Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canım benim Allah mutluluğunuzu bozmasın. Gözlerim doldu okurken. Gözün aydın. Allah evladına uzun uzun ömür versin.
Yazacak kelime bulamıyorum nerdeyse..... Analı babalı büyüsün.

Sevgiler,

Merhaba Arkadaşlar,

İş yerine şimdi geldim. Bugün sabah komşumun velayet davasına katıldım şahit olarak. 12 yıldır arkadaşız ve her adımı beraber yaşadık. Tedavilerimizi, oğlunun gelişini....
Çok heycanlandım hakim sorular sorunca. Ama sonuç çok güzel oldu. Hakim oğullarını onlara tamamen verdi. Onların adına nasıl mutluyum antamam.
Darısı hepimizin başınaaaaa

Sevgiler,

evet canım teyze olduk anlatılmaz bir duygu ancak yaşanır seninde bebişin en kısa sürede gelecek inşallah canım

bak şimdi kıskandım :))) bende kamerada ilk dakkalarda sizinleydim ama :)) kuzum çok güzel maşallahh barikallahh rabbim nazarlardan saklasın dünyalar güzeli benim için kıçını ısır lütfen şimdi nasıl lezzetlidir :)

herkese merhaba
ben uzun yıllardır sessiz takipçisiyim bu sitenin, öncelikle evlat edinerek anne baba olan herkesi çok tebrik ediyorum çok zor ve bir okadar cesaret isteyen ama çok güzel bir karar..ne güzel birşey bu yolla anne baba olmak...ben bu siteye aşılama tevaimle başladım daha sonra tüp bebek sayfaların da gezdim 3-4 sene 1 aşılama 3 tüp bebekten sonra evlat edinmeye karar verdik eşimle 27 kasım 2012 de başvuru yaptık ev ziyaretimiz ve diğer görüşmelerimiz çok olumlu geçti sadece 2 görüşmemeiz kalmış sosyal hizmet uzmanımız öyle söyledi şansımızdan kendisi çok iyi birisi, çok korkmuştum ilk görşmeye giderken ama korktuğum gibi olmadı... bizde bekliyoruz sizin gibi meleğimizi 0-1 yaş arası kız-erkek faretmez dedim inşallah çok bekletmeyecek bizi çünkü 2 kişi varmış sırada sadece gerçi biz başvuru yapalı henüz 3 ay olmadı amam kısmet belki erken gelir yavrumuz...btütn bekleyen herkese en kısa zamanda yavrularına kavuşmalırını diliyorum...kavuşanlarda mutluluğunuz daim olsun diyorum ...darısı bize inşallah...

:):):) çok güzeldi sima inşallah en kısa sürede sende göremeye gidersin hatta hep beraber gideriz tam ısırmalık bir görsen bacaklarını hele gel ısır beni diyo ben kendim almış kadar çok heyecanlandım ilk karşılaşmamızda ağladım tabi sevinçten inşallah en kısa sürede bizde tadarız tarif edilmez bir duygu

Merhaba gercek19;

Çok iyi bir karar vermişsin,Ben bu kararı verikten sonra sanki rahatladım,kendimi daha mutlu hissediyorum artık.Olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten , doktorlara gidip gelmekten yorulmuştum artık. Okadar rahatım ki şimdi...Eminim sen de öylesindir.Allah bütün dileklerimizi kabul etsin ve bebeğimize hayırlısıyla kavuşalım inşallah.

Evet çok rahatladım, rahat bir nefes aldım çok şükür...bir çok sıkıntı bitti sanki başvuru yapınca yıllardır okadar çok şey yaşandıki anlatmaya gerek yok bununla uğraşan herkes bilir ne demek istediğimi...

Merhaba Arkadaşım,

Aramıza hoşgeldin, herşey gönlünüzce olsun biran önce gelsin inşallah. Çok güzel bir karar, karar verdikten sonra büyük bir yük kalkıyor insanın üzerinden uzun tedavi süreçlerinden sonra.
Görüşmelerin iyi geçmesine sevindim.

Tekrar hayırlısı olsun,
Sevgiler,

Merhaba

Çok doğru bir karar vermişsiniz hayırlısı olsun. Sakıncası yoksa hangi ilden müracaat ediyorsunuz.2 kişi olması büyük şans

Sevgiler...

Sevgili sermuh'cuğum az önce lee arkadaşımız ile görüştük seni çok tebrik ediyor çok sevindiğini söyledi .Sana ve buradaki tüm arkadaşlara çok selamı var.Biraz yoğun olduğu için giremiyor siteye,en kısa zamanda gireceğini söyledi.

