Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canım çok sevindim.Tabiki zor gelmiştir kucağına aldıktan sonra geri vermek ama bak bitti bile .Kavuştun artık çok az kaldı.İnşallah bizlerde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşacağız :) Çok ama çok sevindim senin adına ,hem de kendim kavuşmuş kadar...

malibu canım inşallah en kısa sürede kızına kavuşacaksın meleğin senin zaten unutma sayılı gün nedirki onca haftalar aylar bekledin gerçi bunu söylemek bana kolay bakalım sıra bize gelince senin gibi dayanabilecekmiyim acayip heyecanlıyım helede bikaç kişi bebeğine kavuşunca benim sıramda baya düşmüştür korkudan arayıp soramıyorum ama benim ümidim nisan inşallah bende meleğime kavuşucam çok az kaldı koca 13 ay dile kolay :)

Ayazcığım inşallah sana da sıra az kalmıştır melek gibi,nurtopu gibi bir yavrun olsun,ailecek mutlu ve sağlıklı olun inşallah.

canım gözünaydın ....inan çok sevindim ...rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gül kokulu yavrunu.....2 gün dediğin nedir kiiii...

Sevgili malibu,

Öncelikle çoooooooooooook sevindiğimi söylemek istiyorum. Gözün aydın, Allah tez zamanda kavuştursun.
Darısı listenin tamamına olsun :)))

Bizim kızımızda gün geçtikçe büyüyor. .
Bende sürekli kokluyorum minik kuşumu, kucağımdan bırakmak gelmiyor.
Kucağa alıştırdım diye eleştiriler alıyorum ama açığı kapatmam lazım diye düşünüyorum.
Sesimi tanıyor ve beni farkediyor. Bu nasıl hoşuma gidiyor anlatamam size.

Uykucu ben, gece hemen kalkıyorum ve en az 1 saat mama yiyor 1 saatte gaz çıkarıyoruz.
Başka bir neden olsa gece kimse kaldıramazdı beni, ama bu bambaşka birşey.

onunla ilgili planlar yapmak bile çok güzel. "Görmemişin oğlu olmuş...." yorumlarını alsakta umusamıyoruz, biz mutluyuz ya gerisi boş :))

sevgili heidi,

Güzel haberlerini alınca, çok sevindim. Yakışıklı oğlunuda bizim içinde öp, tekrar geçmiş olsun.
Allah başka zorluk vermesin.

Uykusuz gecelere hoş geldinnnnnnn
Yaşasın sıralar ilerliyorrrrr
Ben aldım sıramı savdım ama her alanla yaşadıklarımı tekrar yaşıyor gibi oluyorum...

:))))halay zamanııııı kızlar

slm canım.eskiden gerçekten zor kısmı olarak görüyodum ev buluşmasını.ama saglık raporunu çıkartmak daha zormus .bu sabahtan beri o doktor senin bu doktor benim koşturup duruyoz.kan tahlilleri verdiler .onlar pazartesiye cıkacak.bide kişilik testi .565 tane soru cevapladik:26:ay cevapla cevapla bitmez.eşimin sinirleri zıpladı.valla.okadar sakin biridir aslında2 doktorun onayınıda aldıkmi salı günü kurula girecez bakalım.hayırlısı olsun ins.400 e yakın para verdik saglık raporunu çıkartmak içinn
ev görüşmem cok güzel geçti.çay demledim çay eşliginde konuştuk .sorular sordu istedikleri evrakları anlattı.odalara bakmadı bile öle uselen gezdi kapılardan bile girmeden.5 tane resim istedi renkli fotokopi çekilecek.yegenler olabilir komşu cocuklar olabilir.mesela piknige gittiniz cocukllar var öle resimler..bi beyaz dosya kagıdına yapıştırcaksınız resimleri dedi.iki satırla duygularınızı anlatacaksınız dedi.eşinizinde aynı şekilde .eşinizde sizinde ayrıda olabilir birliktede olabilir.saglık raporunda 3 tane resim istiyorlar .bide yeni çekilmiş olacakmış..
evt canım tercihimiz ikiz de olabilir, kardeşte, tek de artık yüce rabbim kaderimize ne yazdıysa inan şimdi tek derdim raporun okeylenmesi.başka düşüncem yok senelerdir bekliyorum 2 sene daha beklerim yeterki olumsuzluklar olmasın.umutla, yeterki umudum bitmesin
senin içinde inşallah herşey kolay olur canım.
yorgunluklarımız evlatlarımıza feda olsunn

oy oy ne kadar güzel haber.hayırlısıyla mis kokulu yavruna kavuşursun inş canım .biz nelere gögüs germedikki 2 günümü yenemicez.evladınla bir ömür boyu mutlu olursunuz tek dilegimmm .anaya babaya hayırlı evlat olsun ins

