Kızlar kurumdan geldik. iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Beklemez zordu ama şimdi yarını beklemez daha da zor olacak. Oğlumuz 3 aylık, ismi de Veli... Yarın öğlen Çocuk esirgeme kurumuna gidip görücez ve insallah bir sorun çıkmazsa da oğlumuzu alıp gelicez evimize... Bu akşam eşimle birlikte çıkıp 3 ay için gereken kıyafet vs.'leri alıcaz...
Aylardır araştırma yapmamama rağmen ben şu an tıkanmış durumdayım arkadaşlar... Kaç aylık olacagını ve cinsiyetini bilemediğimiz icin kıyafet almamıştım. Bir de eşim sürekli "birsey alıp kendini alıştırma sonra olmazsa yıkılırsın deyip hiçbirsey almama izin vermemisti. Ben yine de ondan gizli sadece standart olan malzemelerini (şampuan, deterjan, ateşölçer, ıslakmendil, burun aspiratörü, biberon) almıştım...
Şimdi yarın kuruma giderken yanımda neler götürmeliyim? Bu akşam neler almalıyım? benim aklıma gelenler
• 3 aylık için bebek bezi
• Banyo havlusu
• alt-üst kıyafet
• ağız mendili (buna gerek oluyormu bu ayda)
• önlük
•.emzik
• ana kucagı
başka???
melek kızını bende özledim. yakında arkadaşı gelecek. hazır mısınız?
umarım dişleriyle oğlumu ısırmaz cadı. öptüm ikinizi de en kısa zamanda
görüşmek üzere..
Kızlar kurumdan geldik. iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Beklemez zordu ama şimdi yarını beklemez daha da zor olacak. Oğlumuz 3 aylık, ismi de Veli... Yarın öğlen Çocuk esirgeme kurumuna gidip görücez ve insallah bir sorun çıkmazsa da oğlumuzu alıp gelicez evimize... Bu akşam eşimle birlikte çıkıp 3 ay için gereken kıyafet vs.'leri alıcaz...
Aylardır araştırma yapmamama rağmen ben şu an tıkanmış durumdayım arkadaşlar... Kaç aylık olacagını ve cinsiyetini bilemediğimiz icin kıyafet almamıştım. Bir de eşim sürekli "birsey alıp kendini alıştırma sonra olmazsa yıkılırsın deyip hiçbirsey almama izin vermemisti. Ben yine de ondan gizli sadece standart olan malzemelerini (şampuan, deterjan, ateşölçer, ıslakmendil, burun aspiratörü, biberon) almıştım...
Şimdi yarın kuruma giderken yanımda neler götürmeliyim? Bu akşam neler almalıyım? benim aklıma gelenler
• Banyo havlusu
• alt-üst kıyafet
• önlük
•.emzik
• ana kucagı
başka???
3 aylık için bebek bezi
Banyo havlusu
alt-üst kıyafet
ağız mendili (buna gerek oluyormu bu ayda)
önlük
.emzik
ana kucagı
başka???
• Banyo havlusu
• alt-üst kıyafet
• önlük
•.emzik
• ana kucagı
başka???
Kızlar isimlerinizi yazamiyorum, hepinize çok çok teşekkür ederim dilekleriniz için. İnsallah hayırlısıyla yarın bir sorun çıkmaz da oğlumuzu alıp evimize geliriz... Bu akşam eşimle birlikte gidip eksiklerinin bir çoğunu aldık. Alışveriş yaparken eşim nasıl da mutluydu. Daha evimize gelmeden gönlümüze mutluluk verdi oğlum... insallah Rabbim bizi utandırmaz... Bana sabah olmuyor gerçekten. Uyuyamiyorum, diger yandan da kendime "bu son gecen kızım, yat son bir deliksiz uyku çek, uzun zaman sana uyku yok" diyorum :) Sonra da ilk bebeğim olacağı için sınava hazırlanan öğrenciler gibi internetten bebek bakımıyla ilgili bilgilere bakıp duruyorum.
