Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkez buralarda ama ben deprosyandayım evraklarımı 1 subat salı gunu teslım edıcem nasıpse.

ne güsel işte evraklarınıda teslim edicen:)) niye depresyondasın dur bakalım daha yolun başındasın şimdiden böyle yapmaa... herşey güzel olacak...herşey güzel olacak...

ooooo süpersin çok hızlıymışsın maşallah ben daha hırkanın bi arkasını bile bitiremedim :))
ama bilmediğim yerler vardı...
bize 2 ayda bir ara demişlerdi ama hep ayda 1 aradım

arkadaslar 1 subatta evrakları teslım ettıkden sonra ne yapıcaz neler beklıyor bızı bılgı verın sımdı tapu özgecmıs maas yazısı bu evrakları hazırladık bırde ressımler gıdıcez teslıme rendevuyuda aldık sonra ne olucak ne yapıcaz istanbuldan basvuru yapanlar daha yenı sıraları kac bıgı versın lütfennnnn

maşallah maşallah örün örünben hiçbirşeye başlayamıyorum.1 yaş üstü olacak dendi büyük ihtimalle..ama buradan da okuyorum.küçük te olabiliyor.bu yüsden ancak evimise geldiğği saman alacağım herşeylerini.
ammaa ben de evimi düsenliyeceğim kısım gelene kadar.evim küçük.genişleteceğim biras.bir odamı boşaltacağım ... kısım gelince yaşına göre hasırlıyacağım..

allah hepinize yardımcı olsun .yazıları okurken duygulandım.allah isteyen herkese her ne sekıld eolursa olsun bir evlat versin

ooooo süpersin çok hızlıymışsın maşallah ben daha hırkanın bi arkasını bile bitiremedim :))

maşallah hamaratsınısallah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah....

sağol canım valla arkadaşım fazla yapma ben kullanmıyorum bebeklerde kullanılmıyor 2-3 yaşlarında daha çok lazım oluyor dedi kararsız kaldım şimdi hastane çıkışı var belki duymuşsundur bebekler için içinde herşey var ama bizim meleklerin kaç aylık olduğu bilmediğim için alamadım içim gidiyor bişeyler almak istiyorum eşimde geldikten sonra alırız diyor

canım benım ne kadar oldu bas vuralı bende evraklarımı teslım edıcem 1 subatda istanbuldan bas vurdum suankı sıran ne ıstanbuldanmı basvuru yaptın nezamn basvurdun eve geldılermı

bizim 4 ay falan oldu canım, kız için 24 erkek için 6 idi ama şimdi değiştimi bilmiyorum 1 ay dolsun diye bekliyorum :) istanbuldan değil canım. Tabi Eve geliniyor geziliyor görüşme evde yapılıyor, evrakları teslim ederken de görüşme yapılıyor bidahaki görüşme için gün veriliyor toplam 5 görüşme olacak yani sonrada olumluysa sıranı öğreneceksin. hayırlısıyla sıranı haber verdiğin zamanıda göreceğiz sabret...

valla eşimde öyle söylüyor canım gelince alalım diyor bakalım ben sabredebilirsem ne güzel sende odasını düzenleyeceksin...

amannn herkes yapmayın örmeyin deyip duruyo..benim annem,arkadaşlarım sağolsunlar okadar çokki örgülerimiz birer kere giydirsem bile hepsini kullanıcam, Allah nasip ederse tabiki...
eşlere kalsa zaten herşeyi bigünde alırız diyolar..ama o zaman bebekle mi ilgilenicez alışveriş mi yapıcaz zor olur bence.. ben her ebatta bişeyler aldım olmayan olursa değiştiricem..hem tek tek almak bütçeyide sarsmıyo :)))

