Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.Destina senin oğlun da bir an önce şifa bulur inşallah.Malibu senin adına da çok sevindim.1 ayı geçmez umarım hayırlısıyla güzel,tatlı bir kızın olur.Darısı hayırlısıyla diğer bekleyen arkadaşlarımın başına.

canım geçmiş olsun çok inşallah en kısa sürede atlatırsınız bu durumu

kızlar sayılı günler geldi artık malibu ve ben istanbul olarak peş peşe kızlarımıza kavuşucaz aramızda sadece 5 kişi yada 4 kişi var okadar heyecanlıyım ki evin genel temizliği tamamen bitti odamız beşiğimiz bütün eşyaları hazır sadece bebeğimizi bekliyoz bende malibu gibi telefon elimde işyerinde bekliyorum hatta eşime dedim senide arayabilrler nolur telefonunu yanıdan ayırma :) neyse kızlar öyle işte geçen sene bugünlerde başvuru heyecanızmız varken şimdi kavuşma anına yaklaştık darısı en kısa sürede diğer annelerimize inşallah

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
fillo 01.2013 Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 istanbul
tu runcu 12.02.2013
gazıduz mersin

acil şifalar dilerim oğluşun için.. iyi olur merak etme... inş.kurumdan fazla bekletmezler sizi.
bir an önce olsun kurtulsun. iyileşsin...dualarımız sizinle..

Ayaz'cığım bende Malibu ya haber gelmiş ise Ayaz'ada az kalmıştır diye düşünmüştüm.Demek ki doğru tahmin etmişim canım,çokk sevindim senin adına en kısa sürede ilerler sıralarda hemen alırsınız inşallah,tabi buradaki herkes için ve kendim içinde aynı duam geçerli:114::97:

Bende dün halılarımı temizletmeye verdim oturma odamı ve mutfağımı diğer yerlerim çok kullanılmadığı için temiz,Mutfağımın perdesini değiştirdim kızıma ayıp olmasın En azından onlar hazır olsun aradan çıksın yoksa diğer bebek hazırlıkları için çarşı falan derken onların hepsi bir araya gelirse zor olur diye düşündüm.Halılarımda 1 hafta içinde ancak gelirmiş eğer emekleme döneminde alırsak kızımı hijyenik olsun.

canım çok sağol iyi dileklerin için bizde heyecan dorukta herhan telefon bekliyorum ama sanırım mart ayını bulucak aramalrı ben mart sonuna kadar hazırladım kendimi sıralar birden hızlandı istanbulda sermuhtan sonra çok heyecanladım allah utandırmasın diyorum umarım en kısa sürede hayırlısıyla sende kızına kavuşursun

kızlar herkese iyi akşamlar size güzel haberler vermek isterdim ev ziyareti için ama umutlarım kırıldı bugün 1ile 5 arası geleceklerini söylediler ama malesef gelmediler neredeyse mesai bitimi aradım kendi uzmanımız telefonu açtı şok oldum bize gelicektiniz gelmediniz dedim oda ev ziyaretine benim işimin yoğunluğundan dolayı başka uzman arkadaş gelicekti oda beyin kanaması geçirdi hastenede aslında sizi aramam gerekiyordu ama arayamadım iş yoğunluğundan kızlar bu kadarmı değersiziz bunların gözünde bilemedim biz alıcacağımız çocukları sadece sevgi için hiç bir karşılık beklemeden istiyoruz övgü beklemiyorum ama onlara sıcak bir yuva vericeğimiz için el üstünde tutmaları gerekirken yerin dibine sokucaklar nerdeyse eğer bu sabır sınavıysa rabbim sınavımızı ağır yazmış sadece bunun için değil yaşadıklarımız içinde öyle oldu hep rabbim daha kötülerini yaşatmasın neyse uzattım biliyorum ama boralim çok bozuldu eşimde bende resmen sinir harbi yaşadık daha sonra geleceklerini söylediler gün verin dedim şu anda gün veremem dedi belki yolumuzun üstü olur uğrarız dedi ama ararız gelmeden önce dedi bundada vardır bir hayır demekten başka bi şansımız yok onlarıda anlıyorum belki yoğundurlar ama onlarda bizleri anlasınlar umutlandırmasınlar hassasiyetimizin farkına varsınlar istiyorum çok mu istediklerim sizce hayırlısı allah bize öyle bir bebek nasip etsinki çok bekletmeden yaşadıklarımızı unutalım inşalllah hepinize sevgiler

Efsa'cigim bozma moralini bizim de inan ne aksilikler oldu.Birde aksilikler yetmezmis gibi galesiz tavirlar sanki bir suc isliyormusuz gibi bir hisse soktular bizi.Ben anlatsam duydugumuz laflari ve aksilikleri sok olursun.Yani kendini yalniz hissetme inan esimin sabri olmasa ben vazgececek noktaya gelmistim ama bak esimle birbirimize destek ve sabirla bu noktalara geldik.Dosyaniz onaylanana kadar sabredeksin canim.Sonrada siranin gelmesi icin sabrediyorsun inan cok zor ve sabir isteyen bir surec.Ama insallah ceremesini cektik seremesini surecegiz.Bozma moralini bunda da vardir bir hayir belki senin bebegin daha dogmamistir ondan Allah araya bir uzanti koymustur.Allah bu isleri bize nadip ettigi bebege denk getirmek icin yapiyor sanirim.