Yarın 10 gibi gidicez insallah. Döndüğümüzde oğlumun uyuduğu ilk arada sizlere gelişmeleri ayrıntılarıyla anlatıcam. Utanmasam gidip çocuk esirgemenin kapısının önünde arabada yatıcam... Yeterki oğlum orda olduğumu bilsin diye... Saçmalıyorum biliyorum ama şu an hissettiklerim bunlar...
Neyse, hepinize hayırlı geceler. Hepinizi çok seviyorum.
DamlaUmut,
listeye adımı ilk eklediğinde en alttaydım (doğal olarak). Ne kadar çok kişi va. Bunca zamandır burdalar, kimbilir bana ne zaman sıra gelecek demiştim. Sen her sıralamayı paylaştığında ismime bakıyordum çocuk gibi : ) orda görünce mutlu oluyordum. En son gecenlerde baktığımda ismimi listenin en başına koymuştun. İçine mi doğdu arkadaşım... DamaUmut buraya yazdıysa vardır bunda bir hayır dedim ve haftası gelmeden haber geldi...
Bugün 11 gibi kuruma gidiyoruz. Ordan da oğlumuzun yanına insallah. Mutlu haberi ilk sizlerle paylaşıcam söz. Bunu çevremdeki herkesten çok siz hakediyorsunuz. iyi ki varsınız. (ben galiba iyice duygusala bağladım, bir de hamile olup doğursaydım herhalde bunalımımdan yanımda kimse durmazdı : )
Canım tüm heyecanını ve güzel duygularını ben de paylaşıyorum.Cennetten bir melek de senin evine geliyor.Kısa sürede bebeğin bakımıyla ilgili herşeyi öğrenirsin.Çok iyi bir anne olacağına inanıyorum.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun.Allah iyi günlerini göstersin.Size mutlu,sağlıklı yıllar dilerim.Artık tam bir aile oldunuz.Anneliğin de hayırlı uğurlu olsun.Kızlar isimlerinizi yazamiyorum, hepinize çok çok teşekkür ederim dilekleriniz için. İnsallah hayırlısıyla yarın bir sorun çıkmaz da oğlumuzu alıp evimize geliriz... Bu akşam eşimle birlikte gidip eksiklerinin bir çoğunu aldık. Alışveriş yaparken eşim nasıl da mutluydu. Daha evimize gelmeden gönlümüze mutluluk verdi oğlum... insallah Rabbim bizi utandırmaz... Bana sabah olmuyor gerçekten. Uyuyamiyorum, diger yandan da kendime "bu son gecen kızım, yat son bir deliksiz uyku çek, uzun zaman sana uyku yok" diyorum :) Sonra da ilk bebeğim olacağı için sınava hazırlanan öğrenciler gibi internetten bebek bakımıyla ilgili bilgilere bakıp duruyorum.
Yarın 10 gibi gidicez insallah. Döndüğümüzde oğlumun uyuduğu ilk arada sizlere gelişmeleri ayrıntılarıyla anlatıcam. Utanmasam gidip çocuk esirgemenin kapısının önünde arabada yatıcam... Yeterki oğlum orda olduğumu bilsin diye... Saçmalıyorum biliyorum ama şu an hissettiklerim bunlar...
Neyse, hepinize hayırlı geceler. Hepinizi çok seviyorum.
Kızlar,
Oğlum artık evimizde. Şu an uyuyor, ilk fırsatta size herşeyin yolunda olduğunu haber vermek için girdim nete. Şimdi izin verirseniz oğlumu izlemek istiyorum. Akşam uyuduğunda sizlere uzun uzun anlatıcam herseyi... Rabbim herkese ama isteyen herkese bu mutluluğu, güzelliği nasip etsin insallah. hepinizi çok öpüyorum...
Kızlar,
Oğlum artık evimizde. Şu an uyuyor, ilk fırsatta size herşeyin yolunda olduğunu haber vermek için girdim nete. Şimdi izin verirseniz oğlumu izlemek istiyorum. Akşam uyuduğunda sizlere uzun uzun anlatıcam herseyi... Rabbim herkese ama isteyen herkese bu mutluluğu, güzelliği nasip etsin insallah. hepinizi çok öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?