Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
oğluşum 23 nisan için halk oyunu öğreniyor .allahım bir görseniz omuzlar titretiliyor elde mendil halay çekmeye çalışıyor...
23 nisanı sabırsızlıkla bekliyorum)

oğluşum 23 nisan için halk oyunu öğreniyor .allahım bir görseniz omuzlar titretiliyor elde mendil halay çekmeye çalışıyor...
23 nisanı sabırsızlıkla bekliyorum)

bolbol foto çekiyorsunuzdur kesin ama videoyuda unutmayın büyüynce çok güler bu hallerine.. hem sizde özledikçe izlersiniz.. bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler :/

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir

Çok geçmiş olsun Heidi. Sonda da çıktıktan sonra hiçbir şeyi kalmaz, hatırlamaz bile.

Güzel anne çok çok geçmiş olsun gitsin gelmesin bir daha hastalıklar.Teyzesi sever onuuu.İnş. çarçabuk iyileşir delikanlımız.Öpüyoruz dualarımız sizinle....

Amin canım amin Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bizler çok özel anneleriz onlar da çok özel bebekler onlar hayatımıza girmeden herşeyimiz oluveriyorlar biranda.hatırlarmısınız kahpe bizans filmini kraliçe 5 sene hamilelik yaşamıştı ben de çok gülmüştüm ona şimdi bakın ben de bir türlü doğuramıyorum :)

Teşekkür ederim canım başvuru sırasında eşimin çalıştığı işyeri çok sıkıydı ev ziyaretine bile zor izin almıştı il dışına hiç göndermezler hakkımızı kaybederiz diye il dışını seçemedik,eşim şuan bir tanıdığımızla çalışıyor izin alabiliyor ama il dışını şu saatten sonra seçemezsiniz dediler.haftaiçi sosyal hiz.müdürüyle görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz bakalım ne diyecekler.haa bu arada bizim uzmanımız çok aksi bir bayandı şikayet etmiştik değişmiş şaşırdık başka birime göndermişler.acaba başkaları da mı şikayet etti.dur bakalım bu uzman nasıl inş. güleryüzlüdür inanın zaten hassas aileleriz beklediğimiz bir güleryüz onu bile görmeye hasretiz.

canım .hakkınızda hayırlısı olsun ins ..evladında seni bekliyor vakit sadece......keşke bende bekleme modunda olaydım şimdi..bütün evraklar teslim edilipte evladıma kavuşmam kalsaydı.
uzmanın güler yüzlü olması gerçekten önemli.dedigin gibi saten hassasız bu konuda .....çok sükür benim uzmanım güler yüzlü ve anlayışlı..Allah razı olsun ondan .

Güzel anneler,güzel anne adayları günaydın.Teyzeler herbirinize teşekkürler.Bugün altını değiştirirken daha az ağladı.İyileşecek inşallah.Bekleyen anneler ne tatlı bir bekleyiş bu.Allah tam gönlünüzdekini nasip etsin inşalalh.Mutluluğa adım adım yaklaşıyorsunuz.Herkesi sevgiyle öpüyorum.

lee26 sizin hikayenizi birkaç aydır takip ediyorum özellikle çocuklarınızla olan hikayelerinizi anlatan yazılarınızı çok seviyorum. biraz onlard bahseder misiniz sakıncası yoksa :)

canım çok geçmiş olsun.inan bende gözlerim dolarak okudum.bizde bu aralar sünnet yaptırmayı düşünüyoruz ben nasıl dayanırım bilemiyorum.biz hala güvenilir bi doktor bulamadık.size çook geçmişolsun.

İnşallah sen de tez zamanda sıraya alınır ve tez zamanda evladına kavuşursun...

