Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
melihanur tekrar gözünüz aydın olsun:) allah evladınızı sizlere bağışlasın..darısı bekleyen annelerimize.. sağlıkla,huzurla büyütmek nasip etsin:)

ohhhhh ohhhh ilk sırada otuznisan var:)) inşallah en kısa zamanda meleğim geldi haberini bizlere verirsin canım:)

Tebrik ederim canim umarim cok mutlu olursunuz bebeiginiz size ugur getirsin inşallah cok fazla giremiyom sayfaya ilk senin yazini gördüm bir anne daha kavuştu melegine

Hayirli, omurlu olsun insallah. Hep beraber bir omur mutlu olun.... Allah bebeginizin guulen yuzunu hic soldurmasin...

çok tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ayrıntıları dört gözle bekliyoruz

sevgiler

Eveeet, şimdi anlatabilirim sanırım. Yeni uyudu : ) Ya söylemekten korkuyorum nazar değecek diye ama Masallah oğluma nasıl uslu... Mamasını dibine kadar hiç gıkını çıkarmadan içiyor, altını alırken gülücükler saçıyor, sonra da ben daha ninniye başlamadan uyuyor oğlum...

Sabah 11 de kuruma gittik. Uzmanımız bize hemen çocuk esirgeme kurumunun adresini ve bizi karşılayacak kişinin adını söyledi. Siz burdan çıkınca ben orayı arayıp geleceğini haber vericem, sizi bekliyor olacaklar dedi. Oraya gidene kadar konuşmadık eşimle. neden bilmiyorum ama heyecınımız da sanki geçmişti. Bir ara eşim "akşam sabaha kadar uyuyamadım, miden yanıp durdu heyecandan" dedi. Kurumdan içeri girdik, önce müdür karşıladı. sonra bizi ilgilenen görevlilelirn yanına götürdü. Orda iki bayan vardı, bizimle çok ilgilendiler, biraz bekleyin Veli'yi getiriyoruz dediler (Veli kurumda verdikleri isimmis) 5 dakika kadar sonra bir bayan kucağinda oğlumla odaya girdi. Oturdugum yerden ayağa kalktım direkt kucagima biraktı oğlumu... Ben ne yapacağımı şaşırdım öylece bakakaldım oğluma. Eşimde bize bakıyordu. Sonra birden ağlayarak "oğlum" dedim. Oğlumun ilk tepkisi bana dolu dolu gülümsemek oldu kızlar... Kucagımda kaldığı 5 dakika boyunca bana hep gülümsedi. Eşim bebege zarar veririm diye korktu almadi kucagına : ) ben ona dogru cevirip "Bak baban oglum" dedim. eşim ağlıyordu ama gizlemeye çalışıyordu. Masallah çok sağlıklı bebeğimiz. Mama yemesi, uykusu vs. çok iyi dedi hemşire... Hangi mamayı kaç cc verdiklerini, aşılarını, doktorunun adını,kimliğini verdi. Biz telefon numarasını da istedik kendisinden, kırmadı verdi... Biz giderken kıyafet götürmüstük. İsterseniz üstünü değiştirebilirsiniz, şuan üstündekiler iyi degil, hem onlari burda bırakırsanız bizim icinde cok iyi olur, burda cok ihtiyac var dedi. Bir odaya gectik orda oğlumun üstünü değistirdim yeni cicileri giyip odaya döndüğümüzde herkes "aman senin karizmani sevsinler artist" diye takıldılar oğluma : ) Sonra bir görevli biberonunu aldi bizden ve ona yolda acıkırsa verelim diye mama hazırladılar. Sonra oğlumuzuda alıp çıktık, bakıcı hemşiresi ve görevliler bizi kapıya kadar ugurladılar.

Sonra eve geldik. Tam aynı anda annemde bize gelmişti. Bir aksilik olursa diye haber vermemiştik. Birden kucağımızda bebeği görünce ağlamaya başladı. Eve girdigimizde eşim hemen oğlumuzu salona alıp yanına gitti ve konuşmaya başladı. Ben annemi alıp salondan çıktım, baba-oğulu yanlız bıraktık biraz. 10 dakik sonra odaya girdigimde kucağına almış konuşuyordu oğlumuzla. Cuma namazına gidecekti, bir türlü evden çıkamadı : ) kapıya kadar en az 5 kez öptü kokladı... Şimdi de saat başı arayıp napıyorsunuz diye soruyor : )

Pazartesi günü özel doktora götürüp iyice bir muayene ettirmek istiyoruz. şimdilik bizde durumlar böyle kızlar. Tüm bebek bekleyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırılısı ile bebeklerine kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Her duamda artık bebeğim ve sizler olacaksınız... Burdaki herkes bebeğine kavuşana kadar duaları bırakmak yok...

Merhaba Melihanur,
Ne kadar sevindim anlatamam bu güzel habere, ne kadar içten yazmışsın. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun.
Gözünüz aydın tekrar.