Sevgili Malibu52,
Çok sevindim; mutlulukla, huzurla,sağlıkla büyütün bebeğinizi. Eminim hiçbir hafta sonu bu hafta sonu kadar uzun gelmemiştir size. Ama 2 gün sonra dünyalar güzeli minik kızınız aranıza tamamen katılmış olacak. Şu 2 günün çabucak geçmesini diliyorum sizin için. :)

Bana öyle geliyor ki 2013 senesi siz güzel kalpli anneler için bol melekli olacak. Tüm meleklerini bekleyen anneler; diliyorum sizler de en yakın zamanda sağlıkla, mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza alır, bu güzel haberi ve sonrasında yaşadıklarınızı bizlerle paylaşırsınız. Hepinize bu süreçte bol sabır, tatlı heyecanlar ve şans diliyorum. Her şey dilediğinizden de güzel olsun. :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar herkese tek tek güzel temennileriniz için teşekkür ederim sizlerinde söylediği gibiaz kaldı ama birde bana sorun hayatımın en uzun hafta sonu geçiceçek ama nasıl? Bugün meleğimin eksikleri var dışarı çıkıp onları alıcam zaman geçsin diye daha neler yapıcam bilmiyorum?ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sıraların çabucak ilerlemesini nasip etsin.

oy oy yüreği pır pır güzel annecik git bebeğine alışverişini yap eksiklerini tamamla annesi... sıcacık yuvası meleğini bekliyor ne güzel, güzel de laf mı şimdi harika be! çoooooooook mutlu olun inş

herkese merhaba
malibu çok sevindim senin adına tebrik ederim inşallah darısı biran önce bizlere...bende dün kurumu ardım uzmanımızla görüştüm resmi olarak sıraya alınmışız 4. sıra demişti ama bir aile 40 yaşını geçtiği için 3. sıradasınız dedi ve sonra 0-1 yaş arasında 2. sıradasınız dedi çok anlamadım açıkçası ben zaten 0-1 yaş arası istemiştim kız erkek farketmez demiştim ama bakalım hayırlısı inşallah çok beklemeyiz bizde ayrıca listede bizim başvuru tarihimiz aralık yazıyor ama biz kasımda başvuru yapmıştık listeyi düzenleyen arkadşımdan rica etsen düzeltebilir mi acaba...?

malibu52 canım gözün aydın) allah sağlık ve huzurla büyütmek nasip etsin..bu iki gün içerisinde eksiklerini tamamlama fırsatın olur senin için. darısı diğer bekleyen sevgili annelere

Gercek19 canım teşekkür ederim işallah sende biran önce yavruna kavuşursun.Bu arada bahsettikleri aile biziz sevgiler.

oyyyyy haftasonuna lokum gibi bi haber :) hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hep güzel günleriniz olsunnnnnnnn. pazartesi büyük gün neolur paylaş yaz çıldırdım sevinçten :)sıralarımız ilerliyo şahane bizimde gelsin sıramızzzz :) 1,5 ay oldu aramadılar ev görüşmesi için ben arasammı kızlar ????

malibuuuuu şimdi okudum ve çok heyecanlandım ne heyecanlı bir hafta sonu bu sizin için.öncelikle gözünüz aydın bebişin hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah.buraya girip ne zaman sizlerden biirinin bebişine kavuştuğunu okusam oğluma kavuştuğum 18 aralık gününe tekrara gidiyorum ve her saniyeyi tekrara yaşıyorum ve binlerce kez şükrediyorum.bekleyenlerinde tez zamanda yavrusuna kavuşsun istiyorum.ne ilginç bir döngü yurtlarda bebekler sıcacık anne babaya muhtaç bizler o minicik bebeklere muhtaç... ne bekletip dururlar bilmem kavuşsun hemen anneler bebişlerine.
benim oğlum gecen perşembe günü 9. ayına girdi.anne ve baba demeye başladı.çok heyecanlıyım hala yüreğim pır pır demekki diyorum benim anneliğim böyle olacak heyecanım hiç gecmeyecek Rabbim gecmesine hiç izin vermez inşallah.bende sürekli oğlumla hayaller kuruyorum. geceleri çok kalkıyor ama bir öf bile demiyorum değer yavrum diyorum senin bize yaşattıığın mutluluğa her şey değer diyorum.
malibu seni düşündükçe gercekten çok heyecanlanıyorum ben oğlumun geleceği haberini aldığımda şoka girmiştim.telefondaki görevli yarın gelip bebeğinizi alabilrsiniz diyor ben diyorum ki ne bebeği bizim olduğumuza eminmisiniz telefondaki kadın bana demiştiki hanımefendi şimdi şoka girdiniz sakin olun ayağa kalktım çelik kapının yanına kadar gidebildim amacım eşimin yanına gidicem mutfağa varamadım kapının yanına çöktüm.elim ayağım kesildi yarım saat kendimden geçtim.sonra oturma odasına götürdü eşim beni oğlumu görene kadar tutulmuş gibiydim.sabah oldu kadın bize demiştiki 10 gibi gelin. biz 8 de kapılarındaydık herkes çok şaşırmıştı.hemen yurda yolladılar bizi ah yurda gidişimiz o kapıdan girişimiz oğlumu ilk görüşüm ah ah tarifsiz duygular...getirdiler oğlumu kucağıma alamıyorum kadın uzatıyor bebeğimi ben kolumu kaldıramıyorum aldı beni bir ağlamak bir ağlamak ama durduramıyorum kendimi hıckırıyorum.eşim hemen aldı oğlumuzu ona bir gülücükler attı inanamazsınız.tutulup kalan ben oğlumu görünce çözülüvermiştim. benim oğlum o kadar hızllı gelmiştiki ben ona hiç bir hazırlık yapamamıştım.tüm işlemler bittikten sonra oğlumla beraber ne eksiği varsa daha eve gitmeden giridk bebettoya hepsini almıştık.zaten çok heyecanlıyım ne alacağımı bilememiştim.malibu sen şimdi ince ince düşünüp tüm eksikleri alabilirsin.bekleme süresini yine bebişin için bişeyler yaparak geçirirsin.
öyle güzel bir duygu ki annelik tez zamanda bekleyen herkes yaşasın.

