Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Canımkendi heyecanımı hatırladım Allah bir ömüür mutlu etsin,gözünüz aydın,neler hissettiğini çok iyi tahmin edebiliyorum.
Zaman'cığım nasıl korktum anlatamam canım ya,ama tahlil sonuçlarında bir sorun olduğunu anladım,sana mesaj yazacaktım kızımdan fırsat bulamadım.Hatırlarsan bizimde başımıza gelmişti yazmıştım,eşimin tahlil sonucunu bir başka hastalıklı olanla karıştırıyorlardı ve bize de sorunlu kağıdı çıktı.Aman ne korktuk Allah 'tan dr.da anladı yeniden tahlil yaptı hepsi normal çıkmıştı ama 15 gün ara ile yapılması gereken bir tahlil olduğu için 1 ayımız boşa gitmişti.Ama bak kuzucuğum yanımda darısı senin başına canım.Bende düşünmiştüm o zaman Allah çok isteyip istemediğimi imtihan ediyor sanırım diye.Ohhhh çözülmüş ya ne güzel,sabah bile uyandığımda ilk aklıma sen geldin...

Arkadaşlar annemler ümrede ve Peygamberimizin kabrinde hepiniz içinde dua etmiş hep,Allah kabul etsin inşallah

anam bu kadar uzun mu bende evrak teslimine gidince ögrenirim diyodum haftaya evrakları götürücem ondan sonraki hafta zaten 6.ay oluyor napalım artık onaylansın da beklicez acaba sıraya kaçıncı sayıdan başlanıyor

seninde başından geçtiğini bilmiyodum demek ki olabiliyor Allahtan bizden sadece 1 tahlil istediler birde yeniden çekildik bişey yok dediler nasıl kızdık anlatamam imtahan olduk inşallah seninde dediğin gibi kızım gelir buarada bune büyük lutüf bune güzel şereftir regaib kandilinde Rabbim nasip etmiş bizim için oralarda dualar ediliyor Allah razı olsun

bacılar Regaib Kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin onay bekleyenlerimizin dosyaları onaylansın sırada bekliyenlerimiz bebişlerimize kavuştursun bebişlerine kavuşanları hayırlı anne-baba-evlat olmayı nasip etsin dualarınızda bana yer verirseniz sevinirim selam ve dua ile hayırlı kandiller

çooook ama çooook sevindim. sabahtan beri aklımdasın. oğlumdan fırsat bulupda sana ne oldu diye soramamıştım. şimdi okuyunca kocaman bir OH BE dedim :)) dilerim bundan sonra başkalarının hatası yüzünden canın sıkılmaz. hadi bakalım yola devam :))

harika haber. bugün yarın seninde haberini alacağız inşallah. :) inşallah bu kandil günü allahım her duamızı kabul eder.

paşazade :)) harika.. Allahım hiç ayırmasın sizi. Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşalah. hayırlı evlat olsun vatanına milletine :)

canım benim ana gibisi varmı. oğullarımız akran :)) benim oğlum 17 ağustos doğumlu,senin ki?

Tüm arkadaşlarımın Regaip Kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun,Allah hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun.Onlarla mutlu bir ömür nasip etsin.
amin canım seninde kandilin mübarek olsun.

amiiin . Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah. seninde kandilin mübarek olsun canım.

selam
hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun .dualarımız kabul olsun inş.yüregimizdeki güzellikleri rabbim kavuşturması dilegiyle.
zaman canım senin adına inan çok sevindimm ..
otuznisan canım az kalmış sıran hadi gözün aydın seninde

Canım hayırlı uğurlu olsun. Paşazaden ayağını sürüsün kızımı getirsin inşallah :)

Mrb canım geçen hafta öğrendim 6.sırada olduğumuzu belki daha önce okumuşsundur yaklaşık 4 senedir beklediğimi inş.daha fazla bekletmez kızım bizi teyzesi

Son düzenleme:

Allah kabul etsin kendi adıma çok sevindim ve de çook teşekkür ederim Allah razı olsun inanın çevremde bir duayı bile çok gören nankörler var tanımadığım insanların bizi düşünüp dua etmesinin hazzı bence paha biçilemez oğlunu ve kızını öp yerimize annem de selamlarını iletiyor.

Günaydın,
İnşallah güzel haberler duyarız,güzel haberlerle dolu bir haftaya gireriz.
Herdemk,benim oğlum da 27 Temmuz doğumlu.Aralarında sadece 20 gün var.İkiside aslan burcu.Güle güle büyütelim küçük aslanları inşallah.

Mrb canım geçen hafta öğrendim 6.sırada olduğumuzu belki daha önce okumuşsundur yaklaşık 4 senedir beklediğimi inş.daha fazla bekletmez kızım bizi teyzesi

hadi ya ne kadar çok beklemişsiniz listeden bakıyorumda 1-1.5 yılda genelde bebişlere kavuşuluyor senin kız çok nazlı annesi ondan bekletiyor ama az kaldı inşallah akşam sabah gelir haber hayırlısıyla heyecanla bekliyorum Rabbim uzun bekleyişinin mükafatını versin kardeşim

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 kız 04.04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-09.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-09.04.2013
ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek 16.05.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

leylaknil İstanbul :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız:18:
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) :18:
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
melihanur 08.11.2012 Kayseri kız-erkek :18:
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
tu-runcu 18.01.2013 İstanbul
LVNY 01.02.2013 İstanbul
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
sudenazaz 11.04.2013
babiesrus 06.05.2013 İstanbul kız
Tenarr