Sevgiler,

şuan ağlıyorum çok duygulandım çok sevimdim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah çok mutlu olun oğlunuzla tu_runcuda bugün belirleyici görüşmede aradım açmadı inşallah oda bugün güzel haberler verir maşallah veli oğlumuza okudukça içim açılıyor acabalarım kayboluyor Rabbim otuznisana da tez vakitte nasip etsin inşallah

bacılar az önce konuştum müjdeyi ben verim tu_runcunun belirleyici görüşmesi çok iyi geçmiş ve evrak listesini vermiş uzmanı negatif bişey yok demiş çok sevindim bugün iki güzel haber oldu inşallah daha da artar güzel haberler

paşaya nazar değmesin.....
gözlerim dolu dolu okudum. işyerindeyim zor tuttum kendimi ağlamamak için. allah nazarlardan korusun
seviginizi arttırsın, yanınızdan hiç ayırmasın. Darısı başımıza ne diyeyim.

MErhaba güzel arkadaşlarım... Hasta bebişlerimize çok çok geçmiş olsun mevsim değişimi vs derken herkes hasta bu ara sanırım inş hemen toparlasınlar.
Fillo canım çok sevindim yazdığına. Rabbim oğlunu bir an evvel sağlığına kavuştursun. Senin güvenli şefkatli kollarında hemencik toparlanacağına eminim.
melihanur, gözlerim dolu dolu okudum. nasıl güzel birşeydir bu Yarabbi. Bekleyen tüm arkadaşlarıma da aynı heyecanı mutluluğu tattırsın biran önce. Küçük adamı bizim için de bolbol öp kokla. Hayat size hep güzellik getirsin mutluluğunuz daim olsun bir ömür.

okudum ,okudum tekrar okudum sanki ben de yavruma kavuşmuşum gibi agladım ..hüzünlendim gurur duydum hepimizle.... ne kadar yüregi güzel insanlarız .sevgimiz sonsuz .umudumuz sonsuz .yüregimiz koskocaman .melihanur canim bebegini bizler icinde kokla
sevgiyle kalın dostlar

cnm gözün aydın olsun çok sevindim sizin adınıza,duygularınıda çok güzel anlatmışsın...kuruma kadar eşimle sessiz gittik demişsin o sessizlik şimdi yerini sesliliğe bırakmışdır inan artık kaygı tasa kalmamıştır sizde evladınızı kucağınıza aldınız ya yeni bir dönüm noktası başladı sizde ne güzel...darısı bizlere..küçük velimizi öp bizim içinde

"SEVGİLİ MELİHANUR"

Çok teşekkürler. Özlemle bekleyen anne adayları için içtenlikle paylaştığınız o güzel buluşma anınızı , gözümüzle görmüş ve gönlümüzle yaşamış kadar olduk. Yazdıklarınızı okuduğum an, zaman dondu. Kalbim sizlerle çarptı. Evladınız hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah. Dilerim evladınızın muayenesi de olumlu sonuçlanır.

Anne ve baba diye seslenen evlat sesini duymak, evimizin bebek kokusuyla yeniden anlam kazanması için aldığımız bu karardan dolayı Allah'ım bizleri utandırmasın. İnşallah, hayırlısıyla, hayırlı zamanlarda her birimiz sizin gibi bebeğimize sevgiyle ninni söyleme ve güzel yüzünü okşama mutluluğuna nail oluruz.

Önce Melihanur seni canı gönülden tebrik ediyorum, aynı zamanda kavuşmuşuz yavrularımıza....Biz de dün kavuştuk oğlumuza ...Allahım bu çok güzel bir duygu herkese bekleyen bütün anne babalara en kısa zamanda nasip etsin inşallah.....Ben uzun zamandır takip edemiyordum işlerimden dolayı, başka kavuşanlar varsa onlarında gözü aydın...oğlumu uyuttuk sizlere güzel haberi vereyim dedim...geçen hafta aradılar size uygun bebek var diye,o günden beri karmakarışık olduk,heyecandan uyuyamadık,nihayet dün kavuştuk yavrumuza,onu beklerken kapı her açıldığında kalbim yerinden fırlayacaktı,sanki doğum sancısı çekiyor gibi gördüğümüz anda herşey bitti,eşimle koptuk zaten....işlemlerimiz hemen halloldu sağolsun uzmanımız çok iyi niyetli,işinde uzmandı gerçekten...Yavrumuzu aldık biraz ortam değişikliği,uyum sorunu oluyo ama hepsi tatlı güzel şeyler,bugün herşey yolunda mışıl mışıl uyuyo...sanki ben doğurmuş,biz büyütmüşüz gibi.....İnşallah bekleyen annelerimiz bir an önce kavuşur bebişlere,düşünenler varsa da Allahım herşeyin en iyisini biliyor,düşünmesinler bu güzel duyguları yaşamak için bir an önce başvuru yapıp yavrularına kavuşsunlar...herşeyi unutturuyo onlar, 2 günde herkesin sevgilisi oldu,inanılmaz pozitif enerji var etrafımızda..iyi geceler hepinize,bebişler geleceği zamanı biliyo,kısmetleriyle gelir onlar kalbinizi ferah tutun..:))

maşallah bugün üçüncü güzel haber oldu Rabbim hayırlı uğurlu etsin

çok teşekkür ederim canım 2010 da başvurduk 1 yıl sonra ev ziyareti oldu listedeki onay tarihimiz yani 4 yıl oldu kızımı bekliyorum. cadı bir gelsin ısırıcam popişini :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…