aramıza hoşgeldin :) şimdi herşey çorap söküğü gibi ilerleyecek merak etme,hiç korkma :) Allahım kolaylıklar versin size çarçabuk bebeklerinize kavuşun inşallah.

çok geçmiş olsun canım. inşallah ikinci ameliyata gerek kalmadan atlatır. kalbini ferah tutu iyi şeyler düşün. inşallah gerek kalmayacak 2. bir ameliyata. :)

ev görüsmemiz cok süper gecti.hazırlıyacagımız evrakların listesini verdii.bu hafta baslıyoruz bakalım hayırlısı olsun ins.
bu arada bende merak ettim şanslı annemiz kimki

hadi gözün aydın :) inşallah hemen evraklarınızı tamamlarsınız. :) az kaldı :))

canım benim gözün aydın. seni ve eşini tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. minik kızın .çok minicikmiş :) 5 aylık... huzurla mutlulukla büyüt inşallah. bak geçiyor günler benim oğluma kavuşmamda böyle bir hafta sonuna denk gelmişti. ömrümün en uzun 4 gününü yaşamıştım.ömrü hayatında kolaylıkla kilo veremeyen ben 4 günde 3 kilo vermiştim. yemeden içmeden uykudan kesilince heyecandan böyle oluyormuş demek. hadi bakalım yüğreği pır pır anne mama hazırlıklarına uykusuz gecelere dolu dolu geçen günlere hoş geldin,ne de güzel geldin iyi ki geldin :)))

yazdıklarını okuyunca kanaatim şu olduki her sosyal çalışan kendine göre birşeyler yapıyor. şu anlattıklarının bir tanesini bile yaşamadım yani öyle 400-500 soru cevaplamadık.kurul içinde sadece yarım gün geçmişti. birde çok para vermişsiniz kurula biz geçen yıl temmuz ayında almıştık heyet raporunu ve iki kişi 190 tl ödemiştik yani 400 nere 190 nere yarı yarıya fark... merak etme rapor onaylanır sizin gibi düzgün kendini bilir insanı nerde bulacaklar. yani doğal yolla hamile kalıp doğuran her anneye hamile kalmadan önce bu testler yapılsa sanırım türkiyede normal yolla anne olma sayısı yarı yarıya düşer. kimse hamile kalamaz. Allah aşkına kaçı bilinçli anne? doğuda 3 yılım geçti çocuklarının gün içinde kaybolduklarını anca akşam yatağa yatırıp saydıktan sonra farkedebiliyorlar ertesi gün kayıp ilanı veriyorlar. ya da 12-13 kardeş olup doğru dürüst karınlarını bile doyuramayan üst baş giydiremeyen anne babalar var onlara bu testler yapılsa bir tane bile doğurabilirlermiydi.. sinirleniyorum gerçekten. kusura bakma sen gibi iyi yürekli iyi kalpli bir çok anne adayımız burada sosyal çalışanların kendilerince çalışma sistemleri yüzünden zorlanıyorlar üzülüyorlar v.s. Allahım senin ve diğer anne adaylarının yollarını açık etsin merhametli işi kolaylaştıran sosyal çalışanlara denk düşürsün. (Amin) öpüyorum seni :) dediğin gibi yinede yorgunluklarımız evlatlarımıza feda olsun.

ooo sizde az kalmış canım. bize 2. sıradasın dedikten sonra haftasına gelin bebeğinizi alın haberi gelmişti. içimden bir ses gelecek haftada senin halayını çekeceğimizi söylüyor :)) hadi bakalım hayırlısı :))

Hayırlı uğurlu olsunnn ayağını sürüsün benim bebeğimi de getirsin inş.Canım az kaldı az daha sabır biliyorum dakikalar bile geçmek bilmiyordur ama bak seni bekleyen bir melek var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…