Canım sende annene çok selam söyle,ellerinden öp yerime.Annemler daha oradalar telefon açınca ben tekrar diyeceğim dua et diye.Ama ne zaman desem ediyorum kızım etmez olur muyum diyor.Çünkü bende gördü ne kadar zor ve streslibir işolduğunu veartık çok iyi anlıyor sizlerin durumunu.Bugün Mekke ye geçiyorlar inşallah orada da dua eder.Canım annem.Bekleyenleri çabuk kavuştursun ve evlatlarımızı bizden ayırmasın diye dua ediyor sanırım:)

arkadaşım çok sevindim sıranın yaklaşmasına fazlasıyla hak ettin inşallah sıralar su gibi akıp geçer artık senin için yavrucunu kucağına alırsın ve bu geçen 4 seneyi ona kavuştuğun bir günde unutursun inşallahhhhhhhhh

Arkadaşlar merhaba,

Bende uzun zamandır yazamıyordum bu arada bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyorum. Babam hastaydı hiçbir şey düşünecek halimiz olmadı valla. Şimdi öğrendim önümüzde 8 kişi varmış çok heyecanlandım inşallah çok beklemeyiz. Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum. Sevgiler

Bizde istanbuldan başvurduk eşlerden biri 29 yaşına geldiğinde başvuruyu kabul ediyolar kanunlarda bu böyle biz gittiğimizdede hayır dediler ama sonra birbirlerine sordular tamam tamam dediler sizin yaş kaç acaba

Benim eşim 31 yaşında, ben 27 yaşındayım. Buna rağmen hayır demişlerdi ama sonra telefonla konuşup başvuruyu kabul ettiler. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Zaten buradan bazı arkadaşlar eğer çocuk olmamasını belgeyebiliyorsan doktor raporuyla seneye ya da yaşa bakmıyorlarmış dediler ama ilgili kişilerin bundan haberi yok anlaşılan. Tüzük de tüzük diye tutturdular ama Allah'tan çözüm odaklı bir kişiydi, başkalarına sordu da başvurumuzu kabul etti.

babana Rabbim şifa versin şimdi durumu nasıl inşallah iyidir
bebişte geliyor desene maşallah bu aralar hareketlenmeye başladık gene Rabbim hayırlı zamanda tez vakitte kucagını doldursun

bizde istanbuldan başvurduk ben 28 eşim 30 yaşında 5. yılımızı günler gece başvurduk uzmanımız hesap makinasıyla hesapladıydı ilk başta yok başvuramazsınız falan gibi oldu sonra bu aşamaya kadar geldik

hesap makinasıyla hesap mı yaptı? Sistem keşke bebek sahibi olamayan aileler için daha yardımcı olacak şekilde olsa...
gerçi eskiden 35 yaşın altına vermiyorlarmış, ne kadar saçma bir şey ama Allah'tan 30'a düşürmüşler. Bu işin içinde olmayanlar zannediyor ki evlat edinmek çok kolay, başvuruyorsun ve kısa sürede bebeğine kavuşuyorsun.

Bir arkadaş yazmış ya, 4 sene sırada beklemek ne demek.. Allah hepimize sabır versin. Umarım en hayırlı ve kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Psikolojim bir iyi, bir kötü.. Hatırladığım anda başlıyorum ağlamaya.. Bir tek ben mi böyleyim, yoksa bu aşamaları yaşayıp da zamanla üstesinden gelenler var mı? Biri kapıyı çalsa kucağında bir bebekle içeri girse, al bunu sen bakıcaksın, o senin dese, tereddütsüz tamam der bebeğimi bağrıma basarım.

Özlemi bazen çok ağır geliyor.. (((((((

aslında eşlerden birinin cocuk sahibiolmaya enegeli varsa dr dan alınan raporla başvurabiliyorlar bunu bize 2 dr teklif etti rapor verelim dediler biz ozaman istemedik nede olsa yenilen pehlivan güreşe doymuyor :)))
sırakonusun da nasip ne zamansa ozaman geliyor genel olarak 1-1.5 yıl içinde geliyor zaten 6 ayı başvurunun tamamlanmasıyla geçiyor en azından benim öyle
canım sen yeni başdurdun galiba ilk başlarda insan öyle oluyor nolcak nasıl olucak nezaman gelicek derken arıyorsun yanında beklemek zor geliyor ah diyosun bigelse gelicek inşallah sabret zamanla beklemeyede alışıyorsun bende senin gibiydim arada krizlere girerdim şimdiyse okadar rahatım ki inşallah sende rahatlıcaksın gün olucak kucağın dolucak inşallah

Babana Allah şifalar versin.Sıranda epey azalmış,az kaldı,Allah bebeğine kavuştursun inşallah.

Canım inan bizlerde böyleydik.Bende habire ağlardım.Çok kötü hissederdim kendimi.Bir bebek,hem de senin evladın olan bir bebek herşeyi değiştiriyor,bütün yaralarını onarıyor,seni iyileştiriyor.İnşallah şu mübarek günlerde Rabbim seni ve tüm bekleyenleri hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun.Özellikle de 30 nisanı.
Herşey umduğundan daha iyi olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…