merhaba; acaba başvurularda maddi durum ile ilgili sorunlar çıkıyo mu.bizim ben eşim çalışıyoruz.sgk var.evimiz kira değil .annemlerin 2.katında oturuyoruz.kendi üzerimize ait sadece araba var.bu şelikde biz başvursak bizide kabul ederler mi caba
Kızlar kalbim duracak.
Kurumdan aradilar, esinizle birlikte gelebilir misiniz, bir bebek var dedi uzman. Esimi bekliyorum gelmesi icin. Birazdan kuruma gidicez. Ama ben bende degilim şu an. Dua edin nolur... Kurumdan dönünce insallah iyi haberleri paylaşırım sizinle.
Allah yardımcın olsun.Yollarınızı açık etsin ,sular seller gibi gidin,meleğinize kavuşun.Heyecansız mutluluk olmuyor:)Kızlar kalbim duracak.
Kurumdan aradilar, esinizle birlikte gelebilir misiniz, bir bebek var dedi uzman. Esimi bekliyorum gelmesi icin. Birazdan kuruma gidicez. Ama ben bende degilim şu an. Dua edin nolur... Kurumdan dönünce insallah iyi haberleri paylaşırım sizinle.
bacım özeline bak
Kızlar kalbim duracak.
günaydın bacılar nasılsınız
malibu ablam özledim seni ve meleğini nasılsınız iyimisiniz
canım bizler iyiyiz dişlerimizle mücadele ediyoruz arka arkaya çıkmaya başladılarbu nadenle günlerimiz biraz telaşlı geçiyor. Umarım sende iyiysindir sevgiler...
canım bizler iyiyiz dişlerimizle mücadele ediyoruz arka arkaya çıkmaya başladılarbu nadenle günlerimiz biraz telaşlı geçiyor. Umarım sende iyiysindir sevgiler...
maşallah velioğlumuza çok şanslı seizin gibi anne babaya sahip Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.Kızlar kurumdan geldik. iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Beklemez zordu ama şimdi yarını beklemez daha da zor olacak. Oğlumuz 3 aylık, ismi de Veli... Yarın öğlen Çocuk esirgeme kurumuna gidip görücez ve insallah bir sorun çıkmazsa da oğlumuzu alıp gelicez evimize... Bu akşam eşimle birlikte çıkıp 3 ay için gereken kıyafet vs.'leri alıcaz...
Aylardır araştırma yapmamama rağmen ben şu an tıkanmış durumdayım arkadaşlar... Kaç aylık olacagını ve cinsiyetini bilemediğimiz icin kıyafet almamıştım. Bir de eşim sürekli "birsey alıp kendini alıştırma sonra olmazsa yıkılırsın deyip hiçbirsey almama izin vermemisti. Ben yine de ondan gizli sadece standart olan malzemelerini (şampuan, deterjan, ateşölçer, ıslakmendil, burun aspiratörü, biberon) almıştım...
Şimdi yarın kuruma giderken yanımda neler götürmeliyim? Bu akşam neler almalıyım? benim aklıma gelenler
3 aylık için bebek bezi
Banyo havlusu
alt-üst kıyafet
ağız mendili (buna gerek oluyormu bu ayda)
önlük
.emzik
ana kucagı
başka???
maşallah velioğlumuza çok şanslı seizin gibi anne babaya sahip Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.
ben daha ogünlere çok uzağım tecrübelide değilim sadece x ablamdan ve malibu ablamın anlattıkları var aklımda belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim kuruma giderken bez biberon mama kıyafet ve ince bir kundak yeter diye aklımda kalmış inşallah yarın oğluna kavuşursun
yarın herşeyi tedaylı anlatırsan sevinirim içim ferahlıyor okurken
Kızlar kurumdan geldik. iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Beklemez zordu ama şimdi yarını beklemez daha da zor olacak. Oğlumuz 3 aylık, ismi de Veli... Yarın öğlen Çocuk esirgeme kurumuna gidip görücez ve insallah bir sorun çıkmazsa da oğlumuzu alıp gelicez evimize... Bu akşam eşimle birlikte çıkıp 3 ay için gereken kıyafet vs.'leri alıcaz...
Aylardır araştırma yapmamama rağmen ben şu an tıkanmış durumdayım arkadaşlar... Kaç aylık olacagını ve cinsiyetini bilemediğimiz icin kıyafet almamıştım. Bir de eşim sürekli "birsey alıp kendini alıştırma sonra olmazsa yıkılırsın deyip hiçbirsey almama izin vermemisti. Ben yine de ondan gizli sadece standart olan malzemelerini (şampuan, deterjan, ateşölçer, ıslakmendil, burun aspiratörü, biberon) almıştım...
Şimdi yarın kuruma giderken yanımda neler götürmeliyim? Bu akşam neler almalıyım? benim aklıma gelenler
• 3 aylık için bebek bezi
• Banyo havlusu
• alt-üst kıyafet
• ağız mendili (buna gerek oluyormu bu ayda)
• önlük
•.emzik
• ana kucagı
başka???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?