ahhhh ahhhhh offfffff offfffff ya kızımın şu kaka problemi bizde gündemden hiç düşmüyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:-(( cuma günü çocuk gastrolojisinde randevumuz var.fıstığım artık ilaç içmekte istemiyor.eeeee haklı neredeyse 4-5 aydır kuzucuğum itirazssız çörek otuyağı ketentohumu yağı içtiği ilaçta içerisinde tatlandırıcıda olsa zaten yağ içeren bir ilacını içiyordu.son zamanlarda mümkün değil içiremiyorum.artık dr.la yok başka şeylerle kandırarak içirmeye çalışıyorum.çok zor çok ..... çatlağı olmazsa rahat yapacak.onuda doğal yollarla nasıl iyileştirebilirim ne iyi gelir diye araştırıyorum.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
bu durumda klozetede yapmıyor.acıdığı için. yaza kadar bezden kurtarmam lazım yoksa enfeksiyon kapacak diyede korkuyorum.anlayacağınız bu duruma çok üzülüyorum:-((
Effsacim selam, neden oyle dedi uzmaniniz? Yani sizin herkesten daha fazla mi beklemeniz gerekli ki oyle diyor? Bu wsnada koruyucu aile olun diyor yani. Kafam karisti.
slm arkadaslar.hayırlı aksamlar.herşey gönlünüzce olsun ins
bu arada saglık raporunu cok dert ediyorum .ya bi aksilik olursa diye .neler isteniliyo kan tahlili falan varmı..akciger flimi falan
isteniliyomu..kaç doktora görünmek zorundayız..
Arkadaşlarım herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Tüm mesajları okudum.Güzel kalpli insanların dilinden de güzel sözler dökülüyor.Dün çok heyecanlı birgün geçirdik.2 saat ameliyatta kaldı.Uyandırma odasına gelmeden yakını gelsin diye anons ettiler.Elim ayağım boşandı.Birşey oldu sandım.İçeri girdim o anı hiç unutmuycam oğlum ameliyat önlüğüyle bir hemşirenin kucağında çığlığı basarak katıla katıla ağlıyor.Ameliyattan çokmış hemen yavrumu kucağıma aldım omzumda uyudu.Bir pike verdiler üstüne sararak odasına hemşirelerle çıktık.Odada uyandı bana yüksek sesle anne dedi.İnanamadım.İl k defa.Zaten daha çok küçük.Konuşmuyor,arada heceliyor.Hemşire daha önce anne demişmiydi diye sordu benzeri sesler çıkardı ama bu kadar net anlaşılır bir anne dememişti.Aşkım benim.Serum verdiler,antibiyotik verdiler.Geceyi hastanede geçirdik.Sarılarak uyuyduk.Genel durumu,morali iyi çok şükür.Bütün hemşireleri,doktorları kendine hayran etti.Bir gülmeler,eliyle gel gel yapmalar.Sondası çok sıkıntılı.İki bez üst üste.Alt değiştirirken canı çok yanıyor,ağlıyor.Pazartasi sonda çıkacak inşalalh.Doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi.Sünneti de olmuş oldu.İnşallah hepsini atlatacak.Hastane de çok hasta çocuklar,anneleri vardı.Şehir dışından gelenler,aylarca kalanlar,sefil olanlar.Çok duygulandım.Benimkiyle birlikte hepsine Allah iyilik versin.Dün öğlen evimize çıktık.Ameliyat sonrası sonda bakımı da çok önemli.Umarım herşey yolunda gidder,sağlığına kavuşur birtanem.Bu arada ameliyata giderken son dakika iki bez istediler.Eşim heyecanla bezi götürürken yanlış asansöre binmiş ameliyat haneye dalmış gülermisin ağlarmısın,fırçayı yemiş.Çok şükür diyorum,çok şükür.
Herbirinizin hep duacısıyım.Sevgilerimle.
ahhhh ahhhhh offfffff offfffff ya kızımın şu kaka problemi bizde gündemden hiç düşmüyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:-(( cuma günü çocuk gastrolojisinde randevumuz var.fıstığım artık ilaç içmekte istemiyor.eeeee haklı neredeyse 4-5 aydır kuzucuğum itirazssız çörek otuyağı ketentohumu yağı içtiği ilaçta içerisinde tatlandırıcıda olsa zaten yağ içeren bir ilacını içiyordu.son zamanlarda mümkün değil içiremiyorum.artık dr.la yok başka şeylerle kandırarak içirmeye çalışıyorum.çok zor çok ..... çatlağı olmazsa rahat yapacak.onuda doğal yollarla nasıl iyileştirebilirim ne iyi gelir diye araştırıyorum.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
bu durumda klozetede yapmıyor.acıdığı için. yaza kadar bezden kurtarmam lazım yoksa enfeksiyon kapacak diyede korkuyorum.anlayacağınız bu duruma çok üzülüyorum:-((
eşim bugün şaşırttı beni açıkcası kurumdaki görevli
ikiz istermisiniz dio tmm dio benimki (bana sormuyo bile eşim)
kız-oğlan istermisiniz tmm dio benimki(normalde evdeyken kız alalım diodu )
yaşını ben 0-2 diom 0-3 dio benimki
başka ile gidermisin bebeği-çocuğu almak için tmm dio benimkiişden nasıl fırsat bulucaksa)
bişey daha sordu görevli yine tmm dedi benimkineyse ben biraz düşündüm yok ona ben tamam demiyorum dedim..
