evraklarla ilgili kafama takılan bır sey var evraklar hazırlanırken referansla ilgili hem esıme 5 referans hem bana 5 referansmı arkadaslar acıl cevap beklıyorm bırde benım esım öz gecmısı nasıl yazıcak esı yazanlar bılgı versın bırde b referansları arıyorlarmı bılgınız varmı
slm canım düşencelerin için çok tşkr ederim rabbim evladınızı size bağışlasın uzun ve sağlıklı bir ömür versin hepinize aminnnn evlat edinme konusunda tabiki başvuru yapabiliyorsunuz ama kurum çocuğu olan ailelere bebek vermeye pek sıcak bakmıyor çocuğu olmayan aileler ön planda oluyor dilekçe konusuna gelince sırada olanlar veyahutda evlat edinenlerin dilekçelerini okuyorlar ama zaten gerekde kalmadı ben en son dün konuştum içişleri bakanlığıyla haftaya büyük ihtimalle yeni genelgeyi yayınlayacaklarmış bu konuyla alakalı olan programıda değiştiriyorlarmış o hoş olmayan yazılar artık çıkmayacakmışbiraz uğraştık ama hepsine değdi sonuca ulaşmak çok güzel bir duygu
selam shr2 ...iyi akşamlar
ortak 5 referans cnm...
bizim referansların hiçbirini aramamışlardı ama buda uzmandan uzmana,şehirden şehire değişiyo sanırım..dediğim gibi bizim referansları aramadılar:))
eşinin özgeçmişini sen yaz bence:)) eşin kendi yazısıyla temize çeksin..genelde erkekler yazıda pek başarılı olamıyo biz öyle yapmıştık...
ben de öyle yapmıştım
valla canım en güzelini benim uyanık eşim yaptı benden kopya çekmiş....hazıra kondu yanievraklarla ilgili kafama takılan bır sey var evraklar hazırlanırken referansla ilgili hem esıme 5 referans hem bana 5 referansmı arkadaslar acıl cevap beklıyorm bırde benım esım öz gecmısı nasıl yazıcak esı yazanlar bılgı versın
canım desteğin için teşekkürler vede bebişini allah bağışlasın ...Kocaman yürekli güzel annlere merhaba. Birkaç gündür bu topiği okuyorum belkide aşağıda ismimi farketmişsinizdir:) Hepsini okumadan bişeylar yazmak istemedim bazı yazılanlara çok sinirlendim ama sabredip okudukça benim gibi düşünen güzel arkadaşların o sinir mesajlara çok güzel cevaplar verdiğini gördüm içim rahatladı. Bazı mesajları sevinçle ve gözyaşlarıyla okudum. Malesef güzel ülkemin brokrasisinin bu konudada çok yavaş işlediğini görmek içimi acıttı. Sırada olan tüm arkadaşlarıma sabır diliyorum . Sizler nekadar güzel insanlarsınız hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Ben 8 aylık bir kız bebek annesiyim takribi 12-13 yaşlarımdan beri ileride bir çocuğu evlat edinmeyi hayal etmişimdir. Şimdi bu durumu eşimede aşılamaya çalışıyorum. Bizim kendi bebeğimiz var bu durumda ileride sadece koruyucu ailemi olabiliyoruz yoksa evlat edinebiliyormuyuz bu konuda bir bilginiz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
Ayrıca simacım nufus idaresindeki konuda bende dilekçe yazabilirmiyim? Yani evlat edinmemiş ve edinmeyecek konuyla ilgisi olmayan kişilerde bu konuda bişey yapabilirlermi. Eğer bizde fayda sağlarsak ne güzel olur . Ben 13 Mayısta kucağıma aldım kızımı benim gibi Mayıs-Haziran arasında anne olan birsürü arkadaşım var. Hatta bu sitede tanıştım bazılarıyla şimdi ortak bir mail gurubumuz var artık özeldede tanıştık hem bebeklerimizin gelişimini takip ediyoruz hemde arkadaşlık yapıyoruz. Arada ihtiyacı olan ailelere destek oluyoruz hatta aramızda küçük bir ilçedeki çocuk yuvasındaki bir bebeğe süt annelik bile yapan arkadaşımız var. Bizim kızlar bu konuda duyarsız kalmazlar bizi yapacaklarımız konusunda yönlendirirsen çok sevinirim.
helal sana simacım...gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma sakın canım...slm canım düşencelerin için çok tşkr ederim rabbim evladınızı size bağışlasın uzun ve sağlıklı bir ömür versin hepinize aminnnn evlat edinme konusunda tabiki başvuru yapabiliyorsunuz ama kurum çocuğu olan ailelere bebek vermeye pek sıcak bakmıyor çocuğu olmayan aileler ön planda oluyor dilekçe konusuna gelince sırada olanlar veyahutda evlat edinenlerin dilekçelerini okuyorlar ama zaten gerekde kalmadı ben en son dün konuştum içişleri bakanlığıyla haftaya büyük ihtimalle yeni genelgeyi yayınlayacaklarmış bu konuyla alakalı olan programıda değiştiriyorlarmış o hoş olmayan yazılar artık çıkmayacakmışbiraz uğraştık ama hepsine değdi sonuca ulaşmak çok güzel bir duygu
azmin elinden bişey kurtulmuyo demekki..emeğine sağlık sima
herkese iyi hafta sonları
bu sabah dua ettim.girdik bir yola..allahım sen bisi utandırma mahcup etme...hakımısda hayırlı olana yaklaştır.
can dostum hepimiz için topu dua ettt. suan koma durumundayım özgecmıs yazıyorum ve bır br kez daha anladım benım edebıyatım berbat degıl berbat ötesi resmen sabahın 7 sinde uyandım hala 1 sayfa yazabıldım bılgısayarda daha esımınkınıde yazmam gerek ama bende ıcragat yok o kendı kendıne yazıcak artık cok morelım bozuldu cümle bulamıyorum neden ıstıyorsun sorusuna bıle yanıt veremıyorum resmen kelimelerim baglandı sarsaklastım esım uyanıp bakıp gülüp yatıyor bırde dıyorkı bak senınkını ben yazmam bırde atım tuttum senınkınıde ben yazıcam dıye her halde bunaldım su ıslemler bıtsın rahatlıcam. bır de yazdıklarımı temıze cekmem gerek cok ısım var cok
can dostum hepimiz için topu dua ettt. suan koma durumundayım özgecmıs yazıyorum ve bır br kez daha anladım benım edebıyatım berbat degıl berbat ötesi resmen sabahın 7 sinde uyandım hala 1 sayfa yazabıldım bılgısayarda daha esımınkınıde yazmam gerek ama bende ıcragat yok o kendı kendıne yazıcak artık cok morelım bozuldu cümle bulamıyorum neden ıstıyorsun sorusuna bıle yanıt veremıyorum resmen kelimelerim baglandı sarsaklastım esım uyanıp bakıp gülüp yatıyor bırde dıyorkı bak senınkını ben yazmam bırde atım tuttum senınkınıde ben yazıcam dıye her halde bunaldım su ıslemler bıtsın rahatlıcam. bır de yazdıklarımı temıze cekmem gerek cok ısım var cok
herkese iyi hafta sonları
bu sabah dua ettim.girdik bir yola..allahım sen bisi utandırma mahcup etme...hakımısda hayırlı olana yaklaştır.
herkez birden gelip birden kayboluyor :) bende 1 bebek kazağı 1 yelek ve süeter bitirdim umarım küçük gelmez çok ufak geliyor gözüme 1 yaşa göre ama.
Sizler ayda bir mi arayıp öğreniyordunuz sıranızı ben sabırsızlanıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?