Bencede arkadaşım,
beklentimizi düşük tutmaya çalışıyorlar. Moralimizi bozmayıp bekleyecepğiz. Sonuçta pırılım 1 yıldan önce oda kız almıştı. İnşallah bizimde öyle olur. Senin epey oldu inşallah hemen gelir bebiş.
Birbirimize destek olacağız artık. Bir haber alırsan paylaş olurmu canım.
Sevgiler,
arkadaslar aranızda bebegını alıp bır yılı doldurupta mahkeme usrecını gecenınız varmı?YANI BEBEGINI MAHKEME CE DE EVLAT EDINME HAKKINI ALAN.????yardımcı olursanız sevınırım..
sevgili limony hiçbozma moralini canım benim bak akadaşımız daha yeni başvurmuş ama 2. sıradaymış şans bu belli olmaz değilmi genelde listedeki arkadaşlar 1 yılda bebeklerine kavuşuyorlar allah çok bekletmesin bizim gibi sabırsız anneleri
sabrın sonu selamet kozcum.. yanlız cenet kokulunu alır almaz bizi unutmak yok tamam mı
Kozcugum sen zannetmistim:'( olsun belki Allah soyletmistir.Sanada az kalmistir.Bu kez bu konuda som agzimi acmis olayim da.seninde haberini alalim en kisa zamanda insallah;-)
Bencede arkadaşım,
beklentimizi düşük tutmaya çalışıyorlar. Moralimizi bozmayıp bekleyecepğiz. Sonuçta pırılım 1 yıldan önce oda kız almıştı. İnşallah bizimde öyle olur. Senin epey oldu inşallah hemen gelir bebiş.
Birbirimize destek olacağız artık. Bir haber alırsan paylaş olurmu canım.
Sevgiler,
Kızlar uyku gözümden akıyor ama imkansız evde minicik bir prenses var sadece 2 aylık bir kuzucuk .annesininin babasının sevgililer gününü boş geçirtmedi
Yani kızım geldi darısı tüm bekleyen annelere:)))
Haydi bir halay zamanı:)))
Geçmişi okumaya fırsatım olmadı hepimize gönülden sevgiler .en kısa sürede detayları aktaracağım.inanın çok ama çok yorgunum
Sevgiler seven insanlarla oksun
kızlar kısaca anlatıcam yaşadıklarımızı
salı günü akşam üzeri telefon geldi bilmediğim bir numara ama hiç kurumdan aradıklarını düşünmedim çünkü bir evvelki hafta sıramız 5 ti.neyse o anda ayazın kızına elbise dikiyordum onun bir parçasını ütülemek için ütünün başındaydım o ara telefon geldi bende banka ıvır zıvır zannederek ütüye devam ettim ve sonra şokk nitekim ütü yarım saat açık kaldı Allahtan dik koymuşumda facia çıkmadı :)
eşimi aradım müjdeyi verdim sonra annemi sonra kızkardeşlerimi ve sonra dostlarımı ....
hemen halılar için kurutemizlemeyi aradım ardından hemen kadın çağırdım biz akşam 9.00 kadar ev temizliği yaptık kadın çarş yine geldi kalanları yaptık ama hem pestilim çıktı hem heycandan uykusuz ayakta uyur vaziyette perşembe günü sabah 8 de evden çıktık malum istanbul ve trafik neyse aceleden yanıma palto hırka bile almamışım.sadece ceketle kaldım.imkansız denilen bir maraton başladı (perşembe günü alacağımıza ihtimal hiç vermesemde yanıma termos biberon 1 takım battaniye çorap önlük vb aldım bagaja attık)
kızım uyandı sonra devamedeceğim
merhaba arkadaşlar
çalıştığım için sürekli açamıyorum siteyi ama fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum.biz çorumdan başvuru yaptık burası küçük bir şehir olduğu için fazla başvuru yapan yok...ilk görüşmeye gittiğimizdede sırada fazla kişi yoktu ama biz başvuru yaptıktan sanırım 2 ay sonra sıra hızlı bir şekilde düştü en son görüşmemizde uzmanımız fazla bekleyen bir aile yok sizinle beraber 1 ailede daha var demişti...küçük şehir olunca büyük şehirlere oranla başvuruda az oluyor...başka merak ettiğiniz birşey varsa seve seve cevaplayabilirim....denizgeldi karar aşamasında senin hikayeni okudum çok etkilendim..bunu belirtmek isterim...herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sıranızı ev ziyaretinden ne kadar sonra öğrendiniz acaba ?
