Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

sevgili limony hiçbozma moralini canım benim bak akadaşımız daha yeni başvurmuş ama 2. sıradaymış şans bu belli olmaz değilmi genelde listedeki arkadaşlar 1 yılda bebeklerine kavuşuyorlar allah çok bekletmesin bizim gibi sabırsız anneleri

Bu topigi arada bir okurum okudukca duygulanirim... Ne buyuk insanlarsinizki boyle bir karar verip o heyecanla o gunu bekliyorsunuz... Anneligi haketmeyenler utansin... Bir komsumuz vardi yillarca cocugu hic olmadi oda kayninin ikiz olan bebeklerinden birini aldi...okadar guzel bir bebektiki... Alan annesi gozunden bile sakindi... Bir sure sonra kadin kendiliginden hamile kaldi...cicuklari oldu... Bebegin gercek annesi artik cocuklarin oldu ver bebegimizi desede alan anne vermedi... Ne kadar dogurmasamda ilk annelik duygusunu onda tattim herseyi onda girdum bebegi vermek istemedi... En son 3 cocugu oldugunu duydum... Dogurmak onemli degil onemli olan haketmek tum benliginle sevmek..m inss allahim bu cabalarinizi hasretinizi gorurde biran evvel saglikli hayirli evlatlar ginderir....

arkadaslar aranızda bebegını alıp bır yılı doldurupta mahkeme usrecını gecenınız varmı?YANI BEBEGINI MAHKEME CE DE EVLAT EDINME HAKKINI ALAN.????yardımcı olursanız sevınırım..

Merhaba Arkadaşım,

Bugün benim komşumun davası vardı bende şahittim. İstersen senini için sorabilirim. Hangi aşamaları öğrenmek istiyorsan yaz istersen.

Sevgiler,

Teşekkürler effsacığım,

haklısın, burda bizrbirimize destek olacağız. Bak bugün sabah çok sevindik Sermuh için. Hep böyle haberler alalım inşallah.

Sevgiler,

sabrın sonu selamet kozcum.. yanlız cenet kokulunu alır almaz bizi unutmak yok tamam mı

Kozcugum sen zannetmistim:'( olsun belki Allah soyletmistir.Sanada az kalmistir.Bu kez bu konuda som agzimi acmis olayim da.seninde haberini alalim en kisa zamanda insallah;-)

Sevgili Sirona ve Destina,

Güzel temennileriniz için çok teekkürler. Bu konuda şom ağızlıya can kurban :))
Allah hepimize tez zamanda kavuştursun yavrucukları :)

Canım paylaşmaz olurmuyum hiç biz burada kader arkadaşıyız. Senin dünkü görüşmeni bayaa merak ettim. nasıl geçti ne yaptı diye. Benimde umudum 1 yıl içinde sıranın gelmesi. Ama inanıyorum bir yıldan fazla sürmeyecek.

Sevgiler

Sevgili Sermuh,

öncelikle seni ve eşini tebrik ediyorum. Allah size bebeğinizle uzun uzun ömürler versin.
küçük prensesi de hepimiz için öp :)

merhaba arkadaşlar
çalıştığım için sürekli açamıyorum siteyi ama fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum.biz çorumdan başvuru yaptık burası küçük bir şehir olduğu için fazla başvuru yapan yok...ilk görüşmeye gittiğimizdede sırada fazla kişi yoktu ama biz başvuru yaptıktan sanırım 2 ay sonra sıra hızlı bir şekilde düştü en son görüşmemizde uzmanımız fazla bekleyen bir aile yok sizinle beraber 1 ailede daha var demişti...küçük şehir olunca büyük şehirlere oranla başvuruda az oluyor...başka merak ettiğiniz birşey varsa seve seve cevaplayabilirim....denizgeldi karar aşamasında senin hikayeni okudum çok etkilendim..bunu belirtmek isterim...herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

