Günaydın arkadaşlar bu sabah uyanırken yanımda bebeğimin olmasını çok isterdim ama malesef bu hafta yaşlılar haftası olduğu için evrak işlemlerini tamamlayamadık bundan dolayı yavrumuza kavuşmak hafta başına kaldı.Ama teyzeleri benim yavrum daha 5 aylık miniçik bir melek çoookkkkk güler yüzlü doyamadım yavruma bakmaya yarım saat görüpte tekrar hemşirenin kucağına vermek çok zormuş ama artık sayılı günlerimiz kaldı işallah hafta başında kızıma kavuşucam şuan yazıaklarım bu kadar gelişmeleri tekrar sizlere yazarım sevgiyle kalın.
Ayazcığım inşallah sana da sıra az kalmıştır melek gibi,nurtopu gibi bir yavrun olsun,ailecek mutlu ve sağlıklı olun inşallah.malibu canım inşallah en kısa sürede kızına kavuşacaksın meleğin senin zaten unutma sayılı gün nedirki onca haftalar aylar bekledin gerçi bunu söylemek bana kolay bakalım sıra bize gelince senin gibi dayanabilecekmiyim acayip heyecanlıyım helede bikaç kişi bebeğine kavuşunca benim sıramda baya düşmüştür korkudan arayıp soramıyorum ama benim ümidim nisan inşallah bende meleğime kavuşucam çok az kaldı koca 13 ay dile kolay :)
canım gözünaydın ....inan çok sevindim ...rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gül kokulu yavrunu.....2 gün dediğin nedir kiiii...Günaydın arkadaşlar bu sabah uyanırken yanımda bebeğimin olmasını çok isterdim ama malesef bu hafta yaşlılar haftası olduğu için evrak işlemlerini tamamlayamadık bundan dolayı yavrumuza kavuşmak hafta başına kaldı.Ama teyzeleri benim yavrum daha 5 aylık miniçik bir melek çoookkkkk güler yüzlü doyamadım yavruma bakmaya yarım saat görüpte tekrar hemşirenin kucağına vermek çok zormuş ama artık sayılı günlerimiz kaldı işallah hafta başında kızıma kavuşucam şuan yazıaklarım bu kadar gelişmeleri tekrar sizlere yazarım sevgiyle kalın.
Günaydın arkadaşlar bu sabah uyanırken yanımda bebeğimin olmasını çok isterdim ama malesef bu hafta yaşlılar haftası olduğu için evrak işlemlerini tamamlayamadık bundan dolayı yavrumuza kavuşmak hafta başına kaldı.Ama teyzeleri benim yavrum daha 5 aylık miniçik bir melek çoookkkkk güler yüzlü doyamadım yavruma bakmaya yarım saat görüpte tekrar hemşirenin kucağına vermek çok zormuş ama artık sayılı günlerimiz kaldı işallah hafta başında kızıma kavuşucam şuan yazıaklarım bu kadar gelişmeleri tekrar sizlere yazarım sevgiyle kalın.
Güzel anneler,güzel anne adayları günaydın.Teyzeler herbirinize teşekkürler.Bugün altını değiştirirken daha az ağladı.İyileşecek inşallah.Bekleyen anneler ne tatlı bir bekleyiş bu.Allah tam gönlünüzdekini nasip etsin inşalalh.Mutluluğa adım adım yaklaşıyorsunuz.Herkesi sevgiyle öpüyorum.
mrb cnm ev görüşmenizi yapmışsınız iyi hadi atlattın en zor kısmıevde nelere dikkat ettiler ve ne gibi sorular sordular birde 5 tn aile resmi istiyorlar ya o resimler bebekli, çocuklu falan olmak zorundamı yoksa normal aile büyükleri yeterlimi acaba? sen şimdi benden tecrübelisin ya o bakımdan soruyorum..ikizde tercih etmişsin hayırlısı olsun hazancım.
