Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ayaz ve gcs ilk dk larda bizimleydi o heycanı ben yazana kadar paylaşabilirler .hatta ilk gazını ayaz çıkarttı ilk bezini birlikte aldık ilk üstünü birlikte değiştirdir ayaz gerisimi sen anlat benim yerime
Gcs de evdeki ilk dk kalarda bizimleydi kızlar gizli kalması gerekenler hariç herşeyi paylaşabiliriz

çok duygulandım....ne güzel anlar...paylaşmışsınız arkadaşlarla....mutluluğunuz daim olsun

Çoook sevindim. Güle güle büyütün. Darısı hepimizin başına

Ayy nasıl heyecanlandım hayırlı uğurlu olsun inşallah.İlk önce koz zannettim ben de ondan sonrayım ya kalbim ağzımdan fırlayacak gibi oldu sıra bende diye haykırdım ama olsun sıra bize de gelecek inşallah Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize.Kuzucuğunu kokla yerimize canım...

işte buuu

çooookk mutlu oldum hem senin hem bebeğinin adına, bol bol kokla öyle çabuk geçecek ki zaman onunla, Allah sağlık mutluluk versin ailenize hiiiçç ayrılmayın..sevgiler..

bu arada bebeklerinize hangi isimleri verdiğinizi çok merak ediyorum ama gizli kalması gerekiyosa canınız sağolsun, denizi biliyorum sadece zilli deniz kızını

Canım çok duygulandım şu an.Allah iki aylık güzel yavrunu sana ve babasına bağışlasın.Hayırlı,uzun ömürler versin anne ve babasıyla beraber.Hep iyi günlerini gör inşalllah.Çok sevindim çok.Anneliğini canı gönülden kutlarım.

sevgili sermuh

gözün aydın çok sevindim allah herkese bir an önce nasip etsin inan şuan işyerinde ağlıyorum bir çocuk daha kurtuldu. aklıma hemen benim kızımı alışım geldi offff çok duygulandım

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
fillo 01.2013 Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 istanbul
tu runcu 12.02.2013

allah nazarlardan korusun. çoks evindim sizin adınıza.. hayırlısıyla allah büyütmeyi nasip etsin.
darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına......

Canıımmm çok sevindim.Gözün aydın..Prensesinle mutlu güzel ,uzun bir ömür geçirirsin inşallah.

Canım ilgine teşekkür ederim. Tahmin etmiştim bu şekilde cevap vereceğini. Beklentiyi düşük tutmaya çalışıyorlar. Beklemeye devam Sevgiler...

Sevgili sermuh

Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ayrıntıları bize yazarsan çok seviniriz. İlk karşılaşmanızı, kurumdan aramalarını heyecanını, işlemleri ...

Tekrar tebrik ederim sevgiler.

Sermuh'cuğum inan çok sevindim canım,çok heyecanlandım dün sanki ben almış gibi akşam bir türlü uyku girmedi gözüme yatağımda dönmekten,Kızınla sana bir ömür boyu mutluluklar inşallah darısı artık bizlere olsun şu mübarek cuma gününde Allah sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin,bebişine kavuşan tüm annelerde ömür boyu sevgi yumağı içinde yaşasın.
Benim eşimde bugün arayacak kurumu 2.sıradayız ama 3 ay oldu haber yok diye soracak bakalım ne diyecekler,inşallah güzel haberler alırım çok korkuyorum moralimin bozulmasından:18:
Bu da sermuh için halayım
Darısı bizim halaylara olsun inşallah

kızlar bugün halaya sermuhcum bebeğine dün kavuştu her dakikasında yanındaydım dediği gibi daha evlerine girmeden onalrı markette yakaladım yavrum annesinin kucağında mışıl mışıl uyuyordu tabi gözyaşlarımı tutamadım birden gözlerini açtı yüzüme bir gülücük anne baba malum heyecanlı sevinçli duygulu onalara yardımcı olabildiysem ne mutlu bana cimcime elimi tututu merkette bırakmadan yürüdük bir de agu demezmi ayyyy ısırasım geldi neyse sonra arabamıza bindik doğruca evlerine gittik solana girdiğimizde şaşkın şekilde etrafa bakıyordu mamasını babası yedirdi bende ilk gazını çıkardım altını aldık kıyafetlerini değiştirdik malum annemiz bu konuda tecrübeli ama çok heyecanlı olduğu için eli ayağına dolaşmıştı bütün gün yemek yememişler sonra misafirler geldi tabi gcs_11 arkadaşımda hemen geldi bol bol foto çektik sonra eşim geldi artık sıra bizde dedim çok şaşkındı anlatılmaz tarif edilmez bir duygu kızlar en kısa sürede bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda kavuşmalar dileğiyle bu arada kızımız tıpkı babası kopyası dünya tatlısı şekermi şeker allahım nazarlardan korusun artık ailesiyle yuvasında

arkadaşım kuzucuğunla sağlıklı mutlu bir ömür boyu huzurlu olun inşallah

günaydınnnn......Yüreği sevgi dolu anneler ve anne adaylarııı....sizleri sürekli takip ediyorum....dün sima arkadaşımızın müjdeli haberini okuyunca içimi bir heyecan sardı.....sermuhcum gözün aydın olsun.....Allahım sağlıkla mutlulukla uzuuunnnnn bir ömür analı babalı büyütmeyi kısmet etsinnnn.....Darısı bekleyen tüm anne adaylarının başına tez vakitte inşallah...halayın bir ucundan bende tutayımmmm

Çok heyecanlı ayazcığım sen anlattıkca bende kendimi orada yanınızdaymış gibi hissettim,mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyorum

Günaydın canım yaşadıklarını okuyunca yanınızda olmayı çok istedim teyze olduk yaşasınnnnn ayazcım bugün bize boyacılar geliyor.Hafta sonuda kızımın odası geliyor yani fuul mesaideyim bugünler çok yoğun geçiyor neyse herşey kızların rahatlığı ve mutluluğu için.

Canım ilgine teşekkür ederim. Tahmin etmiştim bu şekilde cevap vereceğini. Beklentiyi düşük tutmaya çalışıyorlar. Beklemeye devam Sevgiler...
Valla ilk haber gelene kadar biz birinci sırada olduğumuzu bilmiyorduk.En son erkek bebekte 5. sıradasınız demişlerdi 6-7 ay var bize daha düşünmüştük.Pat diye aradılar.Çok şaşırdık heyecanlandık hiç belli olmuyor sıra,Rabbimin nasibi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…