kızlar bizim masalımız buraya kadarmış olmadı Rabbim sizlerin kucağını doldursun yüzünü güldürsun banada dua edin olmazları olduran Rabbim bize kapılar içinden kapı açsın
yüreği boyundan büyük insanlar bugün kurumdan aradılar yarın gelin size uygun bir bebek var dediler allahım bu ne heyecan napıcamı bilmiyorum cumaya kadar teslim ederiz dediler eğer kabul ederseniz
allah hepimizin yardımcısı olsun beni üst sıraya almanız gerekecek :))))))))
yüreği boyundan büyük insanlar bugün kurumdan aradılar yarın gelin size uygun bir bebek var dediler allahım bu ne heyecan napıcamı bilmiyorum cumaya kadar teslim ederiz dediler eğer kabul ederseniz
kızlar bizim masalımız buraya kadarmış olmadı Rabbim sizlerin kucağını doldursun yüzünü güldürsun banada dua edin olmazları olduran Rabbim bize kapılar içinden kapı açsın
koruyucu aile için eşim olur dediğinden dolayı bizde dilekçe verdik sonra vazgeçtik en son aradıklarında eşim biz düşünmüyoruz dedi arayan beyde ozaman dondururuyorum eğer isterseniz işlemlere başlarız dedi yani bişey olmuyor bizim uzmanda sordu noldu koruyucu aileye de başvurmutunuz dedi bende şuan için ilk önceliğim evlat edinme onu düşünmüyoruz vazgeçtikdedim bişey demedi rahat ol kimse senin içine sinmeyen bir yolla zorla vermez ara söyle dondurun işlemleri de
RAHATLADIM! Teşekkür ederim. :) Biz henüz evraklarımızı tamamlamadık. Tamamladıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor? Siz hangi aşamadasınız acaba?
çok şükür :) artık herşey çorap söküğü gibi ilerleyecek ve kızını kucağına alacaksın :)
hoşgeldin aramıza. inşallah herşey gönlünce olur. eşine bu yazılanları okumasınını tavsiye et :) vakit kaybetmenin evlada kavuşunca ne kadar manasız olduğunu okur,anlar, kendi halini görür ve hadi baş vuralım der :)
hoşgeldin aramıza... Allah seninde yardımcın olsun. inşallah çok beklemeden anne olursun. uzmanınız bazı kuralları ya unutmuş ya öğrenmemiş kanımca. eşlerden biri 30 yaşını geçtiğinde başvuru yapılabiliniyor ki siz bu duruma uygunsunuz. birde kati bir raporla bebek sahibi olamayacağnızı beyan ettiğinizde de yaşa ve zamana bakmadan başvurunuzu kabul ediyorlar. tabi mucizelere inanmak lazım olmaz denileni ol deyip olduran yüce rabbim bizim için neyi uygun gördüyse o olur. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. seninde yolculuğun hayırlı olsun canım inşallah çok beklemezsin.
Ben çok şaşırdım. Eğer böyle bir şey varsa İstanbul'daki yetkili bu bilgiye nasıl sahip olamaz aklım almıyor. Ben ısrar ettim, başvuramazsınız dediğinde dünyam başıma yıkılıp ağlamaya başlayınca sahadaki arrkadaşlarını aradı ve o şekilde öğrendi. Tabii ki Rabbim bilir ama, bizim durum kati. Kesinlikle bebek olamayacağına dair raporu alınabilecek bir durum. Onu belirtmemize rağmen hala bize ısrarla tüzükten bahsetti. Neyseki şuan için bir problem yokmuş gibi gözüküyor. Allah herkese gönlündeki yavruları nasip etsin inşallah en hayırlı ve kısa zamanda.
Kızlar ben 6 Mayıs 2013'te başvurdum. Listeye eklenmiştim ama şuan bakınca listeden çıkarıldığımı görüyorum. Kız çocuk olarak ekleyebilirseniz sevinirim.
Bu arada bebişine kavuşanlara maşallah diyorum. Darısı başımıza!
Buluşma olayı ne oldu? Ben de biraraya gelebilmeyi çok istiyorum. Birbirini en iyi anlayacak kişileriz biz.
Zaman,
yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Umarım kötü bir şey yoktur. Umarım hayat beklemediğin güzel sürprizler çıkarır karşına.
bana 8 yaşında söyleyin demeleri garip geldi..tam ergenliğe girerken zaten insanın kafası en allak bullak olduğu dönemde birde böyle bir gerçekle karşılaşması ne kadar zordur. bence benim fikrim yani 22 yaşında söylenmesi.. 22 yaşındaki bir insan karakteride oturuyor.. o saatten sonra biyolojik bağına ne kadar önem verir ki.. benim fikrim 22
bacılar Allah razı olsun dün yıkıldım herşey bitmişti bugün Rabbim nasip etti okadar mutluyum ki gün gece sabahı zor ettim her tedavi sonrası yıkılıştan sonra bu kapıdanda dönmek çok ağır geldi verem savaşta filim çekildik sonuçları almaya gittim sorun var dediler bu durumda başvuramazsınız dediler tahlil istediler verdik sonra orda bidaha çekildik olanları anlattık yarın gelin dediler bugün almaya gittik ve hiç bişey yok gayet iyisiniz filimler karışmış olabilir bizde şaşırdık dediler raporumuzu verdiler anlamadım bende imtahandı galiba bizim için çok şükür bugün hastaneyede gittik kan sonuçları için onlarıda aldık kuruma teslim edicez artık nasıl rahatladım anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?