yok artık bu kadar da değil nedir bu ya yıllarca yok niye cocugun yok sorun sendemi eşindemi şu dr var benim eltimgilin bıdı bıdısı diye devam eden cümlelerini çektik bu insanların birde bebeğimiz gelince mi çekicez ne demek annesini özlemiştir bu nasıl hadsizliktir demek ki yolda yürürken ayağı takılıp düşse anası olsa düşmezdi derler sanki kendi cocukları hiçmi düşmüyor hiç mi ağlamıyor acayip sinirlendim inan varya gidip saç baş dövesim geldi komşunu işte bu yüzden insanlar saklıyor etrafından desenize bebeğimiz gelincede bitmiyor Rabbim anlayışlı seviyeli komşular versin hepimize
Aynen oyle canim benim. Malesef insanlar haddini bilmiyor, bu sene ev aldim hemde cok severek begerek aldim. Ama sirf bu soylentiler yuzunden evimizi satmaya karar verdik. Bunun gibi bir cok tatsiz seyler yasadim insan ister istemez takiyor kafaya uzuluyor. Artik uzulmek istemiyorum,
bende bu sene evimi yaptırdım hemde herşeyini çokda beğenerek almıştım ve içime sinerek sıfırdan yaptırdım uzmanımız istiyor diye ağzı sıkı bir iki komşuya söyledim değirleri bilmiyor bende akrabalarım ve komşularım dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum kaldıki bizim sitede karnın ağrısa sancısı yukardaki bloktan duyulur acayip dedikodu var birde çok tanınıyorum bunlardan dolayı söylemicem nasıl olsa çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliyorum kimseylede görüşmüyorum ama gel görki tüm bunlar kızıma bağlı eğer büyük olursa bu saklama planımız olmayacak azamanda ikinci plan evi satmak
slm melek anneler ve adayları...kızlar sayfaların hepsine bakamadım yavrularına kavuşanları tebrik ederim bekleyenlerde inş tez zamanda kavuşur.kızlar hiç ikiz kardeş alan oldumu aranızda egerki korkularımı yenebilirsem ve tedavilerden sonuc alamazsam(inş rabbim kendi bebeğimi nasip eder) bende yeni doğmuş ikiz istiyorum ikizlerde çıkma süresi uzunmu oluyo nasıl oluyo
Allah evladinla gule gule oturmak nasip etsin insallah. Benimde ailem ankarada. Burda kimsemiz yok. Bikac arkadasim disinda kimse bilmiyordu ama zamanla ogreniyo herkes. Oyuncak bebek degil ki biri geldiginde dolaba saklayasin. Ben cok hassasim insanlari kirmaktan cok korkarim. Ama ayni hassasiyeti malesef goremiyorum. Bide bu cocuk daha kucuk yarin buyuyecek dusunsene onun yaninda boyle seyler konusuldugunu, yavrumun psikolojisi ne hale gelir:.
yok artık bu kadar da değil nedir bu ya yıllarca yok niye cocugun yok sorun sendemi eşindemi şu dr var benim eltimgilin bıdı bıdısı diye devam eden cümlelerini çektik bu insanların birde bebeğimiz gelince mi çekicez ne demek annesini özlemiştir bu nasıl hadsizliktir demek ki yolda yürürken ayağı takılıp düşse anası olsa düşmezdi derler sanki kendi cocukları hiçmi düşmüyor hiç mi ağlamıyor acayip sinirlendim inan varya gidip saç baş dövesim geldi komşunu işte bu yüzden insanlar saklıyor etrafından desenize bebeğimiz gelincede bitmiyor Rabbim anlayışlı seviyeli komşular versin hepimize
evet işte kafada planı kuruyorsunda olur olmaz onun orası kızımın nasıl geleceğine bağlı eğer şöyle 20 günlük falan gelirse kıvırırım da üç dört aylık yada 6 aylık olursa işte ozaman evi satmaktan başka çare yok bende en çok onu düşünüyorum ya pat diye biri derse yada kızdın cocuguna hemen bak o senin annen değil ondan kızdı gibi cümlelerle başlayan psikoloji bozucu rencide edici konuşmalar yaparlarsa. şahsen ben komşularımdan okadar korkmuyorum sonuçta satar gidersin sırtına bağlı değiller ya ama iş akrabalara gelince orda zınk diye çakılıyorum benim akrabalarımla aram çok kötü abimle kızını