Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Pare canım arkadaşım. sen belli ki çok terbiyeli aklı başında birisin canım. kendimi düşünüyorum kesinlikle bunları diyenleri küfür tekme tokat kovardım. Gerçekten yapardım ki dedemin cenazesinde küfürle insan kovmuşluğum var. yok nasıl ölmüş, şöyle mi böyle mi... bildiğiniz küfürle bağır çağır kovmuştum bunları diyenleri. Babaannem yoğururken hamuruma terbiye koymakta cimri davranmış sanırım :) Allah divanına durmaya gelmişler kul hakkı yiyip kalp kırıyorlar. Nefret bile edemiyorum böylelerinden.
Yavrunun özleyeceğiz tek koku senin kokun inan. tek ihtiyacı olan şey de sen ve eşin yani anne ve babası. ben birebir yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim, hayatta anne kokusu anne sefkati denince "anne" denince babaannemden başka bir şey gelmez aklıma. onu özlediğim kadar kimseyi özlemişliğim de yoktur.
Hatta şöyle diyeyim beni doğuran kadın bir iki kere ben bebekken almaya gelmiş beni bir haftasonu için. durduramamış ağlamamı eve getirmek zorunda kalmış ne zaman babaneme gitmişim susmuşum....

BAHARCIK bebegim geldikten sonra inanilmaz degistim, daha duygusal daha hassas oldum, o yuzden pek tartişma konularina girmemeye calisiyorum. Bitek ben mi boyleyim diger annelerde boyle oldumu bilemiyorum. Az once cok guzel ifade etmissin babaannenle arandaki bagi, demek ki doguran degil emek verip buyuten ozleniyor. Babannenin ellerinden operim.

merhaba güzel anneler ve anne adayları bugün çoookk güzel bir gün çok bereketli bir gün

cnm meraba sen bursadan mısın

mrb kızlar
inşallah herkes iyidir ...meleklerine kavuşan anneleri tebrik ediyorum gözünüz aydın olsun, tüm bekleyenlerinde en kısa zamanda kucakları dolsun inşallah...benim kuzum 3. ayını geçti 6 kg olmuş maşallah geldiğinde çok zayıftı 2.600 grdı okadar hızlı büyüyolarki zaman akıp geçiyor ama çok tatlı akıyor ...rabbim bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu biz kuzumla çok iyiyiz mutluyuz bizi tam anlamıyla bir aile yaptı oğlum...etraftan çok fazla bilen yok ama küçük yerde yaşıyoruz sonuçta her türlü insan var bilenler bilmeyenler söyler buralarda...cumartesi yarım gün çalıştığım için oğlumla gittim işe densizin biri geldi hiç hamileliğide görmedik bu bebek ısmarlamamı diye sordu..öldürecektim nerdeyse ben kaç ay izin aldım evdeydim sen nerden göreceksin beni dedim geçiştirdim aslında çok şey söylemek isterdim ama işyerinde olunca söylenmiyor işte...O kendini bilmezler her yerde var özel olarak dağıtılmış ülkenin dört bir tarafına huzur bozucular...Allah hidayet versin onlara. bu tür insanlar yüzünden aslında yaptığımız ne kadar yüce bir şey örnek alınası bir şey ama saklamak zorunda kalıyoruz.inşallah kimse bir daha böyle şeylerle karşılaşmaz.kendinizi iyi bakın kızlar...

hayat bizim hayatımız .insanlarda biizim tercih ettigimiz bu hayata saygı duymak zorundalar.yavrumu üzeni üzerim aslada affetmem..hep başkaları için yaşadık senelerce..bundan sonra yaşamak yok ben eşim ve yavrum varız....huzurunuzu bozan size patavatsızca konuşan insanları imha edin hayatınızdan :))))

hayırlı ramazanlar...........bereketi ile gelsin.bekleyen anneler artık kavuşsunlar inşallah....en yakın zamanda....

sevgiler...

