sevgili lee26;
Önceklikle sana ve eşine güzel çoçuklarınla birlikte mutlu bir hayat dilerim. Ayrıca iki çoçuğuna bu kadar güzel annelik yapabilmeni takdir ediyorum. Gelelim konuya, kuzucuğuna çok geçmiş olsun diliyorum. Poposundaki çatlak için, evdeki zeytinyağını tavsiye ediyorum. Önce zeytin yağını ocakta ısıtıp fokurdamadan yani yakmadan alıyorsun asiti azaltmış oluyorsun. soğuduktan sonra cam bir kavanoza alıp, krem kıvamına gelinceye kadar çalkalıyorsun. Kızının poposuna hergün bu yağı sürebilirsin. Ayrıca yoğurdun içine zeytinyağ karıştırıp yedirebilirsin. Bol bol kabak yemeği ve armut verebilirsin. İçme suyunu kaynatıp ılık ılık içir. Suyun içerisine biraz bal koyabilirsin. Bağırsakları yumuşatır.
İnşallah faydalı olur.
Bu arada tüm sıra bekleyen anne adaylarının tez zamanda yavrularına kavuşmasını diliyorum.Göreceksiniz öyle güzel anlar yaşayacaksınız ki,ömrünüze ömür katacak ,çektiğiniz tüm sıkıntıları unutacaksınız.Ben kızıma ağustos ayında kavuştum.Zaman nasıl geçti anlamadım.Zamanında o kadar çok üzüldüm kü,keşke onun yerine daha fazla kitap okusaymışım diyorum,çünkü şu an tüm zamanımı meleğimle geçiriyorum.Babasının kopyası,burçları bile aynı .İnanın çok büyük mutluluk,hayata insanlara karşı daha hoşgörülü oluyorsunuz,olgunlaşıyorsunuz.Bu güzel duyguları yaşamak herkese nasip olmaz o yüzden bizler çok şanslı anneleriz.Esas annelik doğurduğuna değil ,doğurmadığına annelik yapabilmek bence.Onlar bizim canımız çünkü biz onlarla doğduk,onlarla büyüyoruz ve onlarla hayatı yaşıyoruz.
Sevgiyle Kalın.
Çok güzel şeyler yazmışsın Allah razı olsun canım.İnşallah bir daha ameliyat olmaz ben de min diyorum bu duaya.Dün sondası çıktı.Doktor düzelip düzelmediği daha sonra belli olur,gerekirse ikincisi 6 ay sonra olur dedi.İnşallah gerek kalmasın,dün baya canım sıkıldı.
hayırlısıyla bugün başvurmuzu yaptık evlat edinme işlemleri için benide o güzel listenize ekliyebilirsiniz
18.03.2013 kız(ikizde olabilir) başvuru tarihimiz...Allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. İnş. hayırlı evlatlara denk gelir ve mutlu birer aile oluruz...
hiç bir aksilik olmaz korkma :) biz bir gğnde halletmiştik. sabah erkenden gittik kurulun olduğu günü seçmekte fayda var. önce bir dilekçeyle sağlık kuruluna başvuruyorsun onlar sana bir dosya veriyorlar. orada gideceğin doktorların ismi yazıyor. bizim doktorlar bir yarım günde bitmişti öğleden sonrada kurula girdiler akşam 5 de kurul raporunu verdiler. hepsi bu. sonraki günde bulaşıcı hastalık olmadığına dair rapor aldık. ve bitti. :) psikiyatride 600-700 soru sordular diye yazmış bir arkadaş bize hiç bişi sormadılar. azıcık konuştuk çıktık. zaten 5 dk bile geçmiyor doktorların muayenesi. korkm ne kadar zor olabilir ki :) biz nelerin üstesinden gelmedik ki :)))
QUOTE]
insallahh biizimde hemen çabucak halledilir canım.insan işte yinede sorun cıkacak diyo korkuyo:26:bu perşembe ev görüsmemiz den sonra sanırım evrakları isticek bizim sosyal hizmetlerdeki görevli
hayırlısı olsun inş sizin için ...bende 1 hafta oldu basvurdugum ..beraber basliyoz maratona sanırım canım
merhababiz kuruma ilk görüşmeye gittiğimizde bizden gereken evraklar istenmişti.evraklar teslim edildikten bir kaç ay sonra kurumdan onay ile ilgili resmi yazı gelmişti.başvuru tarihinden 6-7 aysonrasındanda evde görüşme olmuştu.
