Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ortak 5 referans cnm...
bizim referansların hiçbirini aramamışlardı ama buda uzmandan uzmana,şehirden şehire değişiyo sanırım..dediğim gibi bizim referansları aramadılar:))
eşinin özgeçmişini sen yaz bence:)) eşin kendi yazısıyla temize çeksin..genelde erkekler yazıda pek başarılı olamıyo biz öyle yapmıştık...

sevgili sima.. mail atılacak yasını arıyordun ki gerek kalmamış..kıskardeşim gelmişti.ona söylemiştim o atacaktı.. gerçekten emeğine yüreğine sağlık..

ben de öyle yapmıştım

valla canım en güzelini benim uyanık eşim yaptı benden kopya çekmiş....hazıra kondu yani
canım desteğin için teşekkürler vede bebişini allah bağışlasın ...
helal sana simacım...gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma sakın canım...

azmin elinden bişey kurtulmuyo demekki..emeğine sağlık sima

valla öyle oluyor galiba 2 aydan fazladır bu işle uğraşıyordum bakanlıktaki kadınla nerdeyse kanki olduk daha ben alo dediğimde kadın benim sesimi tanıyor artık ama ne yapalım herşey kuzular için katlanacaklar bize haftaya perşembeye tekrardan arayacam bakalım inşallah güzel haberler alırımda burdandan yazarım
bu arada baharcım biz eşimle ayrı ayrı 5 referans yazmıştık yanlış yapmamak için istersen ara bi sor kurumu bide yazacağınız özgeçmişlerinizi uzun tutmaya bakın çocukluğunuz okulunuz kardeşleriniz ve aileleriniz hakkında bilgi verin eğer kısa olursa özgeçmiş tekrardan isteyebiliyorlar haberiniz olsun biz eşimle 7 şer sayfa yazmıştık çok beğenmişlerdi hoş eşiminkinide ben yazmıştım ama çaktırmayı dilekçe ile ilgili destek veren bütün arkadaşlarıma tşkr ederim inşallah yakında karşılığını alacağız

herkese iyi hafta sonları

bu sabah dua ettim.girdik bir yola..allahım sen bisi utandırma mahcup etme...hakımısda hayırlı olana yaklaştır.

herkese iyi hafta sonları

bu sabah dua ettim.girdik bir yola..allahım sen bisi utandırma mahcup etme...hakımısda hayırlı olana yaklaştır.

can dostum hepimiz için topu dua ettt. suan koma durumundayım özgecmıs yazıyorum ve bır br kez daha anladım benım edebıyatım berbat degıl berbat ötesi resmen sabahın 7 sinde uyandım hala 1 sayfa yazabıldım bılgısayarda daha esımınkınıde yazmam gerek ama bende ıcragat yok o kendı kendıne yazıcak artık cok morelım bozuldu cümle bulamıyorum neden ıstıyorsun sorusuna bıle yanıt veremıyorum resmen kelimelerim baglandı sarsaklastım esım uyanıp bakıp gülüp yatıyor bırde dıyorkı bak senınkını ben yazmam bırde atım tuttum senınkınıde ben yazıcam dıye her halde bunaldım su ıslemler bıtsın rahatlıcam. bır de yazdıklarımı temıze cekmem gerek cok ısım var cok

sıkma canını biraz uzaklaş ortamdan kendine bir kahve yap camdan dışarı bak ilerisini düşün ufaklığı aldığınızı neler yaptığınızı sana anne dediğini eve neşe kattığını bunları düşün sonra geç kağıt kalemi al eline yazmaya başa içinden geldiği gibi hiç bişey düşünme olduğu gibi yaz sıkma canını sen bir çocuğun hayatını kurtarıyorsun oda sizin hayatınızı kurtarıyor

canım bitince temise çek ama bilgisayar çıktısı olmıyacak biliyorsun sanırım.kendi el yasınla yasıcaksın ösgeçmişini..öyle istiyorlar..tabii resimlerin hikayeleri de öyle...çok ta acele etme.hepsi bir günde bir saatte bitmek sorunda değil.saten bir yakaladınmı gerisi gelecek yasının..

canım bak sana yardımcı olayım.. saten sen buraya ilk yasdıklarında söylemiştin gerçek duygularını... uygun bir şekilde oraya aktar.. onlar doğalını arıyorlar saten..yapmacık fasla süslü olan şeyler saten gerçeğinden ayırt edilebilir.doğal ,gerçek.... neden anne olmak istiyorsan onu yas..buraya ilk yasdıklarına bir bak.geriye dön... onlar doğal gerçek duyguların... kendinden kopya çekebilirsin
hadi kolay gelsin..:13:
herkese dua ediyorum merak etme.. allah biliyor..

herkese selam

bahar ne yaptın?ösgeçmişler tamammı?bu gün mü yoksa yarın mı teslim....hadi hayırlısı...

herkez birden gelip birden kayboluyor :) bende 1 bebek kazağı 1 yelek ve süeter bitirdim umarım küçük gelmez çok ufak geliyor gözüme 1 yaşa göre ama.
Sizler ayda bir mi arayıp öğreniyordunuz sıranızı ben sabırsızlanıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz?

canım benım ne kadar oldu bas vuralı bende evraklarımı teslım edıcem 1 subatda istanbuldan bas vurdum suankı sıran ne ıstanbuldanmı basvuru yaptın nezamn basvurdun eve geldılermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…