kızlar istanbul sıralar hızlıca ilerliyor bu gün yarın inşallah güzel haberler vericem.
canım benim allah razı olsun senden beni çok aydınlattın allah gönlüne versin ben istanbuldayım.eşim bugun yarın araycak artık nezman rendavu verirlerse ozman gideceğiz bende sana gittiğimizdeki süreci anlatırım hoşcakal
kızlar istanbul sıralar hızlıca ilerliyor bu gün yarın inşallah güzel haberler vericem.
Merhaba Güzel Anneler :))
Tam sıramız az kaldı derken, uzmanımız subat ayına kadar sırasını donduranların (3 kişi) bizim önümüze geçtiğini söyledi.
Yine bekleyeceğiz anlaşılan :)))
Keşke her başvuru sırasında özel bir şifre verseler ve bizde kendi sıramızı o şifre ile kurumun sistemine girip
takip edebilsek. Teknik olarak çok kolay şeyler. Kaç kişi dondurmuş, olasılık nedir görebilsek. Böylece sıra konusunda hiçbir
şüphe kalmazdı aklımızda. Tamamen söylemlere dayalı bir sistem var.
İşim gereği galiba sistematik düşünüyorum galiba :)
Tam sıramız az kaldı derken, uzmanımız subat ayına kadar sırasını donduranların (3 kişi) bizim önümüze geçtiğini söyledi.
Keşke her başvuru sırasında özel bir şifre verseler ve bizde kendi sıramızı o şifre ile kurumun sistemine girip
takip edebilsek. Teknik olarak çok kolay şeyler. Kaç kişi dondurmuş, olasılık nedir görebilsek. Böylece sıra konusunda hiçbir
sevgili koz13 sabır sınavından geçiyorsun sanki bir öyle bir böyle derken kavuşacaksın yavruna önerdiğin sistem çok hoşuma gitti ne kadar güzel olur öyle birşey olsa değilmi inşallah çok beklemezsin artık zamanın su gibi aksın inşalllah sevgiler
Effsa'cım çok teşekkürler. Hepimiz için zaman su gibi akar inşallah...
inşallah canımda bizim daha çok malesef zamanımız daha sıramız bile belli değil hoş oda burda pek belli olmuyor ya ama hayırlısı bakalım
effsa'cığım siz yeni mi başvurmuştunuz? Bizim de 1 sene sonra sıramızı ancak öğrenebildik.Sıra belli oluncada aynı beklemeye devam ediyoruz bakalım,çok sabır isteyen bir durum maalesef,Allah hepimize sabır ve selamet versin inşallah
hayır canım 30.10.2012de başvurduk ama biliyorsunki sadece denizli olarak listede şuanda ben varım varmı başka bilmiyorum her yerde ayrı ayrı işliyor prosedür burada pek belli olmuyor yani bir istanbul izmir gibi değil hiç bellide olmuyor sabah bi kalkmışsın gelin bebeğimiz var diyorlar akrabam bu yolla anne oldu ordan biliyorum onların uzmanları öyleydi ama bizimki farklı ev ziyaretine gelicem diye randevu verdiğinde çok şaşırmıştık çünkü öyle olmadı çatkapı geldiler onlara belki biz öğrene biliriz sıramızı herkesin çalışma şekli ayrı hayırlısı bakalım canım burda pek sıranın olmadığını biliyorum tanıdıklarımdan 4 ayın içinde bebeğini alanlarda var ama bazı yerlerde bu sıra olayı formaliteden oluyor sanki bende anlamadımmki kafam karışık heralde arkadaşım bugün kusura bakma çok yazdım galiba
Canım,bize ev ziyaretine randevulu geldiler hep,çat kapı geliriz dediler ama öyle yapmadılar.Bazıları şanslı mı oluyor yoksa onlara formalite özel mi işliyor tabi o Allah la onlar arasında olan bir mesele,benim bulunduğum yerde de başvuru ve sıra çok azdı.Benim şansıma nereye gitsem ayağımı mı sürüyorum ne bir yoğunluk oluyor şimdiden 20 kişi başvurmuş ama biz 2. sıradayız.1 senemiz dosyamız ve formalitelerle geçti 1 sene sonunda sıramız açıklandı onay geldi.(Siz daha 2.5 ay olmuş başvuralı erkenden alırsan bebişini ne mutlu sana)Ona rağmen Aralık'tan beri bekliyoruz ben artık bu ay olur ümidiyle iyice alıştırdım kendimi olmazsa hayal kırıklığı yaşarım tabi.4 ayda alanlar nasıl alıyor hala anlamış değilim neyse kafa yordukca insan daha çok strese gidiyor.
Arkadaşlar,
Bazı forumlarda okuduğum bir konuyu sizinle paylaşmak isterim.
Ailelere önce çocukların dosya bilgileri sunuluyormuş, sonra aile isterse çocuğu bakmaya gidiyormuş.
Bu aşamada dosya bilgileri aklınıza yatmazsa, ya da çocuğa ısınılmazsa...........
nasıl bir psikoloji olur acaba? Daha önce çocuklarına kavuşan arkadaşlardan böyle tecrübeler var mı?
Umarım hiçbirimiz böyle bir durumla karşılaşmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?