bu arada sıramızıda öğrenmiştik.hatta ilk günlerde bize sıramızın ne olduğu söylenmişti diyebilirim.
rapor olayındada devlet hastanesi intaniye servisindeki dr.dan bulaşıcı hastalığımızın olmadığına dair rapor almıştık.sağolsun dr.kurumdan geldiğimizi öğrenince yarım saat içerisinde işimizi halletmişti.
birde sanırım bu işler birazda bulunduğunuz ildeki kurum çalışanların ilgisiylede ilgili.
inşaallah herşey yolunda gidecektir rahat ol
Ben bir şey sorabilir miyim
bebek evlat edinirken sanırım yıllarca bekleniyor.
peki büyük bir çocuk evlat edinilmek istenirse 4-5 7-8 9-10 gibi bu durumdada yıllarca bekleniyormu?
artık kendi bilinci olan bir çocuk evlat edinilirken çocuk esirgemeye gidip çocukları görüp ben bu çocuğun annesi olmak istiyorum diye kendiniz mi karar veriyorsunuz
yaşım tutmuyor sadece meraktan soruyorum şimdiden teşekkürler :)
canım hiçbir çocuğu kuruma gidip kendiniz seçmiyorsunuz.zaten böyle birşey çok yanlış olur sanki pazardan meyve seçiyor gibi...kendinizi hamile olarak düşünün çocuğunuzun kız veya erkekmi olduğunu sarışınmı esmermi olduğunu çocuğunuzun kime benzedeğini bilebilirmisiniz.
başvuruda bulunuyorsunuz,evraklarınızı teslim ediyorsunuz.bazı aileler evet cinsiyet seçiminde bulunabiliyor. zaten yaş durumunuza göre çocuğun yaşını kurum belirliyor.tek çocuk,veya kardeş olabilir tercihini siz yapıyorsunuz.fakat;
kuruma gidip ben şu çocuğu almak istiyorum diyemiyorsunuz.
biz çocuklarımızı görmeden evet dedik. ve bizim yaş aralığımız 2-7 yaş olarak belirtmiştik.kurumdan bize söylenen bebek olunca çok daha çabuk sıra geldiğiydi.belli yaş aralığındaki çocuklarda beklenilebiliyormuş.çünkü;yuvadaki her çocuk evlat verilecek diye bırakılmıyor.eğer aile çocuğunu bıraktıktan sonra birkaç yıl hiç arayıp sormuyorsa o zaman devlet bu çocukların bir aile yanına yerleştirilmesi için işlem başlatıyormuş.
biz çok şanslıydık çocuklarımıza fazla beklemeden kavuştuk.kardeş oluncada şansınız artabilir.
hayırlı aksamlar .
perşembeye az kaldı heyecan dorukta:18: evde 1 zerre toz bırakmadım.hayatımda bu kadar temizlik yaptıgımı hatırlamıyom
ama deger evlatlarım için ...onlara adım adım yaklaşmak okadar güzel ki...
bizden daha evraklar istenilmeden böle eve gelmesi enterasan geldi bana .burda okuduklarımdan ilk önce evrak istemişler.sonra ev ziyaretini gerçekleştirmişler..
.inşallah yüce rabbim bu yolumuzda bizi utandırmaz .hayırlı insanlarla karşılaştırır bizleri...
hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza ahhhh eşler hep böyleler ne olur sanki duygularını bizimle paylaşsalar senin eşinde benim eşim gibi sonradan coşanlardan heralde eşiminde baştan kafası çok karışıktı ama şimdi benden daha kötü heyecanı bende senin gibi rüyalarımda kaçıncı görüşüm kaçıncı eve getirişim hep düşünüyoruz ya ondan olsa gerek sürekli merak içindeyiz acaba kaç aylık acaba kızmı erkekmi olucak abartmıyorum bazen yüzünü hayal etmeye çalışıyorum çok güzel duygular bunlar doyasıya yaşa inşallah bir gün kucaklarımızın dolduğunuda göreceğiz sevgiler tekrar hayırlı olsun
hiç bir aksilik olmaz korkma :) biz bir gğnde halletmiştik. sabah erkenden gittik kurulun olduğu günü seçmekte fayda var. önce bir dilekçeyle sağlık kuruluna başvuruyorsun onlar sana bir dosya veriyorlar. orada gideceğin doktorların ismi yazıyor. bizim doktorlar bir yarım günde bitmişti öğleden sonrada kurula girdiler akşam 5 de kurul raporunu verdiler. hepsi bu. sonraki günde bulaşıcı hastalık olmadığına dair rapor aldık. ve bitti. :) psikiyatride 600-700 soru sordular diye yazmış bir arkadaş bize hiç bişi sormadılar. azıcık konuştuk çıktık. zaten 5 dk bile geçmiyor doktorların muayenesi. korkm ne kadar zor olabilir ki :) biz nelerin üstesinden gelmedik ki :)))
QUOTE]
insallahh biizimde hemen çabucak halledilir canım.insan işte yinede sorun cıkacak diyo korkuyo:26:bu perşembe ev görüsmemiz den sonra sanırım evrakları isticek bizim sosyal hizmetlerdeki görevli
hayırlısı olsun inş sizin için ...bende 1 hafta oldu basvurdugum ..beraber basliyoz maratona sanırım canım
sağol hazan sizede hayırlısı olsun cnm evt takipteyim zaten, aynı anlarda başlıyoruz .gerçekten bizim için bi maraton olucakbazı arkadaşlarımla görüştüğümde hemen vermiolarmı 3yılmı bekliceksiniz diyorlar ya şaşırıyorum ve gülüyorum..beklemeye değer rabbim inş. bizi ve bebekleri doğru insanlarla karşılaştırır..amin.
Liste maşallah çok uzamış.Anne adaylarımızın çoğalması çok güzel ama inşallah bu yakınlarda iki üç sıra ilerler inşalalh.ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız-erkek(ikiz)
Tenarr
Kızlar halaya hazır olun...............çok yakındaaaaa
güzel haberler gelecek...
sağol effsa hepimizinki hayırlı oslun...sorma ya eşim beni o gün şaşırttı gerçekten kimi erkek sorumluluk almaktan korkar benimkisi adam 3üz alırmısınız dese alıcakAllaha şükür bu konuya çok soğuk bakmıyor. bende merak ediyorum nasıl bir bebek gelicek diye ikizmi tekmi şansımıza ne olur hiç bilemiyorum...inş. sağlıklı olsunda. sade kucağımızmı cnm evimizde dolucak kalbimizde ) ev öyle boş geliyorki bana
hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza ahhhh eşler hep böyleler ne olur sanki duygularını bizimle paylaşsalar senin eşinde benim eşim gibi sonradan coşanlardan heralde eşiminde baştan kafası çok karışıktı ama şimdi benden daha kötü heyecanı bende senin gibi rüyalarımda kaçıncı görüşüm kaçıncı eve getirişim hep düşünüyoruz ya ondan olsa gerek sürekli merak içindeyiz acaba kaç aylık acaba kızmı erkekmi olucak abartmıyorum bazen yüzünü hayal etmeye çalışıyorum çok güzel duygular bunlar doyasıya yaşa inşallah bir gün kucaklarımızın dolduğunuda göreceğiz sevgiler tekrar hayırlı olsun
Birkaç gündür başlığı takip ediyorum, başa dönüp arada bazı sayfaları atlayarak hepsini okumaya çalıştım. ( Şirkette 3 gündür doğru dürüst iş yapmıyorum bu başlık yüzünden hatta, bıraktım işi gücü, burayı okuyorum)
Kusura bakmayın lütfen, böyle aradan dalmak pek hoş değil ama, öyle güzel yazılar, yüreği öyle güzel, öyle kocaman anneler var ki kendimi tutamayıp haddim olmayarak yorum yazıyorum.
Bebeklerine kavuşan annelerin haberlerini okudukça çok mutlu oluyorum. Umarım herkes hep en güzel haberlerle gelir buraya. Sevgiler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?