Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Güzel kalpli bayanlar hepinize merhaba,

Uzun zamandır sizi sürekli takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu. İnanın yazdıklarınızı okumak içimi ısıtıyor, her birinizin meleği geldiğinde kendi bebeğimi kucağıma almış kadar seviniyorum..

ben aslında sizin yaşadığınız durumun karşı tarafıyım diyebilirim. annem de biyolojik ailesi tarafından değil, onu kalbinde büyüten anne baba tarafından büyütülmüş. burda bazen sizi üzecek yazılar görüyorum ya da kararsızlık yaşayan anne adayları..siz zaten benim yazacaklarımı biliyorsunuz ama ben kararsızlık yaşayanlar için söylüyorum hiç korkacak çekinecek bişey yok..

annem içinde ben ve kardeşlerim içinde anneanne ve dedmiz herkesin üstündedir..sırf onları yanlız bırakmamak için annem evini anneannemin yanına taşıdı hergün görmezsek konuşmazsak içim rahat etmiyor..hafta sonu nereye gitsek mutlaka anneannem de bizimledir..Allaah uzun ömür versin, bin kere razı olsun.. canımı isteseler veririm anneanne ve dedeme..

anneannemim kardeşi de biyolojik olarak çocuk sahibi olamamışlar ama anneannem gibi bir yola da başvurmamışlar..şimdi bizi böyle anneannemin etrafında pervane gördüklerinde yaşadıkları pişmanlığı anlatamam..artık yaşlandılar maddi durumları da iyi yardımcıları da var ama kim onlarla bizim anneannemizle ilgilendiğimiz gibi ilgilenebilir..hiçkimse..

diyeceğim o ki hem kendiniz hem de bebekleriniz için o kadar kutsal o kadar güzel bir yoldasınız ki eminim ki hepiniz bebeklerinizle çok çok mutlu olacak, bi ömür huzurlu yaşayacaksınız...

son olarak bi durum daha var benim annem resmen dedmin kopyası inanamazsınız, burdaki arkadaşlardan da okuyorum bebekleri babalarına benziyormuş. demekki bu bir tesadüf değil Allah ın bir lütfu..onlar sizin için dünyaya gelen bebekler demekki kavuşma şeklinin ne önemi olabilir ki..

Merhabalar,

O kadar duygulanarak okudum ki, Allah herkese sizin gibi torunlar ve annen gibi bir evlat nasip etsin. Gazetelerde neler okuyoruz vefasızlık ile ilgili.
Burdaki tüm anneler ve biz adayların böyle güzel yazılar okumaya o kadar ihtiyacı varki. Yazdıkların içimi ısıttın. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi tekrar anladım. Bebeğimi dört gözle bekliyorum ve buna değeceğini biliyorum. Fırsat buldukça tekrar yazmanı dilerim.

Sevgiler,

günaydın arkadaşlar yorum yazan herkese ayrı ayrı çok teşekkür edrim hemde çok hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız ve ben iyiki sizin gibi kocaman yürekli annelerle tanışma imkanı buldum inşallah herşey dediğiniz gibi olucak ve yavrumuzu kucağımıza alınca herşey geçecek hakkımızda hayırlısı sizlerin bu güzel mesajlarınız sayesinde bugün biraz daha iyi oldum artık hazırda bekleyeceğiz yapacak bişey yok ne zaman canları istedi ozaman gelsin bunu hiç düşünmemiştim nihayetinde sıram başvuru tarihinden devam ediyor sinirden bunu bile untmuşum çok teşekkürler hatırlattığınız için hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler

Sevgili diazzz cığım seni altta arada takip ederken görüyordum.İyiki yazmışsın bu topikte senin gibi karşı taraftan güzel düşüncelerini duygularını dinlemeye çok ihtiyaç duyuyoruz inan bu bizi çok motive ediyor.Ne kadar sevindim yazını okurken kendi geleceğimi görür gibi oldum.Ne mutlu size inşallah bizlerede Allah senin annen gibi bir evlat ve sizin gibi hassas vefa kıymet bilen torunlar nasip eder.Arada bize yazarak desteklerini esirgememeni dilerim.Çookk mutlu ettin bizi, böyle bir motiveye ihtiyacımız vardı sanki Allah senden razı olsun.

Son düzenleme:

Sevgili diazzz günlerdir ağlamamak için kendimle savaşıyorum senin bu sabah yazdıklarınla bu savaşa yenildim RABBİM sana ailene sağlıklı ve mutlu bi ömür nasip etsin.

