Cümlelerle tasvir edilemeyecek kadar farklı saniyeler, dakikalar, saatler ve günler...
Şunu söyleyebilirim her bir aile için ayrı bir çerçeve var. İçindeki resmi yaşantınız, geçmişiniz ve geleceğe ilişkin beklentileriniz belirliyor.
"Allah herkes için hayırlı eylesin" aslında yaşananlar özetle bu cümledeki büyük temenni...
Anneler için tek duamız herkes için hayırlı ve sağlıklı evlatlarla geçirilecek mutlu bir gelecektir.
Cümlelerle tasvir edilemeyecek kadar farklı saniyeler, dakikalar, saatler ve günler...
Şunu söyleyebilirim her bir aile için ayrı bir çerçeve var. İçindeki resmi yaşantınız, geçmişiniz ve geleceğe ilişkin beklentileriniz belirliyor.
"Allah herkes için hayırlı eylesin" aslında yaşananlar özetle bu cümledeki büyük temenni...
Anneler için tek duamız herkes için hayırlı ve sağlıklı evlatlarla geçirilecek mutlu bir gelecektir.
limony canım nasıl gidiyor hamileligin .cinsiyeti belli oldumu .
bacılar defalalca girip çıktım yazmakla yazmamak arasında kaldım işte olduğum için kimseyle konuşamıyorum da yani gene içim daraldı
nasıl anlatacağımı bilemiyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
işin aslı şu bugün benim eski topikten birinin hamile olduğunu öğrendim beraber aynı dönemlerde tedavi olmuştuk aynı drlara gitmiştik falan neyse uzatmıyım bugün yeni hamile kaldığını öğrendim üzüldüm yani hamile kalmasına değil ona çok sevimdim ama bize üzldüm kendimi yenilmiş hissettim geride kalmış becerememiş hissediyorum halbuki dün komşuma uğramıştım oğlunun kırkı çıkıyor diye hediyede alıp iş çıkışı uğradım normalde olsa şimdiye çoktan bunalımda olmam gerekirken hiçde tınmadım üstelik tüm o senin niye bebeğin yok olmuyormu sorun senden mi kocandan mı kadınlığın mı yok sorularına gayet savıcı cevaplar verip takmadım bile içimden hep bebeğim gelicek kızım gelicek onu bilmenin rahatlığıyla artık butür sözleri takmayan ben neoldu bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince içerledim
uzmanımızı da aradık hala rapor aşamasındayız 2 ay oldu bitmedi şu rapor
Canım boşuna üzülmüş daralmışsın.Üzülme artk bak güzel bir adım attın, bebeğin gelecek yakında. Seni çok iyi anlıyorum. Bende eskiden öyleydim.Benden sonra yada benimle aynı zamanlarda evlenmiş olan arkadaşlarımın hamilelik haberlerini aldığımda tlf da hep sevinmiş rolü yapardım.Cidden rol yapardım .Aslında sevinirdim ama içim içimi yerdi. Aslında hissettiğim duygu bağıra çağıra ağlama duygusuydu ama tutmak zorundaydım ve bunu yapmak zordu . Tabi üzerinden birkaç saat geçinde kızardım kendime çünkü arkadaşım böyle güzel bir haberi benimle paylaşmak için arıyordu beni aslında
Neyse sözün kısası üzülme bunlar geçer ve bu yenilmiş olduğunu göstermez Aksine kendinle gurur duy.Zor olanı seçtin sen.
Çok teşekkür ederim Hazan arkadaşım,
İyiyim çok şükür 5,5 ay oldu. Kiloları aldım :) ama sağlığımız yerinde çok şükür. Kısmetse oğlum olacak.
Sorduğun için tekrar teşekkürler arkadaşım.
Sevgiler,
bacılar defalalca girip çıktım yazmakla yazmamak arasında kaldım işte olduğum için kimseyle konuşamıyorum da yani gene içim daraldı
işin aslı şu bugün benim eski topikten birinin hamile olduğunu öğrendim beraber aynı dönemlerde tedavi olmuştuk aynı drlara gitmiştik falan neyse uzatmıyım bugün yeni hamile kaldığını öğrendim üzüldüm yani hamile kalmasına değil ona çok sevimdim ama bize üzldüm kendimi yenilmiş hissettim geride kalmış becerememiş hissediyorum halbuki dün komşuma uğramıştım oğlunun kırkı çıkıyor diye hediyede alıp iş çıkışı uğradım normalde olsa şimdiye çoktan bunalımda olmam gerekirken hiçde tınmadım üstelik tüm o senin niye bebeğin yok olmuyormu sorun senden mi kocandan mı kadınlığın mı yok sorularına gayet savıcı cevaplar verip takmadım bile içimden hep bebeğim gelicek kızım gelicek onu bilmenin rahatlığıyla artık butür sözleri takmayan ben neoldu bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince içerledim
günaydın kızlar iyi hafta sonları kızıma kavuşalı 6 gün oldu dünyanın en güzel duygusu anne olmak hepiniz bu duyguyu tadacaksınız beklerken çekilen sıkıntılar her şey geride kalıyor sanki o hep sizinleymiş gibi geliyor evinize girdiği anda inanılmaz bir bağ oluşuyor duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez daha sonra uzun uzun yazıcam sizlere buarada pazartesi istanbuldan supriz gelebilir :) tahmin edin bakalım kim :)
ZAMANCİM hic uzulme canim, bazen beklemenin yorgunlugu stresi bunaltiyor, bebegin gelince hersey geride kalacak emin ol.oglumu aralikta nufusumuya alacagiz ve sonra kizim icin basvuracagiz. İnan varya bana deselerki tedavi olun bebeginiz olacak umrumda olmaz, onemli olan dogurmak mi hayir, ben bu duygularimi yasayacagimi bilseydim 15 senemi hastanelerde heba etmezdim, sen icini döktun bende dökeyim, dun cok uzuldumi nsanlar cok acimasiz cok dusuncesiz cnk gaddar,.ust komsuma cikmistim bebegimle oglum sıkildı ve agladi.komsum ay garibim annesini ozledigi icin agliyodur dedi. OGLUMUN ANNESİ BENİM.. Dedim eve geldim ama cok uzuldum. Beni oglumla uzenleri Allaha havale ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?