Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba Lalus2373,
Güzel yazın ve dileklerin için teşekkürler, duygularımızı, yaşadıklarımızı bizimle paylaşman ve ortak olman çok güzel.

Sevgiler,
Ben buradaki anneler kadar güzel anneyi bir arada görmedim hiç, sizleri tanımak bana çok büyük mutluluk verdi. Sizin yaşadıklarınızı paylaşmanız çok daha güzel. Bana umut veriyor.

canım çok teşekkür ederim kendi adıma güzel sözlerin için çok mutlu oldum duaların içinde sağol

Ben buradaki anneler kadar güzel anneyi bir arada görmedim hiç, sizleri tanımak bana çok büyük mutluluk verdi. Sizin yaşadıklarınızı paylaşmanız çok daha güzel. Bana umut veriyor.

Sevgili Lalus2373;
Güzel düşüncelerin ve sözlerin için çok teşekkürler.Bizleri bu kadar güzel anlayan kişilerin olması beni çok mutlu ediyor ve duygulandırıyor.Ben de size tatlı ikizlerinizle mutlu bir hayat diliyorum.Ve inşallah hayatımızın boyunca sizin gibi duyarlı insanlarla karşılaşırız.Sevgiler...

hayırlı sabahlar güzel anneler
az kaldı heyecan dorukta bakalım nasıl geçecek ev görüşmemiz

merhaba arkadaşlar.....

size benden güzel haber vermek isterdim ama bugün bebeğine kavuşucak anne ben değilim maalesef merak etmeyin o yazar ben onun adına yazmak istemiyorum herneyse benimde çok az kaldı size en kısa sürede güzel haberler vericem inşşşş.........

:)) inşallah bugün bir meleğimizde daha anneciğine kavuşucakkk heycanla güzel haberleri bekliyoruzzz

ev görüsmemiz cok süper gecti.hazırlıyacagımız evrakların listesini verdii.bu hafta baslıyoruz bakalım hayırlısı olsun ins.
bu arada bende merak ettim şanslı annemiz kimki

ev görüsmemiz cok süper gecti.hazırlıyacagımız evrakların listesini verdii.bu hafta baslıyoruz bakalım hayırlısı olsun ins.

çok sevindim canım görüşmenin güzel geçmesine inşallah bundan sonrasıd açabucak hallolurda hemencecik kavuşursun yavruna kardeş istiyordun galiba allah gönlüne göre versin canım .açıkçası bende çok merak ediyorum artık heyecan dporukta kim olursa olsun nihayetinde bir anne çok çok sevinecek ama benim içimden malibu veya destina gibi geçiyor haaaa bide otuz nisan inşallah bugün alırız haberi ve hep beraber coşarız

tskler canım ...bugün uzmanımız sordu ikiz istermisiniz evt dedik, iki kardeş de kabulunuzmu evt dedik bakalım hayırlısı.saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun ins canım.geç olsun ama güç olmasınn..hakkımızda neyse hayırlısı onu yazsın mevlam hayatımıza...

Merhaba Arkadaşım,
Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin. Biran önce gelsin kuzucuklar :)

Sevgiler,

Çok sevindim görüşmenin iyi geçmesine, biraz gergindiniz sanırım o konuda, beklediğinizden iyi geçmiş gibi görünüyor. Sizler çok kutsal insanlarsınız. Günlerdir bu topikteyim, burdaki annelerin akıbetini merak ediyorum, mutluluklarını bir an önce görmek istiyorum.

listelerin maşallahı var umut vericii:)))

Evet effsacığım Otuznisan'da olabilir. Çok merak ediyorum oda çok bekledi üç sene falan.
Annemiz nerdesin? bak çok merak ettik

Ayazcım inşallah seninde çok yakında güzel haberlerini alacağız. Bekliyoruz :)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşım,
Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin. Biran önce gelsin kuzucuklar :)

Sevgiler,

cok tsk ediyorum .amin cümlemizin gönlüne göre versin rabbimmm inş.

çok tskler lalus..evt biraz gergindim halada öle gerçi.şimdide raporu düşünüyorum inş bi aksilik cıkmaz..sizinde yüreginiz okadar güzelki .bize verdiginiz destekten dolayı bende size tşk etmek istiyorumm.

hadi gözünaydın sevindim güzel geçmesine allah kısa zamanda bebeğini kucağına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…