Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

sevgili aysberk tebrik ediyorum gözünüz aydın allah hayırlı uğurlu uzun ömürlü etsin inşallah çok seviniyoorum ya bir haftada tam üç bebek allahım bizleride çok bekletmesin inşallah bebeğinle beraber ailenle sağlık lı ve huzurlu olun sevgiler OTUZ NİSAN HADİ ARTIK CANIM benim sende çık yukarıya bizlerde yaklaşıyoruz liste başına

aysberk_01 gözün aydın canım allah anneli babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah darısıda bizim başımıza artık bizim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımla beraber bende bugün öğrendim kızda ve erkekte sıramız ilerlemiş çok şükür 5. sıraya yaklaşmışız hayırlısı bakalım kızlar bu arada cumanız mübarek olsun.

Son düzenleme:
limony canım nasıl gidiyor hamileligin .cinsiyeti belli oldumu .

Çok teşekkür ederim Hazan arkadaşım,

İyiyim çok şükür 5,5 ay oldu. Kiloları aldım :) ama sağlığımız yerinde çok şükür. Kısmetse oğlum olacak.

Sorduğun için tekrar teşekkürler arkadaşım.

Sevgiler,

bacılar defalalca girip çıktım yazmakla yazmamak arasında kaldım işte olduğum için kimseyle konuşamıyorum da yani gene içim daraldı

nasıl anlatacağımı bilemiyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
işin aslı şu bugün benim eski topikten birinin hamile olduğunu öğrendim beraber aynı dönemlerde tedavi olmuştuk aynı drlara gitmiştik falan neyse uzatmıyım bugün yeni hamile kaldığını öğrendim üzüldüm yani hamile kalmasına değil ona çok sevimdim ama bize üzldüm kendimi yenilmiş hissettim geride kalmış becerememiş hissediyorum halbuki dün komşuma uğramıştım oğlunun kırkı çıkıyor diye hediyede alıp iş çıkışı uğradım normalde olsa şimdiye çoktan bunalımda olmam gerekirken hiçde tınmadım üstelik tüm o senin niye bebeğin yok olmuyormu sorun senden mi kocandan mı kadınlığın mı yok sorularına gayet savıcı cevaplar verip takmadım bile içimden hep bebeğim gelicek kızım gelicek onu bilmenin rahatlığıyla artık butür sözleri takmayan ben neoldu bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince içerledim

uzmanımızı da aradık hala rapor aşamasındayız 2 ay oldu bitmedi şu rapor

Canım boşuna üzülmüş daralmışsın.Üzülme artk bak güzel bir adım attın, bebeğin gelecek yakında. Seni çok iyi anlıyorum. Bende eskiden öyleydim.Benden sonra yada benimle aynı zamanlarda evlenmiş olan arkadaşlarımın hamilelik haberlerini aldığımda tlf da hep sevinmiş rolü yapardım.Cidden rol yapardım .Aslında sevinirdim ama içim içimi yerdi. Aslında hissettiğim duygu bağıra çağıra ağlama duygusuydu ama tutmak zorundaydım ve bunu yapmak zordu . Tabi üzerinden birkaç saat geçinde kızardım kendime çünkü arkadaşım böyle güzel bir haberi benimle paylaşmak için arıyordu beni aslında

Neyse sözün kısası üzülme bunlar geçer ve bu yenilmiş olduğunu göstermez Aksine kendinle gurur duy.Zor olanı seçtin sen.

önceden olsa evet çok üzülürdüm ve bende rol yapardım sadece bu arkadaşımın haberine üzüldüm sonuçta aynı drlara gittik aynı otu çöpü kullandık ne olduda onların yıllar sonra oldu kendimi azoya karşı yenilmiş hisettim eşimi aradım ve hiç beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım bana üzülme istersen yeniden tedavi olurum falan dedi ama öyle istekli istekli değil hani yarım ağız dedi
sonrada Rabbim hayırlı evlat versin bizimde olucak dedi çok sevindim ilk defa eşimi bu kadar kabullenmiş gördüm sanki kuruma müracaat için yalvardığım adam o değilmiş başkasıymış gibi geldi boşuna dememişler her şerde bir hayır vardır diye bugün bukadar daralmasaydım eşimin bukadar kabullendiğini göremicektim

