey var evraklar hazırlanırken referansla ilgili hem esıme 5 referans hem bana 5 referansmı arkadaslar acıl cevap beklıyorm bırde benım esım öz gecmısı nasıl yazıcak esı yazanlar bılgı versın bırde b referansları arıyorlarmı bılgınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…