kızlar bizim masalımız buraya kadarmış olmadı Rabbim sizlerin kucağını doldursun yüzünü güldürsun banada dua edin olmazları olduran Rabbim bize kapılar içinden kapı açsın
yüreği boyundan büyük insanlar bugün kurumdan aradılar yarın gelin size uygun bir bebek var dediler allahım bu ne heyecan napıcamı bilmiyorum cumaya kadar teslim ederiz dediler eğer kabul ederseniz
allah hepimizin yardımcısı olsun beni üst sıraya almanız gerekecek :))))))))
canım hangi şehirden başvurdun ben İstanbul 3 aydı aynı sıradayım çok merak ettim yazarmısın
bende istanbuldan biz cinsiyet farketmez rıza terk farketmez demiştik
çok sevindim canım aylardır istanbulda hareket yoktu inş bizide bu hafta ararlar dört gözle bekliyoruz sizin adınıza çok sevindim çok özel olmazssa kaç aylık dediler özelden de yazabilirsin
ayaz canım çok teşekkür ederim ama İstanbul hareketliydi sanırım bundan 1 ay önce bize 16 sıradasınız demişlerdi bugünde böyle bir haber aldık kaç aylık olduğu konusunda bilgi vermediler sadece 1 yaşına yakın olduğunu söylediler yarın gidip görücez senin kriterlerinde ikiz olması şartı mı var ondan olabilirmi ama bu kadar sabretmişsin emin ol hiç ummadığında anda arayacaklar
ikiz şartı yok canım ikizde olabilir dedik ben 15 ay oldu başvuralı sabır kalmadı sayım çok az şuan 5ci sıradayız hergün dua ediyom biran önce gelsin diye
Sevgili ozlemrahdeniz, çok sevindim. Umuyorum dediğiniz güne bile kalmadan alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Tatlı heyecanlar sizinle olsun. :)
kızlar nerelerdesiniz????
burdayız canım giriyoruz çıkıyoruz bebekler gelince tek yürek oluyoruz senin adına çok ama çok sevindim uzun bir sessizlikten sonra böyle bir habere ihtiyacımız vardı inşallah cumaya bile kalmadan kavuşursun yavrucuna sevgiler
kızlar bizim masalımız buraya kadarmış olmadı Rabbim sizlerin kucağını doldursun yüzünü güldürsun banada dua edin olmazları olduran Rabbim bize kapılar içinden kapı açsın
yüreği boyundan büyük insanlar bugün kurumdan aradılar yarın gelin size uygun bir bebek var dediler allahım bu ne heyecan napıcamı bilmiyorum cumaya kadar teslim ederiz dediler eğer kabul ederseniz
allah hepimizin yardımcısı olsun beni üst sıraya almanız gerekecek :))))))))
çok teşekkür ederim çok mutluyum hepimiz daha fazla mutluluğu hakediyoruz eminim hepimizi çok büyük kocaman mutluluklar bekliyor
Tebrik ederim, çok sevindim,
Darısı bekleyen hepimizin başına inş....
zamancım bir yazmışsınki sanki hayatın sonu gelmiş inan arkadaşlar benimle aynı duygular içerisindemi bilmiyorum ama kendi adıma bu yazıya çok üzüldüm evrakları hazırlıyordun bugün ciğer filmi çektirecektin değilmi noldu sağlıkla alakalı bir sorunmu oldu herşeyin bir yolu vardır bukadar yıl bekeldikten sonra böyle vazgeçmek yenilmek olurmu biz kocaman yürekli kadınlarız böyle olma neolur lütfen özel değilse bizleride aydınlat
tahmin edebiliyorum için içine sığmıyordur yarın olmaz sana merak sevinç hepsi birbirine karışmıştır şimdi allah bizlerede nasip etsin bu günleri yaşamayı
hep böyle mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?