17 .sıradayım seviniyorum .en azından sıram yavaş yavaş olsada ilerliyo çok mutluyum
sabrediyorum... yenilmişlik hissetmiyorum .çok çabaladım emek verdim evt olmadı başaramadık .yüce rabbimin bize yazmış oldugu kaderi kabul etmek gerekiyor bazen.huzur bulmak için .geriye bakmak mutsuzluk yaratıyor .3 tane evladımı kaybettim karnımda dogumlarına az kalmıştı belki simdi askerde olacaktı oglum .kızımda üniversite okucaktı .ama kısmet degilmiş.rabbim 3 hamileligimde istese kucagımada almayı nasip ederdi.ama olmadı şimdi burdayım bu sayfada sizlerle olmanın mutlulugunu yaşıyorum .benim bi arkadaşım var oda başvuru yapmak istiyor ama eşinin inadından dolayı başvuru bile yapamıyor.çok şükürler olsun anlayışlı eşlerimiz oldugu için .hep yanımda oldu eşim her zaman beraber agladık beraber karar verdik .umuda yolculuk yapıyoruz beraber .hayal ediyoruz seneye bu vakitler yanımızda olurmu diye.geçmişin peşini bırakmak lazım bence... o zaman gerçekten mutluluk bizim yanımızda olacak...
sevgiyle kalın kader arkadaşlarım

Son düzenleme:

rabbim kucagınada almayı nasip etsin arkadaşım .sende sevgiyle kal kendine cici bak

günaydın kızlar iyi hafta sonları kızıma kavuşalı 6 gün oldu dünyanın en güzel duygusu anne olmak hepiniz bu duyguyu tadacaksınız beklerken çekilen sıkıntılar her şey geride kalıyor sanki o hep sizinleymiş gibi geliyor evinize girdiği anda inanılmaz bir bağ oluşuyor duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez daha sonra uzun uzun yazıcam sizlere buarada pazartesi istanbuldan supriz gelebilir :) tahmin edin bakalım kim :)

zamancım senin yaşadıklarını emin ol hepimiz yaşıyoruz hepsi geçicek emin ol bebeğini kucağına alınca aklının ucuna bile gelmicek

günaydın bacılar

nasılsınız

maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah
gcs ablam kim acaba söylesen ya ben böyle olunca çatlıyorum acaba kim istanbuldan listenin başında damlaumut var 5059 var yada dahamı aşağılardan biri çok merak ettim

listeye bidaha baktım damlaumut var listenin başında istanbuldan
5059 izmirmiş karıştırmışım
damlaumutmu acaba

Bizde bicirikla 1 ayimiz doldu zaman su gibi akip geciyo evimize donduk ama anane hergun arayip duruyo cok şükür bugunumuze tek sikintimiz korkularimiz var yuksek sesten acayip tirsiyo surekli sicriyo yavrum nezaman atlatir bilmiyom kalabalifi pek sevmiyoz neyse tk sıkıntı miz bu olsun bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda kavusma dileğiyle saglicakla kalin

zamancım hissettiklerin gayet normal. bu gibi durumlar önceleri kabullenmekte zorlanılan durumlardır. Neyse ki hayatta ölüm haricinde herşeyin bir çözümü var. Siz de anne baba olacaksınız. hem de en hası en güzelinden. Rabbim kucağınızı bir an evvel doldursun nasıl olsa o cennet kokusunu buram buram kokladıktan sonra milletin saçma soruları size sinek vızıltısı gibi gelecek eminim canım :)
Ayazcım bebekler genelde kalabalığı sevmezler canım. düşünsene minnacıksın çevrende bir sürü kocaman insan ve sana göre çok yüksek sesler çıkartıyorlar. :) onların açısından bakmak lazım değil mi ama :)
bekleyen kardeşlerim duacınızım sıralar ilerlesin meleklerinize kavuşun biran evvel inşallah.

merhabalar güzel yürekli anneler ve anne adayları....
güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize....
üç ailemiz bebeklerine kavuşmuş....hepinizi tebrik ediyorum ve bebeklerinizin yuvalarınıza hayırlar ve uğurlar getirmesini diliyorum....
bize gelince sabırsızlık ve heyecan içinde günlerimiz geçiyor....daha çok yolun başındayız sizlere göre....bu hafta ilk başrumuz 3. haftasını dolduracak....geçen hafta kurumumuzun binası değişmiş....bizde bu bahaneyle tekrardan kuruma gittik....memurumuz diğer raporlar için 2-3 hafta içinde arayacağını söyledi....bol bol bebek bakımıyla ilgili kitap okumamızı söyledi ....şimdilik böyle günler geçiyor....artık bir an önce işlemlere başlamak istiyoruz ve de bir an önce bebeğimiz olsun istiyoruz....