bugün benim kocam herşeye tmm dedi hadi hayırlısı olsun bakalım...
normalde bunları karşılıklı evde oturup konuşmamız gerekirken eşim bu konulara hiç yanaşmadığı için kurumda görevliye rezil olduk vallahi) ama güzel geçti şimdilik bi sorun yok..daha çok işimiz var evraklar falan hazırlancak... ben evlat edinmeyi aklıma koyduğumdan beri hep çocuk görüyorum uykumda...
hiç bir aksilik olmaz korkma :) biz bir gğnde halletmiştik. sabah erkenden gittik kurulun olduğu günü seçmekte fayda var. önce bir dilekçeyle sağlık kuruluna başvuruyorsun onlar sana bir dosya veriyorlar. orada gideceğin doktorların ismi yazıyor. bizim doktorlar bir yarım günde bitmişti öğleden sonrada kurula girdiler akşam 5 de kurul raporunu verdiler. hepsi bu. sonraki günde bulaşıcı hastalık olmadığına dair rapor aldık. ve bitti. :) psikiyatride 600-700 soru sordular diye yazmış bir arkadaş bize hiç bişi sormadılar. azıcık konuştuk çıktık. zaten 5 dk bile geçmiyor doktorların muayenesi. korkm ne kadar zor olabilir ki :) biz nelerin üstesinden gelmedik ki :)))
QUOTE]
insallahh biizimde hemen çabucak halledilir canım.insan işte yinede sorun cıkacak diyo korkuyo:26:bu perşembe ev görüsmemiz den sonra sanırım evrakları isticek bizim sosyal hizmetlerdeki görevli
hayırlısıyla bugün başvurmuzu yaptık evlat edinme işlemleri için benide o güzel listenize ekliyebilirsiniz
18.03.2013 kız(ikizde olabilir) başvuru tarihimiz...Allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. İnş. hayırlı evlatlara denk gelir ve mutlu birer aile oluruz...
hayırlısı olsun inş sizin için ...bende 1 hafta oldu basvurdugum ..beraber basliyoz maratona sanırım canım
Başlık ilgimi çektiği için girdim ve en son sizin mesajı okudum. 'Bu güzel duyguları yaşamak herkese nasip olmaz o yüzden bizler çok şanslı anneleriz.Esas annelik doğurduğuna değil ,doğurmadığına annelik yapabilmek bence' Bu cümle derinden etkiledi beni, çok doğru diyorsunuz, bir bebeğe, çocuğa bakmak öyle büyük bir sorumluluk ki,kendi evladına katlanamayan anneler var, bu yüzden sizlerin yaptığı çok daha kutsal. Takdir ediyorum evlat edinen anneleri. Annelik doğurmakla değil kalpte olan bir duygu...sevgili lee26;
Önceklikle sana ve eşine güzel çoçuklarınla birlikte mutlu bir hayat dilerim. Ayrıca iki çoçuğuna bu kadar güzel annelik yapabilmeni takdir ediyorum. Gelelim konuya, kuzucuğuna çok geçmiş olsun diliyorum. Poposundaki çatlak için, evdeki zeytinyağını tavsiye ediyorum. Önce zeytin yağını ocakta ısıtıp fokurdamadan yani yakmadan alıyorsun asiti azaltmış oluyorsun. soğuduktan sonra cam bir kavanoza alıp, krem kıvamına gelinceye kadar çalkalıyorsun. Kızının poposuna hergün bu yağı sürebilirsin. Ayrıca yoğurdun içine zeytinyağ karıştırıp yedirebilirsin. Bol bol kabak yemeği ve armut verebilirsin. İçme suyunu kaynatıp ılık ılık içir. Suyun içerisine biraz bal koyabilirsin. Bağırsakları yumuşatır.
İnşallah faydalı olur.
