Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

farkındamısın soruyu soran evlat edinen arkadaşlara sormuş... sana fikrini sormamış...

canım biz seni çok iyi anladık ....
Allah sana senin kanından senin canından senin psikolojine uygun bir OYUNCAK nasip etsin...
Biz EVLATLARIMIZLA mutluyuz ...başkasının doğurduğu da olsa onlar bizim evlatlarımız..Ama Allah senin gibi düşünenlerden tüm evlatlarımızı korusun...

Birde lütfen yumurta ve sperm dondurun sizin gibiler zor bulunuyor kıtlık çıkarsa sizin gibi seçilmişlerin nesli devam etmesi gerekebilir.

arkadaşlar ebni yanlış anladınız.etrafımda tanıdığım çevremdeki arkadaşlarımdaki yorumlardan alarak buraraya yazdım sizlerden Çok Çzür Diliyorum.

gözünüz aydın çoook mutlu oldum inşallah çok kısa sürede gelir bebeğiniz şimdiden mutluluklar

o zaman anlamaya kapasitenizin yetmediği topikte ne işiniz var?

ne güzel herkes buralarda kalabalık olmuş topiğimiz böyle olunca pek hoşuma gidiyo

Son düzenleme:

siz hangi dilde konuşuyorsunuz????? bu nedir ne demek plsikolojisi bozuk olabilir.. siz gidin kendi düşüncelerinize uyan başka topiclere kimse size fikrinizi sormuyor.. BİZ EVLATLARIMIZI KARNIMIZDA DEĞİL KALBİMİZDE BÜYÜTTÜK ..... çocuğum olabilir belki ama istemiyorum ben bir çocuğun hayatını aynı zamanda kendi hayatımı değiştirdim onun bir gülüşü kollarıma bir sarılışı yeter... ben onu dünyalara değişmem... çocukcağız diyerek acıtasyon birşeyler lütfen burada konuşma ve LÜTFEN BAŞTAN SONA ŞU 669 SAYFAYI BİR OKUDA ONDAN SONRA İNSANLARDAN ÖZÜR DİLE

bırak arkadaşım yaa, ne açıklama yapıyorsun, biz ki evdeki köpeğimizi kedimizi yavrumuz biliyoruz üzerine titriyoruz, evlatlarımız her şeyimiz böylesi insanlar için nefes tüketmeye değmez, yalnız çocukları hor görenler gördükleri durumun gerçeğine düşsünler inşallah...

yahu sen ne kadar kıt beyinli birisin kim sana bugün ayın kaçı diye sorduki üstüne vazife olmayan bir işe burnunu sokuyorsun sen normal biri değilsinki senin doğurduğun normal olsun haddini bil senin gibilere bu topikte yer yok anlamadığın bilmediğin bir konu bir duygu üzerinede yorum yapmak üstüne vazife değil sen ne biliyorsunki bu konu hakkında yorum yapabiliyorsun onlar başkasının doğurduğu değil rabbimin bizim için dünyaya gelmesini sağlamış çocuklar onlar bizim evlatlarımız sen bu kafayla kendin doğursanda sevemezsin zaten o kapasite yok çünkü sende sen sağlam çocuk doğurda bırak bizim çocuklarımız bozuk olsun ama emin ol senin bu konuşma şeklin rabbimin bile gücüne gitmiştir karşılığınıda sana verecektir seni rabbime havale ediyorum ayrıca benim bir yavrum var allaha şükürler olsunki hiç biryerindede bozukluk yok gayetde zeki ve tatlı bir çocuk tabi senin bunu anlamana kapasiten yetmez birdaha bizim topiğimizede takılma üstüne vazife olmayan şeylere karışma yemin ederim canına okurum seni her takıldığın topikte bulup rezil ederim terbiyesiz seni bozukluk senin beyninde senin yüreğinde bizim çocuklarımızda değil ........

