Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Sevgili LVNY başvurun istanbul,dan sa eğer 6 ay sonra ev ziyaretine geliyorlar biz de böyle olmuştu sevgiler

LVNY istanbulda ilk 6 ayda geliyorlar. uzmanınıza göre değişebilir. elindeki dosyalara göre.
Benim ev ziyaretim başvurumdan itibaren 4.ayda gerçekleşti. gelmeden önce arıyorlar.
beni 2 gün önceden aradılar geleceğiz diye. bütün hazırlığını yaparsın.
zaten fazla kalmıyorlar. evi görüp birkaç not alıp gidiyorlar.
hayırlısı olsun. en kolayı ev ziyaretiymiş bende çok telaş yapmıştım ama atlattık çok şükür
hepsini. darısı başına.

Sevgili arkadaşlar oğlumda hipospadias halk arasında peygamber sünneti denilen bir sıkıntı var.Bugün ürolog 13 mart ta ameliyat dedi.4 gün falan sondalı kalması gerekiyormuş.Bir akşam da birlikte hastane de kalabiliriz.Kurumu aradım.İlk sene olduğu için kurumun onay yazısı gerekiyormuş uzun bir işlemmiş,belki dava açıp ameliyata onay verecek bir kayyum atanması gerekebilirmiş.O da danışmanımız olurmuş.Bu ameliyatın tuvalet eğitimine geçmeden,küçükken olması iyi.İlerde çişini yaparken sıkıntısı olabilir ameliyat olmazsa.Operasyon için 6 saat aç kalması gerekiyor.Bir de uyutulacakmış.Üzüldüm,yüreğim buruldu.Ama Allah beterinden saklasın.Ne hasta çocuklar var.Allahım benim oğluma da onlara da şifa versin.İnşallah başarılı tek ameliyatla kurtulur oğlum,kurum da prosedürü çabuk halleder.Nolur dua edin oğluma.

Canım,Allah hayırlısıyla yavruna kavuştursun seni.Herşey gönlünce olsun.

merhaba
uzun bir aradan sonra nihayet burdayım ve yazabiliyorum.öncelikle sermuh gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sizi hiç ayırmasın .
teyzeleri benim oğlum büyüyor ve ben onun büyüyüşüne hayran kalıyorum..8 aylık oldu.tipi değişti.4 tane dişi çıktı yeni sesler çıkarmaya başladı.ve ben çok mutluyum çok Rabbim bekleyenleri bir an evvel yavrusuna kavuştursun.çok tarifsiz bi duygu.
tek sıkıntımız ben hiç izin alamadım yeni izin yönergesi çıktı bize yine hiçbir şey yok.bende müdürümle konuştum bu hafta rapor alıcam oğlumla geçiricem.onu bırakıp işe gitmek gerçekten çok zor.gecen hafta çok zorlandım sanki anne gitme der gibi baktı bana.eve geldiğimde küsmüş gibi davrandı. çok üzüldüm.hele sahahları çelik kapıyı çekip gitmek öyle zor geldiki kapının sapına yapıştı elim bırakıp çıkamadım apartmandan.okulda sürekli çocukların gözünde onu aradım tenefüste çocukları sevdim oğlum niyeitne gecen hafta çok zorlandım onu bırakıp gitmak hiç istemedim.bakalım bu haftayı oğlumla geçiricez hasret gidericez.
dün ilk defa dışarıya çıktık 3 kişi markete gittik oglumu market arabasının içine otuturduk Allahım yıllarca özlemini çektim bi görüntüydü bu benim ve dün yaşadık biz bunu.biz galiba tam bir aile oluyoruz anne baba çocuk... ne çok beklemişim onu içimde ne çok şey biriktirmişim o geldikten sonra anladım.ne çok hazırlamışım kendimi anne olmaya kendim bile şaşıyorum.
bir hayalimiz daha var eşimle bebek arabasıyla dolaşmak dün internetten araba aldık babamız işten gelince dolaşmaya çıkıcaz.havada çok güzel kaçırmayalım dedik.
vesselam biz günler geçiriyorz yok mu sıkıntısı var ama onun bi gülüşü kokusu herşeye değer. eşim şimdiden oğlumuza kardeş için başvuralım diyor iki oğlan olsun istiyoruz.hayatta birbirlerinikollasınlar istiyorz.bakalım kısmet.hepinizi çok öptüm sevgiler...

Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım hemen hallolur. Çocuk ne kadar küçükse o kadar çabuk iyileşiyor üzülme.