Merhaba arkadaşlar herkese tek tek güzel temennileriniz için teşekkür ederim sizlerinde söylediği gibiaz kaldı ama birde bana sorun hayatımın en uzun hafta sonu geçiceçek ama nasıl? Bugün meleğimin eksikleri var dışarı çıkıp onları alıcam zaman geçsin diye daha neler yapıcam bilmiyorum?ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sıraların çabucak ilerlemesini nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar herkese tek tek güzel temennileriniz için teşekkür ederim sizlerinde söylediği gibiaz kaldı ama birde bana sorun hayatımın en uzun hafta sonu geçiceçek ama nasıl? Bugün meleğimin eksikleri var dışarı çıkıp onları alıcam zaman geçsin diye daha neler yapıcam bilmiyorum?ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sıraların çabucak ilerlemesini nasip etsin.
herkese merhaba
malibu çok sevindim senin adına tebrik ederim inşallah darısı biran önce bizlere...bende dün kurumu ardım uzmanımızla görüştüm resmi olarak sıraya alınmışız 4. sıra demişti ama bir aile 40 yaşını geçtiği için 3. sıradasınız dedi ve sonra 0-1 yaş arasında 2. sıradasınız dedi çok anlamadım açıkçası ben zaten 0-1 yaş arası istemiştim kız erkek farketmez demiştim ama bakalım hayırlısı inşallah çok beklemeyiz bizde ayrıca listede bizim başvuru tarihimiz aralık yazıyor ama biz kasımda başvuru yapmıştık listeyi düzenleyen arkadşımdan rica etsen düzeltebilir mi acaba...?
hayırlısıyla bugün başvurmuzu yaptık evlat edinme işlemleri için benide o güzel listenize ekliyebilirsiniz
18.03.2013 kız(ikizde olabilir) başvuru tarihimiz...Allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. İnş. hayırlı evlatlara denk gelir ve mutlu birer aile oluruz...
Çok güzel şeyler yazmışsın Allah razı olsun canım.İnşallah bir daha ameliyat olmaz ben de min diyorum bu duaya.Dün sondası çıktı.Doktor düzelip düzelmediği daha sonra belli olur,gerekirse ikincisi 6 ay sonra olur dedi.İnşallah gerek kalmasın,dün baya canım sıkıldı.
ev görüsmemiz cok süper gecti.hazırlıyacagımız evrakların listesini verdii.bu hafta baslıyoruz bakalım hayırlısı olsun ins.
bu arada bende merak ettim şanslı annemiz kimki
slm canım.eskiden gerçekten zor kısmı olarak görüyodum ev buluşmasını.ama saglık raporunu çıkartmak daha zormus .bu sabahtan beri o doktor senin bu doktor benim koşturup duruyoz.kan tahlilleri verdiler .onlar pazartesiye cıkacak.bide kişilik testi .565 tane soru cevapladik:26:ay cevapla cevapla bitmez.eşimin sinirleri zıpladı.valla.okadar sakin biridir aslında2 doktorun onayınıda aldıkmi salı günü kurula girecez bakalım.hayırlısı olsun ins.400 e yakın para verdik saglık raporunu çıkartmak içinn
ev görüşmem cok güzel geçti.çay demledim çay eşliginde konuştuk .sorular sordu istedikleri evrakları anlattı.odalara bakmadı bile öle uselen gezdi kapılardan bile girmeden.5 tane resim istedi renkli fotokopi çekilecek.yegenler olabilir komşu cocuklar olabilir.mesela piknige gittiniz cocukllar var öle resimler..bi beyaz dosya kagıdına yapıştırcaksınız resimleri dedi.iki satırla duygularınızı anlatacaksınız dedi.eşinizinde aynı şekilde .eşinizde sizinde ayrıda olabilir birliktede olabilir.saglık raporunda 3 tane resim istiyorlar .bide yeni çekilmiş olacakmış..
evt canım tercihimiz ikiz de olabilir, kardeşte, tek de artık yüce rabbim kaderimize ne yazdıysa inan şimdi tek derdim raporun okeylenmesi.başka düşüncem yok senelerdir bekliyorum 2 sene daha beklerim yeterki olumsuzluklar olmasın.umutla, yeterki umudum bitmesin
senin içinde inşallah herşey kolay olur canım.
yorgunluklarımız evlatlarımıza feda olsunn
herkese merhaba
malibu çok sevindim senin adına tebrik ederim inşallah darısı biran önce bizlere...bende dün kurumu ardım uzmanımızla görüştüm resmi olarak sıraya alınmışız 4. sıra demişti ama bir aile 40 yaşını geçtiği için 3. sıradasınız dedi ve sonra 0-1 yaş arasında 2. sıradasınız dedi çok anlamadım açıkçası ben zaten 0-1 yaş arası istemiştim kız erkek farketmez demiştim ama bakalım hayırlısı inşallah çok beklemeyiz bizde ayrıca listede bizim başvuru tarihimiz aralık yazıyor ama biz kasımda başvuru yapmıştık listeyi düzenleyen arkadşımdan rica etsen düzeltebilir mi acaba...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?