Güzel kalpli bayanlar hepinize merhaba,
Uzun zamandır sizi sürekli takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu. İnanın yazdıklarınızı okumak içimi ısıtıyor, her birinizin meleği geldiğinde kendi bebeğimi kucağıma almış kadar seviniyorum..
ben aslında sizin yaşadığınız durumun karşı tarafıyım diyebilirim. annem de biyolojik ailesi tarafından değil, onu kalbinde büyüten anne baba tarafından büyütülmüş. burda bazen sizi üzecek yazılar görüyorum ya da kararsızlık yaşayan anne adayları..siz zaten benim yazacaklarımı biliyorsunuz ama ben kararsızlık yaşayanlar için söylüyorum hiç korkacak çekinecek bişey yok..
annem içinde ben ve kardeşlerim içinde anneanne ve dedmiz herkesin üstündedir..sırf onları yanlız bırakmamak için annem evini anneannemin yanına taşıdı hergün görmezsek konuşmazsak içim rahat etmiyor..hafta sonu nereye gitsek mutlaka anneannem de bizimledir..Allaah uzun ömür versin, bin kere razı olsun.. canımı isteseler veririm anneanne ve dedeme..
anneannemim kardeşi de biyolojik olarak çocuk sahibi olamamışlar ama anneannem gibi bir yola da başvurmamışlar..şimdi bizi böyle anneannemin etrafında pervane gördüklerinde yaşadıkları pişmanlığı anlatamam..artık yaşlandılar maddi durumları da iyi yardımcıları da var ama kim onlarla bizim anneannemizle ilgilendiğimiz gibi ilgilenebilir..hiçkimse..
diyeceğim o ki hem kendiniz hem de bebekleriniz için o kadar kutsal o kadar güzel bir yoldasınız ki eminim ki hepiniz bebeklerinizle çok çok mutlu olacak, bi ömür huzurlu yaşayacaksınız...
son olarak bi durum daha var benim annem resmen dedmin kopyası inanamazsınız, burdaki arkadaşlardan da okuyorum bebekleri babalarına benziyormuş. demekki bu bir tesadüf değil Allah ın bir lütfu..onlar sizin için dünyaya gelen bebekler demekki kavuşma şeklinin ne önemi olabilir ki..
Sevgili diazzz cığım seni altta arada takip ederken görüyordum.İyiki yazmışsın bu topikte senin gibi karşı taraftan güzel düşüncelerini duygularını dinlemeye çok ihtiyaç duyuyoruz inan bu bizi çok motive ediyor.Ne kadar sevindim yazını okurken kendi geleceğimi görür gibi oldum.Ne mutlu size inşallah bizlerede Allah senin annen gibi bir evlat ve sizin gibi hassas vefa kıymet bilen torunlar nasip eder.Arada bize yazarak desteklerini esirgememeni dilerim.Çookk mutlu ettin bizi, böyle bir motiveye ihtiyacımız vardı sanki Allah senden razı olsun.Güzel kalpli bayanlar hepinize merhaba,
Uzun zamandır sizi sürekli takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu. İnanın yazdıklarınızı okumak içimi ısıtıyor, her birinizin meleği geldiğinde kendi bebeğimi kucağıma almış kadar seviniyorum..
ben aslında sizin yaşadığınız durumun karşı tarafıyım diyebilirim. annem de biyolojik ailesi tarafından değil, onu kalbinde büyüten anne baba tarafından büyütülmüş. burda bazen sizi üzecek yazılar görüyorum ya da kararsızlık yaşayan anne adayları..siz zaten benim yazacaklarımı biliyorsunuz ama ben kararsızlık yaşayanlar için söylüyorum hiç korkacak çekinecek bişey yok..
annem içinde ben ve kardeşlerim içinde anneanne ve dedmiz herkesin üstündedir..sırf onları yanlız bırakmamak için annem evini anneannemin yanına taşıdı hergün görmezsek konuşmazsak içim rahat etmiyor..hafta sonu nereye gitsek mutlaka anneannem de bizimledir..Allaah uzun ömür versin, bin kere razı olsun.. canımı isteseler veririm anneanne ve dedeme..