ZAMANCİM hic uzulme canim, bazen beklemenin yorgunlugu stresi bunaltiyor, bebegin gelince hersey geride kalacak emin ol.oglumu aralikta nufusumuya alacagiz ve sonra kizim icin basvuracagiz. İnan varya bana deselerki tedavi olun bebeginiz olacak umrumda olmaz, onemli olan dogurmak mi hayir, ben bu duygularimi yasayacagimi bilseydim 15 senemi hastanelerde heba etmezdim, sen icini döktun bende dökeyim, dun cok uzuldumi nsanlar cok acimasiz cok dusuncesiz cnk gaddar,.ust komsuma cikmistim bebegimle oglum sıkildı ve agladi.komsum ay garibim annesini ozledigi icin agliyodur dedi. OGLUMUN ANNESİ BENİM.. Dedim eve geldim ama cok uzuldum. Beni oglumla uzenleri Allaha havale ediyorum.

[ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU[/B]
Ogultoprak .12.2010 Ankara terk erkek .05.2012
Umut59 .01.2011 kız-erkek .01.2012
Ecem14 .03.2011 İzmir terk-rıza kız .06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek .06.2012
Merer .10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek .07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek .08.2012
cindy74 .08.2012 kız
Pırılım .09.2011 kız .09.2012
HeidiAnkara .11.2011 Ankara terk erkek .10.2012
pare55 Samsun 11.2012
esma16 .09.2012 Bursa terk-rıza erkek .12.2012
kukusum.09.2011 Ankara kız .09.2012
Sermuh .12.2011 istanbul terk-rıza kız .02.2013
koz13 Ankara kız :.03.2012
Malibu52 .01.2012 istanbul terk-rıza kız .03.2013
destina0706 .01.2012 kız .04.2013
gerçek19 .11.2012 Çorum-kız-.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-.04.2013
ozlemrahdeniz .06.2012 İstanbul erkek .05.2013
Ayaz84 .02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) 05.2013
cvcv .01.2012 Edirne kız-erkek 06.2013
melihanur .11.2012 Kayseri erkek 06.2013:emir_bebek
duruay .05.2012 Kastamonu erkek 06.2013
gcs .04.2012 istanbul terk-rıza 06.2013 kız
eskrymar İstanbul 06.2103 erkek
aysberk01 .09.2012 İstanbul 07.2013 erkek

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

Otuznisan .10.2011 Adana kız :18:
5059 .04.2012 izmir terk-rıza kız:18:
DamlaUmut .09.2012 istanbul terk-rıza erkek:18::18::18:
Betus11 .09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz .09.2012 Mersin
hasel06 .10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa .10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony .11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia .11.2012 Antalya kız
gamzeli77 .11.2012 İstanbul
hayalimmm84 .12.2012 terk-rıza kız
zaman .01.2013 İstanbul Terk kız
tu-runcu .01.2013 İstanbul
LVNY .02.2013 İstanbul
kedicik2 .02.2013 İstanbul
eslu .03.2013 erkek
Hazan72 .03.2013
cansunida .03.2013 İstanbul kız(ikiz)
sudenazaz .04.2013
babiesrus .05.2013 İstanbul kız
BLUDENİZ .06.2013

yok artık bu kadar da değil nedir bu ya yıllarca yok niye cocugun yok sorun sendemi eşindemi şu dr var benim eltimgilin bıdı bıdısı diye devam eden cümlelerini çektik bu insanların birde bebeğimiz gelince mi çekicez ne demek annesini özlemiştir bu nasıl hadsizliktir demek ki yolda yürürken ayağı takılıp düşse anası olsa düşmezdi derler sanki kendi cocukları hiçmi düşmüyor hiç mi ağlamıyor acayip sinirlendim inan varya gidip saç baş dövesim geldi komşunu işte bu yüzden insanlar saklıyor etrafından desenize bebeğimiz gelincede bitmiyor Rabbim anlayışlı seviyeli komşular versin hepimize

slm melek anneler ve adayları...kızlar sayfaların hepsine bakamadım yavrularına kavuşanları tebrik ederim bekleyenlerde inş tez zamanda kavuşur.kızlar hiç ikiz kardeş alan oldumu aranızda egerki korkularımı yenebilirsem ve tedavilerden sonuc alamazsam(inş rabbim kendi bebeğimi nasip eder) bende yeni doğmuş ikiz istiyorum ikizlerde çıkma süresi uzunmu oluyo nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…