Herkese hayırlı Ramazan lar güzel bol bebekli haftalar. Cuma bi kıvılcım yakıldı devamı yok hani bugünün güzel haberi????? Merakla bekliyoruz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz bugün kızıma kavuşalı tam bir hafta oldu birbirimize çok alıştık mis kokulu bi kızım var allahım tez zamanda bekleyen dileyen herkeze nasip etsin bebeğinizi evinize getirdikten sonra aklınızın ucundan geçmeyecek geçmişteki yaşanan sıkıntılarınız günlerimizin çok hızlı geçiyo evimiz şenlendi darısı sizlerin başına çok az kaldı hepinizin sayılı günü kaldı eğer bu yazımı okuyan karar aşamasında olan insanlar varsa lütfen tereddüt bile etmeyin inanın kan bağının gen bağının zerre kadar önemi yok biz kızımızı çok sevdik bundan öte evlat sevgisi varmı bilemem :) bence yok buarada İstanbuldaki kurum çok hareketli taze annemiz vakit bulunca yazıcaktır ayrıca bu foruma girmeyen kişilerde var istanbuldan sırası gelen darısı diğer illerde bekleyen anne baba adaylarımızın başına inşallahhhhhhhhhhh herkezin kuzuları hemen gelsin inşallahhh allaha emanet olun hayırlı ramazanlarrr

Hiç üzülmeyin bu densizlerin laflarına. gerekirse hiç kimseyle görüşmezsiniz bile ne gerek var böyle insanların hayatınızda olmasına?
Çok şükür evlatlarınıza kavuşmuşsunuz tıkayın kulaklarınızı. Zevzek düşüncesiz insanlar çok sinirlendim o durumda olmamama rağmen. Yaptığınızın kutsallığını idrak edecek kişiler olsun umarım hep hayatınızda..

Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Herkese merhaba,
2 haftadır foruma giremedim. Oğlumun ailemize katıldığı hafta aynı anda taşınmıştık. Ancak yerleştik yeni evimize. O yüzden vakit bulup yazamadim... Oğluna kavuştu bizleri unuttu demeyin sakın... Bu süre içinde, anne olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah çocuklarıyla iyi günler göstersin, mutlulukları daim olsun. Melekleri hasta olan arkadaşlarıma da çok geçmiş olsun, Allah şifa versin...

Ya kızlar ben, oğluma kavuşmadan önce sıkıntılarımı, özlemlerimi, dertlerimi paylaşıyordum sizlerle. Şimdi de aslında oğlumla olan mutluluklarımı paylaşmak istiyorum ama forumu hızlıca okudum da, bazı arkadaşlar bu tarz yazışmalardan sanırım rahatsız olmuşlar. "Burası bilgilendirme formu degil mi" gibisinden. Evlat edinme süreci hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlara, kendi yaşadığım süreci, formaliteleri vs. tek tek anlatabilirim.

Bu arada oğlumuzla aramız çok çok iyi (maşallah). Patronum bana 2 hafta doğum izni verdi :) biz de oğlumla bol bol vakit geçiriyoruz, konuşuyoruz, oyunlar oynuyoruz. Çok klasik bir cümle olacak ama, O'nunla birlikte hayatımız değişti. Evimiz neşe doldu. Koltuktaki bir kırlent bile yerinde düzgün olmadığında düzelten ben şimdi her odada onun bir eşyasını orada burada gördüğümde mutluluktan ağlıyorum. onları toplamak bana ayrı bir haz veriyor. İyiki varsın oğlum, iyiki geldin dünyamıza... Neden ve niçin senden vazgeçtiğini bilmiyorum ama, seni doğuran anneden de Rabbim razı olsun. Bundan sonra onun da yüzü hep gülsün insallah.

Meleğini bekleyen tüm arkadaşlarıma, meleklerine tez zamanda kavuşmalarını diliyorum. iyi geceler.