anneannemim kardeşi de biyolojik olarak çocuk sahibi olamamışlar ama anneannem gibi bir yola da başvurmamışlar..şimdi bizi böyle anneannemin etrafında pervane gördüklerinde yaşadıkları pişmanlığı anlatamam..artık yaşlandılar maddi durumları da iyi yardımcıları da var ama kim onlarla bizim anneannemizle ilgilendiğimiz gibi ilgilenebilir..hiçkimse..
diyeceğim o ki hem kendiniz hem de bebekleriniz için o kadar kutsal o kadar güzel bir yoldasınız ki eminim ki hepiniz bebeklerinizle çok çok mutlu olacak, bi ömür huzurlu yaşayacaksınız...
son olarak bi durum daha var benim annem resmen dedmin kopyası inanamazsınız, burdaki arkadaşlardan da okuyorum bebekleri babalarına benziyormuş. demekki bu bir tesadüf değil Allah ın bir lütfu..onlar sizin için dünyaya gelen bebekler demekki kavuşma şeklinin ne önemi olabilir ki..
Canım asıl Allah sizden razı olsun..
eminim herbirinizin evlatları en az bizim anneanneme düşkün olduğumuz kadar size düşkün olacaklar..Allah nasıl size evlat sevgisini veriyorsa evlatlarınıza da verecek eminim..
anneannemle dedem annemi aldıklarında doktora götürmüşler 40 günlükmüş, doktor demiş ki bu çocuk ölür başınıza bela almayın burda bırakın bari hastane de ölsün..dedem doktoru dövecekmiş nerdeyse o bizim evladımız sen ne diyorsun diye..
bu arada yanlış anlaşılsın istemem bizim bu bağlılığımız inanın minnet duygusu filan değil siz nasıl annenize düşkünseniz biz de aynı şekildeyiz yani annemi aldı büyüttü vs için değil..geçenlerde hasta oldu anneannem (bu arada yaşlı tabi bayaa) annemle nasıl korktuk anlatamam, onsuz bi hayat düşünmek bile istemiyorum..
Merhaba Arkadaşım,
Bende ne zamandır yazmanı bekliyordum. Bir gelişme yok sanırım değilmi? Bir haber varmı? Gerçi çoğu gitti az kaldı arkadaşım. Bizimde yarın kurumda son bir görüşmemiz var. Bakalım o kadar görüştük ama genede heycanlanıyor insan. Sabah 10'da gelin dedi uzmanımız son bir görüşme yapalım dedi. Sıra ilgili birşey sormayı düşünmüyorumÇok var daha deyip duruyor sinir oluyorum. Sonra üzülüyorum . Bir gelişme olursa dört gözle yazmanı bekliyorum. Bende bişey yakalarsam konuşmalarından sana hemen yazarım.
Sevgiler,
Canım asıl Allah sizden razı olsun..
eminim herbirinizin evlatları en az bizim anneanneme düşkün olduğumuz kadar size düşkün olacaklar..Allah nasıl size evlat sevgisini veriyorsa evlatlarınıza da verecek eminim..
anneannemle dedem annemi aldıklarında doktora götürmüşler 40 günlükmüş, doktor demiş ki bu çocuk ölür başınıza bela almayın burda bırakın bari hastane de ölsün..dedem doktoru dövecekmiş nerdeyse o bizim evladımız sen ne diyorsun diye..
bu arada yanlış anlaşılsın istemem bizim bu bağlılığımız inanın minnet duygusu filan değil siz nasıl annenize düşkünseniz biz de aynı şekildeyiz yani annemi aldı büyüttü vs için değil..geçenlerde hasta oldu anneannem (bu arada yaşlı tabi bayaa) annemle nasıl korktuk anlatamam, onsuz bi hayat düşünmek bile istemiyorum..
Seni çok iyi anlıyorum geçen haftalarda gene aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamıştım ve çok ağlamıştım.O duygu patlamaları bende de oluyor.Artık sabır çok dolunca vücut rahatlamak istiyor sanırım.
Kukuşum onu bizde çok teklif ettik uzmanımıza hep bir aksilikler olunca biz gelip araba ile alıp bırakalım diye sizin gibi ama bizim uzman kabul etmemişti maalesefNeyse atlattık ya o günleri çok şükür darısı diğer arkadaşlara.
Birde bize sıramızın başvuruya gittiğimiz tarih olduğunu demişlerdi ya bizim başvuru tarihimizin evrakların hepsini tamamlayıp teslim ettiğimiz tarih olarak girmişler sizde de mi öyle yapmışlar.