Canım asıl Allah sizden razı olsun..

eminim herbirinizin evlatları en az bizim anneanneme düşkün olduğumuz kadar size düşkün olacaklar..Allah nasıl size evlat sevgisini veriyorsa evlatlarınıza da verecek eminim..

anneannemle dedem annemi aldıklarında doktora götürmüşler 40 günlükmüş, doktor demiş ki bu çocuk ölür başınıza bela almayın burda bırakın bari hastane de ölsün..dedem doktoru dövecekmiş nerdeyse o bizim evladımız sen ne diyorsun diye..

bu arada yanlış anlaşılsın istemem bizim bu bağlılığımız inanın minnet duygusu filan değil siz nasıl annenize düşkünseniz biz de aynı şekildeyiz yani annemi aldı büyüttü vs için değil..geçenlerde hasta oldu anneannem (bu arada yaşlı tabi bayaa) annemle nasıl korktuk anlatamam, onsuz bi hayat düşünmek bile istemiyorum..

canım çok güzel yazmışın en önemlisi de minnet duyduğun için değil gerçekten sevdiğin için bu çok önemli inşallah bizimde kuzularımız böyle olur gerçi herşeyin hayırlısı gönül tabi ister ama bilemiyoruz geede ilerde neler olur biter ben biraz daha gerçekçi bakmaya başladım olaylara herzaman hayırlısı olsun diyorum allahtan ben çok duygulandım yazdıklarından yıllar önce liseden bir arakadaşım vardı onunda babası evat edinilmişti kız arakadaşım babannem dedem diyoda başak bişey demiyordu okadar güzel bir duyguyduki tabi ben ozamanlar anlamıyordum çünkü yaşamadan insan bilemiyo herşeyin hayırlsı canım annene de dedenede sağlık uzun ömür versin allahım

Merhaba Limony

Uzmanımız ile geçen hafta görüştük mahkemesi devam eden bebekler varmış. Bir ay sonrada olur, bir hafta sonrada olabilir belli olmuyor diyor. Sanırım en geç mayıs ayına kadar haber gelir diye tahmin ediyorum. Sabırla bekliyorum içim rahat ama herşey güzel olacak biliyorum. Bebeğimizin odası haftaya gelecek. ondan sonra hazırlıklara hız vereceğim. Seninde hayırlısı olsun canım yarın ki görüşmen. Ben hergün giriyorum okuyorum birsey soracaksan yaz canım.

sevgiler,

Allah anneannenize uzun ömür versin başınızdan eksik etmesin inşallah,yok canım minnet duygusu olarak anlamadım ben zaten; duygularını o kadar içten ve samimi yazmışsın ki aklıma bile gelmedi.Gerçek bir anne ve aile sevgisi var.Allah nazarlardan korusun darısı bizlerin başına

ilk başvuru tarihi olarak sıraya girdiniz dediler.. hatta bizden gelir beyanı, kimlik şubu istendi onları verdik kabul edildiniz dediler ne zaman itibariyle diye sorduğumda ilk buraya gelip dilekçeyi verdiğiniz günen itibaren sıradasınız artık dediler ve arkasından sağlık raporu, akçiğer filmi falan istendi.. sanki her ilde farklı bir uygulama mı var. herkes farklı şey anlatıyor gibi geldi .. eğer öyleyse yanlış bence ma bir şey diyemiyorsun.. neyse inşallah herkes biranönce kavuşur meleğine..

Merhaba arkadaşlar
görüşmemiz 07 Marta ertelendi.
Heyecan ve strese devam :18:

Merhaba Arkadaşım,

Geç olsun güç olmasın. İnşallah sonucu güzel olacak bu beklemelerin. Anne olan arkadaşlarında yazdığı gibi hepsini unutacağız bebişler gelince. Beklemeye devam. Bizimde yarın görüşmemiz var. Bakalım artık son olacak herlade.
Hayırlısı olsun arkadaşım,

Sevgiler,

Evet inş hepimizin için hayırlısı,
Görüşmeden sonra detayları paylaşırsan sevinirim