kızlar kısaca anlatıcam yaşadıklarımızı

salı günü akşam üzeri telefon geldi bilmediğim bir numara ama hiç kurumdan aradıklarını düşünmedim çünkü bir evvelki hafta sıramız 5 ti.neyse o anda ayazın kızına elbise dikiyordum onun bir parçasını ütülemek için ütünün başındaydım o ara telefon geldi bende banka ıvır zıvır zannederek ütüye devam ettim ve sonra şokk nitekim ütü yarım saat açık kaldı Allahtan dik koymuşumda facia çıkmadı :)
eşimi aradım müjdeyi verdim sonra annemi sonra kızkardeşlerimi ve sonra dostlarımı ....
hemen halılar için kurutemizlemeyi aradım ardından hemen kadın çağırdım biz akşam 9.00 kadar ev temizliği yaptık kadın çarş yine geldi kalanları yaptık ama hem pestilim çıktı hem heycandan uykusuz ayakta uyur vaziyette perşembe günü sabah 8 de evden çıktık malum istanbul ve trafik neyse aceleden yanıma palto hırka bile almamışım.sadece ceketle kaldım.imkansız denilen bir maraton başladı (perşembe günü alacağımıza ihtimal hiç vermesemde yanıma termos biberon 1 takım battaniye çorap önlük vb aldım bagaja attık)

kızım uyandı sonra devamedeceğim

ooooo çok heycanlı ya daha devamı da var dimi bunun analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah.. kızlar hepbirliktydik diyince içim gitti, kıskandım ne diyim bende sizle olmak istedim o anda belki başka arakdaşlarımızda benim gibi hissetmiştir, yoksa kendimi çok garip hissedicem

şimdi sende cadınla uğraşmaktan uğrayamazsın buralara uuuu.... foto istiyorum nütfeennn

sevgili gerçek19 teşekkür ederim bizi bilgilendirdiğin için kendi adıma artık emin oldumki bulunduğumuz il sıra için çok önemli bende fazlada büyük olmayan bir ildeyim genelde böyle küçük illerde pek başvurular olmuyo galiba şehir olarak bazı köhne düşünceler hala devam ediyor bence insanlar böyle olayları aileler arasında veyada bilinmesin diye birazdaha üstü kapalı hallediyor bundan olsa gerek bu illere göre sıra değişikliği kendi sıramı o kadar nmerak ediyorum anlatamam acaba kaç olucak diye inşallah çabucak kavuşursun kuzucuğuna sevgiler

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sıranızı ev ziyaretinden ne kadar sonra öğrendiniz acaba ?

Kızlaaaarrrr nasılsınız? Bebeğine kavuşan tüm arkadaşları kutluyor,kuzularıyla birlikte sağlıklı,hayırlı uzun ömürler diliyorum.başvuruya karar vermiş yada sıraya girmiş olanları ise bu verdikleri belkide hayatlarının en doğru kararı için canı gönülden kutluyorum.zor bir süreç kabul ediyorum ama sonucu o kadar güzelki inanın tüm zorluklara değdiğini inşallah tez zamanda hepiniz göreceksiniz.uzun zamandır yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyor sizleri takip etmeye çalışıyorum.ada kuzusu büyüyor ve inanın tüm vaktimi alıyor bazen saatlerin nasıl bu kadar hızlı ilerlediğini bir türlü aklım almıyor:))hayatımızdaki son zamanlardaki en büyük değişiklik ve heyecan mahkeme sürecimizin başlamış olması,inşallah bir aksilik olmazsa 5 mart duruşma günümüz.inşallah en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde sonuçlanırda kuzumun nüfus kağıdında ismini,ismimi görürüm.her doktora gittiğimizde başka bir isimle çağrılmasına,bana başka bir isimle hitap edilmesine sinir oluyorum.neyse bunların hepsi teferruat.ilk fırsatta uzun uzuuun yazmak dileğiyle,hepinizi öpüyor,sevgiler gönderiyorum dualarımla birlikte... ada'nın annesi

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sıranızı ev ziyaretinden ne kadar sonra öğrendiniz acaba ?

