Bizde Cuma günü bizden istenen evrakları teslim ettik ve 1 saatlik bir görüşme yaptık.Herşey çok iyiyidi ama ,sırada ev ziyareti olduğunu ve temmuzu bulacağını söyledi. Daha 2012 deki başvuruların ziyareti varmış.Sizce de çok uzun değilmi? Siz kaç ay beklediniz ev ziyareti için kızlar? Cevap verebilirmisiniz bana...
Bizde Cuma günü bizden istenen evrakları teslim ettik ve 1 saatlik bir görüşme yaptık.Herşey çok iyiyidi ama ,sırada ev ziyareti olduğunu ve temmuzu bulacağını söyledi. Daha 2012 deki başvuruların ziyareti varmış.Sizce de çok uzun değilmi? Siz kaç ay beklediniz ev ziyareti için kızlar? Cevap verebilirmisiniz bana...
Canım,Allah hayırlısıyla yavruna kavuştursun seni.Herşey gönlünce olsun.Günayın kızlar içim içime sığmıyor heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum 3 gündür gözüme doğru düzgün uyku girmedi yavrumun çantasını bile hazırladım sadece hadi gelin kızınız sizi bekliyor demelerini bekliyoruz gözüm telefonda 2 kinci kez çaldırmıyorum Rabbim bu heyecanımın hayırlı bi şekilde bitmesini nasip etsin.(arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)
Sevgili arkadaşlar oğlumda hipospadias halk arasında peygamber sünneti denilen bir sıkıntı var.Bugün ürolog 13 mart ta ameliyat dedi.4 gün falan sondalı kalması gerekiyormuş.Bir akşam da birlikte hastane de kalabiliriz.Kurumu aradım.İlk sene olduğu için kurumun onay yazısı gerekiyormuş uzun bir işlemmiş,belki dava açıp ameliyata onay verecek bir kayyum atanması gerekebilirmiş.O da danışmanımız olurmuş.Bu ameliyatın tuvalet eğitimine geçmeden,küçükken olması iyi.İlerde çişini yaparken sıkıntısı olabilir ameliyat olmazsa.Operasyon için 6 saat aç kalması gerekiyor.Bir de uyutulacakmış.Üzüldüm,yüreğim buruldu.Ama Allah beterinden saklasın.Ne hasta çocuklar var.Allahım benim oğluma da onlara da şifa versin.İnşallah başarılı tek ameliyatla kurtulur oğlum,kurum da prosedürü çabuk halleder.Nolur dua edin oğluma.
Sevgili arkadaşlar oğlumda hipospadias halk arasında peygamber sünneti denilen bir sıkıntı var.Bugün ürolog 13 mart ta ameliyat dedi.4 gün falan sondalı kalması gerekiyormuş.Bir akşam da birlikte hastane de kalabiliriz.Kurumu aradım.İlk sene olduğu için kurumun onay yazısı gerekiyormuş uzun bir işlemmiş,belki dava açıp ameliyata onay verecek bir kayyum atanması gerekebilirmiş.O da danışmanımız olurmuş.Bu ameliyatın tuvalet eğitimine geçmeden,küçükken olması iyi.İlerde çişini yaparken sıkıntısı olabilir ameliyat olmazsa.Operasyon için 6 saat aç kalması gerekiyor.Bir de uyutulacakmış.Üzüldüm,yüreğim buruldu.Ama Allah beterinden saklasın.Ne hasta çocuklar var.Allahım benim oğluma da onlara da şifa versin.İnşallah başarılı tek ameliyatla kurtulur oğlum,kurum da prosedürü çabuk halleder.Nolur dua edin oğluma.
merhaba
uzun bir aradan sonra nihayet burdayım ve yazabiliyorum.öncelikle sermuh gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sizi hiç ayırmasın .
teyzeleri benim oğlum büyüyor ve ben onun büyüyüşüne hayran kalıyorum..8 aylık oldu.tipi değişti.4 tane dişi çıktı yeni sesler çıkarmaya başladı.ve ben çok mutluyum çok Rabbim bekleyenleri bir an evvel yavrusuna kavuştursun.çok tarifsiz bi duygu.