Allah hepimiz için hayılısı neyse onu nasip etsin inş.
Bizde bugün kurumu arayıp birebir görüşme için randevumuzu aldık.
Büyük gün 27 Şubat, şimdiden çok heyecanlıyım :18:
Merhaba arkadaşlar
görüşmemiz 07 Marta ertelendi.
Heyecan ve strese devam :18:
Merhaba Arkadaşım,
Geç olsun güç olmasın. İnşallah sonucu güzel olacak bu beklemelerin. Anne olan arkadaşlarında yazdığı gibi hepsini unutacağız bebişler gelince. Beklemeye devam. Bizimde yarın görüşmemiz var. Bakalım artık son olacak herlade.
Hayırlısı olsun arkadaşım,
Sevgiler,
Bende çok şaşırdım ya bize sanki öyle demediler diye hatırlıyordum uzun zaman geçti tam hatırlamıyor olabilirim.Biz başvuru yapmak istediğimiz zaman Ocak ayında gitik.Ufak evrakları bile hepsini hazırlayın öyle alalım demişlerde bizim kan tahlili çok uzamıştı.Eşimin adıyla aynı adda bir hasta varmış.O hasta hepatit b tedavisi görüyormuş eşimde bir baktık sonuca pozitif hani daha öncedende yapıldığı için öyle bir şey olmadığını biliyoruz ama korktuk neyse dr.a gittik.Dr da eşimin tipine baktı yok zannetmem aynı isimli hastam var kesin onla karışmıştır dedi.Tekrar tahlil için başvurduk 2 ayı geçmesin diye bu sefer o tahlil 15 gün ara geçmeden yapamazlarmış bir 15 günümüz öyle gitti ama 15 gün sonra tahlil verdi onuda yanlış birime yollamışlar sonucu geldi bir baktılar bu sefer de onlar yanlış test tahlili almışlar 1 haftada öyle gitti tekrar kan aldılar bu arada eşim delik deşik oldu:))Bende eşime diyorum bak ben oğlumda delik deşik oldum sen kızımızda:)) Neyse en sonunda Nisanda hallettik ama biz ne bilelim nasıl olsa sıramız belli diye içimiz rahattı.bu aksilikleri onlara söyledik tabi o yüzden diploma kimlik maaş bodrörü onları vermiştik bir sağlık kaldı bizden kaynaklanmayan sebebelerden en son nisanda onuda teslim edip evrakları tamamladık.Ama sıramızı hepsinin tamamlandığı tarih yapmışlar.Her ilde nasıl farklı anlamıyorum bunlara bir standart getirmeleri lazım bence otomasyon sistem olmalı.Aman neyse onlarıda atlattık ya çok şükür valla.Ne badirelerden geçtik valla eşiminde sağlıklı olduğu ortaya çıktı çok şükür:)))ilk başvuru tarihi olarak sıraya girdiniz dediler.. hatta bizden gelir beyanı, kimlik şubu istendi onları verdik kabul edildiniz dediler ne zaman itibariyle diye sorduğumda ilk buraya gelip dilekçeyi verdiğiniz günen itibaren sıradasınız artık dediler ve arkasından sağlık raporu, akçiğer filmi falan istendi.. sanki her ilde farklı bir uygulama mı var. herkes farklı şey anlatıyor gibi geldi .. eğer öyleyse yanlış bence ma bir şey diyemiyorsun.. neyse inşallah herkes biranönce kavuşur meleğine..
