Pare canım arkadaşım. sen belli ki çok terbiyeli aklı başında birisin canım. kendimi düşünüyorum kesinlikle bunları diyenleri küfür tekme tokat kovardım. Gerçekten yapardım ki dedemin cenazesinde küfürle insan kovmuşluğum var. yok nasıl ölmüş, şöyle mi böyle mi... bildiğiniz küfürle bağır çağır kovmuştum bunları diyenleri. Babaannem yoğururken hamuruma terbiye koymakta cimri davranmış sanırım :) Allah divanına durmaya gelmişler kul hakkı yiyip kalp kırıyorlar. Nefret bile edemiyorum böylelerinden.
Yavrunun özleyeceğiz tek koku senin kokun inan. tek ihtiyacı olan şey de sen ve eşin yani anne ve babası. ben birebir yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim, hayatta anne kokusu anne sefkati denince "anne" denince babaannemden başka bir şey gelmez aklıma. onu özlediğim kadar kimseyi özlemişliğim de yoktur.
Hatta şöyle diyeyim beni doğuran kadın bir iki kere ben bebekken almaya gelmiş beni bir haftasonu için. durduramamış ağlamamı eve getirmek zorunda kalmış ne zaman babaneme gitmişim susmuşum....
merhabalar güzel yürekli anneler ve anne adayları....
güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize....
üç ailemiz bebeklerine kavuşmuş....hepinizi tebrik ediyorum ve bebeklerinizin yuvalarınıza hayırlar ve uğurlar getirmesini diliyorum....
bize gelince sabırsızlık ve heyecan içinde günlerimiz geçiyor....daha çok yolun başındayız sizlere göre....bu hafta ilk başrumuz 3. haftasını dolduracak....geçen hafta kurumumuzun binası değişmiş....bizde bu bahaneyle tekrardan kuruma gittik....memurumuz diğer raporlar için 2-3 hafta içinde arayacağını söyledi....bol bol bebek bakımıyla ilgili kitap okumamızı söyledi ....şimdilik böyle günler geçiyor....artık bir an önce işlemlere başlamak istiyoruz ve de bir an önce bebeğimiz olsun istiyoruz....
Hiç üzülmeyin bu densizlerin laflarına. gerekirse hiç kimseyle görüşmezsiniz bile ne gerek var böyle insanların hayatınızda olmasına?BABİESRUS bu yakın zamanda yaşadığım üzücü olaylardan bitanesi. bunun gibi daha neler neler söylendi. oğlumun tevhidini okuttum ilk geldiği zaman. yine gelenlerden biri oğlumu kucağına alıp sevdi ve ben böyle çocuklara çok acıyorum dedi, ardından biri kalkıp tevhidi okuyan hocaya bu çocuk helal midir hocam dedi, sonrasında biri siz bu bebeği çok seviyorsunuz hele birde gerçek evladın olsa kendi kanından canından olsa o zaman görürdün asıl gerçek sevgiyi. o gün kalbimin ortasına defalarca yumruk yedim. insanlar o kadar acımasızki o kadar düşüncesiz ki en hassas noktandan defalarca vuruyorlar. ben buraya oğlumla alakalı birşeyler yazarken bile bekleyen anneleri düşünüyorum ve biçok kez yazmaktan vazgeçiyorum. damdan düşenin halini damdan düşen anlar. üzmeye kırmaya yerden yere vurmaya gerek yok. zaten yıllarca evlat hasretiyle yandık tutuştuk, bıraksalarda bundan sonra mutlu olsak evladımızla..
Tebrik ediyorum, anneliğiniz hayırlı olsun kolaylıklar diliyorumKizlar, bugün hayatimin en guzel gununu gecirdim. Ogluma kavustum . Dunya tatlisi oglusum. Yasadiklarim umarim herkesin basina en erken zamanda gelir. Gorur gormez asik olduk ogluma. Bal dudaklarina. Hic tereddut etmeden karar verdik. Ayni gun islemlerimiz bitti. Cok sukur aldik evimize geldik. Tum akrabalar geldi. Herkes cok begendi. Hic yadirgamadi. Bayildilar oglusuma. Allah nazardan saklasin. Bekleyen anneler tez zamanda ayni yorgunlugu yogunlugu heyecani aski kalp atislarini cosarak aglamayi hepsini tadin istiyorum. Kelimelere sigmaz yasadiklarim. Allah isteyen herkese tereddutsuz bu sevgiyi yasattirsin. Dularim sizinle. Bu aralar oglusumla doya doya zaman gecirmek istiyorum. Listeyi Heidi arkadasima devrediyorum. Ondan devralmistim:) halayimi cekersiniz artik. Optum hepinizi.