Bana Müge isimli bir uzman gelecek. Seninki de aynı kişi miydi caba?

canım istanbuldanmı başvuru yapıyorsun istanbuldaki kurumda müge hanım var biraz titiz bir bayandır ama arkadaşlar genelde seviyorlar onu şuana kadar olumsuz hiç birşey yaşamadılar evde bir sorun yoksa en fazla 15 dakka falan kalıyor rabbim yardımcın olsun sorunsuz halledeceğine eminim :)

canım benim duygularını o kadar güzel anlatmışsınki o kadar güzel yazıya aktarmışsınki duygulanmamak elde değil rabbim ömür boyunca yüzünüzü güldürsün inşallah meleğinizle birlikte çok uzun ve sağlıklı bir ömür versin yazını okuduğumda geçmişe döndüm meleğimi kucağıma aldığım o ilk zamanlara ne kadar çabuk geçmiş bu kadar yıl diyorum beklerken zaman geçmek bilmezdi ama şimdi kocaman bir dört yıl geçmiş rabbim bekleyen herkese tez zamanda meleğini nasip etsin öyle güzel bir duyguki değeri paha biçilemez anlatılamayacak kadar muhteşem bir duygu rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin dünyaya ne şekilde geldiği önemli değil önemli olan nasıl büyütüleceği verilecek olan sevgi emek tir

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
gazıduz Mersin
Tenarr

hayırlısı olsun canım... 2013 uğurlu geldi hepimize...
başvuru tarihinide yazarsan arkadaşlara yol gösterici olur. tşk.

böyle abuk sabuk mesajlara cevap vermeyeyim diyorum ama bu laf en çok bana dokunuyor...

daha dünyanın nasıl bir yer olduğunu bilmeyen küçücük sevgiye ilgiye muhtaç bi bebek sırf gözle görülmeyecek kadar küçük bir hücreyi başkasından aldı diye psikolojisi bozuk olacak öyle mi??

zaten psikoloji genetik bişey biyolojik olarak doğmadıysa o evde bozuk çıkıyor öylemi, sizin gibi anne babaların elinde huzursuz sevgisiz ortamda yaşayan çocuklar çok düzgün tövbe yarabbim..

Bizim o kadar psikolojimiz bozuk ki annem öğretmen emeklisi, ben mühendisim bi kurumda müfettiş yardımcısıyım..Elimizden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırız, kul hakkından korkarız, sizin gibi densiz laflar etmeyiz nerde ne söyleyeceğimizi biliriz, insan kırmaktan korkarız hele de bu kadar hassas konularda..dedem vefat etmeden önce annem dedemi tabiri caizse sırtında taşıdı en iyi doktorları buldu en iyi şartlarda tedavi almasını sağladı ben ve kardeşlerim sırf dedem hasta diye işimizi okulumuzu bıraktık koştuk başında bekledik günlerce..size yemin ederim son gün dedemle hastane odasında oturuyorduk kardeşim dedeme hediye almış annem sevdiği yemekleri getirmiş dedem bize bakıp "işte mutluluk bu" dedi..Aklımda kalan son sözü bu..

şimdi bizim o küçücük ilk hücremiz başkasından ya anneannemin dedemin bize verdiği tüm emekler boşa değil mi, psikopatın önde gideni olduk onlar bize ne kadar sevgi verirse versin..sizin gibilerin anlamasını asla beklemiyorum ama anlayacaklar için yazıyorum yemin ederim ki en ufak bir fark yok biyolojik ya da değil..önemli olan nasıl anne babalar olduğumuz..

kızlar sizden çok özür dilerim sabah sabah buraya belki meleğine kavuşmuş bi anne vardır diye umutla girdim böyle bi mesaj yazmak istemezdim ama kadın benim gibilere psikopat demiş hala elim ayağım titriyor..

KÖtü söz ve düşünce sahibini bağlar.Minik Kedi,bir daha bu siteye yazı yazma.Zaten kedilerle hiç aram yoktur.

Canim hadi hayırlısı.Ne tatlı telaşe,ne güzel heyecan bunlar.Allah hayırlısıyla tamamına kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…