Bize sıralar sadece ocak ayında gönderilen mektupla bildiriliyor demişti uzmanımız. Bir yıl sonra yanı ocak2013 te ögrendik sıramızı.
Ama daha erken ögrenenler de olmuş.

canım mrb açık olduğunu gördüm anlatsana bebişini nasıldı ilk buluşma ilk bakışma sevgiler...

sormak ıstedıklerım genel anlamda mahkeme surecının nasıl gectıgı.hıc bı bılgım yok.etrafımda hıc daha once bu sureclerı gecırmıs bızım durumumuz gıbı olan ınsalar yok.ben mahkemede bızı ne beklıyor korkmam ya da korkmamam gereken neler var,tedırgınlıgım olmalımı olmamalı mı onları merak edıyorum.sımdıden yardımcı oldugunuz ıcın tsk ederm..
bır yılı doldurmamıza uc ay gıbı bı zmn kaldı.

sermuhcuğum gözünüz aydın olsun allah sana eşine ve meleğine sağlık huzur dolu ömürler versin.) inan sizin adınıza çok sevindim.darısı bekleyen diğer arkadaşlara))

Sevgili arkadaşım,sen de Ankara'dan başvurdun.Bize uzmanlar,mahkeme işinin bir formalite olduğunu,kısa sürdüğünü söylediler.Mahkemede sizin danışmanınız sizi koruyan,sizi anlatan taraf olarak bulunuyor.Onlar ,çok iyi bakıyorlar,çok seviyorlar vs.Oğlunuzla çekilen fotoğraflar falan da etkili oluyormuş,mahkemeye getirebiliyormuşsun.Su gibi akıp gider inşallah mahkeme süreci de.
Bu arada oğlun nasıl?Büyümüştür sanırım.Annelik nasıl gidiyor?Pek giremiyorsun siteye.

önce kuruma gittik ,herzaman korkum bir kaç dosya arasından seçim yapmaktı Rabbim yüzümüze güldü tek dosya baktık.eşimle okuduk ve hadi gidelim kızımızı almaya dedik dosyada resim filan yoktu ,isterdim ki küçük olsun büyük olsada hep kurumda kalmış olsun ve istediğim gibi doğmuş ve ertesi günü kurum takibine geçmiş .neyse çıktık yola kızımızı görmeye....
biz bebeklerin yanına giredik sadece kızımızı bizim yanımıza getirdiler.kızımızı beklerken görevli bayan bana ve eşime baktı sonra eşime döndü size çok benziyor dedi .tabi biz şaşkın bekliyoruz ağlamamak için kendimi her saniyede zor tuttum bu gün ağlamak günü değildi etrafımdakilere de hep ağlamayın diye telkin ettim.korktuğum kalbim nasıl dayanır derdim ,öyle bir dayandım öyle bir dayandım ki darısı bekleyen herkeze.ağlayarak kızımı korkutmak istemedim o ilk saniyelerde karşısında ağlayan salya sümük bir anne görsün istemedim..ve öyle oldu .sanki o bizimdi hep ve biz onu geçici bırakmışızda almaya gitmişiz gibiydi..hayallaerimde olan bebeğin tıpkısı tompik bir bebek..ne kadar ağlamadık desem de eşimde bende bir ara gözlerimiz dopdolu haldeydik özellikle ilk geldiği anda ve gerçekten kızım babasına benziyor...herzaman sana benzeyen bir kızım olsun derdim ...öyle hayal ederdim öyle oldu...Şükürler olsun Allahıma..
kuruma dönüp hızlıca evrakları sonuçlandırdık ve mesai saaitinin bitimize az bir süre kala kızımızı almaya yetiştik..
şimdi evde uyuyor ilk gecemiz sıkıntılıydı 2 saatte bir uyandı ..dün gecemiz nispeten daha rahattı ..sanırım alışıyor...

Sermuh,böyle güzel bir yola girince nasıl herşeyi Allah istediğin gibi harfiyen aynısını veriyor değil mi.Benim de gönlümden ne geçtiyse öyle oldu.Benim oğlumda iki aylıktı geldiğinde gece 3 saatte bir uyanııyor.İlk onbeşgün uykusuzdum.Sonra alıştım akşam o uyuyunca ben de uyuyorum.Biz iki-üç gün sonra doktora gittik.Doktor devit (de vitamini) ve daha sonra da Ferro.. kan ilacı verdi onlar hergün veriliyor.İnşalalh sen de bir anönce götür.Ayı arrtıkça yemesi,gazı daha kolay oluyor.Rüyada gibisin değil mi.Dünyada cenneti bulmak bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…