herkese kocaman günaydınnnnnnnn sevgili heidi kuzucuğuna çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin yaşatmasın inşalllah iyileşir kızlar benden haberler var sizlere bu hafta içi inşallah bi aksilik çıkmassa bize gelicek uzmanımız görüştük çok şükür sürekli rahatsız ediyorum adamı en sonunda pes dedi yani sonra asıl önemlisi bize koruyucu aile olmak istemezmisiniz diye sordu bizde buna cesart edemiyoruz kafamız karışık eğer evlat edinmek için beklersek sıranın zor geleceğini önce koruyucu aile olup daha sonra eğer çocukta bir aileyle alakalı bir problem yoksa onu evlat edinebileceğimizi söyledi ama tabiki risklerinide acımasızca söyledi daha geniş bilgiyi evde vermek istediğini söyleyerek telelefonu kapattı ne yapsak bilemedik eğer onu benden birgün alırlarsa bunu benim kaldıra bileceğimi sanmıyorum evlat edinme sıramızın devam edeceğini söyledi diyelimkiçocuk çıktı öbürkü nasıl bırakılır yarabbim bunu gönlüm yüreğim kaldırmaz bizde bu yüzden evlatedinmek istediğimizi koruyucu aile olamayacağımızı söylüycez keşke yapabilseydim o kdar çok isterimki ama kendimde o gücü görmüyorum bebeğim çıkıncaya kadar bir çocuğa yuva vermeyi ne kadar isterim ama eğer onu benden alırlarsa gelicek olan yavruma sağlıklı bir anne olmamaktan korkuyorum herşeyin hayırlısı inşallah allah herkesin gönlüne göre isteyip diediğini verir sevdiklerinizle güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum inşallah yeni haftadada bu liste biraz hareketlenir artık sıradakiler yukarıya lütfen dualarım hep sizinle

hayırlı pazarlar.tünaydinnnnnnnnnnnnnnnn
effsa hakkınızda hayırlısı olsun ins canım .bende koruyucu aile olmayı bu sebeplerden dolayı istememistim .bir gün elimizden alma ihtimalleri yüksek diye( geç olsun güç olmasın ama eşimle benim olsun evladımız.yarın bizden alma riskleri heç olmasın...biz de kardeş düşünüyoruz.. ..hayırlıısı bakalım:109:

hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi olur . ne kadar güzel kardeş demişsin rabbim çabucak nasip etsin sana sevgiler

hazancığım demek kardeş istiyorsunuz) inan çok sevindim..bak burada tecrübeli biri var) sana her konuda yardımcı olurum..

sünnet durumu bizdede var) bu konuda pek bilgim yok ve sanırım sünnet belli yaşlarda yapılıyormuş.bazı yaşlar sünnet riskliymiş.çarşamba günü oğlumun ürologta randevusu var orada gereken bilgileri alacağım..

Effsacim selam, neden oyle dedi uzmaniniz? Yani sizin herkesten daha fazla mi beklemeniz gerekli ki oyle diyor? Bu wsnada koruyucu aile olun diyor yani. Kafam karisti.

ahhhh ahhhhh offfffff offfffff ya kızımın şu kaka problemi bizde gündemden hiç düşmüyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:-(( cuma günü çocuk gastrolojisinde randevumuz var.fıstığım artık ilaç içmekte istemiyor.eeeee haklı neredeyse 4-5 aydır kuzucuğum itirazssız çörek otuyağı ketentohumu yağı içtiği ilaçta içerisinde tatlandırıcıda olsa zaten yağ içeren bir ilacını içiyordu.son zamanlarda mümkün değil içiremiyorum.artık dr.la yok başka şeylerle kandırarak içirmeye çalışıyorum.çok zor çok ..... çatlağı olmazsa rahat yapacak.onuda doğal yollarla nasıl iyileştirebilirim ne iyi gelir diye araştırıyorum.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
bu durumda klozetede yapmıyor.acıdığı için. yaza kadar bezden kurtarmam lazım yoksa enfeksiyon kapacak diyede korkuyorum.anlayacağınız bu duruma çok üzülüyorum:-((

hazancığım demek kardeş istiyorsunuz) inan çok sevindim..bak burada tecrübeli biri var) sana her konuda yardımcı olurum..

evt canım .sen benim için örnek oldun .çok tşk ederim .
eşimede geçmiş yazılarını okudum eşiminde kafasına yattı.6 yaşında bile düşünen eşim şimdi kardeş olayına sıcak bakıyo.öle bi durum olursa asla ayırmayız kardeşleri diyo. bakalım hayırlısı.
söledik sosyal hizmetlerdeki görevliye kardeş olayını.sanırımm evde konuşacaz bu perşembe bütün teferruatları.nasıl sabırsızım ..bütün evraklarımız biteydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…