Evet aramak en iyisi hayırlısı olsun arkadaşım, bende merak ettim. İnşallah seni sevindirecek bir haber alırsın.
Bizim İzmir arkadaşım. Kasım başı başvurup evrakları 16.11.2012'de teslim ettik ve sıraya girdiniz dediler. Sırada ev ziyareti var ocakta yada şubatta eve gelicez dediler. Kız istedik, rıza yada terk farketmez dedik. Artık şu ev ziyaretide olsun bitsin. İnsan heycanlanıyor. İnşallah bir pürüz çıkmaz. Sende aradıktan sonra paylaş merak ettim.
sevgiler,
sıramızı bildireceklermiş dosyamız ulaşmış kuruma yuppy
acaba bende birgün ana kız evde oturabilecekmiyim:) Ne güzel allah bağışlasınnnn
Günaydın,, brii beni mi çağırdı geldim...:))
daha önceki sayfalarda eklemiştim ama görmediniz herhalde.
listede adınız var...... tez zamanda sıranız gelir inşalllah. son zamanlarda
fazla giremiyorum işlerim çok yoğun malum yıl sonu..
görüşmek üzere.... bebişler gelmeye başlayınca yine bana seslenin ben duyarım...:)))
ücretli izin kullanan yok şuanda koz cum bu konun daha yeni çıkıyor resmi gazetede daha yayınlanmadı..Arkadaşlar aranızda,memur olup, 2 ay ücretli izinden yararlananlar var mı?
Sima, çok teşekkür ederim cevabın için. Bir an önce çıksa iyi olacak benim için. İlk 5 de olduğumuz söylendi,
önümüzdeki aylarda müjdeli haberin geleceğini düşünüyorum.
Günaydın,, brii beni mi çağırdı geldim...:))
daha önceki sayfalarda eklemiştim ama görmediniz herhalde.
listede adınız var...... tez zamanda sıranız gelir inşalllah. son zamanlarda
fazla giremiyorum işlerim çok yoğun malum yıl sonu..
görüşmek üzere.... bebişler gelmeye başlayınca yine bana seslenin ben duyarım...:)))
TAZE ANNELERİMİZ
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
esma16 13.09.2012 Busa 18.12.2012(oğluşuna kavuştu)
Anne Adaylarımız:13:
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
koz13 kız ilk.5 te....
otuznisan 21.10.2011 Kız
minapia 20.11.2012 Kız Antalya
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 kız Antalya
Damlaumut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul terk-rıza
Betus11 25.09.2012 Kız-Erkek(iki
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Erzurum
hayalimmm84. 14.12.2012 kız Terk-Rıza
limony 16.11.2012 kız-erkek izmir Terk-Rıza
zaman İstanbul
Cvcv 31.01.2012 kız-erkek Edirne Terk-Rıza
hasel06. 01.10.2012 Ankara
:emir_bebek
Herkese Merhaba,
Uzun zamndır siteyi takip etmeme rağmen, sizlerle tanışmak bugüne nasipmiş.
Geçen hafta danışmanımızla konuştuğımızda,5. sırada olduğumuzu söyledi.
Gerçekten çok heyecanlandım ve kendimi ilk kez bu kadar kızımıza yakın hissettim.
ne zaman gelir tahmin edemiyorum, biz onu sabırsızlıkla bekliyoruz :))[/QUO
Hayırlı olsun canım.Bize 5 .sıradasınız dedikten sonra çocuğumuzu almamız 4-5 ay sürdü.Senin de çok yakın.Gönlüne göre olur inşalalh.
ücretli izin kullanan yok şuanda koz cum bu konun daha yeni çıkıyor resmi gazetede daha yayınlanmadı..
Simacım, ben Ankara'dan başvurdum. Başka Ankara'dan sıra bekleyen arkadaşlar var mı ?
Merhaba koz13,bizde Ankara dan başvurduk.Kız erkek farketmez dedik. 2-3 yaş için bekliyoruz,bizde 01/10/2012 başvuru tarihimizde,şimdi resmi evrakları tamamlıyoruz,bugün sağlık kurulu raporumuzu hallettik,şimdi eşim raporumuzu almaya gitti hastaneye,bu hafta tamamlayıp vereceğiz inşallah,sonra sıramızı söylüyorlarmı hemen acaba bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
siz nerden başvurdunuz ve size 1 yılda alırsınız mı dediler?? ve kız mı erkek mi istediniz?? acaba...