tek sıkıntımız ben hiç izin alamadım yeni izin yönergesi çıktı bize yine hiçbir şey yok.bende müdürümle konuştum bu hafta rapor alıcam oğlumla geçiricem.onu bırakıp işe gitmek gerçekten çok zor.gecen hafta çok zorlandım sanki anne gitme der gibi baktı bana.eve geldiğimde küsmüş gibi davrandı. çok üzüldüm.hele sahahları çelik kapıyı çekip gitmek öyle zor geldiki kapının sapına yapıştı elim bırakıp çıkamadım apartmandan.okulda sürekli çocukların gözünde onu aradım tenefüste çocukları sevdim oğlum niyeitne gecen hafta çok zorlandım onu bırakıp gitmak hiç istemedim.bakalım bu haftayı oğlumla geçiricez hasret gidericez.
dün ilk defa dışarıya çıktık 3 kişi markete gittik oglumu market arabasının içine otuturduk Allahım yıllarca özlemini çektim bi görüntüydü bu benim ve dün yaşadık biz bunu.biz galiba tam bir aile oluyoruz anne baba çocuk... ne çok beklemişim onu içimde ne çok şey biriktirmişim o geldikten sonra anladım.ne çok hazırlamışım kendimi anne olmaya kendim bile şaşıyorum.
bir hayalimiz daha var eşimle bebek arabasıyla dolaşmak dün internetten araba aldık babamız işten gelince dolaşmaya çıkıcaz.havada çok güzel kaçırmayalım dedik.
vesselam biz günler geçiriyorz yok mu sıkıntısı var ama onun bi gülüşü kokusu herşeye değer. eşim şimdiden oğlumuza kardeş için başvuralım diyor iki oğlan olsun istiyoruz.hayatta birbirlerinikollasınlar istiyorz.bakalım kısmet.hepinizi çok öptüm sevgiler...
İnşallah sirona'cığım umarım öyledir.Bana Malibu arkadaşımın heyecanı geçti sanırım.Birine bir haber gelse ben kenim o haberi almış gibi heyecan yapıyorum uykularım kaçıyor heyecandan ,kendimde ne yaparım valla kim bilir,şimiden böyle ise andrenalinim ooooohh benim benle işim var:)))))destinacım yoksa kızın minik adımlarla sana gelmeye mi başladı ha?rüyalarına girip haber mi veriyor anneciğine
Canım şimdiden başarılar her şeyi akışına bırak genelde görüşmeler çok zevkli ve güzel geçiyor ben uzmanımız gidince üzülürdüm sanki kızım gitmiş gibi olurdu.Hatta kendisine de demiştim seni görünce kızımı görmüş gibi oluyorum diye oda eyvah o zaman işimiz var demişti:))))herkese kocaman günayyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnn. inşallah bu hafta güzel haberler alırız belki bir annedaha yavrucuğuna kavuşur kızlar bugün okadar heycanlıyımki içim içime sığmıyor resmen bugün olucak ev ziyaretimiz yarına çekildi ve beni daha çok heycanlandırıyor .biraz hazırlık yapıcam uzun kalacağını söylemiş inşallah herşey umduğumuz gibi sorunsuz olur bana şans sizin güzel dileklerinize ihtiyacım var sevgiler
Canım arkadaşım senin heyecanın beni de öylesine sardı ki anlatamam her şey gönlüne göre hayırlısı ile olsun inşallah.Günayın kızlar içim içime sığmıyor heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum 3 gündür gözüme doğru düzgün uyku girmedi yavrumun çantasını bile hazırladım sadece hadi gelin kızınız sizi bekliyor demelerini bekliyoruz gözüm telefonda 2 kinci kez çaldırmıyorum Rabbim bu heyecanımın hayırlı bi şekilde bitmesini nasip etsin.(arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)
Canım bizde dosyamızı Nisan da tamamlayıp teslim ettik.Ağustos'ta geld,ler ev ziyaretine.Bizde Cuma günü bizden istenen evrakları teslim ettik ve 1 saatlik bir görüşme yaptık.Herşey çok iyiyidi ama ,sırada ev ziyareti olduğunu ve temmuzu bulacağını söyledi. Daha 2012 deki başvuruların ziyareti varmış.Sizce de çok uzun değilmi? Siz kaç ay beklediniz ev ziyareti için kızlar? Cevap verebilirmisiniz bana...
