Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

inşallah canım her şey istediğin gibi olur bize daha gelmediler randevu verdiler bekledik ama ekildik malesef artık canları nezaman isterse ozaman gelecekler buda güzel değil insanı sıkıntıya sokuyorlar hergün benim için mesai 7de başlıyor evi topla süpür toz alan falan günleri belli değil çünkü aradığımda bakarsınız o tarafa yolumuz düşer sizede uğrarız ne zaman geliceğimiz belli olmaz dedi gelmeleri problem değil nadsılsa sıraya başvuru tarihinden itibaren giriyorsun ama yaşattıkları psikolojiden kurtulmak istiyorum canım yok bugünmü gelirler yarınmı gelirler diye sürekli hazırolda bekliyoruz hiç bir yere çıkamaz oldum sayelerinde aslında onlar yoksanız gideriz bidaha geliriz dediler ama ben evde bulunmak istiyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum canım artık arkadaşıma gelince onların zemin üstüydü tamamen çocuğun güvenliği için istediler hani düşer falan diye inşallah herşey gönlünce olur canım sevgiler

effsacım yaa ne kadar kötü habersiz gelmeleri. hergün hazırolda beklemek çok sıkıtılı Allah yardımcın olsun canım. eşim de ben de çalışıyoruz. yani normalde randevuyla gelmeleri gerekir diye düşünüyorum ama neden böyle yapıyolar ki off offf. kattaki daireler için de demir istemeleri çok saçma yaa ((( inanamıyorum bazı uzmanların tutumlarına. şu anda oturduğumuz apartmanda 11 kat var, 9. katta da küçük çocuğu olan insanlar oturuyor. kimsenin de penceresinde demir yok. bizim kendi evimiz değil. şimdi giriş üstü bir kata taşınırsak bize de demir yaptırın derlerse yaptıramıyız ki ((( yani hadi parasını verdik diyelim ev sahibi izin vermez. 3. katta demir çok kötü görünür, zaten apartmanın da böyle bişeye izin vereceğini sanmıyorum offff offff. zaten bugun canım çok sıkıldı kontrat yapacaktık ama emlakçı aradı ev sahibi belki vazgeçecekmiş kiraya vermekten satılığa çevircekmiş yarın kesin durumu sölicem ona göre kontrat yaparız dedi. yaa herşey ters gidiyo sanki çok üzgünüm çok ama her işte bir hayır vardır. yani 3. katta falan olması belki de kötü olacaktı yani demir falan yaptırmamız imkansız çünkü. bu durumda giriş katı mı aramamız gerekiyor??? bi de bu kriter çıkarsa ev bulmak nerdeyse imkansız hale gelecek. ben en temizi yarın açıcam sosyal hizmetlere telefon dicem biz başvuru yapmayı düşünüyoruz, yeni ev kiralıcaz evin de kriterlere uygun olması için fikrinizi almak istiyoruz dicem. tüm soruları sorucam. katta olunca pencere kilidi vs yeterli oluyo mu yoksa illa demir yaptırın mı dicekler ya da sadece giriş katı mı olsun dicekler. mesela bir ev vardı herşeyi uygun (giriş kat, aydınlık, okul, park falan yakın) ama balkon kısmını pimapenle kapatmışlar ve sadece balkonda rutubet kokusu var. ya da bi ev var çocuk odasına güneş geliyor ama pencerenin yanlarında çıkıntı duvarlar olduğu için ışıl ışıl aydıklık değil oda vs.. vs.. kafamda ne varsa sorucam. en iyisi kendilerinden bilgi almak, yardımcı olurlar heralde.

Ömür boyu hep böyle mutlu olun :)

canım sen böyle şeyleri kafana takma heryerde her uzmanda düzen farklı ben bazen yazıyorum arkadaşlar olurmu öyle şey deyip tepki veriyorlar bizim burda böyle ilerliyor demekki bizim ailemizde bebek alan akarbalarımız var canım onların söylediklerinide ben dinleyince ağzım açık kalıyor bizimki birazdaha kolay diyorum şükrediyoorum sen takılma bunlara evet biz burada duygularımızı düşünceleremizi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ama hepimiz bu süreçte farklı farklı şeyler yaşıyoruz farklı şeyler anlatıyoruz eminim sana en doğru cevapları uzmanın vericektir herşeyi sor bence aklında bişey kalmasın bilki bukadar tefaruatta bile gerek kalmaz baştada söyşemiştim hayatın için değişiklik yapmadan önce bence gidip görüşmelisin canım ama ilk fırsatta yaz görüşünce inşallah kafandaki soru işaretleri çözer uzman sende huzurlu olursun sevgiler

sevgili tenaarr bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum her uzman farklı davranıyo sanırım,çok takılmayın bence bunlara eğer kararınız verdiyseniz başvurunuzu yapın önce ondan sonra istekler görüşmelerde belli olur ...bizede evin yeri için okula parka sağlık ocağı vs yakınmı diye sordular,kaloriferli olsun mutlaka dediler,biz küçük yerde olduğumuz için sorun değildi ama
bükşehirdeysen farklı her yere ulaşım var,herşeyin çözümü var ona göre ...ama çocuk odası önemli ayrı oda mutlaka istiyorlar,güneş alması vs..onlara zaten dikkat edersiniz....uzatmayın başvurunuzu yapın bence zaten süreç uzun o arada tamamlanır ve asıl önemlisi sizin ne kadar istekli olduğunuz tartıyolar bence...hepimize kolay gelsin içiniz ferah tutun:)))