Bende çok şaşırdım ya bize sanki öyle demediler diye hatırlıyordum uzun zaman geçti tam hatırlamıyor olabilirim.Biz başvuru yapmak istediğimiz zaman Ocak ayında gitik.Ufak evrakları bile hepsini hazırlayın öyle alalım demişlerde bizim kan tahlili çok uzamıştı.Eşimin adıyla aynı adda bir hasta varmış.O hasta hepatit b tedavisi görüyormuş eşimde bir baktık sonuca pozitif hani daha öncedende yapıldığı için öyle bir şey olmadığını biliyoruz ama korktuk neyse dr.a gittik.Dr da eşimin tipine baktı yok zannetmem aynı isimli hastam var kesin onla karışmıştır dedi.Tekrar tahlil için başvurduk 2 ayı geçmesin diye bu sefer o tahlil 15 gün ara geçmeden yapamazlarmış bir 15 günümüz öyle gitti ama 15 gün sonra tahlil verdi onuda yanlış birime yollamışlar sonucu geldi bir baktılar bu sefer de onlar yanlış test tahlili almışlar 1 haftada öyle gitti tekrar kan aldılar bu arada eşim delik deşik oldu:))Bende eşime diyorum bak ben oğlumda delik deşik oldum sen kızımızda:)) Neyse en sonunda Nisanda hallettik ama biz ne bilelim nasıl olsa sıramız belli diye içimiz rahattı.bu aksilikleri onlara söyledik tabi o yüzden diploma kimlik maaş bodrörü onları vermiştik bir sağlık kaldı bizden kaynaklanmayan sebebelerden en son nisanda onuda teslim edip evrakları tamamladık.Ama sıramızı hepsinin tamamlandığı tarih yapmışlar.Her ilde nasıl farklı anlamıyorum bunlara bir standart getirmeleri lazım bence otomasyon sistem olmalı.Aman neyse onlarıda atlattık ya çok şükür valla.Ne badirelerden geçtik valla eşiminde sağlıklı olduğu ortaya çıktı çok şükür:)))
Merhaba arkadaşlar
Hakkında hayırlısı olsun canım.Mart 07 ye de az kaldı.

Merhaba arkadaşlar

7 marta pek birşey yok, hemencecik geçer sen merak etme. çok heycanlanma büyük olasılıkla keyifli geçiyormuş zaten diğer arkadaşlarımız genelde böyle söyledi.. kasma kendini çok zor görüp büyütüp kendini strese sokma.

ne güzel duygular, yaşanmışlıklar.. bende babannemi çok çok severdim , Allahım anneanenize uzun ömür versin.. yaşlılar çok seviliyor ya, hele sevgi dolu tonton larsa öl bit, yenir onlar

yaşlılar özellikle çocuk gibi ilgi gösterip sevmek, ilgilenmek gerekiyor. nasıl ki bizler bebekken onlar bile sevgi dolu günler yaşattılarsa..

bir bebek evlat edinip hem ona hem torunlarına böyle büyük sevgi bırakan insanların kötü kişiler olmalarının imkanı yok zaten

effacım hiç üzülme.. bebeğinize kavuşma sıranız değişmeyecek naısl olsa bu iyi olan kısım. tabiki moralin bozuldu streslisin ama karşıdakilerde insan bak adam beyin kanaması geçirmiş, yazık.. bizlerinde bazen empati yapması gerekiyor.

sen sakin ol nasıl olsa gelecekler.. onlarda biliyor bizlerin bebeklerimizi nasıl çok sevdiğimizi, üzülme sen, yavruna kavuşacağın günü düşün meditasyon gibi nasıl iyi gelir varya

sevgili sirona teşekkür ederim canım güzel sözlerin için evet sıra konusunu düşünmeden gerildim biraz sonra buradaki arkadaşlar şöyle beni bir silkelediler bugün çok iyiyim nihayetinde sıra değilşmeyecek bunu önce düşünememiştim sinirlendim evet ama ben bir telefon etmelerini beklerdim canım ama böyle birşey olduğunu duyuncada asla kötü düşünmedim allah şifa versin biran önce muhakkakki eşi çocukları vardır allah onlara bağışlasın bizimki nasılsa olucak bugün olmassa yarın değilmi sonunda kavuşucaz bebişlerimize sadece eşim ve bu defa gelicekler dedik çünkü bu bize verilen üçüncü randevu en azından araya bilirlerdi diye düşündük canım tekrar teşekkür edrim sizlerle konuşunca insan rahatlıyor kafasındaki soru işaretleri gidiyor tam yıkılıyoruz gene derken tekrar ayaklanıyor desteklerinizle en azından ben böyleyim hepinize kucak dolusu sevgiler

Neyse atlatmışsın inşallah evladını kucağına bir an önce alırsın..biz sağlık raporunu üç günde halletmiştik.. Ama İnan hepsindenasıl hızlı hallederiz diye araştırdık tanıdıklar vasıtasıyla raporu hemen aldık off çok sıkıcı zamanlardı ama onu güzel oldu.. Şimdi kızım iş dönüşü anne diye kapıda karşılamadıysa dünyalar benim oluyor 😘😘😘😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…