Merhaba gercek19 ; aramıza hoşgeldin bende 2. sıradayım:) çok doğru bir karar vermişsiniz tebrik ederim inşallah bir an önce kavuşursun kızına her geçen gün liste kabarıyor ne mutlu bize,hangi ilden başvurdun canım sorabilirmiyim mahsuru yoksa

Son düzenleme:

sevgili gerçek19 çok sevindim senin adına hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına sermuh gibi allah tüm bekleyenlere nasip etsin tabiki banada daha 3ay olmuş ama sıran çok yakında diğer arkadaşlar gibi bi mahsuru yoksa hangi ilden başvurduğunu öğrene bilirmiyiz böyle yakın olunca merak ediyoruz canım belki aynı ildenizdir diye ona göre bizlerde tahminler yürütüyoruz kendi adımıza merakımızı mazur gör neolur sevgiler

arkadaslar aranızda bebegını alıp bır yılı doldurupta mahkeme usrecını gecenınız varmı?YANI BEBEGINI MAHKEME CE DE EVLAT EDINME HAKKINI ALAN.????yardımcı olursanız sevınırım..

gercek19 kullanıcısından alıntı
herkese merhaba
ben uzun yıllardır sessiz takipçisiyim bu sitenin, öncelikle evlat edinerek anne baba olan herkesi çok tebrik ediyorum çok zor ve bir okadar cesaret isteyen ama çok güzel bir karar..ne güzel birşey bu yolla anne baba olmak...ben bu siteye aşılama tevaimle başladım daha sonra tüp bebek sayfaların da gezdim 3-4 sene 1 aşılama 3 tüp bebekten sonra evlat edinmeye karar verdik eşimle 27 kasım 2012 de başvuru yaptık ev ziyaretimiz ve diğer görüşmelerimiz çok olumlu geçti sadece 2 görüşmemeiz kalmış sosyal hizmet uzmanımız öyle söyledi şansımızdan kendisi çok iyi birisi, çok korkmuştum ilk görşmeye giderken ama korktuğum gibi olmadı... bizde bekliyoruz sizin gibi meleğimizi 0-1 yaş arası kız-erkek faretmez dedim inşallah çok bekletmeyecek bizi çünkü 2 kişi varmış sırada sadece gerçi biz başvuru yapalı henüz 3 ay olmadı amam kısmet belki erken gelir yavrumuz...btütn bekleyen herkese en kısa zamanda yavrularına kavuşmalırını diliyorum...kavuşanlarda mutluluğunuz daim olsun diyorum ...darısı bize inşallah...

gercek19 açıkçası bende hangi şehirden başvurduğunu merak ediyorum ;bu arada merak ettiğim başka bir konu var arkadaşlar. Sıranızı ilk öğrendiğinizde genelde kaçıncı sıralardan geriye doğru saymaya başladınız ve en uzun sıra kimin sırasıydı ve kaçıncı sıradaydı?
Bilgi verebilir misiniz..

Merhaba arkadaşım,

Biz nisan ayında başvurduk. Eve Temmuz ayında gelen kağıtta 50. sırada olduğumuz yazıyordu. Aralık ayında 31. sıradaydık. Şubat başında aradık 28. sıradasınız dediler. İşte böyle bekliyoruz bakalım sevgiler

Canım ilgine teşekkür ederim. Tahmin etmiştim bu şekilde cevap vereceğini. Beklentiyi düşük tutmaya çalışıyorlar. Beklemeye devam Sevgiler...

Bencede arkadaşım,

beklentimizi düşük tutmaya çalışıyorlar. Moralimizi bozmayıp bekleyecepğiz. Sonuçta pırılım 1 yıldan önce oda kız almıştı. İnşallah bizimde öyle olur. Senin epey oldu inşallah hemen gelir bebiş.
Birbirimize destek olacağız artık. Bir haber alırsan paylaş olurmu canım.

Sevgiler,

arkadaslar aranızda bebegını alıp bır yılı doldurupta mahkeme usrecını gecenınız varmı?YANI BEBEGINI MAHKEME CE DE EVLAT EDINME HAKKINI ALAN.????yardımcı olursanız sevınırım..

sevgili oğul toprak öncelikle bebeğin ve sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum kendi adıma konuşayım ailede bi tane mahkemesi devam eden yavrumuz var eğer sormak istediklerini yazarsan senin için sorabilirim ister özelden ister burdan sen nasıl uygun görürsen yardımcı olmak isterim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…