Merhaba çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle canım

çok geçmiş olsun canım tez zamanda Rabbim şifa versin.babam derki hep bana 'senin tırnağın acısa beni yüreğim sızlar' ben şimdi anlıyorum bu sözün manasını.gerçekten onların canı acımasın insan ne yapacagını şaşırıyor.bu hafta sonu bende sünneti araştırdım da ne zaman yaptırsak nasıl olur diye okumaya içim dayanmadı.

Arkadaşım,

Çok geçmiş olsun, dualarımız seninle. Oğlumuz biran önce iyileşsin inşallah. İçini ferah tut.

Sevgiler,

Canım, ne güzel yazmışsın, sanki benim özlemlerimden bahsetmişsin. Eminim burdaki her anne adayı böyle hayal ediyor bir aile olmak.... Darısı hepimizn başına. Mutluluğunuz daim olsun.
Çok güzel vakit geçirirsin inşallah evladınla. Çalışan her annenin sorunu bu ne yazikki.

Sevgiler,

Son düzenleme:
destinacım yoksa kızın minik adımlarla sana gelmeye mi başladı ha? rüyalarına girip haber mi veriyor anneciğine
İnşallah sirona'cığım umarım öyledir.Bana Malibu arkadaşımın heyecanı geçti sanırım.Birine bir haber gelse ben kenim o haberi almış gibi heyecan yapıyorum uykularım kaçıyor heyecandan ,kendimde ne yaparım valla kim bilir,şimiden böyle ise andrenalinim ooooohh benim benle işim var:)))))
Canım şimdiden başarılar her şeyi akışına bırak genelde görüşmeler çok zevkli ve güzel geçiyor ben uzmanımız gidince üzülürdüm sanki kızım gitmiş gibi olurdu.Hatta kendisine de demiştim seni görünce kızımı görmüş gibi oluyorum diye oda eyvah o zaman işimiz var demişti:))))
Canım arkadaşım senin heyecanın beni de öylesine sardı ki anlatamam her şey gönlüne göre hayırlısı ile olsun inşallah.
Canım bizde dosyamızı Nisan da tamamlayıp teslim ettik.Ağustos'ta geld,ler ev ziyaretine.
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumda da var peygamber süneti.Bebekken fıtık ameliyatı olunca sünnet etmediler.Dr.larda bize acelesi yok 7 yaşından sonra yaptırabilirsiniz demişlerdi Allah izin verirse bu yaz düşünüyoruz 8 oldu.
Esma'cığım hoşgeldin güzel haberlerini almak güzel,çok güzel düşünmüşsün oğluna 2.kardeş için çünkü büyüdükce kardeş istiyorlar.Birbirlerine destek olmak için iyi bir şey.Bizde bekliyoruz kardeşimizi bakalım.

Sevgili Malibu52,

1.sırada mısın, vakit yaklaştı galiba ...Şimdi uyumalısın ki, bebiş geldiğinde zaten uykusuz kalacaksın:)

Sevgili HeidiAnkara,

Çok geçmiş olsun, umarım yakışıklı bir an önce iyi olur. Ameliyatı erteleme şansın var mı, hani mahkeme sürebilir malum Türkiye de brokrasi yavaş çalışıyor.

Mrb arkadaşım inan çok sevindim hadi bebiş gel artık :)

Canım mrb ilden ile değişiyor prosedürler biz başvurduktan 1 yıl sonra ev ziyaretine geldiler,buna takılma Yaradanın kısmet ettiği zaman bebeğin kollarında olacak biraz sabır yokluyor sadece

Çook geçmiş olsun canım dualarımız sizinle

Canım dualarım sizinle ama merak etme Rabbim meleklerine zarar gelmesine izin vermez.

sevgili sudenaz, kaç gündür yazmak istedim sana ama ancak fırsat bulabildim hiç kaçırma bu fırsatı belliki bu bebek senin çin dünyaya gelmiş. allah anne ve babasının mekanını cennet etsin. kimseyi düşünme ne diyecekler diye zaten her zaman konuşurlar yüzüne gelince ne güzel hayırlı bir iş yapmışsın diye ama arkanı döndüğünde lafın bini bin para ooooo neler derler ama hepsine kulağını tıka gereksiz insanları hayatından çıkardınmı tamamdır işte...bebek içinde puset al daha kullanışlı hatta onu hem bebek arabasına yerleştirme şansın var hem araba koltuğu olarak kullanma şansın var biz kızımıza on aylıkken kavuştuğumuz için direkt koltuğa terfi etmiştik :)))

günaydın ev ziyareti için biz tam beş ay gibi bir süre bekledik.. sabret sonu güzel olacak :))

çok geçmiş olsun. kurum onayı neden bu kadar uzun sürüyormuş.. allah korusun acil olması gereken bir ameliyat olursa hala onaymı diyorlar... anlamadım bir türlü... allah oğluna sağlık versin inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…