bizden kıskandığı ve göstermediği için aramam sormam evine gitmem teyzelerim desen biriyle geçen kurbandan beri konuşmuyorum nedeni de ben kurbanımı doğuya gönderdim vay efendim neymiş ben pkk besliyomusun benim helal kurbanım için böyle konuşamazsın dedim kızdım döndü bana sen dedi kızımı kıskanıyosunda ondan kızıyorsun kızıda hamileydi şok oldum ne alaka kurbanla hamile kalamamam yani akrabalarımla aram çok açık duysalar tamam laflarından geçilmez kızımı sürekli bunlarla rencide edicekler buna izin veremem onun için zaten görüşmüyorum bilmelerinede gerek yok diye düşünüyorum kızım için silmeyeceğim kimse yok
ZAMANCİM hic uzulme canim, bazen beklemenin yorgunlugu stresi bunaltiyor, bebegin gelince hersey geride kalacak emin ol.oglumu aralikta nufusumuya alacagiz ve sonra kizim icin basvuracagiz. İnan varya bana deselerki tedavi olun bebeginiz olacak umrumda olmaz, onemli olan dogurmak mi hayir, ben bu duygularimi yasayacagimi bilseydim 15 senemi hastanelerde heba etmezdim, sen icini döktun bende dökeyim, dun cok uzuldumi nsanlar cok acimasiz cok dusuncesiz cnk gaddar,.ust komsuma cikmistim bebegimle oglum sıkildı ve agladi.komsum ay garibim annesini ozledigi icin agliyodur dedi. OGLUMUN ANNESİ BENİM.. Dedim eve geldim ama cok uzuldum. Beni oglumla uzenleri Allaha havale ediyorum.
Inanamadim okuduklarima. Ay garibim annesini ozledigi icin agliyordur ne demek ya, insanlar ne zamandan beri bu kadar densiz olmaya basladi. Allah akil versin. Iyi yapmissin. Umarim kit beyni yaptigi hatayi idrak etmistir ve bi daha boylesine sacma konusmalar yapmaz. Gorusmek zorunda olmadigin biriyse mesafe koymayi deneyebilirsin. Cok sinir oldum.
Mrb kızlar böyle densizler ne yazıkki hepimizin hayatında bir sürü var doğurunca başları göğe eriyor zannediyorlar herkes doğursaydı bu yavrular annesiz kalırdı bunu idrak edemiyor aptallar analık doğurmak değil emek vermektir o bebekleri ne şartlarda bırakıyorlar ya da bırakmak zorunda kalıyorlar bilemiyorum ama onları canımızdan üstün tutarak büyüteceğimizi çook iyi biliyorum onlarda bunu yapacak yürek olmadığı için ileri geri konuşup akıllarınca ordan vuruyorlar bizi ben de bebeğime onu yuvadan aldığımı söylemeyi düşünmüyorum kendisini de beni de eksik hissetmemesi için ama bir yandan da bu densizlerden duyacağına benden duysun eğer ben ona gerçek sevgiyi vermişsem beni değil biyolojik annesine dünyalara değişmez diye de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum anlayacağınız kararsızım
allahım ya! siz ne güzel insanlarsınız biliyor musunuz?
yavrularınızı koynunuza sarın ve başka hiçbir şey için üzmeyin kendinizi. dünyadaki hiçbir şey ondan ve sizden önemli değil, öyle cesursunuz öyle güçlüsünüz ki.. hayranım her birinize. insanlar kırar döker, insanlar ruhsuz. bazı insanlar insan değil adeta birer "çöp".. böyle yaratıkların asla sizi yaralamasına izin vermeyin, hayatınızdan hemen uzaklaştırın öyle insanları.
üzülmeyin, kıyamam. kalbinizden öperim sizi, güzel yüreklerinizden. bebeklerinizle çok mutlu olun, çok çok çok..
@pare55 o tevhidde seni üzenler var ya, onların ruhu çürümüş, onların kalpleri kararmış. güzel annem, sen bir cana canan olmuşsun bunu anlamayanın dünyada yeri yok. hiç sıkma canını, yepyeni bi hayat kur mutlu küçük ailene. içinde onlar gibi insanlara yer verme.
dilerim allah'tan herşey gönlünüzce olsun, bebeklerinizle bir ömür mutluluklar dilerim size. ellerinizden öperim sizin[ İST_NBL güzel sözlerin için teşekkür ederim. keşke bizi üzenler, o sözleri söyleyenlerde bizler kadar ANNE olabilse..