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumda da var peygamber süneti.Bebekken fıtık ameliyatı olunca sünnet etmediler.Dr.larda bize acelesi yok 7 yaşından sonra yaptırabilirsiniz demişlerdi Allah izin verirse bu yaz düşünüyoruz 8 oldu.Sevgili arkadaşlar oğlumda hipospadias halk arasında peygamber sünneti denilen bir sıkıntı var.Bugün ürolog 13 mart ta ameliyat dedi.4 gün falan sondalı kalması gerekiyormuş.Bir akşam da birlikte hastane de kalabiliriz.Kurumu aradım.İlk sene olduğu için kurumun onay yazısı gerekiyormuş uzun bir işlemmiş,belki dava açıp ameliyata onay verecek bir kayyum atanması gerekebilirmiş.O da danışmanımız olurmuş.Bu ameliyatın tuvalet eğitimine geçmeden,küçükken olması iyi.İlerde çişini yaparken sıkıntısı olabilir ameliyat olmazsa.Operasyon için 6 saat aç kalması gerekiyor.Bir de uyutulacakmış.Üzüldüm,yüreğim buruldu.Ama Allah beterinden saklasın.Ne hasta çocuklar var.Allahım benim oğluma da onlara da şifa versin.İnşallah başarılı tek ameliyatla kurtulur oğlum,kurum da prosedürü çabuk halleder.Nolur dua edin oğluma.
Esma'cığım hoşgeldin güzel haberlerini almak güzel,çok güzel düşünmüşsün oğluna 2.kardeş için çünkü büyüdükce kardeş istiyorlar.Birbirlerine destek olmak için iyi bir şey.Bizde bekliyoruz kardeşimizi bakalım.merhaba
uzun bir aradan sonra nihayet burdayım ve yazabiliyorum.öncelikle sermuh gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sizi hiç ayırmasın .
teyzeleri benim oğlum büyüyor ve ben onun büyüyüşüne hayran kalıyorum..8 aylık oldu.tipi değişti.4 tane dişi çıktı yeni sesler çıkarmaya başladı.ve ben çok mutluyum çok Rabbim bekleyenleri bir an evvel yavrusuna kavuştursun.çok tarifsiz bi duygu.
tek sıkıntımız ben hiç izin alamadım yeni izin yönergesi çıktı bize yine hiçbir şey yok.bende müdürümle konuştum bu hafta rapor alıcam oğlumla geçiricem.onu bırakıp işe gitmek gerçekten çok zor.gecen hafta çok zorlandım sanki anne gitme der gibi baktı bana.eve geldiğimde küsmüş gibi davrandı. çok üzüldüm.hele sahahları çelik kapıyı çekip gitmek öyle zor geldiki kapının sapına yapıştı elim bırakıp çıkamadım apartmandan.okulda sürekli çocukların gözünde onu aradım tenefüste çocukları sevdim oğlum niyeitne gecen hafta çok zorlandım onu bırakıp gitmak hiç istemedim.bakalım bu haftayı oğlumla geçiricez hasret gidericez.
dün ilk defa dışarıya çıktık 3 kişi markete gittik oglumu market arabasının içine otuturduk Allahım yıllarca özlemini çektim bi görüntüydü bu benim ve dün yaşadık biz bunu.biz galiba tam bir aile oluyoruz anne baba çocuk... ne çok beklemişim onu içimde ne çok şey biriktirmişim o geldikten sonra anladım.ne çok hazırlamışım kendimi anne olmaya kendim bile şaşıyorum.
bir hayalimiz daha var eşimle bebek arabasıyla dolaşmak dün internetten araba aldık babamız işten gelince dolaşmaya çıkıcaz.havada çok güzel kaçırmayalım dedik.
vesselam biz günler geçiriyorz yok mu sıkıntısı var ama onun bi gülüşü kokusu herşeye değer. eşim şimdiden oğlumuza kardeş için başvuralım diyor iki oğlan olsun istiyoruz.hayatta birbirlerinikollasınlar istiyorz.bakalım kısmet.hepinizi çok öptüm sevgiler...
