oğluşum 23 nisan için halk oyunu öğreniyor .allahım bir görseniz omuzlar titretiliyor elde mendil halay çekmeye çalışıyor...
23 nisanı sabırsızlıkla bekliyorum)
Arkadaşlarım herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Tüm mesajları okudum.Güzel kalpli insanların dilinden de güzel sözler dökülüyor.Dün çok heyecanlı birgün geçirdik.2 saat ameliyatta kaldı.Uyandırma odasına gelmeden yakını gelsin diye anons ettiler.Elim ayağım boşandı.Birşey oldu sandım.İçeri girdim o anı hiç unutmuycam oğlum ameliyat önlüğüyle bir hemşirenin kucağında çığlığı basarak katıla katıla ağlıyor.Ameliyattan çokmış hemen yavrumu kucağıma aldım omzumda uyudu.Bir pike verdiler üstüne sararak odasına hemşirelerle çıktık.Odada uyandı bana yüksek sesle anne dedi.İnanamadım.İl k defa.Zaten daha çok küçük.Konuşmuyor,arada heceliyor.Hemşire daha önce anne demişmiydi diye sordu benzeri sesler çıkardı ama bu kadar net anlaşılır bir anne dememişti.Aşkım benim.Serum verdiler,antibiyotik verdiler.Geceyi hastanede geçirdik.Sarılarak uyuyduk.Genel durumu,morali iyi çok şükür.Bütün hemşireleri,doktorları kendine hayran etti.Bir gülmeler,eliyle gel gel yapmalar.Sondası çok sıkıntılı.İki bez üst üste.Alt değiştirirken canı çok yanıyor,ağlıyor.Pazartasi sonda çıkacak inşalalh.Doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi.Sünneti de olmuş oldu.İnşallah hepsini atlatacak.Hastane de çok hasta çocuklar,anneleri vardı.Şehir dışından gelenler,aylarca kalanlar,sefil olanlar.Çok duygulandım.Benimkiyle birlikte hepsine Allah iyilik versin.Dün öğlen evimize çıktık.Ameliyat sonrası sonda bakımı da çok önemli.Umarım herşey yolunda gidder,sağlığına kavuşur birtanem.Bu arada ameliyata giderken son dakika iki bez istediler.Eşim heyecanla bezi götürürken yanlış asansöre binmiş ameliyat haneye dalmış gülermisin ağlarmısın,fırçayı yemiş.Çok şükür diyorum,çok şükür.
Herbirinizin hep duacısıyım.Sevgilerimle.
Arkadaşlarım herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Tüm mesajları okudum.Güzel kalpli insanların dilinden de güzel sözler dökülüyor.Dün çok heyecanlı birgün geçirdik.2 saat ameliyatta kaldı.Uyandırma odasına gelmeden yakını gelsin diye anons ettiler.Elim ayağım boşandı.Birşey oldu sandım.İçeri girdim o anı hiç unutmuycam oğlum ameliyat önlüğüyle bir hemşirenin kucağında çığlığı basarak katıla katıla ağlıyor.Ameliyattan çokmış hemen yavrumu kucağıma aldım omzumda uyudu.Bir pike verdiler üstüne sararak odasına hemşirelerle çıktık.Odada uyandı bana yüksek sesle anne dedi.İnanamadım.İl k defa.Zaten daha çok küçük.Konuşmuyor,arada heceliyor.Hemşire daha önce anne demişmiydi diye sordu benzeri sesler çıkardı ama bu kadar net anlaşılır bir anne dememişti.Aşkım benim.Serum verdiler,antibiyotik verdiler.Geceyi hastanede geçirdik.Sarılarak uyuyduk.Genel durumu,morali iyi çok şükür.Bütün hemşireleri,doktorları kendine hayran etti.Bir gülmeler,eliyle gel gel yapmalar.Sondası çok sıkıntılı.İki bez üst üste.Alt değiştirirken canı çok yanıyor,ağlıyor.Pazartasi sonda çıkacak inşalalh.Doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi.Sünneti de olmuş oldu.İnşallah hepsini atlatacak.Hastane de çok hasta çocuklar,anneleri vardı.Şehir dışından gelenler,aylarca kalanlar,sefil olanlar.Çok duygulandım.Benimkiyle birlikte hepsine Allah iyilik versin.Dün öğlen evimize çıktık.Ameliyat sonrası sonda bakımı da çok önemli.Umarım herşey yolunda gidder,sağlığına kavuşur birtanem.Bu arada ameliyata giderken son dakika iki bez istediler.Eşim heyecanla bezi götürürken yanlış asansöre binmiş ameliyat haneye dalmış gülermisin ağlarmısın,fırçayı yemiş.Çok şükür diyorum,çok şükür.
Sevgili otuznisan,
Hiç canını sıkma canım,seninde inşallah tez vakitte evin şenlenecek yüzün gülecek,çoğu gitti azı kaldı bence,biraz daha sabır kızın gelecek o güzel odasını doldurup şenlendirecek,ve sen bu bekleyişdeki sancıları unutacaksın,bizim hamileliklerimizde doğum sancılarımızda uzun sürüyor biliyorsun,bu da bize takdir edilen demekki,hepimizin sancılarını tez vakitte bitirsin rabbim...