Kizlar, bugün hayatimin en guzel gununu gecirdim. Ogluma kavustum . Dunya tatlisi oglusum. Yasadiklarim umarim herkesin basina en erken zamanda gelir. Gorur gormez asik olduk ogluma. Bal dudaklarina. Hic tereddut etmeden karar verdik. Ayni gun islemlerimiz bitti. Cok sukur aldik evimize geldik. Tum akrabalar geldi. Herkes cok begendi. Hic yadirgamadi. Bayildilar oglusuma. Allah nazardan saklasin. Bekleyen anneler tez zamanda ayni yorgunlugu yogunlugu heyecani aski kalp atislarini cosarak aglamayi hepsini tadin istiyorum. Kelimelere sigmaz yasadiklarim. Allah isteyen herkese tereddutsuz bu sevgiyi yasattirsin. Dularim sizinle. Bu aralar oglusumla doya doya zaman gecirmek istiyorum. Listeyi Heidi arkadasima devrediyorum. Ondan devralmistim:) halayimi cekersiniz artik. Optum hepinizi.

Tebrik ediyorum, anneliğiniz hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum oğlunuz sağlıklı hayırlı mutlu anneli babalı uzun ömürler sürsün inşaallah....

Cok cok sevindim.... sabahtan beri senden haber bekliyordum. allahim mutluluunuzu daim etsin insallah... darisi bekleyenlerin basina. ve bu arada hayirli ramazanlar olsun.herkese..

Prenses sağlıkla huzurla anne babasıyla büyüsün inşaallah
Sizin evlatlarınıza sevginiz kat kat daha fazla bence Allah ayırmasın

canım gözün aydın anneligin hayırlı olsun.tabi çok haklısın ne zamandır evladını bekliyodun .bol bol beraber zaman geçirin evladınla.hep mutlu olursunuz ins.
haydi halaya kızlar

hayırlı ramazanlar,rabbim ramazan bereketini yağdırsın yuvalarınıza:) bu arada damla umut ve diğer bebeğine kavuşan anneler gözleriniz aydın olsun analı babalı büyütün yavrularınızı...eşim ben oğlum ve kızım için yaşamımızın yıl dönümüydü 2 temmuz bizlerin 2.kez dünyaya geldiğimiz gündü:) birbirimize kavuştuğumuz o anlamlı gün...koca bir yıl bana sorsanız çocuklarımı doğdukları andan beri içimde hissetiğimi yıllarca berabermişiz gibiyim.kızım artık yarım yamalak konuşmaya başladı.annem aşkım seni çoook seviyorum sözcüğünü mükemmel söylüyor:) minik kuzum kocaman oldu:) oğlum o başka.... çok şeyler atlattık onunla.yavrum hala yuvaya döneceğim korkusunu yaşıyor çok sık olmamakla beraber....inşallah bunlarıda aşacağız..veee yarın sosyal hizmetler uzmanımızla randevumuz var. resmi işlemler..mahkeme süreci başlayacak.neler yapılacak onlarla ilgili görüşmeye gideceğiz.dua edin sevgili anneler...sevgiyle kalın meleklerinizle..

damlaumut aramıza hoş geldin Allah analı babalı sevgiyle ve mutlulukla büyütmek nasip etsin

sevgili damlaumut bebeğin hayırlı uğurlu olsun yaşı uzun olsun inşallah bugün kızlar acaba şanslı anne kim dediklerinde aklıma ilk sen geldin inan pazaretesiydi listeyi güncellerdin erkenden ama ses seda çıkmadı tahmin etmiştim oğluşunu almaya gittiğini listenin başlarına doğru yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor inşallah bizleride rabbim çok bekletmez tekrar tebrik ediyorum oğlunuzla beraber sağlıklı sıhatli uzun bir ömür geçirmenizi diliyorum herkesin ramazanı mübarek olsun şu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…