effsa, sende görüşmeni bir an önce güzellikle atlatırsın inşallah,bizde stres olduk ne zaman gelecek geç kaldı diye,çok yoğundu bizimki biz arıyorduk şu zaman gelecektiniz diye ondan sonra gelmişti..ama mesela ev görüşmemiz uzun olacak demişti bize geldi yine çok yoğunum dedi 10 dk kaldı evi şöyle bir gezdi zaten istediği şeyler varsa ayrı oda vs..çok incelemez ..bizim ev 3.kattı hiç ona bakmadı sonuçta anne baba zaten her şekilde çocuğunun güvenliğini sağlayacaktır...Sadece sıra konusunda tereddütüm var bizim uzmanımız en son onay tarihine göre sıraya alınıyor ilk başvuruya göre değil demişti ama canını sıkmakta istemiyorum(

Terkedilmis bir bebege annelik babalik yapmak ne kadar buyuk bir iyilik ne kadar buyuk bir yuceliktir, hepinizin isi rastgitsin arkadaslar..

görüyorumki ne kadar ısrar etsekde insanlar birtürlü anlamamakda direniyor hanfendi biz iyilik yapmıyoruz biz her anne baba gibi evlat sahibi oluyoruz ve evladımıza her anne baba gibi özenle davranıyoruz doğurmuş olmak yada doğurmamış olmak çokda önemli değil önemli olan onlar bizim evladımız ve biz evladımız için üstümüze düşenleri yapıyoruz...

nasılllll mutluyum msajını okudum ağladım güldüm :) rabbim ayırmasın hayırlı bir evlat olsun:) ve darısı başımıza olsun kaç aylık bebeğin nezaman geldi sana kusura bakma neolur okadar heycanlıyımki herşeyi merak ediyorummmmm :) sizleri çok öpüyorummmm

herkese günaydın inşallah bu yeni haftada herkes güzel haberler alır belkide bir melek daha ailesine kavuşur inşallah gününüzün ve haftanızın güzel geçmesi dileği ile sevgiler

Prensesimden herkese günaydınnnnn .....'
Rabbim tez zamanda bekleyen annelerin gönlüne göre versinnnn

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
fillo 01.2013 Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 istanbul
tu runcu 12.02.2013
gazıduz mersin
Tenarr

canım hayırlısı ile sen gönlüne bu niyeti koymuşsun. listeden çıakrtmak olurmu seni en alta yazdım
bugün yarın başvuru tarihini ekleriz.. hayırlısı olur inşallah. herşey gönlünce olsun.

hayırlısı olsun canım onayın. bence sen ara sor. onların aramasını bekleme.
yada ne zaman araman gerektiğini öğrenirsin. bize 2 ay sonra arayın sıranızı öğrenin demişlerdi.
ama senin Ankara dan da haber geldi. sıran bellidir bence..

Canım bu yazıya duygulanmayacak kişiden şüphe ederim.Beni ağlattın.Tabi bunlar mutluluk gözyaşları.Ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum,yaşıyorum oğlum için.Rabbime sonsuz şükürler bizlere evlatlarımızı hediye ettiği için.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Bir ömür boyu hep iyi günlerini gör ve gönlüne göre yetiştir inşALLAH.

Arkadaşımız o kadar güzel cevap vermişki.Bu tarz yorunlarda bu yazıyı kopyalamalı konunun özünü idrak edemeyenlere.Çıkarılan bu safsatalar yüzünden ne yazıkki islam dünyasında olması gerekenin altında evlat edinme.Artık vebali bu yorumları yapan ve bunlara inananlara.Ben bu yazılara artık cevap vermek ne demek ,okumuyorum bile.Ne kadar saçma ve gerçek dışı olduklarını biliyorum.Onlar öyle inansınlar yazık onlara.Bize de bunu idrak ettirdiği ve yaşattığı için çok şükürler olsun Rabbime.

Herkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde ziyaretlerle ilgili terslikleri okuyunca içime bir kurt düştü. Acaba beni unutmuş (!!!) olabilirler mi diye panik yaptım. Uzman bana mart sonu nisan başı gelirim demişti. Bu sabah bir arayıp kendimi hatırlatayım dedim. Önce bana siz yanlış anlamışsınız 8-9 aydan önce gelemeyiz dedi. Ama ben engelli çocuk ta kabul ettiğimi hatırlattım. O zaman haftaya pazartesi geliyorum dedi. Çok uzattım yani sonuç olarak 11 Mart'ta ev ziyaretim var. Aramakla iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum şimdi. Yani daha da çok panik oldum. Ne yapmalıyım sizce? Siz neler yaptınız? Börek çörek ikram gerekir mi? Ben yalnız yaşıyorum annemi ya da bir arkadaşımı çağırsam mı? Yoksa ters mi teper, tek başıma mı karşılasam? İşte bu ve bunun gibi binlerce sorum var. Ne dersiniz dostlar?
Bu arada sevgili DamlaUmut ben İstanbul'dan başvurdum.

ben kimseyi çağırmamıştım sadece eşim ve ben vardık.. ikramlıkta pasta börek hazırladım ikram ettim gayet iyi olur bence.. hadi kolay gelsin hayırlısı olur inşallah

sermuh beni o kadar duygulandırdınki anlatamam..Allah kızına sana ve eşine bi ömür mutlu sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…