Kizlar, bugün hayatimin en guzel gununu gecirdim. Ogluma kavustum . Dunya tatlisi oglusum. Yasadiklarim umarim herkesin basina en erken zamanda gelir. Gorur gormez asik olduk ogluma. Bal dudaklarina. Hic tereddut etmeden karar verdik. Ayni gun islemlerimiz bitti. Cok sukur aldik evimize geldik. Tum akrabalar geldi. Herkes cok begendi. Hic yadirgamadi. Bayildilar oglusuma. Allah nazardan saklasin. Bekleyen anneler tez zamanda ayni yorgunlugu yogunlugu heyecani aski kalp atislarini cosarak aglamayi hepsini tadin istiyorum. Kelimelere sigmaz yasadiklarim. Allah isteyen herkese tereddutsuz bu sevgiyi yasattirsin. Dularim sizinle. Bu aralar oglusumla doya doya zaman gecirmek istiyorum. Listeyi Heidi arkadasima devrediyorum. Ondan devralmistim:) halayimi cekersiniz artik. Optum hepinizi.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz bugün kızıma kavuşalı tam bir hafta oldu birbirimize çok alıştık mis kokulu bi kızım var allahım tez zamanda bekleyen dileyen herkeze nasip etsin bebeğinizi evinize getirdikten sonra aklınızın ucundan geçmeyecek geçmişteki yaşanan sıkıntılarınız günlerimizin çok hızlı geçiyo evimiz şenlendi darısı sizlerin başına çok az kaldı hepinizin sayılı günü kaldı eğer bu yazımı okuyan karar aşamasında olan insanlar varsa lütfen tereddüt bile etmeyin inanın kan bağının gen bağının zerre kadar önemi yok biz kızımızı çok sevdik bundan öte evlat sevgisi varmı bilemem :) bence yok buarada İstanbuldaki kurum çok hareketli taze annemiz vakit bulunca yazıcaktır ayrıca bu foruma girmeyen kişilerde var istanbuldan sırası gelen darısı diğer illerde bekleyen anne baba adaylarımızın başına inşallahhhhhhhhhhh herkezin kuzuları hemen gelsin inşallahhh allaha emanet olun hayırlı ramazanlarrr
Kizlar, bugün hayatimin en guzel gununu gecirdim. Ogluma kavustum . Dunya tatlisi oglusum. Yasadiklarim umarim herkesin basina en erken zamanda gelir. Gorur gormez asik olduk ogluma. Bal dudaklarina. Hic tereddut etmeden karar verdik. Ayni gun islemlerimiz bitti. Cok sukur aldik evimize geldik. Tum akrabalar geldi. Herkes cok begendi. Hic yadirgamadi. Bayildilar oglusuma. Allah nazardan saklasin. Bekleyen anneler tez zamanda ayni yorgunlugu yogunlugu heyecani aski kalp atislarini cosarak aglamayi hepsini tadin istiyorum. Kelimelere sigmaz yasadiklarim. Allah isteyen herkese tereddutsuz bu sevgiyi yasattirsin. Dularim sizinle. Bu aralar oglusumla doya doya zaman gecirmek istiyorum. Listeyi Heidi arkadasima devrediyorum. Ondan devralmistim:) halayimi cekersiniz artik. Optum hepinizi.
hayırlı ramazanlar,rabbim ramazan bereketini yağdırsın yuvalarınıza:) bu arada damla umut ve diğer bebeğine kavuşan anneler gözleriniz aydın olsun analı babalı büyütün yavrularınızı...eşim ben oğlum ve kızım için yaşamımızın yıl dönümüydü 2 temmuz bizlerin 2.kez dünyaya geldiğimiz gündü:) birbirimize kavuştuğumuz o anlamlı gün...koca bir yıl bana sorsanız çocuklarımı doğdukları andan beri içimde hissetiğimi yıllarca berabermişiz gibiyim.kızım artık yarım yamalak konuşmaya başladı.annem aşkım seni çoook seviyorum sözcüğünü mükemmel söylüyor:) minik kuzum kocaman oldu:) oğlum o başka.... çok şeyler atlattık onunla.yavrum hala yuvaya döneceğim korkusunu yaşıyor çok sık olmamakla beraber....inşallah bunlarıda aşacağız..veee yarın sosyal hizmetler uzmanımızla randevumuz var. resmi işlemler..mahkeme süreci başlayacak.neler yapılacak onlarla ilgili görüşmeye gideceğiz.dua edin sevgili anneler...sevgiyle kalın meleklerinizle..[/QU
İnşallah biran önce sonuçlanır.bizde mahkeme sürecini başlattık ve bekliyoruz.3 ay oldu resmi prosedürler işte hemen bitmiyor.13 km mesafeye posta 20 günde giderse gerisini siz hesap edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?