Günayın kızlar içim içime sığmıyor heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum 3 gündür gözüme doğru düzgün uyku girmedi yavrumun çantasını bile hazırladım sadece hadi gelin kızınız sizi bekliyor demelerini bekliyoruz gözüm telefonda 2 kinci kez çaldırmıyorum Rabbim bu heyecanımın hayırlı bi şekilde bitmesini nasip etsin.(arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)
Günayın kızlar içim içime sığmıyor heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum 3 gündür gözüme doğru düzgün uyku girmedi yavrumun çantasını bile hazırladım sadece hadi gelin kızınız sizi bekliyor demelerini bekliyoruz gözüm telefonda 2 kinci kez çaldırmıyorum Rabbim bu heyecanımın hayırlı bi şekilde bitmesini nasip etsin.(arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)
İyiakşamlar melek arkadaşlarım o kadar merhametli o kadar güzel insanlarsınızki herkezin harcı değildir bu güzel yükü omuzlara almak.Ben yazılarınızı okudukça sizler kadar heyecanlanıyor mutlu oluyorum.Sizden çok acil fikir yardımlarınızı istiyorum.Eğer benim bu heyecanıma ortak olup yol gösterirseniz çok memnun mutlu olurum.Öncelikle Allah kimseyi evlatla sınamasın.Hepinizin yardımcısı olsun.Dilerim en kısa sürede evlatlarınıza kavuşup hasretinizi dindirirsiniz.Ben 5 yıllık evliyim.Bir defa tüp bebek yaptırdık tutmadı.Bugünlerde çok büyük bir sınav yaşıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sene sonu 2. tüp bebeği düşünürken bir akrabam vasıtasıyla yetim öksüz kalmış bir bebek olduğunu öğrendik.Düğün dönüşü kaza geçirip anne babası vefat ediyor.Hanımı hamileymişVe malesef kurtulamıyor.Bebek mucize yaşıyor sezeryanla almışlar.Şu an 1 haftalık.Ailenin maddi sıkıntısı varmış.Bebeğin babaannesi macburuyetten sosyal kuruma vereceğim demiş.Benimde içimde o anda fırtınalar koptu bu olayı öğrendiğimden beri karmaşık duygular içindeyim.İçimden bir ses bebeği almam gerektiğini annelik yapmamı söyledi.Bu konuyu eşimle paylaştım.Şu ana kadar evlatlık olayına soğuk bakmadı.Fakat hemen bu senede düşünmüyordu.Maddi durumumuz o kadar çok zenginlik yok ama borçla vs yaptırırız diyorduk tüp bebeği.Bende ne farkeder hepsi melek değilmi Allah'ın emaneti benden olmuş olmamış önemli değil.Allah rızası için bakayım annelik yapayım diye düşündüm.Eşimin gönlünü yaptım.Fakat şu an için çevremizdekilere ne diyebiliriz onu bilmiyorum.Birde siz neler aldınız kıyafet eşya vs.Süt gelme durumu nasıl oluyor?Onuda okumuştum.Ben çok heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.O bebeğe çok büyük bir sevgi vereceğimizi hissediyorum.Eşinizin ailesinin tepkisi ne oldu nasıl söylediniz?Desteğinize ihtiyacım var.Bu bebeği almakla iyi yapacağımı hissediyorum.LÜtfen fikirleirnizi bekliyorum.Allah sizlerinde gönlünüze göre verir umarım.Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?