Son düzenleme:
valla hamaratlık bende pek yok ama şu stresli günleri atlatmak için iyi geliyo :))
aminnn inşallah bebişlerimizin giydiğinide görürüz cicileri :97::106:

günaydın arkadaşlar bende 33 yaşındayım bir aşılama ve bir tüp bbek negatif tekrar tüp bebek yaptıracgız hayırlısı
burda yazılanları okuyunca duygulandım agladım sevindim anlatamam ya duygularımı
sizler ne kadar mükemmel harika sevgi dolu insanlarsınız hepinizin ellerinden öpüyorum b
üyük küçük allllhım sizi tez zamanda kuzularınıza kavuşturmak nasip etsin .
benim tanıdıgım vardı 1.5 falan sürdü hiç beklemedikleri bir anda aramışlar daha 2 aylık kız çocugu hiç hazırşlık yapmamışlar çocuk eve baba anne hemen koştura koştura alışverişe şimdi çok mutlular allahım sizleride böyle mutlu kılmak nasip etsin

desteğiniz için teşekkürler öncelikle..bizler her nekadar karar verip bu yola çıkmış olsakta,çevreden gelen desteklerle motive oluyoruz,abuk sabuk biri gelip moralimizi sıfıra da indirebiliyo mesela..bu yüzden böyle msjları okuyunca çok mutlu oluyorum
inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz...hepimize Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin..

başkaları bizi anlamaz güzelim umrumdada degil kapatırım kapmı yoluma bakarım artık böyle tyat kat aprtaman mı istiyıruz bize anne diyecek bizi biz eden bir yavru bu ister kendi canımızdan istersen yuvadan ne far eder ki
benimde aklımdan geçiyor aslında bana kalsa hemen

bende bugun mavi bboron aldım cok seker dayanamadım kızmı erkekmı gelıcek bılmıyorum ama cok sekerdı sıngırdaklarıda vardı takımlardı dayanamadım aldım valla esımı aradım hemen esımde guldu dedıkı mikropkapar okadar erken alma bebıs gelsın bır gunde herseyını alırız bende tafra yaptım ben bebek odasını bıle beyendım gözumu ona dıktım ama esım sımdı almaz herhalde nezaman gelecegını bılmıyoruz keske onceden haberımız olsa herseyını hazır ederdık ama buda zevklı heycanlıyım deprosyonu atlattım deniz verdı cok sagol butun arkadaslar cok tesekkur ederım iyki varsınız....

cok dogru bızı bızden baskası anlamıyor dusuncelerını anlatamıyorsun bıle ıykı varsınız sızlere yazıprahatlıyorum mutluyum. insallah bana ikiz denk gelır 1 kız 1 erkek hemen alırım bebeıslerımı

hanımlar tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayım amcam ve rahmetli yengem de bir çok yol denedi ve olmadı evlatlık alma yolunu denediler uzun zaman başvuru yapıp beklediler sıra var araştırılıyor diyip yıllarca neredeyse oyalandılar sonunda başka bir ilde işsiz çok çocuklu bir aile de daha doğmamış bebek onu ailesi bize verdi doğunca yiğenim şimdi 23 yaşında ilkokula giderken yengem vefat etti aile yiğenimi geri almak istedi vermedi amcam tekrar evlendi başka çocuğu olmadı bir yiğenim var konuyu biliyor ama biraz üzüldü duyduğunda sonra dediki doğuran değil doyuran seven ilişkilerimizde hiç farklılık olmadı olumsuz birşey yaşamadık nişanlandı evlenmek üzere evlenince öz ailemden sadece kardeşlerimi görmek tanımak isterim diğerlerini istemiyorum benim ailem var zaten başka istemiyorum diyor

karamsarlığa düşebilirsiniz herşey dört dörtlük olmaz olumsuzluklar tabiki yaşanır ama sevgiyle herşey aşılır bence tüm dilekleriniz kabul olsun hanımlar

teşekkürler gis

aferin sana... çık tabiii depresyondan... şimdi heycan samanı... depresyon hakkımısı yavrularımıs gelince elimis ayağımıs birbirine dolaşınca kullanalım.. hatta o saman bile kullanmayalım..çok güçlü olmalıyıs..yeni bir hayat bisi bekliyor

sanırım tescanlısın...herşey birden olsun bitsin istiyorsun değil mi?ah... keşke...

desteğin için teşekkürler.... yaşayıp göreceğis... allah utandırmasın...mahcup etmesin... hiçbirimisi...aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…