çok teşekkür ederim canım yanlız olmadığımı biliyorum hepimiz az çok böyle şeyler yaşıyoruz buda bende duygu patlamasına neden oldu şimdi biraz daha iyiyim asla vazgeçmiyoruz eşimde bende çünkü biz o meleği onların tahmin ettiğinden daha fazla istiyoruz iyiki varsınız tekrar çok çok teşekkürler

sevgili effsa bizim uzmanımız araç bir tane olduğu için kaçtane uzman varsa ona göre ayarlayıp dolaşıp sırayla geliyoruz demişti. bizde kendi aracımızla sizi alsak geri bıraksak diye teklif etmiştik ve kabul etti. randevulaşıp kendimiz alıp geri götürdük. sizde böyle bir şey deseniz kabul edermi acaba?

Merhaba arkadaşım

Aksilik olmuş haklısın ancak sonu güzel olacak öyle düşün ev ziyaretine gelmeleri çok birseyi değiştirmez senin sıran zaten belli. Kabul edileceğinizde kesin bence. Öyle kabul edilmeyeni ben duymadım. Bu yüzden hiç üzülme sıkılma sabırla beklemeye devam

sevgiler

Effsacığım,
aksilik olmuş, sanırım geçerlidir sebepleri. İçini ferah tutmaya çalış, moralini bozma sonuçta sıraya gireli epey oldu. Önmeli olan başvuru tarihi. Bu kadar çok isteyen bir aileyi onaylamayacaklarda kimi onaylayacaklar. Formaliteden geliyorlar eve. Üzülme arkadaşım.

Sevgiler,

Merhaba Arkadaşım,

Bende ne zamandır yazmanı bekliyordum. Bir gelişme yok sanırım değilmi? Bir haber varmı? Gerçi çoğu gitti az kaldı arkadaşım. Bizimde yarın kurumda son bir görüşmemiz var. Bakalım o kadar görüştük ama genede heycanlanıyor insan. Sabah 10'da gelin dedi uzmanımız son bir görüşme yapalım dedi. Sıra ilgili birşey sormayı düşünmüyorum Çok var daha deyip duruyor sinir oluyorum. Sonra üzülüyorum . Bir gelişme olursa dört gözle yazmanı bekliyorum. Bende bişey yakalarsam konuşmalarından sana hemen yazarım.

Sevgiler,

Seni çok iyi anlıyorum geçen haftalarda gene aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamıştım ve çok ağlamıştım.O duygu patlamaları bende de oluyor.Artık sabır çok dolunca vücut rahatlamak istiyor sanırım.

Kukuşum onu bizde çok teklif ettik uzmanımıza hep bir aksilikler olunca biz gelip araba ile alıp bırakalım diye sizin gibi ama bizim uzman kabul etmemişti maalesef Neyse atlattık ya o günleri çok şükür darısı diğer arkadaşlara.

Birde bize sıramızın başvuruya gittiğimiz tarih olduğunu demişlerdi ya bizim başvuru tarihimizin evrakların hepsini tamamlayıp teslim ettiğimiz tarih olarak girmişler sizde de mi öyle yapmışlar.

canım sıkma canını hepimiz yaşadık bu tür olumsuzluklar. bizede sabahtan geliriz demişti.
sabahın kötü kalktık tabi 7 de ayakta. neyse yok kahvaltıya yetişir. yok birazdan gelir diye mum gibi
oturuyoruz evde. saatler geçti eşiminde toplantısı vardı gitmesi gerekiyordu bende işten yarım gün diye
izin almıştım vs. sonra eşime acaba sen gününü yanlış mı anladın bugün değilmiydi? demeye başladım.
oda kendinen şüphe etti :) düştüğümüz hale bak... sonra telefon açmaya karar verdik baktık telefona uzmanımız
çıktı. şookk. neyse araç beklediğini bugün geleceğini söyledi. sonra eşimi gönderdim ben kendim beklemeye
başladım. nihayetinde 2 gibi flan geldi diye hatırlıyorum. 15 dk. flan durdu gitti. benim bir gün iznime mal oldu geç gelmesi.
neyse halletik çok şükür. arkadaşların da dediği gibi sıran değişmiyo sonuçta. evin odalarına bakıp gidecekler.
emin ol en basit kısmı buymuş. daha neler yaşayacaksın. benim gibi sende unutacaksın kaçta geldiklerini:)))

Sevgili Effsa,

Hiç üzülme zaten ilk başvurduğunuz tarih, geçerli olan yani sıranız o tarihe göre belli oluyor. Bizde Kukusum gibi uzmanımızı ofisinden alıp bizim eve götürmüştük, daha sonra da tekrar geri götürdük.
Belki böyle bir çözüm size zaman kazandırır, bence bir teklif et uzmanınıza.
herşey gönlünce olsun :)

Sevgili Effsa hiç kafanı takma.herşey yoluna girer.Su yolunu bulur.Gelmeyipte ne yapacaklar.Görevleri muhakkak gelecekler.Rahat ol.Çok güzel bir yoldasın.Bizim görüşmelerden ziyade rapor alma işi çok sıkıntılı geçti ve iki gün sürdü.Oğluma kavuşacaksam sonunda değer diye düşünmüştüm.İnan mükafatı çok büyük.Tüm sıkıntılara,streslere,heyecanlara değer.Göreceksin hepsi güzel geçecek Allahın izniyle kavuşacaksın yavruna.Rahat ol canım.Böyle şeyler olu normal.Herşey Allahın izniyle güzel olacak.

Effsacım ; hiç canını sıkma.Herşeyin bir zamanı var diye düşün lütfen..Sıramız baki nede olsa. Sıran geldiğinde bu ailenin ev ziyareti yapılmamış bebeği sonraki aileye verelim demiceklerdir emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…