Merhaba Arkadaşlar,
2013 yılı hepinize önce sağlık sonra evlatlarınızı getirsin inşallah.. Kuzucuklarımıza kavuşmuş biz anne babalara da daha nice mutlu yıllar geçirmek nasip olsun.. (Biraz geç oldu farkındayım ama hep aklımdasınız, dualarımda sizlerle) Listeye şöyleee bir göz attım, en son Esma arkadaşımız evladına kavuşmuş.. Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyüsün oğlumuz, sağlıkla mutlulukla inşallah...
Listede İzmir den başvuru yapan arkadaşlar var..Çok şanslılar, sıralar İzmir de hızla ilerliyor ben 11 ay gibi bir sürede bal kızıma kavuştum.. İzmir li arkadaşların eğer sormak istedikleri, yardımcı olabileceğim soruları olur ise canı gönülden yardımcı olmak isterim..
Kızıma kavuşalı neredeyse 4,5 ay oldu.. Her gün nasıl şükür edeceğimi bilemiyorum.. Zaman nasıl geçecek derken, ilk bayramımız, ilk yılbaşımız ve bir sürü ilklerimiz oldu.. Ve ben 4,5 aydır anneyim.. Bir çift gözün bana bakışıyla eriyen biten bir anne.. Evladına kavuşmuş tüm anneler gibi.. Düşünüyorumda duygularımı size ifade edebilecek kelimeler bulamıyorum.. Bu 4,5 ayda hayatımız doldu taştı bize.. Beklediğinize değecek, çok güzel günleriniz olacak arkadaşlar.. Her sabah kuzucuğumu beslerken ettiğim dualarım, evlat hasreti çeken annelere..
Bol bol hazırlıklarınızı yapın, hele ki çalışan anne iseniz.. Gerçekten vakit olmuyor, izin almak ayrı bir dert... Hazırlıklarla ilgili olarak;
(Nushu cuğumun kulakları çınlasın) bir büyük birde küçük olmak üzere (küçüğü dışarı çıkarken kullanabilirsiniz) iki termos edinin.. Malum bizim kuzucuklar sürekli mama ile besleniyor.. Gecenin bir yarısı ya da dışarıda iken sıcak su elinizin altında oluveriyor.. Yanımızda sürekli mama, termos, biberon taşıdığımız için eee birde ufaklığın kıyafeti ve bezi derken kendinize de büyük bir çanta hazır etmeyi unutmayın.. Beslenme konusunda ise; biz aptamil mama kullanıyoruz, bu ay meyve pürelerine geçtik.. Doktorumuz, tarım ilaçsız ve hormonsuz meyve ülkemizde yetişmediğini bu sebeple kavanozda satılan meyve prürelerini tavsiye etti.. Hipp ve Milupa markalarının, üretim tarihi ve satış tarihi birbirine en yakın ve organik üretilen püreler olduğu için onları önerdi.. Çok içime sinen güzel meyve bulursam onları da veriyorum şimdilik.. Bir de soğuk buhar makinasının odada küf ve mantar yaptığını ve stelizatörün çokta gerekli olmadığını öğrendim.. Biberon ısıtıcısı almıştım termostan sonra hiç kullanmadım.. Ağız bezi ne lazım lüzumlu bir şeymiş arkadaşlar bolca edinin.. Uzun kollu (kış itibari ile) çıtçıtlı body olmaz ise olmaz.. Cicili şeyler almak istiyoruz ama en önemlileri bunlar..
Birde biz şöyle bir şey yapıyoruz.. hani belki yapmak isteyen olur..
mama ile beslerken bazen en son kaçta yemişti unutuyor insan, bazı bebekler acıkınca ağlamıyor ama biberonu görünce çılgına dönüyor kızım gibi.. :)
Biz kucuğuma en başından beri bir beslenme ile ilgili not defteri tuttuk, ve hem tarih yazdık hemde hangi saatte kaç cc yemiş diye not ettik.. O kadar işime yarıyor ki..
08/01/2012
08:00.... 140 cc
11:00 kızım bu gün ilk kez bir bütün elma yedi :))
13:00.....150 cc yaşasın artık 150 cc ye başladık
şeklinde yazıyoruz..
bu defteri anneannesi ben olmaığım zamanlarda, bende eve geldiğim zamanlarda yazıyorum.. Güzel bir hatıra olarak saklamayı düşünüyoruz.. Belki siz de yapmak istersiniz..
Hayat paylaşınca güzellll
Sevgiler..
:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?