cnm benim yanlış anlamada evlat edinmek ne biliyim ben istemem başkasının doğurduğu çocuğu hem annesi babası olmayan çocuklar psikolojik olarak bozuk olabiliyor.tüp bebek filan deneseydiniz.şimdi evlatlık çocuk başkasının doğurduğu bi çocuk ben istemezdim ne kadar çocuğum olmasa bile.sonuçta kendi canınızdan kendi kanınızdan olan bişey değilki başkasının çocuğu.bu arada çocukcağız nasıl iyimi kaç yaşında?
cnm benim yanlış anlamada evlat edinmek ne biliyim ben istemem başkasının doğurduğu çocuğu hem annesi babası olmayan çocuklar psikolojik olarak bozuk olabiliyor.tüp bebek filan deneseydiniz.şimdi evlatlık çocuk başkasının doğurduğu bi çocuk ben istemezdim ne kadar çocuğum olmasa bile.sonuçta kendi canınızdan kendi kanınızdan olan bişey değilki başkasının çocuğu.bu arada çocukcağız nasıl iyimi kaç yaşında?
canım biz seni çok iyi anladık ....
Allah sana senin kanından senin canından senin psikolojine uygun bir OYUNCAK nasip etsin...
Biz EVLATLARIMIZLA mutluyuz ...başkasının doğurduğu da olsa onlar bizim evlatlarımız..Ama Allah senin gibi düşünenlerden tüm evlatlarımızı korusun...
Birde lütfen yumurta ve sperm dondurun sizin gibiler zor bulunuyor kıtlık çıkarsa sizin gibi seçilmişlerin nesli devam etmesi gerekebilir.
merhaba arkadaşlar...bugün benim için özel bir gün. sıramızı öğrenmek için kuruma gittik ve 4. sırada olduğumuzu öğrendik.bu kadar yakın olacağını düşünmemiştik ve az sonra alışverişe çıkıyoruz.umarım herkes bu sevinci en kısa zamanda yaşar.
siz hangi dilde konuşuyorsunuz????? bu nedir ne demek plsikolojisi bozuk olabilir.. siz gidin kendi düşüncelerinize uyan başka topiclere kimse size fikrinizi sormuyor.. BİZ EVLATLARIMIZI KARNIMIZDA DEĞİL KALBİMİZDE BÜYÜTTÜK ..... çocuğum olabilir belki ama istemiyorum ben bir çocuğun hayatını aynı zamanda kendi hayatımı değiştirdim onun bir gülüşü kollarıma bir sarılışı yeter... ben onu dünyalara değişmem... çocukcağız diyerek acıtasyon birşeyler lütfen burada konuşma ve LÜTFEN BAŞTAN SONA ŞU 669 SAYFAYI BİR OKUDA ONDAN SONRA İNSANLARDAN ÖZÜR DİLE
Bana Müge isimli bir uzman gelecek. Seninki de aynı kişi miydi caba?
Minik bir kuş kollarımda bir kolu kolumun altında diğeri boynuma uzanmış vaziyette .minnacık başı kolumun üzerinde kendini bir güzel salıvermiş.nefes alıp veriyor nefesini üzerimde hissediyorum arada bir irkilip boynumdaki elinin o minnacık parmaklarıyla tenime dokanıyor.yumuk yumuk gözleri rüyalar görüyor belliki .dayanımıyorum arada o uyurken başına alnına öpücükler konduruyorum.Allahıma şükürler olsun onu bize göndermiş .
Bunların hepsi bir hayaldi bir zamanlar .hiç olmaz sanırdım .kafamda birçok soru vardı acaba acaba...kızımı gördüğüm an herşey bitti pamuk prensesimin bir bakışı bir gülüşü herşeyi bitirdi.kim ne demiş ne der tınnn..eşimin kızıyla oynanası ona kızım demesi bile apayrı bir mutluluk .iyi ki böyle bir karar vermişiz .mutluluğumuzu 10 sene yok yere düşünememişiz.Rabbime şükürler olsun bunu bize yaşatmayı nasip etmiş.
Yavrumu doğuran insan çokk teşekkür ederim onu 9 ay karnında korumuşsun çok teşekkür ederim onun geleceği için böyle bir karar vermişsin .bir gün kızımda sana teşekkür edecek.
Kızlar az kaldı sizlerde bunları tez zamanda yaşayacaksınız .sabır sabır sabır ...bir zamanlar bende yavrukarına kavulan annekerden bir kaç satır okusam diye bakar dururdum.şimdi kızıma bakıyorum
arkadaşlar ebni yanlış anladınız.etrafımda tanıdığım çevremdeki arkadaşlarımdaki yorumlardan alarak buraraya yazdım sizlerden Çok Çzür Diliyorum.
merhaba arkadaşlar...bugün benim için özel bir gün. sıramızı öğrenmek için kuruma gittik ve 4. sırada olduğumuzu öğrendik.bu kadar yakın olacağını düşünmemiştik ve az sonra alışverişe çıkıyoruz.umarım herkes bu sevinci en kısa zamanda yaşar.
Bana Müge isimli bir uzman gelecek. Seninki de aynı kişi miydi caba?
Canim hadi hayırlısı.Ne tatlı telaşe,ne güzel heyecan bunlar.Allah hayırlısıyla tamamına kavuştursun.merhaba arkadaşlar...bugün benim için özel bir gün. sıramızı öğrenmek için kuruma gittik ve 4. sırada olduğumuzu öğrendik.bu kadar yakın olacağını düşünmemiştik ve az sonra alışverişe çıkıyoruz.umarım herkes bu sevinci en kısa zamanda yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?