HAYIRLI CUMALAR DOSTLAR..
Bu cuma günü hürmetine yüce rabbim inş cümlemizi evlatlarımıza tez kavuşturur ..
bende sıraya girme heyecanıyla bekleseydim keşke.daha çok önümüzde işlerimiz var .
HeidiAnkara.evladın tez zamanda saglıgına kavuşur inş..
otuznisan bize sosyal hizmetlerdeki bayan il içinden tercih yaparsınız çok beklersiniz dedi.bizde onun için il dışındanda tercih etmeyi düşünüyoruz..tez zamanda inş evladına sarılırsın canım..
Teşekkür ederim canım başvuru sırasında eşimin çalıştığı işyeri çok sıkıydı ev ziyaretine bile zor izin almıştı il dışına hiç göndermezler hakkımızı kaybederiz diye il dışını seçemedik,eşim şuan bir tanıdığımızla çalışıyor izin alabiliyor ama il dışını şu saatten sonra seçemezsiniz dediler.haftaiçi sosyal hiz.müdürüyle görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz bakalım ne diyecekler.haa bu arada bizim uzmanımız çok aksi bir bayandı şikayet etmiştik değişmiş şaşırdık başka birime göndermişler.acaba başkaları da mı şikayet etti.dur bakalım bu uzman nasıl inş. güleryüzlüdür inanın zaten hassas aileleriz beklediğimiz bir güleryüz onu bile görmeye hasretiz.
canım .hakkınızda hayırlısı olsun ins ..evladında seni bekliyor vakit sadece......keşke bende bekleme modunda olaydım şimdi..bütün evraklar teslim edilipte evladıma kavuşmam kalsaydı.
uzmanın güler yüzlü olması gerçekten önemli.dedigin gibi saten hassasız bu konuda .....çok sükür benim uzmanım güler yüzlü ve anlayışlı..Allah razı olsun ondan .
hayırlı pazarlar.tünaydinnnnnnnnnnnnnnnn
effsa hakkınızda hayırlısı olsun ins canım .bende koruyucu aile olmayı bu sebeplerden dolayı istememistim .bir gün elimizden alma ihtimalleri yüksek diye( geç olsun güç olmasın ama eşimle benim olsun evladımız.yarın bizden alma riskleri heç olmasın...biz de kardeş düşünüyoruz.. ..hayırlıısı bakalım:109:
hayırlı pazarlar.tünaydinnnnnnnnnnnnnnnn
effsa hakkınızda hayırlısı olsun ins canım .bende koruyucu aile olmayı bu sebeplerden dolayı istememistim .bir gün elimizden alma ihtimalleri yüksek diye( geç olsun güç olmasın ama eşimle benim olsun evladımız.yarın bizden alma riskleri heç olmasın...biz de kardeş düşünüyoruz.. ..hayırlıısı bakalım:109:
canım çok geçmiş olsun.inan bende gözlerim dolarak okudum.bizde bu aralar sünnet yaptırmayı düşünüyoruz ben nasıl dayanırım bilemiyorum.biz hala güvenilir bi doktor bulamadık.size çook geçmişolsun.
herkese kocaman günaydınnnnnnnn sevgili heidi kuzucuğuna çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin yaşatmasın inşalllah iyileşir kızlar benden haberler var sizlere bu hafta içi inşallah bi aksilik çıkmassa bize gelicek uzmanımız görüştük çok şükür sürekli rahatsız ediyorum adamı en sonunda pes dedi yani sonra asıl önemlisi bize koruyucu aile olmak istemezmisiniz diye sordu bizde buna cesart edemiyoruz kafamız karışık eğer evlat edinmek için beklersek sıranın zor geleceğini önce koruyucu aile olup daha sonra eğer çocukta bir aileyle alakalı bir problem yoksa onu evlat edinebileceğimizi söyledi ama tabiki risklerinide acımasızca söyledi daha geniş bilgiyi evde vermek istediğini söyleyerek telelefonu kapattı ne yapsak bilemedik eğer onu benden birgün alırlarsa bunu benim kaldıra bileceğimi sanmıyorum evlat edinme sıramızın devam edeceğini söyledi diyelimkiçocuk çıktı öbürkü nasıl bırakılır yarabbim bunu gönlüm yüreğim kaldırmaz bizde bu yüzden evlatedinmek istediğimizi koruyucu aile olamayacağımızı söylüycez keşke yapabilseydim o kdar çok isterimki ama kendimde o gücü görmüyorum bebeğim çıkıncaya kadar bir çocuğa yuva vermeyi ne kadar isterim ama eğer onu benden alırlarsa gelicek olan yavruma sağlıklı bir anne olmamaktan korkuyorum herşeyin hayırlısı inşallah allah herkesin gönlüne göre isteyip diediğini verir sevdiklerinizle güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum inşallah yeni haftadada bu liste biraz hareketlenir artık sıradakiler yukarıya lütfen dualarım hep sizinle
hazancığım demek kardeş istiyorsunuz) inan çok sevindim..bak burada tecrübeli biri var ) sana her konuda yardımcı olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?