Bu arada tüm sıra bekleyen anne adaylarının tez zamanda yavrularına kavuşmasını diliyorum.Göreceksiniz öyle güzel anlar yaşayacaksınız ki,ömrünüze ömür katacak ,çektiğiniz tüm sıkıntıları unutacaksınız.Ben kızıma ağustos ayında kavuştum.Zaman nasıl geçti anlamadım.Zamanında o kadar çok üzüldüm kü,keşke onun yerine daha fazla kitap okusaymışım diyorum,çünkü şu an tüm zamanımı meleğimle geçiriyorum.Babasının kopyası,burçları bile aynı .İnanın çok büyük mutluluk,hayata insanlara karşı daha hoşgörülü oluyorsunuz,olgunlaşıyorsunuz.Bu güzel duyguları yaşamak herkese nasip olmaz o yüzden bizler çok şanslı anneleriz.Esas annelik doğurduğuna değil ,doğurmadığına annelik yapabilmek bence.Onlar bizim canımız çünkü biz onlarla doğduk,onlarla büyüyoruz ve onlarla hayatı yaşıyoruz.
Sevgiyle Kalın.
canım kuzucuğa çok çok geçmiş olsun..benzer bi sorun için bizim doktorumuz şunu önermişti..tertemiz bir leğenin içine bebeğin tenini yakmayacak ama sıcak suyu dolduruyorsun..bebişini bezini çıkartarak bu suya oturt(ayaklarını aşağıya sarkıtacak poposu suyun içinde olacak sadece..aynen klozete oturur gibi) ..oturabildiği kadar çok otursun..oyalamak için banyo oyuncaklarını filan kullanabilirsin..sen kızını tanırsın annesi bi süre suyun içinde oyalanacak..bu arada sıcak su çatlak olan bölgeyi iyice yumuşatıyoır ve inan büyük tuvaletini yaparken hiiiiiiç zorlanmayacak kızın...tekrar geçmiş olsun
hayırlısıyla bugün başvurmuzu yaptık evlat edinme işlemleri için benide o güzel listenize ekliyebilirsiniz
18.03.2013 kız(ikizde olabilir) başvuru tarihimiz...Allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. İnş. hayırlı evlatlara denk gelir ve mutlu birer aile oluruz...
Çok güzel şeyler yazmışsın Allah razı olsun canım.İnşallah bir daha ameliyat olmaz ben de min diyorum bu duaya.Dün sondası çıktı.Doktor düzelip düzelmediği daha sonra belli olur,gerekirse ikincisi 6 ay sonra olur dedi.İnşallah gerek kalmasın,dün baya canım sıkıldı.çok şükür bunuda atlattınız... allah beterinden saklasın.. bir daha bıçak altına yatmasın inşallah...
bir an önce iyileşsin...sünentinide olmuş oldu da bitti maşallahhhallah ünivrsitelerde okuduğunu,
güzel işlerde çalıştığı, damatlığınıda göstersin inşallah...
Canım çok geçmiş osun.Allah şifasını versin inşalallah.ahhhh ahhhhh offfffff offfffff ya kızımın şu kaka problemi bizde gündemden hiç düşmüyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:-(( cuma günü çocuk gastrolojisinde randevumuz var.fıstığım artık ilaç içmekte istemiyor.eeeee haklı neredeyse 4-5 aydır kuzucuğum itirazssız çörek otuyağı ketentohumu yağı içtiği ilaçta içerisinde tatlandırıcıda olsa zaten yağ içeren bir ilacını içiyordu.son zamanlarda mümkün değil içiremiyorum.artık dr.la yok başka şeylerle kandırarak içirmeye çalışıyorum.çok zor çok ..... çatlağı olmazsa rahat yapacak.onuda doğal yollarla nasıl iyileştirebilirim ne iyi gelir diye araştırıyorum.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Çok güzel şeyler yazmışsın Allah razı olsun canım.İnşallah bir daha ameliyat olmaz ben de min diyorum bu duaya.Dün sondası çıktı.Doktor düzelip düzelmediği daha sonra belli olur,gerekirse ikincisi 6 ay sonra olur dedi.İnşallah gerek kalmasın,dün baya canım sıkıldı.
tüm annelere selamlar
sima.....küçük cadına geçmiş olsun...inşallah çabucak iyileşir.sonda takılmasına gerek kalmasın kıyamam.oy.
ripella.....önceden sokağa bırakılan,ya da birşekilde terkedilen bebeğin biyolojik ailelerine çok kızardım.Allaha havale ederdim.bizlerin durumu çok farklı...hayat tuhaf....benim de evlat edindiğim bir kızım var.o evimize geldiğinden beri nerede bebek bırakıldı haberi duysam içimden öyle seviniyorum ki....günah olmasın Allahım...çünkü biliyorum ki;birilerinin üzüntüsü başka birilerinin mutluluğu oluyor.ve biliyorum ki buradaki bu forumdaki annelerden ya da diğer anne olmak isteyen birinin hasreti dinecek...mutlu oluyorum.bilemiyorum...belki Allah'ın adaleti bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?