Ayaz ve gcs ilk dk larda bizimleydi o heycanı ben yazana kadar paylaşabilirler .hatta ilk gazını ayaz çıkarttı ilk bezini birlikte aldık ilk üstünü birlikte değiştirdir ayaz gerisimi sen anlat benim yerime
Gcs de evdeki ilk dk kalarda bizimleydi kızlar gizli kalması gerekenler hariç herşeyi paylaşabiliriz
sormak ıstedıklerım genel anlamda mahkeme surecının nasıl gectıgı.hıc bı bılgım yok.etrafımda hıc daha once bu sureclerı gecırmıs bızım durumumuz gıbı olan ınsalar yok.ben mahkemede bızı ne beklıyor korkmam ya da korkmamam gereken neler var,tedırgınlıgım olmalımı olmamalı mı onları merak edıyorum.sımdıden yardımcı oldugunuz ıcın tsk ederm..
bır yılı doldurmamıza uc ay gıbı bı zmn kaldı.
kızlar kısaca anlatıcam yaşadıklarımızı
salı günü akşam üzeri telefon geldi bilmediğim bir numara ama hiç kurumdan aradıklarını düşünmedim çünkü bir evvelki hafta sıramız 5 ti.neyse o anda ayazın kızına elbise dikiyordum onun bir parçasını ütülemek için ütünün başındaydım o ara telefon geldi bende banka ıvır zıvır zannederek ütüye devam ettim ve sonra şokk nitekim ütü yarım saat açık kaldı Allahtan dik koymuşumda facia çıkmadı :)
eşimi aradım müjdeyi verdim sonra annemi sonra kızkardeşlerimi ve sonra dostlarımı ....
hemen halılar için kurutemizlemeyi aradım ardından hemen kadın çağırdım biz akşam 9.00 kadar ev temizliği yaptık kadın çarş yine geldi kalanları yaptık ama hem pestilim çıktı hem heycandan uykusuz ayakta uyur vaziyette perşembe günü sabah 8 de evden çıktık malum istanbul ve trafik neyse aceleden yanıma palto hırka bile almamışım.sadece ceketle kaldım.imkansız denilen bir maraton başladı (perşembe günü alacağımıza ihtimal hiç vermesemde yanıma termos biberon 1 takım battaniye çorap önlük vb aldım bagaja attık)
kızım uyandı sonra devamedeceğim
Sermuh,böyle güzel bir yola girince nasıl herşeyi Allah istediğin gibi harfiyen aynısını veriyor değil mi.Benim de gönlümden ne geçtiyse öyle oldu.Benim oğlumda iki aylıktı geldiğinde gece 3 saatte bir uyanııyor.İlk onbeşgün uykusuzdum.Sonra alıştım akşam o uyuyunca ben de uyuyorum.Biz iki-üç gün sonra doktora gittik.Doktor devit (de vitamini) ve daha sonra da Ferro.. kan ilacı verdi onlar hergün veriliyor.İnşalalh sen de bir anönce götür.Ayı arrtıkça yemesi,gazı daha kolay oluyor.Rüyada gibisin değil mi.Dünyada cenneti bulmak bu olsa gerek.önce kuruma gittik ,herzaman korkum bir kaç dosya arasından seçim yapmaktı Rabbim yüzümüze güldü tek dosya baktık.eşimle okuduk ve hadi gidelim kızımızı almaya dedik dosyada resim filan yoktu ,isterdim ki küçük olsun büyük olsada hep kurumda kalmış olsun ve istediğim gibi doğmuş ve ertesi günü kurum takibine geçmiş .neyse çıktık yola kızımızı görmeye....
biz bebeklerin yanına giredik sadece kızımızı bizim yanımıza getirdiler.kızımızı beklerken görevli bayan bana ve eşime baktı sonra eşime döndü size çok benziyor dedi .tabi biz şaşkın bekliyoruz ağlamamak için kendimi her saniyede zor tuttum bu gün ağlamak günü değildi etrafımdakilere de hep ağlamayın diye telkin ettim.korktuğum kalbim nasıl dayanır derdim ,öyle bir dayandım öyle bir dayandım ki darısı bekleyen herkeze.ağlayarak kızımı korkutmak istemedim o ilk saniyelerde karşısında ağlayan salya sümük bir anne görsün istemedim..ve öyle oldu .sanki o bizimdi hep ve biz onu geçici bırakmışızda almaya gitmişiz gibiydi..hayallaerimde olan bebeğin tıpkısı tompik bir bebek..ne kadar ağlamadık desem de eşimde bende bir ara gözlerimiz dopdolu haldeydik özellikle ilk geldiği anda ve gerçekten kızım babasına benziyor...herzaman sana benzeyen bir kızım olsun derdim ...öyle hayal ederdim öyle oldu...Şükürler olsun Allahıma..
kuruma dönüp hızlıca evrakları sonuçlandırdık ve mesai saaitinin bitimize az bir süre kala kızımızı almaya yetiştik..
şimdi evde uyuyor ilk gecemiz sıkıntılıydı 2 saatte bir uyandı ..dün gecemiz nispeten daha rahattı ..sanırım alışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?