Hakkında hayırlısı olsun canım.Mart 07 ye de az kaldı.Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
kızlar herkese iyi akşamlar size güzel haberler vermek isterdim ev ziyareti için ama umutlarım kırıldı bugün 1ile 5 arası geleceklerini söylediler ama malesef gelmediler neredeyse mesai bitimi aradım kendi uzmanımız telefonu açtı şok oldum bize gelicektiniz gelmediniz dedim oda ev ziyaretine benim işimin yoğunluğundan dolayı başka uzman arkadaş gelicekti oda beyin kanaması geçirdi hastenede aslında sizi aramam gerekiyordu ama arayamadım iş yoğunluğundan kızlar bu kadarmı değersiziz bunların gözünde bilemedim biz alıcacağımız çocukları sadece sevgi için hiç bir karşılık beklemeden istiyoruz övgü beklemiyorum ama onlara sıcak bir yuva vericeğimiz için el üstünde tutmaları gerekirken yerin dibine sokucaklar nerdeyse eğer bu sabır sınavıysa rabbim sınavımızı ağır yazmış sadece bunun için değil yaşadıklarımız içinde öyle oldu hep rabbim daha kötülerini yaşatmasın neyse uzattım biliyorum ama boralim çok bozuldu eşimde bende resmen sinir harbi yaşadık daha sonra geleceklerini söylediler gün verin dedim şu anda gün veremem dedi belki yolumuzun üstü olur uğrarız dedi ama ararız gelmeden önce dedi bundada vardır bir hayır demekten başka bi şansımız yok onlarıda anlıyorum belki yoğundurlar ama onlarda bizleri anlasınlar umutlandırmasınlar hassasiyetimizin farkına varsınlar istiyorum çok mu istediklerim sizce hayırlısı allah bize öyle bir bebek nasip etsinki çok bekletmeden yaşadıklarımızı unutalım inşalllah hepinize sevgiler
effacım hiç üzülme.. bebeğinize kavuşma sıranız değişmeyecek naısl olsa bu iyi olan kısım. tabiki moralin bozuldu streslisin ama karşıdakilerde insan bak adam beyin kanaması geçirmiş, yazık.. bizlerinde bazen empati yapması gerekiyor.
sen sakin ol nasıl olsa gelecekler.. onlarda biliyor bizlerin bebeklerimizi nasıl çok sevdiğimizi, üzülme sen, yavruna kavuşacağın günü düşün meditasyon gibi nasıl iyi gelir varya
Neyse atlatmışsın inşallah evladını kucağına bir an önce alırsın..biz sağlık raporunu üç günde halletmiştik.. Ama İnan hepsindenasıl hızlı hallederiz diye araştırdık tanıdıklar vasıtasıyla raporu hemen aldık off çok sıkıcı zamanlardı ama onu güzel oldu.. Şimdi kızım iş dönüşü anne diye kapıda karşılamadıysa dünyalar benim oluyor 😘😘😘😘Bende çok şaşırdım ya bize sanki öyle demediler diye hatırlıyordum uzun zaman geçti tam hatırlamıyor olabilirim.Biz başvuru yapmak istediğimiz zaman Ocak ayında gitik.Ufak evrakları bile hepsini hazırlayın öyle alalım demişlerde bizim kan tahlili çok uzamıştı.Eşimin adıyla aynı adda bir hasta varmış.O hasta hepatit b tedavisi görüyormuş eşimde bir baktık sonuca pozitif hani daha öncedende yapıldığı için öyle bir şey olmadığını biliyoruz ama korktuk neyse dr.a gittik.Dr da eşimin tipine baktı yok zannetmem aynı isimli hastam var kesin onla karışmıştır dedi.Tekrar tahlil için başvurduk 2 ayı geçmesin diye bu sefer o tahlil 15 gün ara geçmeden yapamazlarmış bir 15 günümüz öyle gitti ama 15 gün sonra tahlil verdi onuda yanlış birime yollamışlar sonucu geldi bir baktılar bu sefer de onlar yanlış test tahlili almışlar 1 haftada öyle gitti tekrar kan aldılar bu arada eşim delik deşik oldu:))Bende eşime diyorum bak ben oğlumda delik deşik oldum sen kızımızda:)) Neyse en sonunda Nisanda hallettik ama biz ne bilelim nasıl olsa sıramız belli diye içimiz rahattı.bu aksilikleri onlara söyledik tabi o yüzden diploma kimlik maaş bodrörü onları vermiştik bir sağlık kaldı bizden kaynaklanmayan sebebelerden en son nisanda onuda teslim edip evrakları tamamladık.Ama sıramızı hepsinin tamamlandığı tarih yapmışlar.Her ilde nasıl farklı anlamıyorum bunlara bir standart getirmeleri lazım bence otomasyon sistem olmalı.Aman neyse onlarıda atlattık ya çok şükür valla.Ne badirelerden geçtik valla eşiminde sağlıklı olduğu ortaya çıktı çok şükür:)))
Hakkında hayırlısı olsun canım.Mart 07 ye de az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?