NİSAN sanırım uzun zamandır bebeğini bekleyen annelerden birisin. Rabbim tez zamanda kucağına bebeğini almayı nasip etsin inşallah. doğurup bırakan anneler ne şartlarda bırakıyor bilmiyoruz ama iyikide bırakıyorlarda dünyadaki en güzel duyguları tadıyoruz. oğlumu doğurun anaya binlerce teşekkür ederim. dediğin gibi densiz çok etrafımızda. ailemden uzağım ve sadace 3 kişi biliyor evlat edindiğimi ailemden. bulunduğum yerde ise herkes biliyor. ben kızım içinde başvurup ondan sonra evimi satıp ege yada akdenize taşınmayı düşünüyorum. herkesin fikrine saygım var ama ben çocuklarıma onları evlat edindiğimi söylemeyi düşünmüyorum. ne akrabalarıma nede insanlara güvenmiyorum. çocuklarımın psikolojisini bozarlar, o yüzden söylemeyi kesinlikle düşünmüyorum.
Ne olur bu insanlarla selamın ötesine gitme,görüşme.Herkesle samimi olmak zorunda değilsin.Sen de biliyorsun annesi olduğunu yavrun da.Aklı olan gönlü olan herkes biliyor.ZAMANCİM hic uzulme canim, bazen beklemenin yorgunlugu stresi bunaltiyor, bebegin gelince hersey geride kalacak emin ol.oglumu aralikta nufusumuya alacagiz ve sonra kizim icin basvuracagiz. İnan varya bana deselerki tedavi olun bebeginiz olacak umrumda olmaz, onemli olan dogurmak mi hayir, ben bu duygularimi yasayacagimi bilseydim 15 senemi hastanelerde heba etmezdim, sen icini döktun bende dökeyim, dun cok uzuldumi nsanlar cok acimasiz cok dusuncesiz cnk gaddar,.ust komsuma cikmistim bebegimle oglum sıkildı ve agladi.komsum ay garibim annesini ozledigi icin agliyodur dedi. OGLUMUN ANNESİ BENİM.. Dedim eve geldim ama cok uzuldum. Beni oglumla uzenleri Allaha havale ediyorum.
Ne olur bu insanlarla selamın ötesine gitme,görüşme.Herkesle samimi olmak zorunda değilsin.Sen de biliyorsun annesi olduğunu yavrun da.Aklı olan gönlü olan herkes biliyor.
Evet canım 3 seneyi geride bıraktık 4.yılın içindeyiz listedeki tarih onay tarihimiz ondan 1 yıl önce başvurduk yani onaylanması 1 yıldan fazla sürdü her ilde prosedür farklı. Allahım bize de hayırlısıyla o duyguyu tattırsın tez zamanda. yaşamayan bilmez daha ilk başvurudan sonra bile hamile kalmış gibi kendine bile harcamaya kıyamadığın parayla delicesine bebeğin için alışveriş yapmayı ve bunun paha biçilemez hazzını :) yaklaşık 4 yıldır biberonundan saç fırçasına,ellerimle diktiğim nevresim ve battaniyelerinden bebek arabasına hatta oto koltuğuna,oyuncaklarından beşiğine hatta ve hatta genç odası mobilyalarına kadar herşeyin olduğu sadece bebeğimin eksik olduğu o odaya hemen hemen her gece tuvalete kalktıkça gülümseyerek bakmadan yatmamanın ne demek olduğunu sadece biz biliriz. o densizleri Allaha havale ediyorum çünkü benim eşimin sadece annesi ve 1 tane erkek kardeşi var ve onlar bile istemiyor bebeğimizi buna rağmen biz herşeye kafa tuttuk onun için yeterki o gelsin evimiz şenlensin biz onu istemeyen herkesi sildik hayatımızdan Allahım iyilerle karşılaştırsın el bile akrabadan iyi oluyor yeri geldiğinde.neyse uzattım gene demek istediğim bizi kıskanıyorlar çünkü onlarda bu yürek yok! Sevgiyle kalın :) :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?